Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ζώδια: Η Αφροδίτη στο Ζυγό επιθυμεί οι ψυχές να φλερτάρουν by MagicF'Ariel..

20 Οκτωβρίου 2017 10:05
Ζώδια: Η Αφροδίτη στο Ζυγό επιθυμεί οι ψυχές να φλερτάρουν by MagicF'Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εδώ και κάτι μερούλες η Αφροδίτη έκανε επίσκεψη στο ζώδιο του Ζυγού, μια πολύ όμορφη, ρομαντική, αστρολογική επιρροή! Το διάστημα αυτό, θα σκάσει μύτη ο ερωτύλος καλλιτέχνης που κρύβει ο καθένας μέσα του. Η αγάπη για τη μουσική θα γίνει πιο έντονη, η δημιουργικότητα στο φουλ και ως δια μαγείας, θα προσέξουμε το σώμα μας, τη διατροφή μας με σκοπό να γίνουμε πιο όμορφοι και λαμπεροί. Έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας μέχρι και τις 7/11, για αυτό μην ακούσω φτηνές δικαιολογίες.. θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, έχετε τη τιμητική σας. Σας πιάνει αυτό το ρομαντικό χαζοχαρούμενο, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο, αλλά καιρός ήταν να συμβεί, να χαλαρώσουν οι αισθήσεις σας, να γίνετε λίγο τεμπέληδες, να ρίξετε και καμιά υποχρέωση κάτω από το χαλί. Και τι έγινε;;;

Μπορεί να μην είναι κάθε μέρα φοβερή και τρομερή, να βάζουν τρικλοποδιές οι πλανήτες, αλλά αν εστιάσουμε στα θετικά και αισιόδοξα στοιχεία, στις λεπτομέρειες προφανώς, σε απλά καθημερινά πράγματα, αν γίνουμε πιο προσιτοί και πετάξουμε τις μάσκες, τότε θα δούμε το αληθινό πρόσωπο της Αφροδίτης.. Και είναι τόσο γλυκό..

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Οικειοθελής αποχώρηση στο Nomads… Η εξάντληση και η αλλαγή γνώμης! Αποκλειστικό

Κριός
Η Αφροδίτη στο Ζυγό, σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και σέξι. Κάθε μέρα που περνά, βρίσκετε την όρεξη και να ντύνεστε πιο ωραία και να αρωματίζεστε και να βολτάρετε, να σας δουν να σας θαυμάσουν. Το ευχάριστο είναι πως βρίσκετε την όρεξη για να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφο σας. Το μυστήριο είναι πως παίζει το ματάκι σας και μπορεί φλερτ, στο φλερτ, να συμβεί τίποτα μοιραίο και να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Φρόνιμα λοιπόν σε σκανδαλιές. Οι ελεύθεροι και ωραίοι, εννοείται πως δεν έχετε τίποτα απολύτως να φοβηθείτε. Βουρ στο ψητό!

Ταύρος
Η Αφροδίτη στο Ζυγό, μόνο ερωτική δεν είναι για το ζώδιό σας! Βελτιώνονται οι σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στη δουλειά, όμως μη προσμένετε αγάπες και λουλούδια. Οπότε το διάστημα αυτό, καλά θα κάνετε να γίνετε συμπαθείς στους συναδέλφους σας, με το να είστε συνεργάσιμοι, γλυκομίλητοι και φυσικά με τον δίνετε λύσεις, εκεί που οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά! Και δε ξέρετε ποτέ, μπορεί ο έρωτας να σκάσει μύτη, την ώρα που θα είστε σε ένα γραφείο, πνιγμένοι από τη χαρτούρα. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή αυτή, με το να είστε όμορφοι και περιποιημένοι. Μάσα τέλος.. you know!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη στο Ζυγό, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί για τη περίπτωση τη δική σας. Νιώθετε μια αδικαιολόγητη χαρά, μια ευτυχία και λάμπετε ολόκληροι. Όταν το σύμπαν θέλει, καλό είναι να μην αντιστέκεστε σε αυτό! Καιρός λοιπόν για φλερτ, νέες γνωριμίες και πολλά χαμόγελα. Βασικά έφτασε η εποχή που θα πάρετε μια ανάσα από τη καθημερινότητά σας, από τα βάσανά σας, να ξαποστάσετε, να ψυχαγωγηθείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε ερωτικό. Για αυτό ρίξτε το στο χαλαρό, κρύψτε και τίποτα κάτω από το χαλί, τώρα έχει παιχνίδι και ξενοιασιά!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στο Ζυγό, σας κάνει κάπως σπιτόγατους. Ευτυχώς, όχι από άποψη τεμπελιάς, όσο στο να φτιάξετε τη φωλίτσα σας, να τη διακοσμήσετε λίγο διαφορετικά, έτσι να ανανεωθεί λίγο το μάτι σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κάποια έξοδα, αλλά τι σας νοιάζει στη παρούσα φάση; Και ξαφνικά σας προσφέρουν πολύ αγάπη, κυρίως από το οικογενειακό σας το περιβάλλον και ηρεμεί το είναι σας. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε την αποδοχή τους στο κάθε τι. Και επειδή έχετε μπόλικα παραπονάκια σε ερωτικό επίπεδο, θα βρείτε την ευκαιρία να ξεσπάσετε! Μπουμ!

