Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

1 Νοεμβρίου 2017 08:18
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Νοέμβριος είναι ένας από τους θετικούς μήνες αυτής της δοκιμαστικής και γεμάτης αλλαγές χρονιάς, δίνοντας σπουδαίες ευκαιρίες ανάσας, δημιουργίας και απόλαυσης σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού!

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 4 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Ταύρου αλλά και η Νέα Σελήνη του μήνα στο Σκορπιού δηλώνουν ότι αυτό το μήνα θα μας απασχολήσουν έντονα υποθέσεις που σχετίζονται με την συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια , σιγουριά και σταθερότητα!

Ο Ερμής από τον Τοξότη θα βοηθήσει στην ανάπτυξη επικοινωνιών, γνωριμιών και συμφωνιών, δεν θα λείψουν όμως και οι παρανοήσεις και οι βιασύνες....

Η Αφροδίτη από τις 5 του μήνα θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού ενισχύοντας την αισθηματική ζωή των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) και των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Οι κόντρες, οι αντιθέσεις και οι δύσκολες συνθήκες στις σχέσεις δεν θα λείψουν αυτό το μήνα με τον Άρη να πορεύεται στο ζώδιο του Ζυγού!

Τέλος οι απόλυτα κερδισμένοι αυτής της περιόδου θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Late Night»: Ο Γιώργος Λιάγκας «ξέσκισε» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Το κεφάλι… κότας και οι νέες σπόντες για τον παρουσιαστή! (video)

Κριός

Ο Νοέμβριος σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε κάνοντας κάποιες αγορές αντικειμένων που σας αρέσουν και να διευρύνετε τον ορίζοντα των προσωπικών και των κοινωνικών σας σχέσεων. Εργασιακά θα παρατηρηθεί πρόοδος, ερωτικά θα σας ξαφνιάσει η συμπεριφορά ενός ανθρώπου και ψυχολογικά θα νιώσετε καλύτερα μέσα από τις συμπτώσεις που θα προκύψουν. Οι συνθήκες αλλάζουν προειδοποιώντας σας ότι η αγωνιστική εποχή φτάνει στο τέλος της. Οι σπουδαστές όμως και οι ελεύθεροι επαγγελματίες φανείτε προνοητικοί στις δραστηριότητες που θα αναπτύξετε. Οι καριερίστες του ζωδίου σας θα πρέπει να δουλέψετε περισσότερο για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στο γάμο ή στο δεσμό σας των τελευταίων μηνών προκειμένου να βάλετε τα πράγματα σε καλύτερη θέση.

Ταύρος

Ο Δίας στον Σκορπιό σας έχει ανοίξει ήδη ένα καινούριο δρόμο.. Ο δρόμος αυτός θα οδηγήσει σε καλύτερες εξελίξεις, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις αισθηματικές σας συνεργασίες. Πολλοί από εσάς θα δείτε κάποιες προσδοκίες σας να υλοποιούνται, κάποιοι να βελτιώνονται οι συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας και μερικοί, να κάνετε ένα ταξίδι το οποίο θα σας φέρει πιο κοντά στα όνειρά σας. Μικρές αντιξοότητες δεν θα λείψουν αλλά θα είναι προσωρινές. Αρχίζει μια περίοδος που πολλοί από εσάς θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία, η οποία θα δώσει ένα καινούριο νόημα στη ζωή σας. Ωστόσο στην πορεία της καθημερινότητάς σας παραμείνετε συντηρητικοί και υπομονετικοί. Τυπικές ή νομικές υποθέσεις δεν πρέπει να αντιμετωπιστούν επιπόλαια.

Δίδυμος

Πολλά υπόσχεται ο Νοέμβρης για τους περισσότερους από εσάς καθώς ορίζει το ξεκίνημα μιας καλύτερης εποχής και δίνει τα πρώτα αποτελέσματα στις προσπάθειες και στους αγώνες που δώσατε μέχρι σήμερα. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, ελιχθείτε στις συναλλαγές και στις συνεργασίες σας και προτιμήστε την συνθηκολόγηση από την εκδοχή της ρήξης. Στα αισθηματικά σας η κατάσταση βελτιώνεται παρόλο που η εποχή παραμένει μεταβατική για τους περισσότερους. Κάτι σημαντικό επίσης είναι ότι μειώνεται και το άγχος σας με τα οικονομικά. Ο μήνας αυτός είναι σημαντικός για τις αποφάσεις που θα πάρετε και σας βοηθά να προετοιμάσετε το κλίμα του χειμώνα που ακολουθεί, στην πορεία του οποίου θα ωριμάσετε περισσότερο από εμπειρίες και γνώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; To «άδειασμα» του Αλεξάνδρου σε Κολέτσα και τα δάκρυα της Γαστεράτου! Ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία; (video)

