Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κεφάλαιο απιστία: Μείνε μακριά από αυτά τα ζώδια!

9 Νοεμβρίου 2017 14:53
Κεφάλαιο απιστία: Μείνε μακριά από αυτά τα ζώδια!

Είσαι ήδη σε μια σχέση και αναρωτιέσαι, εάν το ταίρι σου είναι πιστό; Αντιλαμβάνεσαι ότι σου λέει ψέματα ή αλλοιώνει την πραγματικότητα, παραλείποντας βασικές λεπτομέρειες;

Συνειδητοποιείς ότι είναι πολλές φορές αφηρημένος/η και αποφεύγει να σε κοιτάξει στα μάτια; Συχνά τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις και βέβαια γεννιούνται αμφιβολίες και ίσως τώρα θα αναρωτιέσαι μήπως η Απιστία σου έχει χτυπήσει την πόρτα και δεν το έχεις ακόμα καταλάβει; Διάβασε το ζώδιο του προσώπου που σε ενδιαφέρει και δες, εάν έχεις δίκιο να αμφιβάλεις για την σχέση σου.


Κριός
Δύσκολα μπορείς να καταλάβεις εάν ο Κριός έχει πέσει στο αμάρτημα της απιστίας, καθώς είναι ανεξάρτητος και έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν του αρέσει να τον ελέγχουνε ή να αμφιβάλλουνγια τα συναισθήματα του. Είναι όμως και παρορμητικός και δεν μπορεί εύκολα να προσποιηθεί και έτσι άμα βλέπεις ότι έχει σταματήσει να σου δείχνει ενδιαφέρον και αποφεύγει τις στενές επαφές, να ξέρεις σκούρα τα πράγματα και έχει στραφεί αλλού το ενδιαφέρον του. Σύντομα όμως θα σου πει την αλήθεια.. γιατί Δεν του αρέσει να καταπιέζεται ή να προσποιείται. Tips για να μη χαλάσει η σχέση; Δείξε πλήρη αδιαφορία ή πες ότι θέλεις να μείνετε για λίγο χώρια... Κέντρισε ξανά το ενδιαφέρον του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Ταύρος
Ο Ταύρος συχνά, υποκύπτει στην απιστία, καθώς είναι από τη φύση του υλιστής και θέλει να ικανοποιεί τις αισθήσεις του, σκέψου είναι παιδί της Αφροδίτης. Δεν είναι πιστά παιδιά τα Ταυράκια, βέβαια εσύ σχεδόν ποτέ δεν θα το καταλάβεις ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του ή μοιράζεσαι το κρεβάτι με άλλο πρόσωπο. Θεωρεί ότι δεν είναι τόσο σημαντικό να σε απατά και φυσικά δεν θέλει με τίποτα να σε χάσει. Αν σου δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον από το κανονικό και προκαλεί σκηνές ζήλειας, να ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Tips για να κρατήσεις τη σχέση; Δύσκολα να τον χάσεις, δεν χαλάει τη σταθερή του σχέση, εκτός εάν αγαπήσει ξανά και για χρόνια.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος είναι επιπόλαιο παιδί, ξέρεις ότι φλερτάρει συνέχεια με το αντίθετο φύλο, δύσκολα μένει ψυχή τε και σώματι με τον ίδιο σύντροφο και δεν μπορείς να τον αλλάξεις.. σημάδια απιστίας είναι ότι έχει εξαφανιστεί για μέρες, βέβαια έχει μεγάλο ταλέντο να σε πείθει , κρύβει την αλήθεια με μαεστρία και προφασίζεται ότι είναι πολύ απασχολημένος και δεν τρέχει τίποτα.. Σταματά όμως, να σου μιλάει με τις ώρες.. και θα ασχολείται συνέχεια με το κινητό του, συνήθως μιλάει συνέχεια με το άλλο πρόσωπο. Κοίτα , αν σε ενδιαφέρει η σχέση σου με τον Δίδυμο και περνάς καλά , κάνε τα στραβά μάτια, διαφορετικά να ξέρεις ότι πάντα έτσι λειτουργεί το ζώδιο αυτό και δεν μπορείς να ζητάς πίστη και για πάντα.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι παιδί πιστό, δύσκολα κάνει το βήμα προς την απιστία και πρέπει εσύ να φταις για αυτό και η αδιαφορία σου.. Σίγουρα εδώ το τρίτο πρόσωπο έχει βρει τα κουμπιά του, καλύπτει τις αδυναμίες του και είναι πάντα εκεί να ακούσει τα παράπονα του και να τον νταντέψει. Συνήθως να το ξέρεις, είναι άτομο του παρελθόντος, ένα φιλικό πρόσωπο που τώρα ξαναεμφανίζεται και κοίτα προσεκτικά στον περίγυρο σου, να δεις ποιος/α βρίσκεται ξανά κοντά του. Θα είναι πιο αμίλητος, θα κλειστεί στον εαυτό του και θα ζεις μια παγωμάρα που μπορεί και να σε τρελάνει. Tips για να διατηρηθεί η σχέση; Άρχισε να περιποιείσαι το ταίρι σου, να το κακομαθαίνεις και έλα πιο κοντά στον οικογενειακό περίγυρο και φυσικά με την μαμά του/της. Να είσαι πάντα διαθέσιμος/η; ξέχνα την προσωπική σου ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Ο σημερινό δεύτερος μονομάχος και ο παίκτης που αποχωρεί! Διέρρευσαν φωτογραφίες