Λέων
Η Αφροδίτη στο Ζυγό, βρίσκει τον τρόπο να γίνετε επικοινωνιακοί και συνεργάσιμοι με τους ανθρώπους που είναι ήδη μέσα στη ζωή σας. Σα να σας φεύγει ένα βάρος, είστε πιο ήρεμοι και γνωρίζετε πως ένας καλός διάλογος λύνει πολλά. Θα αποζητήσετε κάτι το διαφορετικό τις μέρες αυτές, προκείμενου να ανανεωθείτε και να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας. Ξεχάστε για λίγο το σπιτάκι σας, καιρός για βόλτες, νέες γνωριμίες και πολύ φλερτ. Ένας μεγάλος έρωτας σας περιτριγυρίζει.. σας το χρωστά το σύμπαν άλλωστε! Προτιμήστε τα ταξιδάκια, με υπάρξεις που σας χαλαρώνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (20/10) από την Άντα Λεούση!

Παρθένος
Η Αφροδίτη στο Ζυγό, θα ρίξει τον εγωισμό σας στα πατώματα και θα καταφέρετε να κάνετε ακόμα και ερωτική εξομολόγηση στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν κάνετε τέτοιες σκέψεις, εννοείται πως καλό είναι να ακούσετε τη καρδιά σας, γιατί μόνο τότε θα ηρεμήσετε. Το ζητούμενο είναι ή να βελτιώσετε τη σχέση σας, ή να δημιουργήσετε μια νέα σε πιο σοβαρή βάση. Πέρα όμως από τα συναισθηματικά σας τα θέματα και επειδή δε τα πάτε και τόσο καλά στο τομέα αυτόν, η Αφροδίτη θα γλυκάνει τη καρδιά σας με το χρήμα. Μια αύξηση; Ένα μπόνους; Σας επιστρέφουν κάτι χρωστούμενα; Γεμίζει το πορτοφόλι σας μαγικά..

Ζυγός
Η Αφροδίτη στο ζώδιο το δικό σας, είναι ένα από τα πιο όμορφα αστρολογικά γεγονότα. Καταρχήν το διάστημα αυτό, θα φροντίσετε να χάσετε μερικά κιλά, να ντύνεστε πιο ωραία και μπορεί να κάνετε αρκετές επισκέψεις στον αγαπημένο σας κομμωτή! Η ανανέωση γίνεται πρώτα σε προσωπικό επίπεδο και μετά έρχονται όλα τα άλλα. Ρομαντική η διάθεσή σας, ερωτική πολύ που σημαίνει πως αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας, αγαπιέστε ένα πράγμα. Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, εκείνη που διώχνετε μακριά ότι δε σας κάνει και κάνετε χώρο για κάτι νέο. Φροντίζετε να είστε γλυκομίλητοι και προσιτοί κυρίως στα άτομα που σας ενδιαφέρουν, για αυτό να ξέρετε πως κρατάτε το μαγικό κλειδί που ξεκλειδώνει τα πάντα όλα!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο Ζυγό, πώς να σας το πω πιο απλά, σας τα κάνει μπάχαλο σε ερωτικό επίπεδο φυσικά! Και εκεί που θα κάνετε τη προσπάθεια να τα βρείτε με το σύντροφό σας, εκεί που θα είναι όλα μέλι γάλα, μπορεί ξαφνικά να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν, να σας αναστατώσει τρελά και να χάσετε ακόμα και τον ύπνο σας. Συνάντηση θα κάνετε μυστική; Θα ξεκινήσετε τις κρυφές συνομιλίες; Πάντως μυρίζομαι ζαβολιά εδώ πέρα! Από την άλλη σας πιάνει αυτό το μυστήριο το συναίσθημα τύπου, τα κρατάτε όλα για τη πάρτη σας, δε καταλαβαίνει κανένας γρι.. Ψαχτείτε πριν ενδώσετε σε νέες γνωριμίες. Μη σας βγει παντρεμένο το μαναράκι. Μακριά από ψέματα και απιστίες!

