Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Άρης στον Ζυγό: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια μέχρι τις 09 Δεκεμβρίου!

21 Οκτωβρίου 2017 16:34
Ο Άρης στον Ζυγό: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια μέχρι τις 09 Δεκεμβρίου!

Σχέσεις και συνεργασίες θα περάσουν από την δοκιμασία του Άρη, ο οποίος έρχεται στις 22 Οκτωβρίου για να δώσει μία πολεμοχαρή διάθεση ως και τις 9 Δεκεμβρίου, διαταράσσοντας για λίγο την ισορροπία, την αρμονία αλλά και ... την δικαιοσύνη σε αυτούς τους τομείς!

Με τον Άρη να κινείται σε αδύναμη θέση, στο ζώδιο της συντροφικότητας, της ενότητας, του γάμου , τις ισορροπίας και της δικαιοσύνης – τον Ζυγό – είναι αναμενόμενο ότι το επόμενο διάστημα θα κουραστούμε πολύ, προκειμένου να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε ένα ήρεμο κλίμα με τους ανθρώπους υπάρχουν σταθερά στη ζωή μας.

Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι θα πιεστούν αρκετά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές και πολύ προσωπικές τους υποθέσεις!

Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες θα έχουν τα οικονομικά τους έξοδα και θα προβληματιστούν από συνεταιρισμούς. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι θα είναι αρκετά ορμητικοί και αποφασιστικοί, θα έχουν νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν όμως και τα καβγαδάκια και οι επιπολαιότητες. Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θα έχουν μεγάλες απαιτήσεις στην καθημερινότητά τους και οι επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν μία πολύ πιεστική μορφή, ενώ οι Δίδυμοι και οι Τοξότες θα κινητοποιηθούν με νέους έρωτες και έντονη κοινωνική δραστηριοποίηση.

Το πιο δύσκολο διάστημα το οποίο πρέπει να δείξουμε όλοι την προσοχή μας είναι στις 19 Νοεμβρίου όπου ο Άρης θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα φέρνοντας σκανδαλώδεις , παρασκηνιακές, βίαιες, τεταμένες εξελίξεις, ενώ την 1η Δεκεμβρίου να αναμένουμε αντιδράσεις και επαναστατικότητα γιατί κορυφώνεται η αντίθεση Άρη – Ουρανού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Κόκλα! - Η αποκάλυψη που κανείς δεν γνώριζε!

Κριός
«ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ»
Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα βρίσκεται ως τις 9/12 σε θέση αδυναμίας. Η πορεία του Άρη στο ζωδιακό κύκλο είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, αφού ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου! Το διάστημα αυτό αναμένεται να είναι ιδιαίτερα τεταμένο για τον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών. Οι αντιδράσεις και οι πρωτοβουλίες των ανθρώπων που συνεργάζεσαι ή έχεις σταθερά στη ζωή σου, συχνά θα γίνεται η αιτία να εκνευρίζεσαι και να δημιουργούνται εντάσεις στην μεταξύ σας σχέση. Θα πρέπει με χαλαρότητα και υπομονή να δείξεις περισσότερη κατανόηση και να αναμένεις ότι οι εξελίξεις που θα υπάρξουν αυτό τον καιρό θα σε βοηθήσουν έστω και με πίεση, να προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα.
14 Νοεμβρίου: Δυναμικές προτάσεις, πρωτοβουλίες και αποφάσεις που σε οδηγούν στην έναρξη μίας νέας σχέσης ή συνεργασίας ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 6 Απριλίου.
19 Νοεμβρίου: Προσοχή στους επαγγελματικούς χειρισμούς αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις μέχρι τώρα συνεργασίες σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 7-8 Απριλίου.
1 Δεκεμβρίου: Επαναστατείς και αντιδράς έντονα διεκδικώντας την αυτονομία και την ελευθερία σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 15 του μήνα.
6 Δεκεμβρίου: Έχεις την ευκαιρία να λύσεις διαφωνίες του παρελθόντος αλλά και να βάλεις σε προτεραιότητά σου σχέδια που είχες αφήσει στη μέση ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 18 Απριλίου.

