Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: 4 συγκεκριμένα ζώδια καταστρέφονται συναισθηματικά και οικονομικά!

18 Νοεμβρίου 2017 11:48
Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: 4 συγκεκριμένα ζώδια καταστρέφονται συναισθηματικά και οικονομικά!

Ο πιο διάσημος αστρολόγος της Ελλάδας, ή αλλιώς όπως τον αποκαλούμε εδώ και στο Oroskopos.gr «Ο Δάσκαλος της Αστρολογίας», μας δίνει κατά αποκλειστικότητα τις ετήσιες προβλέψεις του για τη Νέα Χρονιά.

Πρώτοι εσείς, οι αναγνώστες του Oroskopos.grθα μπορείτε να απολαύσετε ένα ετήσιο αφιέρωμα για το ζώδιο σας.

Πώς θα σας επηρεάσουν οι εκλείψεις του 2018;

  • Τι θα γίνει με τον Ουρανό στον Ταύρο;
  • Πώς θα σε επηρεάσει ο Κρόνος στον Αιγόκερω;
  • Ποια είναι τα μεγάλα και σημαντικά γεγονότα που θα βιώσεις το 2018;

Όλες οι ετήσιες προβλέψεις των ζωδίων για το 2018 από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη (ήδη έρχεται αρχίζει να αναζητάτε τις ετήσιες προβλέψεις του, έτσι πολύ νωρίς φροντίσαμε να τις έχετε)!

Κριός 2018

Το 2018 αναδιοργανώνεστε οικονομικά!
Το 2018 είναι μια χρονιά αγωνιστική, γεμάτη γεγονότα, αλλά αποφασιστική για τη ζωή σας. Μια νέα εποχή διαμορφώνεται για τα οικονομικά σας, όπου σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε καλύτερες επιλογές και σωστότερους χειρισμούς σε αυτόν τον τομέα.

Ο Κρόνος πέρασε στον Αιγόκερω για να συναντήσει τον Πλούτωνα επηρεάζοντας από κοινού, για την επόμενη τριετία, την καριέρα και τα συμφέροντά της. Το 2018 είναι ο προθάλαμος αυτής της τριετίας ο οποίος σας οδηγεί σε μια καινούρια πραγματικότητα και σας επιστρατεύει σε συνθήκες και σε ευθύνες που μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Το ίδιο θα επηρεαστούν και οι σχέσεις σας, οι προσωπικές και οι κοινωνικές. Με την εμπειρία άλλωστε που σας έδωσε ο Ουρανός τα προηγούμενα επτά χρόνια, ξέρετε πλέον τί μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους και τί πρέπει να αποφύγετε.

Ο Δίας στο Σκορπιό θα σας δώσει το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας. Για αρκετούς από εσάς αυτό θα συνοδεύεται και από μια οικονομική βελτίωση, για άλλους με κλείσιμο εκκρεμοτήτων και για άλλους τόσους για κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα που σας απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα συνεχίσει να συντηρεί τα ταλέντα και τα όνειρά σας, να καλλιεργεί κατά περιόδους κάποιους παρασκηνιακούς κινδύνους τους οποίους θα πρέπει να εξοστρακίζετε.

Η καλή όψη του Κρόνου με τον Ουρανό θα συμβάλλει για μια ψυχολογική και οικονομική αναδιοργάνωση της ζωής σας, μέσα σε μια εποχή που θα συνεχίσει να είναι δύσκολη και μοιραία. Η αναζήτησή σας για κάτι γνήσιο και αληθινό θα σας οδηγήσει σε επαναστάσεις, τόσο στον κοινωνικό τομέα, όσο και στα επαγγελματικά σας. Πολλοί θα αλλάξετε συνήθειες και προτιμήσεις, άλλοι θα μετακομίσετε ή θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό και άλλοι θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας στο στενό σας περιβάλλον ή σε ένα οικονομικό θέμα. Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι πέντε και ενδεχομένως να φέρουν κάποιες παράπλευρες απώλειες σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

Προσέξτε τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς, όπως και τον Ιούλιο και Αύγουστο. Μην κάνετε τότε ριζικές αλλαγές, ή ριψοκίνδυνες επιλογές. Σε όλη την πορεία αυτής της χρονιάς, παραμείνετε προσεκτικοί σε συζητήσεις ή συμφωνίες, κινηθείτε περισσότερο διαλλακτικά σε συμβιώσεις και σε συνεργασίες και ενισχύστε την άμυνα και τις ασφαλιστικές δικλείδες των κεκτημένων σας, τόσο σε επίπεδο υλικό, όσο και σε επίπεδο κύρους.

Ταύρος 2018

2018 το έτος της αφύπνισης για τους Ταύρους
Η καινούρια χρονιά έχει για εσάς μεγάλη σημασία. Θα είναι μια χρονιά σταθμός για τη ζωή σας και θα ορίσει καινούριες προοπτικές που θα κληθείτε να κοπιάσετε για να πραγματοποιηθούν. διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share