Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel!

20 Οκτωβρίου 2017 09:41
Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel!

17/10 – 23/10/2017
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καθώς καταλάβαμε, η Νέα Σελήνη στο Ζυγό χθες στις 19, ήταν ένα μυστήριο αστρολογικό γεγονός, το οποίο ταιριάζει περισσότερο στους απρόβλεπτους τους χαρακτήρες. Τα Ζώδια του αέρα ας πούμε.. Ο εκνευρισμός και η ένταση μπροστά σε αυτά που θα έρθουν, είναι απλά μια κακιά στιγμή. Οι αλλαγές πρέπει να είναι μοναδικές και πολύ ασυνήθιστες, για να φέρουν όμορφα αποτελέσματα.

Ο Άρης στο Ζυγό, φέρνει εντάσεις και ανακατωσούρες κυρίως για οικονομικά θέματα. Παλαντζάρει η ζυγαριά, η αναποφασιστικότητα είναι έντονη, εκνευρίζεται ο Άρης και ζητά ξεκαθαρίσματα. Ο επιμένων νικά!

Παραβλέπουμε τις τρικλοποδιές του σύμπαντος, δε γίνεται να είναι όλα μέλι γάλα στη ζωή αυτή.. θα απορήσουν ακόμα και τα αστέρια! Όμως η αλήθεια είναι πως ο Δίας, ο Ερμής και ο Ήλιος ανταμώνουν στο ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι και τις 23, τα μαντάτα είναι πολύ ευχάριστα. Συναντήσεις προκύπτουν, που αναστατώνουν ακόμα και τις πιο ψύχραιμες ψυχές.. Σιγοντάρει και η Αφροδίτη, γιατί η αλήθεια είναι πως αγωνιά να βρεθεί και εκείνη στο παρεάκι αυτό… αλλά πρέπει να κάνει υπομονή, έχει ακόμα έργο να προσφέρει.. Αγαπησιάρικο και πολύ ρομαντικό..

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (20/10) από την Άντα Λεούση!

Κριός
Πολύ καλή η διάθεσή σου, πιστεύεις στον εαυτό σου και ακούς τη καρδιά σου με προσοχή. Μυστήρια μέρα στις 19, προσπάθησε να μην είσαι υπερβολική και να αποφύγεις τις εντάσεις με τους δικούς σου τους ανθρώπους. Ψυχαγωγήσου στις 20 και 21. Το έχεις ανάγκη! Κάνε την ανατροπή! Επαγγελματικά: Τυχερές ημέρες στις 17 και 18! Άλλαξε τα δεδομένα αν το θες, αλλά να έχεις δυνατά επιχειρήματα και λύσεις. Στις 21 μια συνάντηση σου δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς ελεύθερα.

Ταύρος
Μια ένταση τη νιώθεις από τις 17 ως και τις 19! Οικογενειακά θέματα σε πρώτο πλάνο σε βασανίζουν και απαιτούν τη προσοχή σου. Ένα φλερτ προκύπτει στις 20, γοητεύεστε, φτιάχνει το κέφι σου. Ξεκουράσου στις 21 και 22 το έχεις μεγάλη ανάγκη. Κινήσου εκ του ασφαλούς! Επαγγελματικά: Ο Ερμής και ο Δίας φέρνουν ευχάριστα μαντάτα. Μια αύξηση; Ένα μπόνους; Μια νέα δουλειά; Μέχρι και τις 23 θα έχεις δει τα σημάδια. Βρίσκεσαι σε καλό δρόμο.

Δίδυμος
Ορεξάτη και δραστήρια όσο ποτέ. Όμορφες ημέρες για να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα από τις 21 μέχρι και τις 23. Είσαι αισιόδοξη και η προσοχή σου είναι στραμμένη στο μέλλον σου. Να μοιράζεις το χρόνο σου σωστά και να αποφεύγεις τις υπερβολές. Να πας στο γιατρό!
Επαγγελματικά: Από τις 17 μέχρι και τις 20 θα πρέπει να κάνεις όλες τις απαραίτητες τις ενέργειες, προκειμένου να έχεις εργασία και καλά αποτελέσματα. Το σύμπαν είναι υπέρ σου!

Καρκίνος
Δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο σπίτι σου, στην οικογένειά σου και προσπαθείς να βάλεις μια τάξη. Προσπάθησε στις 22 και 23, να δεις τους φίλους σου, να αλλάξεις παραστάσεις. Θέμα οικονομικά σε στρεσάρουν και σε αποσυντονίζουν. Κάτι φτιάχνει. Μη σε τρομάζουν οι αλλαγές!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε στις 19 να αποφύγεις τις εντάσεις με πρόσωπα που κρατούν το μέλλον σου στα χέρια τους. Από τις 23 και μετά βελτιώνονται τα πράγματα. Κάνε υπομονή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Η συμμετοχή που θύμισε κάτι από το... παρελθόν! Γιατί έμεινε άφωνος ο Σάκης Ρουβάς; (video)

Λέων
Η Νέα Σελήνη στις 19 καταρρίπτει το δεδομένο και φέρνει εκπλήξεις στη ζωή σου. Είσαι έτοιμη για μεγάλες αλλαγές, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Από τις 21 ως και τις 23, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στις υποθέσεις. Οικογενειακά θέματα βρίσκουν λύση. Το μονοπάτι ας είναι νέο!
Επαγγελματικά: Ξαφνιάζεις με τον τρόπο που αντιδράς στις 19. Προτείνεις ιδέες πολύ διαφορετικές, που όμως αρέσουν. Ο Άρης σε βάζει σε έξοδα. Απέφυγε κάθε οικονομικό ρίσκο.