Ταύρος
«ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ»
Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι απαιτητικό και κουραστικό σε θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις αλλά και τις εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις! Δεν σου κρύβω ότι οι εξελίξεις γύρω σου συχνά θα σε φορτίσουν με άγχος ενώ θα υπάρξουν και οι στιγμές που θα «πελαγώσεις» με όλα όσα θα πρέπει να βάλεις σε μία τάξη! Το εργασιακό κλίμα θα είναι έντονο, ενώ είναι γεγονός ότι και οι απαιτήσεις από τους συναδέλφους ή τον προϊστάμενο θα είναι αυτή την περίοδο πολύ περισσότερες. Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφύγεις είναι την αναβλητικότητα, ενώ οι ρυθμοί σου θα πρέπει να είναι πιο γρήγοροι μέσα στο επόμενο διάστημα! Ζητήματα που αφορούν την υγεία την δική σου – ή οικείου προσώπου- θα σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις ισορροπημένη διατροφή και ξεκούραση!
14 Νοεμβρίου: Ιδανική μέρα για να πάρεις πρωτοβουλίες για την διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων , ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.
19 Νοεμβρίου: Απέφυγε στα επαγγελματικά σου τους ανταγωνισμούς αλλά και τις διενέξεις που μπορεί να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου. Δείξε φροντίδα για ένα θέμα που αφορά την φυσική σου κατάσταση ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.
1 Δεκεμβρίου: Οι ρυθμοί της καθημερινότητά σου αλλάζουν, αυτό είναι κάτι που ήδη το έχεις νιώσει τους τελευταίους μήνες, όμως στο ξεκίνημα του μήνα προκύπτει ένα γεγονός το οποίο σε βγάζει από το πρόγραμμά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.
6 Δεκεμβρίου: Κινητοποιήσου για να λύσεις ζητήματα οικονομικά αλλά και ψυχολογικά τα οποία έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

Δίδυμος
«ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΕΣ»
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα σε ωθήσει να κυνηγήσεις περισσότερο τον έρωτα, την χαρά, την διασκέδαση και την απόλαυση ... Ναι έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από την ρουτίνα και να γευτείς όλα όσα σου είχαν λείψει ... Μέσα σε όλο αυτό τον υπερβολικό ενθουσιασμό σου, υπάρχει ο κίνδυνος της επιπολαιότητας αλλά και της υπερβολής, όπου και θα πρέπει να τον συμμαζέψεις! Νέα φλερτ σου παρακινούν το ενδιαφέρον, ενώ η δημιουργικότητά σου γίνεται το κίνητρο για να κάνεις νέα ξεκινήματα! Αν είσαι γονιός να αναμένεις αυτό το διάστημα καβγαδάκια με τα παιδιά ...
14 Νοεμβρίου: Μία ερωτική γνωριμία θα προσφέρει αυτή την ημέρα τον ενθουσιασμό και θα σε θέσει σε εγρήγορση ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 7 Ιουνίου. Να αναμένεις ευχάριστες στιγμές που θα τονώσουν τις σχέσεις σου!
19 Νοεμβρίου: Μην ζητάς πάντα κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχεις και φρόντισε να αποφύγεις τις σκανδαλώδεις εξελίξεις στα ερωτικά... Αδιέξοδα πάθη, περίεργοι , μυστικοί έρωτες, ζήλειες και εντάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 9-10 Ιουνίου.
1 Δεκεμβρίου: Ξαφνικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον ευνοούνται ... Ωστόσο δε θα λείψουν και οι αιφνιδιασμοί και τα καβγαδάκια μέσα στον κοινωνικό σου κύκλο!
6 Δεκεμβρίου: Εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, ενθουσιασμός αλλά και επιθυμία να βάλεις βάσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 19-20 Ιουνίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Πήγαμε στο μοιραίο σπίτι στο Μαρκόπουλο μια βδομάδα μετά το φονικό! Αυτό που είδαμε μας ανατρίχιασε! (photos)