Λέων
Ο Λέων αγαπά να αρέσει, έχει θαυμαστές, αλλά μπορεί να είναι πιστό στο ταίρι του, εφόσον βέβαια ικανοποιεί τις προσδοκίες του και τον λατρεύει σαν θεό. Η πιθανότητα να απιστήσει και να μην το ξέρεις είναι ελάχιστη, καθώς δεν είναι μίζερος, δεν θέλει να γίνει ρεζίλι (όταν αποκαλυφθεί το μυστικό του) και λέει τα πράγματα, έτσι όπως είναι. Αν θέλεις να τον κρατήσεις πρέπει να κάνεις αυτό και εκείνο… αλλιώς δεν θα φταίει που θα πάει σε μια άλλη αγκαλιά και σίγουρα διώχνει τις ευθύνες από πάνω του. Μη φοβάσαι όμως, Σύντομα θα σου αποκαλύψει τα πάντα και θα ζητήσει ή την ελευθερία του ή την πλήρη υποταγή σου. Tips για να διατηρηθεί η σχέση; Κέντρισε το ενδιαφέρον του με λούσα, δώρα ωραία εμφάνιση, διάσημους φίλους και φυσικά πάντα να είσαι σε καλή διάθεση. Παίξε θέατρο.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι σχετικά επιρρεπής στην απιστία, γιατί είναι ανικανοποίητος, ψάχνεται και θέλει να καλύπτει τα κενά του μέσα από το σεξ και κάνει διπλές σχέσεις που τον συμφέρουν και ανεβάζουν την ψυχολογία του. Δεν είναι γεννημένος ψεύτης, όχι, απλά του αρέσει ή εκτονώνεται μέσα από το σεξ και το θεωρεί δικαίωμα του. Δεν σε αφήνει , μη φοβάσαι, συνεχίζει να ενδιαφέρεται για σένα και έτσι και θα υποστεί τα «βασανιστήρια σου» εάν βέβαια τον καταλάβεις και τον πιάσεις στα πράσα.. Τips για να τον έχεις δίπλα σου; δεν χρειάζεται να σου δώσω, ξέρεις, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις και τον τρέχεις συνέχεια.. Κλέβεις, μονοπωλείς τον χρόνο του, βρίσκεις συνεχώς δικαιολογίες, οπότε αναγκάζεται να είναι πάντα μαζί σου. Όχι ότι δεν θέλει..