Τοξότης
Η Αφροδίτη στο Ζυγό, βρίσκει τον τρόπο να γίνετε πιο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί με όλο τον κόσμο. Ασχολείστε περισσότερο με τα social media, δε διστάζετε να κάνετε νέες γνωριμίες ακόμα και με αγνώστους. Ξεχνάτε το σπιτάκι σας, οι βόλτες έχουν τη τιμητική τους και όσο πιο ανοιχτοί είστε στις προσκλήσεις που σας κάνουν, άλλο τόσο περνάτε όμορφα φλερτάροντας και διασκεδάζοντας με διάφορες υπάρξεις. Οι φίλοι επίσης παίζει να σας κάνουν και κάποιο προξενιό, έτσι μεταξύ σοβαρού και αστείου. Είναι μια όμορφη περίοδος που είστε αξιαγάπητοι στο περιβάλλον σας.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στο Ζυγό, σας κάνει ερωτικούς, όμως με ένα πολύ μυστήριο τρόπο. Ή το άτομο αυτό θα κινείται στο περιβάλλον σας, θα είναι εργασιομανής, με φιλοδοξίες και καριέρες ή απλά δε σας ενδιαφέρει. Τραγικό το βρίσκω, αλλά σας γοητεύουν μόνο τέτοια πρόσωπα. Που κοιτάζουν μπροστά, ψηλά και έχουν στόχους και οράματα. Από σεξ τι λέει; Ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, ή τζίφος η υπόθεση; Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε επαγγελματικά θέματα κατά βάση. Είναι μια θετική περίοδος, ανοδική η πορεία σας, για αυτό ποιος έρωτας και ποιες μεταξωτές κορδέλες;;; Αιγόκεροι δεν είστε;

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στο Ζυγό, σας ανεβάζει πάνω στο μαγικό χαλί και σας ταξιδεύει σε κόσμους φανταστικούς και ονειρεμένους. Εννοείται πως το διάστημα αυτό θα βρεθείτε σε διάφορα μέρη, μπορεί μακρινά, μπορεί λίγο παραπέρα, θα γνωρίσετε διαφορετικούς ανθρώπους και ίσως να δείτε και τη ζωή από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, είστε πιο ήρεμοι και κατασταλαγμένοι και αυτό νομίζω είναι αρκετό. Το ευχάριστο είναι, πως δίχως να ζοριστείτε και πολύ, διώχνετε μακριά ανθρώπους που σας χαλούν ψυχολογικά και αποδέχεστε μόνο εκείνους που αξίζουν! Δίνετε την ευκαιρία σε μια διαφορετική ύπαρξη να σας πλησιάσει και να σας προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες και συναισθήματα!

Ιχθύς
Η Αφροδίτη στο Ζυγό, σας κάνει πολύ σέξι και λίγα λέω! Ξυπνάει το αγρίμι από μέσα σας και θέλετε να απολαύσετε το σύντροφό σας, με πολύ διαφορετικό τρόπο. Φοβερό το βρίσκω, γιατί σίγουρα θα σας ανανεώσει και θα δείτε τη σχέση σας με άλλο μάτι. Τώρα αν είστε μόνοι και έρημοι, καλό είναι να βγείτε από το σπιτάκι σας, να βρεθείτε με κόσμο, γιατί όποιος γυρεύει όλο και κάτι βρίσκει. Ο σκοπός είναι να ξεδώσετε με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο, να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια και να απολαύσετε τον έρωτα! Μαγνητίζετε με το βλέμμα, γοητεύετε με τα λόγια. Το έχετε, εκμεταλλευτείτε το! Ζητήστε τα χρήματα που σας οφείλουν! Ανέραστο μεν, απαραίτητο δε..!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share