Καρκίνος
Η νέα θέση του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, δημιουργεί νέες απαιτήσεις αλλά και εντάσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Σε μία εποχή που η εύνοια του ζωδίου σου είναι αναμφισβήτητη, ο Άρης από το Ζυγό θα φέρει κάποιους τριγμούς ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα που συμβιώνεις, είτε θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να κάνεις κάποιες αλλαγές σε αυτούς τους τομείς! Προσπάθησε να δείξεις υποχωρητικότητα λοιπόν , αποφεύγοντας να ακονίζεις τα νύχια σου για καβγά, θέτοντας και κάποια όρια, προκειμένου να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε αυτούς τους τομείς ...
14 Νοεμβρίου: Έχεις την δυνατότητα να δομήσεις την καθημερινότητα και την εργασία σου με τον καλύτερο τρόπο ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 8 Ιουλίου!
19 Νοεμβρίου: Δυνατές ρήξεις αλλά και απογοητεύσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Θα απογοητευτείς από ένα άτομο που συνδέεσαι στενά ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 8-10 Ιουλίου
1 Δεκεμβρίου: Σημαντικές ανατροπές και αλλαγές στο σπίτι, στην οικογένεια και στην δουλειά. Αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα και να τα αποδεχθείς ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 17 Ιουλίου.
6 Δεκεμβρίου: Τακτοποιείται οικιακές αλλά και εργασιακές εκκρεμότητες και βάζεις στόχους πάνω στους οποίους θα εργαστείς σκληρά για να τους κάνεις πραγματικότητα.

Λέων
«ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΡΓΗΓΟΡΣΗ»
Με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού , ως τις 9 Δεκεμβρίου βρίσκεσαι σε εγρήγορση επικοινωνιακή, με αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες, επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες. Το μυαλό βρίσκεται σε εγρήγορση και είσαι σε ετοιμότητα να πάρεις πρωτοβουλίες σε αυτό το χρονικό διάστημα. Σκόπιμο όμως είναι να μην παρασύρεσαι πάνω στον ενθουσιασμό σου και λες πράγματα που δεν τα εννοείς, ή ξεκινάς πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις. Οι εντάσεις, τα καβγαδάκια, η νευρικότητα στις μετακινήσεις δεν θα λείψουν! Είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν και κάποιες αντιθέσεις με αδέρφια.
14 Νοεμβρίου: Ευχάριστες αισθηματικές εξελίξεις, φλερτ, προτάσεις, γνωριμίες και διασκέδαση .. Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 7-8 Αυγούστου!
19 Νοεμβρίου: Κόντρες, καβγάδες, παρασκήνια και κουτσομπολιά στον χώρο τον εργασιακό! Προσοχή στους επαγγελματικούς χειρισμούς ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 8-10 Αυγούστου.
1 Δεκεμβρίου: Νέες ευκαιρίες για να ξεφύγεις από την ρουτίνα, την στασιμότητα αλλά και για να κάνεις μία νέα σπουδαία αλλαγή! Προσοχή στην οδήγηση και απέφυγε καβγάδες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 17 Αυγούστου.
6 Δεκεμβρίου: Κατασταλάζουν οι αποφάσεις και τα «θέλω» σου για θέματα που έχουν να κάνουν με τα αισθηματικά σου και θέτεις σε εφαρμογή προτάσεις που κρίνονται αρκετά ενδιαφέρουσες και έχουν προοπτικές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 Αυγούστου!