Καρκίνος

Ο Άρης στο Ζυγό προκαλεί ένα κύμα αντιξοοτήτων οικογενειακών και αισθηματικών τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και χωρίς προκαταλήψεις. Υπερασπιστείτε το αντικείμενο της εργασίας σας και διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Βρίσκεστε στο τέλος μιας επτάχρονης ταλαιπωρίας και δεν πρέπει να καμφθείτε τώρα. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και όσοι ψάχνετε για απασχόληση, να την ανακαλύψετε. Εκμεταλλευτείτε αλλαγές συνθηκών που μπορεί να προκύψουν τώρα στη ζωή σας, κλείστε τις εκκρεμότητες που μπορείτε και αποφύγετε τις αντιθέσεις που θα σας δυσκολέψουν.

Λέων

Τα φεγγάρια του Νοεμβρίου αλλάζουν ή ανανεώνουν το κλίμα της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής σας ζωής. Προσέξτε τους όρους μιας συνεργασίας ή συμφωνίας, μην είστε απερίσκεπτοι όταν οδηγείτε και μην κάνετε βιαστικές επιλογές. Ο Άρης στο Ζυγό σας βοηθά να επεκταθείτε εκεί που θέλετε, ή να πραγματοποιήσετε ένα ευχάριστο ταξίδι. Οι δυσκολίες στα οικονομικά σας υποχωρούν αλλά η διατήρησή τους πρέπει να συνεχίσει να είναι συντηρητική. Στον αισθηματικό τομέα χρειάζεστε μια αλλαγή ή μια ανανέωση. Δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο να σημαίνει χωρισμό με τον άνθρωπό σας. Αντίθετα μια σωστή αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων μπορεί να επιφέρει και θαύμα.

Παρθένος

Ο μήνας αυτός σας βοηθά να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και στις υποθέσεις σας, μετά το πέρασμα του Άρη από το ζώδιό σας τους προηγούμενους μήνες, ο οποίος λειτούργησε σαν μια θύελλα. Για πολλούς από εσάς αρχίζει μια καινούρια περίοδος ζωής, με γεγονότα που ετοιμάζονται από καιρό. Για άλλους, οι συμπτώσεις θα σας υποδείξουν τους δρόμους που πρέπει να ακολουθήσετε. Η νευρικότητα και το άγχος δεν υποχωρούν και κυρίως στην αντιμετώπιση των οικονομικών σας. Καταπολεμήστε την ανασφάλεια και τους φόβους σας. ζήστε τις καλές στιγμές που δεν θα λείψουν. Αρκεστείτε σε αυτό που μπορεί να σας δοθεί αισθηματικά αυτήν την εποχή και φανείτε ακόμα μια φορά υπομονετικοί με τις απροσδόκητες οικογενειακές μεταβολές.

Ζυγός

Το πέρασμα του Άρη από το ζώδιό σας τονίζει τόσο τη δημιουργικότητα όσο και τη νευρικότητα. Αναστατώνει την αισθηματική σας ζωή μέσα από γεγονότα και συμπεριφορές, αλλά παράλληλα ξεκαθαρίζει και την κατάσταση. Ήρθε η εποχή για να αναζητήσετε καινούρια ενδιαφέροντα και νέες παρέες. Μην είστε επίσης ανυπόμονοι ή παρορμητικοί στις αντιδράσεις σας, προσαρμοστείτε εκεί που δεν μπορείτε να αναστρέψετε την κατάσταση και κυρίως αποφύγετε τις προστριβές και τις παρεξηγήσεις με τους οικείους ή με τους συνεργάτες σας. Μην μιλάτε για τα σχέδιά σας σε τρίτους και μην στηρίζεστε στις υποσχέσεις των άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαίνει... φουργιόζος ο Νοέμβρης: Άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες!

