Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Νοεμβρίου;

11 Νοεμβρίου 2017 08:20
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Νοεμβρίου;

Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία στο Σκορπιό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου δίνει τον τόνο σε μία έντονα ερωτική ημέρα, σε μία ευκαιρία για να μιλήσει η καρδιά και να ξεπεράσει το χρόνο αντίδρασης του μυαλού απέναντι στις προκλήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίτο σερί "πράσινο" κάρφωμα στο ΣΕΦ!

Τα παιχνίδια εξουσίας και δύναμης μπορεί να αποκτήσουν μία υφή επικίνδυνης αποστολής, αφού κάποιοι θα αισθανθούν πως καλούνται να κάνουν ένα άλμα στο κενό χωρίς να έχουν εξετάσει αν κουβαλούν αλεξίπτωτο μαζί τους. Η αδρεναλίνη της στιγμής όμως μοιάζει με ικανή παράμετρο για να δώσει το πράσινο φως σε μία τέτοια πράξη, αφού οι ορμόνες χτυπούν κόκκινο και είναι αδύνατο να υπακούσουν σε εντολές του εγκεφάλου. Άλλωστε, όταν η καρδιά και το σώμα συντονιστούν στην ίδια συχνότητα, τότε το μυαλό αποφασίζει να κοιμηθεί και να απέχει από αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι που κινείται στα άκρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - Σοκ: Μαθητής δημοτικού με προβλήματα αλκοολισμού στην Κρήτη!

Στον οικονομικό τομέα, μπορεί να προκύπτουν συζητήσεις και συμφωνίες μεταξύ ανθρώπων που αποφασίζουν να συνεργαστούν για να μεγιστοποιήσουν το ατομικό τους κέρδος, με αποτέλεσμα να χτίζονται συνέργειες που μοιάζουν πολύ σταθερές για να φοβηθούν εξωγενείς παράγοντες. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να εξεταστεί κατά πόσο υπάρχει ειλικρίνεια και από τις δύο πλευρές. Αν υπάρχει μία αμφιβολία, τότε αυτή μπορεί να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και να θέσει σε κίνδυνο τη συμφωνία. Το ένστικτο λοιπόν μπορεί να προφυλάξει από βιαστικές επιλογές και αποφάσεις και να προσφέρει απαντήσεις που δύσκολα δημιουργούνται από ένα μυαλό που μοιάζει αρκετά αδύναμο.

Πηγή: jenny.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share