Παρθένος
«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ»
Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και είναι βέβαιο ότι ο τομέας των οικονομικών σου θίγεται άμεσα από τα έξοδα που προκύπτουν τώρα, αλλά και από την ανάγκη που υπάρχει να γίνουν κάποιες αγορές ή να μπουν κάποια πράγματα σε μία σειρά! Έτσι λοιπόν μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου, κινητοποιείσαι προκειμένου να υπερασπιστείς ότι ήδη κατέχεις, αλλά και για να διεκδικήσεις ότι καινούργιο θέλεις να αποκτήσεις! Οι συναισθηματικές ανασφάλειες δεν θα λείψουν ενώ η ζυγαριά ανάμεσα στο «πάρε» και στο «δώσε» θα γέρνει λίγο παραπάνω από τη μία πλευρά γεγονός που κάποιες στιγμές θα σε εξαντλεί!
14 Νοεμβρίου: Δραστηριοποιείσαι επιτυχώς για να προχωρήσουν κάποια οικονομικά και οικογενειακά σχέδια, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 7-8 Σεπτεμβρίου!
19 Νοεμβρίου: Προσοχή στις οικονομικές αλλά και στις συναισθηματικές επενδύσεις γιατί η παρορμητικότητα θα οδηγήσει σε λάθη ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 8-10 Σεπτεμβρίου.
1 Δεκεμβρίου: Η τόλμη και το ρίσκο δεν θα βοηθήσουν αυτή την ημέρα να έχεις τα επιθυμητά αποτέλεσμα ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, πρόσεξε στις επενδύσεις εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 17 Σεπτεμβρίου .
6 Δεκεμβρίου: Λύνεις οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες και σε είχαν προβληματίσει ενώ σταδιακά αρχίζεις να παίρνεις και ανάσα ανακούφισης και στα οικονομικά ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 18-20 Σεπτεμβρίου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ! Μετά από 3 χρόνια τα διέλυσαν όλα σε ένα δευτερόλεπτο!

Ζυγός
«ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ»
Ο Άρης εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα σε διακρίνει ο δυναμισμός, η ενεργητικότητα ενώ θα μπεις και στην διαδικασία να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι εντάσεις οι οποίες και θα εκφράζονται από εσένα, είτε γιατί δεν μπορείς να ακολουθήσεις τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, είτε επειδή θα σου βγαίνει πολύ ισχυρό το αίσθημα της κούρασης και της εξάντλησης. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που έχεις έναν στενό σύνδεσμο, θα δοκιμαστούν και αυτές από την πλευρά τους, αυτή τη φορά όμως θα αδυνατείς να βάλεις νερό στο κρασί σου, αλλά θα αντιδράς έντονα, σπασμωδικά χάνοντας το δίκιο σου πολλές φορές! Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για αυτή την περίοδο να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθά να εκτονώνεις την ενεργητικότητά σου!
14 Νοεμβρίου: Ένα ταξιδάκι, μία μετακίνηση, μία πρόταση ή μία επικοινωνία θα σε θέσει σε εγρήγορση αυτή την ημέρα και θα σου προσφέρει χαρά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 7-8 Οκτωβρίου!
19 Νοεμβρίου: Η αποκάλυψη κάποιου μυστικού, τα πάθη, τα λάθη και η διατάραξη της προσωπικής ζωής θα σε εξαντλήσουν αυτή την ημέρα ψυχικά και σωματικά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 8-10 Οκτωβρίου.
1 Δεκεμβρίου: Αντιδράς έντονα αλλά και αιφνιδιάζεσαι αυτή την ημέρα από την απρόσμενη στάση και συμπεριφορά των ανθρώπων που διατηρείς μία μόνιμη σχέση, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 17 Οκτωβρίου.
6 Δεκεμβρίου: Ωριμάζουν οι πράξεις, οι σκέψεις και κινητοποιείται άμεσα προκειμένου να κάνεις μία νέα συμφωνία, ή να πάρεις μία νέα απόφαση ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 18-20 Οκτωβρίου ...!