Ζυγός
Ο Ζυγός, το άλλο παιδί της Αφροδίτης, είναι άπιστο, ναι πρέπει να το αποδεχτείς, διότι αρέσει, είναι πολύ ελκυστικός και φυσικά έχει το ελάττωμα να μην μπορεί να πει το όχι. Έτσι, πολλές φορές έχει βρεθεί στην άβολη θέση, να υποκύψει στην απιστία και παρά το ότι σε αγαπάει, έχει αμαρτήσει και περιμένει να μην το μάθεις ποτέ και συνεχίζει τις ατασθαλίες και ούτε γάτα, ούτε ζημιά; Σημάδια απιστίας, ναι βέβαια υπάρχουν, αλλά δεν είναι τόσο εμφανή, μια που κάνει το σεξ της μιας βραδιάς και δεν διακινδυνεύει τη σχέση του. Αποφεύγει να δεσμευτεί για να μην χάνει τη βολή του και φυσικά φοβάται, τρέμει να μείνει μόνος. Ωστόσο, μπορεί να αποκαλυφθεί και εκεί χάνει το παιχνίδια και δεν ξέρει να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του. Tips για να τον κρατήσεις, αφού σου λέω, δεν φεύγει, πρέπει εσύ να τον διώξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός: Αν δείτε αυτόν τον άνδρα τρέξτε αμέσως στην Αστυνομία!