Παρθένος
Έντονη η διαίσθησή σου τις μέρες αυτές, ότι σκέφτεσαι συμβαίνει, για αυτό καλά θα κάνεις να έχεις θετική διάθεση και όσο μπορείς αισιόδοξη! Η Νέα Σελήνη στις 19 σου προκαλεί ένταση. Απέφυγε τα περιττά έξοδα μέχρι και τις 23. Παρασύρεσαι. Βρες τους φίλους σου ξανά!
Επαγγελματικά: Να είσαι υπομονετική πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Κλείνεις νέες συμφωνίες, όμως ο καλός σου ο χαρακτήρας θα βοηθήσει πολύ σε αυτό. Μέχρι και τις 21 ότι κάνεις!

Ζυγός
Ερωτική η διάθεσή σου πολύ, η Αφροδίτη έπιασε αμέσως δουλειά. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου. Η Νέα Σελήνη στις 19 σε ανανεώνει εμφανισιακά. Εντυπωσιάζεις με τη παρουσία σου. Νιώθεις απίστευτη αυτοπεποίθηση. Έχεις πάρει σωστές αποφάσεις. Ζήτησε βοήθεια! Επαγγελματικά: Οικονομικά θέματα βρίσκουν τη λύση τους και νιώθεις ανακούφιση μεγάλη. Από τις 17 μέχρι και τις 20 ότι καλό συμβεί, για αυτό δραστηριοποιήσου αναλόγως.

Σκορπιός
Συναντάς πολύ κόσμο τις μέρες αυτές. Ξεπέρασε σκέψεις τύπου να ζητήσεις δανεικά. Κάνε υπομονή γιατί από τις 18 και μετά κάτι ευχάριστο συμβαίνει και παίρνεις μεγάλη ανάσα. Απέφυγε τα κουτσομπολιά στις 22. Ικανοποίησε τις ερωτικές σου τις επιθυμίες. Βοήθησε όπου μπορείς! Επαγγελματικά: Από τις 17 μέχρι και τις 21, ζήτησε για να λάβεις. Πριν όμως, δείξε για το τι είσαι ικανή, φρόντισε να έχεις χειροπιαστές αποδείξεις και ακράδαντα επιχειρήματα.

Τοξότης
Μια νέα γνωριμία προκύπτει και θες να τη κρατήσεις μυστική! Από τις 17 μέχρι και τις 21 κλείνεσαι στον εαυτό σου, κυκλοφορείς μόνη σου, πράττεις αυτά που θες δίχως παρεμβολές από τρίτους. Οι φίλοι είναι το φάρμακο, συνάντησέ τους στις 22 και 23. Μην αποκαλύπτεσαι συναισθηματικά! Επαγγελματικά: Παίξε ομαδικά τις μέρες αυτές, προκειμένου να τελειώσουν οι δουλειές σου το γρηγορότερο. Η τεχνική είναι δικό σου θέμα, η βοήθεια των άλλων. Κράτα τις ισορροπίες.

Αιγόκερως
Προσπάθησε μέχρι και τις 20 να αντιμετωπίσεις τα οικογενειακά σου τα θέματα και να δώσεις λύσεις όπου χρειάζεται. Απέφυγε τις μοναξιές, οι φίλοι είναι ότι καλύτερο. Κάτι μαθαίνεις και νιώθεις μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Μια νέα γνωριμία σε αναστατώνει. Να είσαι αισιόδοξη! Επαγγελματικά: Σε αναστατώνουν στις 22, μια ένταση αδικαιολόγητη σε στρεσάρει πολύ. Ένας καλός διάλογος σώνει τις καταστάσεις. Να έχεις επιχειρήματα που να εξηγούν κάθε αίνιγμα.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στις 19, σε ταξιδεύει. Μέρες που ξεφεύγεις από τη καθημερινότητα, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, βλέπεις κάτι το διαφορετικό. Από τις 20 μέχρι και τις 23, συναντάς φίλους από τα παλιά, κοινωνικοποίησε και ψυχαγωγείσαι σε όλα τα επίπεδα! Πιο φιλόδοξη από ποτέ!
Επαγγελματικά: Μια νέα πρόταση σε απογειώνει! Μπλοκαρισμένοι δρόμοι ανοίγουν διάπλατα και μπορείς να κάνεις όσα θες καιρό τώρα. Τυχερές ημέρες στις 22 και 23! Βγες κερδισμένη!

Ιχθύς
Μια ευχάριστη έκπληξη, σε ανανεώνει και σε ξεσηκώνει για ένα θαυμάσιο αύριο! Η Νέα Σελήνη στις 19 σε κάνει σπάταλη πολύ, συγκρατήσου όσο μπορείς. Μια βόλτα στις 21 σου φτιάχνει τη διάθεση. Ερωτικές οι μέρες σου επίσης, ασχολήσου μέχρι και τις 23. Ταξίδεψε!
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 20 μια νέα πρόταση μπορεί να σου φέρει όσα ονειρευόσουν. Χρήματα έρχονται, τα έχεις τόσο ανάγκη, κινήσουν αναλόγως. Τυχερή ημέρα στις 23! Ένα μπόνους ίσως;

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share