Σκορπιός
«ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ»
Διανύεις ένα από τα πιο τυχερά διαστήματα του 2017 για το ζώδιο σου όπου σταδιακά πολλές υποθέσεις της ζωής σου έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε τάξη, πολύ περισσότερο όμως αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, δεν παύει να υπάρχει η κούραση, η εξάντληση, η ψυχική αναστάτωση αλλά και η εσωτερική αντίδραση η οποία και προκαλείτε αφενός από τα απαιτητικό πρόγραμμά σου , αφετέρου από τις απαιτήσεις που έχουν όλοι οι υπόλοιποι απέναντί σου! Δείξε προσοχή σε θέματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση, ξεκουράσου περισσότερο και προσπάθησε τις αδυναμίες του χτες, να μην τις μεταφέρεις στο σήμερα!
14 Νοεμβρίου: Οικονομικές συμφωνίες επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και πρωτοβουλίες για να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω οι προσωπικοί σου τομείς είναι μέσα στα τυχερά αυτής της μέρας για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 7-8 Νοεμβρίου!
19 Νοεμβρίου: Οι ίντριγκες, το παρασκήνιο, οι αποκαλύψεις μυστικών αλλά και οι αρνητικές σκέψεις κάνουν αυτή την ημέρα ιδιαίτερα απαιτητική ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 8-10 Νοεμβρίου.
1 Δεκεμβρίου: Το πρόγραμμα σου αλλάζει, η ένταση είναι ορατή στην καθημερινότητά σου ενώ οι αιφνιδιασμοί δεν λείπουν. Προσοχή στη νευρικότητα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 17 Νοεμβρίου.
6 Δεκεμβρίου: Ξεπερνιούνται επαγγελματικά και οικονομικά εμπόδια και καταφέρνεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητές σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 18-20 Νοεμβρίου ...!

Τοξότης
«ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ»
Έντονη κοινωνική δράση φέρνει για σένα το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, ό που πραγματικά θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο την συλλογική σου δραστηριότητα και θα σε φέρει σε επαφή με νέους ανθρώπους ... Είναι μία περίοδος που έχεις την δυνατότητα και την ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, να μπεις σε μία ομάδα, έναν σύλλογο, να κινητοποιηθείς μαζί με άλλα άτομα προκειμένου να πετύχεις μία προσδοκία ή ένα όραμα! Δεν θα λείψουν ωστόσο κα οι έριδες, οι βιασύνες και τα καβγαδάκια ιδιαίτερα με πρόσωπα του κοινωνικού σου κύκλου που ήδη γνωρίζεις. Έτσι λοιπόν αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξεις, αυτό είναι φυσικά η επιλογή των ανθρώπων που έχεις στο πλευρό σου!
14 Νοεμβρίου: Εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, γνωριμίες και διασκέδαση... αυτή την ημέρα θα περάσεις όμορφες στιγμές ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 7-8 Δεκεμβρίου!
19 Νοεμβρίου: Απέφυγε τους οικονομικούς συνεταιρισμούς γιατί θα απογοητευτείς και θα ζημιωθείς, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 8-10 Δεκεμβρίου.
1 Δεκεμβρίου: Ο έρωτας σε αιφνιδιάζει και σε παρασύρει σε αλλαγές και σε ρίσκα ... Δεν σου προσφέρει ωστόσο την σταθερότητα που έχεις ανάγκη ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 17 Δεκεμβρίου .
6 Δεκεμβρίου: Η ωριμότητα και η σταθερότητα θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις επιθυμίες αλλά και να δέσεις κοντά σου ισχυρές φιλίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 18-20 Δεκεμβρίου ...!