Σκορπιός
Ο Σκορπιός, ναι θα σου το πω, είναι το πιο πιστό παιδί του ζωδιακού, αν αγαπάει και είστε μαζί δεν μπορεί να σε προδώσει, δεν θέλει να σε πληγώσει και έχει ορκιστεί να είναι μαζί σου και για πάντα. Βέβαια, εάν πέσει στην αντίληψη σου ότι ρέπει προς την απιστία, πρέπει να ψαχτείς μέσα σου, να κάνεις την ψυχανάλυση σου και να αρχίσεις να αγαπάς σε βάθος και ουσιαστικά. Έτσι και για εκδίκηση κυρίως απατά ο Σκορπιός και πίστεψε με δεν θα θέλεις να το ζήσεις, αλλά ούτε και να το φανταστείς γιατί το τρίτο πρόσωπο, μπορεί να είναι ο/η κολλητός σου, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και το ζητούμενο πάντα θα είναι να σε κάνει να πονέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να σου δώσω tips, δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στην αγκαλιά σου και εάν γίνει αυτό , θα δεινοπαθήσεις και σίγουρα δεν θα είναι για καλό σου.. Καλύτερα να χωρίσετε.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι ευχάριστο παιδί, ακολουθεί τους δικούς του δρόμους και έχει την δική του φιλοσοφία σχετικά με τον γάμο και την δέσμευση. Αγαπά πάνω απ΄όλα την ελευθερία και δεν μπορεί να αφοσιωθεί σε ένα πρόσωπο και να κάνει μια σταθερή σχέση. Εάν καταφέρεις να είσαι η σχέση του και μέχρι να γίνει ο γάμος..ή και ο αρραβώνας, πρέπει να κάνεις υπομονή καθώς τεστάρει τα συναισθήματα του και θέλει να δει εάν είσαι το κατάλληλο ταίρι και μπορεί να πορευτεί μαζί σου. Εύκολα προσγειώνεται, δηλαδή «εξατμίζονται» τα συναισθήματά του και τρέχει προς (νέα) κατεύθυνση, καθώς είναι άτομο της αναζήτησης και δεν ξέρει τι θέλει; Πως το καταλαβαίνεις, Αρχίζει τις φιλικές συζητήσεις, την θεωρία και αποφεύγει πολύ την πράξη γιατί είναι κουρασμένος ή έχει πολλές ασχολίες. Tips για να μείνει κοντά σου; προσποιήσου ότι συμφωνείς μαζί του, στα θέματα περί ελευθερίας και ασχολήσου με τις προσωπικές σου δραστηριότητες για να του κινείς το ενδιαφέρον. Ποτέ όμως δεν θα νιώσεις σίγουρος/η.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι άτομο που σέβεται το ταίρι του, είναι παιδί του Κρόνου και αγαπά τις παραδόσεις με αποτέλεσμα να αποφεύγει την απιστία, γιατί φοβάται και τις συνέπειες και τον περίγυρο του. Βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν ξεφεύγει από την σταθερή αγκαλιά και θα σου είναι για πάντα πιστός. Σημάδια απιστίας, μπορείς να δεις, κυρίως εάν ασχολείται συνέχεια με τη δουλειά του, προφασίζεται δικαιολογίες και επαγγελματικές υποχρεώσεις για να μην βρεθείτε.. και συχνά, να το ξέρεις, μπλέκει με πρόσωπα από τον επαγγελματικό του χώρο. Αποχή από το σεξ, έλλειψη κοινωνικής δραστηριότητας και ψυχαγωγίας είναι σοβαρές ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Tips για να κρατηθεί αυτή η σχέση; Λες ότι ξέρεις τι κάνει και εάν δεν θέλει να σε χάσει (εσένα και την περιουσία σου) να κάτσει φρόνιμα. Σίγουρα θα συμμορφωθεί, εκτός εάν έχει πιο συμφέρουσες προτάσεις!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι άτομο που δεν ασχολείται πολύ με το σεξ, το έχει απομυθοποιήσει και νοιάζεται περισσότερο για το όραμα του, έχει συλλογικά ενδιαφέροντα και είναι κολλημένος με τις παρέες του. Σίγουρα όμως, κάποια στιγμή , ίσως ένα πρόσωπο από τον κύκλο του, που μοιράζεται μαζί του, κοινά ενδιαφέροντα, θα τραβήξει την προσοχή του και τελικά κάνει το ατόπημα. Σημάδια απιστίας δεν είναι εύκολο να διακρίνεις, μια που δεν είστε κάθε μέρα μαζί , έχετε μια ελεύθερη σχέση και πρέπει να αρχίσεις την παρακολούθηση για να δεις τι κάνει και ποιο είναι το άτομο που έχει κλέψει το ενδιαφέρον του. Πάντως δύσκολα ερωτεύεται ή αγαπάει και έτσι εάν είστε για πολύ καιρό μαζί, δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Ιχθύες
Ο Ιχθύς είναι επιρρεπή στην απιστία, ναι , το ξέρω ότι δεν το περίμενες, μια που είναι τόσο συναισθηματικός, ευαίσθητος, ρομαντικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι εύκολο να απατήσει το ταίρι του μια που εξιδανικεύει καταστάσεις και πέφτει στην παγίδα της παραπλάνησης. Οι δυσκολίες της ζωής, το ότι δεν τον/την αποδέχεσαι ή ακόμα και ψεύτικες δικαιολογίες, ωθούν τα παιδιά του Ποσειδώνα στο ψέμα και σε ξένο κρεβάτι. Σημάδια απιστίας, ναι είναι πολλά, μια που δεν είναι καθόλου προσεκτικός, όταν ερωτεύεται και χάνει την επαφή με την πραγματικότητα, αφήνοντας ακάλυπτα τα νώτα του και θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή. Λείπει συνεχώς, αποκτά κακές συνήθειες και φαίνεται να είναι συνεχώς στον κόσμο του. Tips για να κρατηθεί αυτή η σχέση; Αποφεύγεις τις εντάσεις, δεν κάνεις ερωτήσεις και περιμένεις να του περάσει.. Μόνο εάν τον/την αγαπάς και δεν θέλεις να τον χάσεις.. Είναι σίγουρο όμως ότι θα το ξανακάνει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share