Σκορπιός

Ο μήνας των γενεθλίων σας δίνει την ευκαιρία μιας συναισθηματικής και ψυχολογικής ανανέωσης. Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας από τον προηγούμενο μήνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις προκειμένου να ανακουφιστείτε από δυσκολίες που ζήσατε αλλά και τις προοπτικές να υλοποιηθούν αρκετά σας όνειρα. Προς το παρόν αποφύγετε διαφωνία με τους δικούς σας ανθρώπους, φανείτε προνοητικοί στα οικονομικά σας και κυρίως, μην κάνετε έξοδα ή αγορές που θα σας δυσκόλευαν αργότερα. Μην απογοητεύεστε αν ένα σχέδιο αναβληθεί ή ματαιωθεί, καθώς θα αντικατασταθεί από ένα καινούριο σύντομα. Ενισχύστε την οικονομία και την αντοχή σας σε όλη την πορεία της καθημερινότητάς σας.

Τοξότης

Περισσότερο ενδιαφέρον φαίνεται να είναι ο μήνας αυτός, σε σύγκριση με τους δύο προηγούμενους. Σας δίνεται η ευκαιρία αν αξιοποιήσετε το ρεζερβουάρ των ταλέντων και των δυνατοτήτων σας. Ο παράγοντας της τύχης λειτουργεί πιο άμεσα αυτήν την εποχή. Ξεκαθαρίζονται πολλά πράγματα γύρω από το εργασιακό παρασκήνιο και ένας καινούριος δρόμος διαφαίνεται πως χαράζεται για το μέλλον. Μην είστε παρορμητικοί ή εριστικοί με τους φίλους, με τους οικείους αλλά και με εκείνους που πρέπει να συνεργαστείτε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες υλοποίησης σχεδίων με τη μεσολάβηση τρίτων. Αισθηματικά η κατάσταση είναι περίεργη, ενδεχομένως υπόγεια, αλλά όχι υποχρεωτικά άσχημη.

Αιγόκερως

Ο Άρης στο Ζυγό σας βάζει σε ένα ψυχικό αναβρασμό καθώς σας υποχρεώνει να δεχτείτε μια καινούρια πραγματικότητα. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε μερικές από τις απόψεις σας. Θα πρέπει να πάρετε σταθερές αποφάσεις στην εργασία σας, προκειμένου να οδηγηθείτε σε μια ηθική και υλική δικαίωση. Σπουδές, νομικές υποθέσεις και εμπορικές συναλλαγές χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή εκ μέρους σας. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα, γιατί οι καθημερινές σας ασχολίες είναι κουραστικές και πιεστικές. Ωστόσο βρείτε λίγο χρόνο για ξεκούραση και ψυχαγωγία.

Υδροχόος

Ο Άρης στο Ζυγό σας βοηθά να επιλέξετε νέους προορισμούς και να έχετε λιγότερες εξαρτήσεις από αγκυλώσεις του παρελθόντος. Δείτε θετικά κάποιες αλλαγές που θα φέρουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και καλωσορίστε τις νέες ασχολίες που θα σας απομακρύνουν από την μέχρι σήμερα ρουτίνα. Σε λίγο καιρό θα μπορέσετε να διακρίνετε την εύνοια της τύχης, καθώς κάποιες από τις ανεξήγητες συμπεριφορές ανθρώπων σας οδηγούν σε άλλες κατευθύνσεις. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται, οι φόβοι σας ακυρώνονται και τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται σταδιακά. Προσωπικά και άλλα λεπτά ζητήματα πρέπει να παραμείνουν απόρρητα και να θυμάστε ότι οι προθέσεις των άλλων μπορεί να είναι αγαθές, οι πράξεις τους όμως μπορούν να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Ιχθύς

Η ένταση που βιώνετε στην αισθηματική σας ζωή θεωρείται υπεύθυνη για τον εκνευρισμό σας. Προσέξτε να μην χάσετε περισσότερο την ψυχραιμία σας και να μην καταλήξετε σε λάθος συμπεράσματα. Διερευνήστε τις σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από συγκεκριμένες συμπεριφορές κάποιων δικών σας ανθρώπων οι οποίες φαίνεται να σας ενοχλούν και να σας προβληματίζουν. Φροντίστε την υγεία σας και αποφύγετε οτιδήποτε θεωρείται επιβαρυντικό για αυτήν. Τα σχέδια του μέλλοντος βρίσκουν ανταπόκριση στο κατάλληλο περιβάλλον, μόνο που πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα για να τεθούν όλα σε εφαρμογή. Αν είστε προσεκτικοί, τότε προβλέπεται ότι ο μήνας θα κυλήσει ανώδυνα, θα τροφοδοτήσει τις φιλοδοξίες σας και θα δώσει διέξοδο στο δημιουργικό σας ταλέντο.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share