Αιγόκερως
«ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ»
Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού αποτελεί μία πρόκληση για σένα αγαπητέ Αιγόκερε αφού μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου είναι ένα διάστημα που η καριέρα, οι στόχοι και το κοινωνικό σου προφίλ, θα γίνουν ο βασικός σου στόχος πάνω στον οποίο θα χρειαστεί να κινητοποιηθείς. Επαγγελματικές διεκδικήσεις αλλά και ανταγωνισμοί σε κάνουν να βρίσκεσαι μόνιμα σε νευρικότητα και δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα νιώσεις κουρασμένος, δεδομένου ότι προσπαθείς τόσο πολύ, χωρίς να έχεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα! Προσοχή στην αντιδραστικότητα και την επαναστατικότητα με προϊστάμενο ή με τον πατέρα / σύζυγο!
14 Νοεμβρίου: Αυτή την ημέρα προχωράς επαγγελματικά σχέδια και παίρνεις πρωτοβουλίες προκειμένου να κινήσει επαγγελματικές σου υποθέσεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 7-8 Ιανουαρίου!
19 Νοεμβρίου: Λανθασμένοι χειρισμοί, σκάνδαλα, αποκαλύψεις και δυνατές προκλήσεις θα προβληματίσουν έντονα την κοινωνική αλλά και επαγγελματική ζωή, για σένα που έχεις γεννηθεί 8-10 Ιανουαρίου.
1 Δεκεμβρίου: Ξαφνικές αναταράξεις, συγκρούσεις ή γενικότερα απρόβλεπτα γεγονότα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας σε φορτίζουν με ένταση ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 17 Ιανουαρίου! .
6 Δεκεμβρίου: Η ωριμότητα και η σταθερότητα θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις επιθυμίες αλλά και να δέσεις κοντά σου ισχυρές φιλίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 18-20 Δεκεμβρίου ...!

Υδροχόος
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ
Ο Άρης από το Ζυγό μπορεί να είναι σε αδύναμη θέση, όμως εσένα θα σε ευνοήσει αρκετά .. Μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου είναι ένα διάστημα δραστήριο, κοινωνικό, με γνωριμίες, επαφές, δικτύωση, νέες γνώσεις αλλά και εμπειρίες! Οι εξελίξεις θα είναι πολλές και οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα αφορούν την έναρξη μίας νέας συνεργασίας ή ένα ταξίδι, σπουδές! Μπορείς με κάθε τρόπο το επόμενο διάστημα να διευρύνεις την δράση σου ακριβώς έτσι όπως εσύ θα επιλέξεις!
14 Νοεμβρίου: Προσκλήσεις από φίλους αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα χαρίσουν μία όμορφη νότα στην ημέρα για εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 7-8 Φεβρουαρίου!
19 Νοεμβρίου: Μην αφήσεις τα απωθημένα του χες να σταθούν εμπόδια στο «τώρα»! μα αναμένεις προκλήσεις επαγγελματικές αλλά και δυσάρεστες ειδήσεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 8-10 Φεβρουαρίου.
1 Δεκεμβρίου: Προσοχή στα καβγαδάκια στην βιασύνη των μετακινήσεων αλλά και στην χρήση αιχμηρών αντικειμένων ιδιαιτέρα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 17 Φεβρουαρίου ! .
6 Δεκεμβρίου: Σταθεροποιούνται στόχοι, επιθυμίες και παίρνεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 19 Φεβρουαρίου!


Ιχθύς
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα τονώσει αφενός την σεξουαλική σου διάθεση αλλά και την επιθυμία σου να αφεθείς και να απολαύσεις ερωτικά στιγμές που σου είχαν λείψει! Θα υπάρξουν όμως και οι στιγμές που η υπερβολή θα σε οδηγεί σε λανθασμένους χειρισμούς, που θα εξαντλούν τόσο εσένα όσο και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου! Τα οικονομικά σου φαίνεται ότι θα σε προβληματίσουν γιατί οι αναποδιές θα είναι υπαρκτές και τα έξοδα θα τρέχουν ... μερίμνησε για γραφειοκρατικές υποθέσεις!
14 Νοεμβρίου: Επιλύεις επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 6-7 Μαρτίου !
19 Νοεμβρίου: Διώξε μακριά τις κακίες, τα μίση, απέφυγε κουτσομπολιά και θυμήσου ότι στα οικονομικά ελλοχεύουν κάποιοι κίνδυνοι ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 8-10 Μαρτίου .
1 Δεκεμβρίου: Μην κάνεις τολμηρές κινήσεις στα οικονομικά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 17 Μαρτίου ! .
6 Δεκεμβρίου: Λύνονται παρελθοντικά επαγγελματικά αλλά και πολύ προσωπικά ζητήματα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 19 Μαρτίου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share