Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ο Ερμής αποχαιρετά το Ζυγό με το πιο απρόβλεπτο τρόπο by MagicF’Ariel...

15 Οκτωβρίου 2017 10:37
Ζώδια: Ο Ερμής αποχαιρετά το Ζυγό με το πιο απρόβλεπτο τρόπο by MagicF’Ariel...

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, φθινοπωρινό το σκηνικό, μια δροσούλα την έχει! Βέβαια, μην ανησυχείτε για τη θερμοκρασία, το σύμπαν έχει σκοπό να μας φουντώσει, έτσι ξαφνικά!

Που λέτε ο Ερμής μαζεύει βαλιτσούλα, ετοιμάζεται να ταξιδέψει προς το ζώδιο του Σκορπιού. Λίγο πριν όμως, εκεί που κάθεται να ξαποστάσει και να οργανώσει τις σκέψεις του, σκάει μύτη ο Ουρανός, του κάνει κόνξες και από το πουθενά, ανάβουν τα αίματα μεταξύ τους και αντί να φτάσει το ερωτικό γράμμα στο προορισμό του, μπορεί και να χαθεί στο άπειρο, έτσι επειδή!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, να το ξέρετε πως βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα, γιατί το αστρολογικό μυστήριο αυτό γεγονός, σας πιάνει από παντού! Δε γλυτώνετε με τίποτα! Βασικά η συμπεριφορά σας αλλάζει, είστε απόλυτοι, ξερόλες, επιθετικοί και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Ο εγωισμός σας στα κόκκινα! Και φυσικά δεν έχετε τη διάθεση να δείξετε καμία κατανόηση, στις χαζοχαρούμενες απόψεις των άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Το «καυτό» ζεϊμπέκικο της Νίκης Λάμη που "διέλυσε" το πλατό! (video)

Να θυμίσω πως σήμερα είναι Κυριακή, χαλαρώνει ο κόσμος, για αυτό μην είστε απαιτητικοί και υπερβολικοί, με πράγματα που μπορούν να γίνουν και αύριο ή ακόμα καλύτερα μεθαύριο!

Και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, που σημαίνει πως ο κόσμος πάνω-κάτω, θα νιώσει λίγη από την ένταση του σύμπαντος και όσο να είναι σήμερα και αύριο, θα δώσουμε ρέστα!

Ο Ουρανός, επειδή είναι σκανδαλιάρης και απρόβλεπτος, παρακάμπτει τους νόμους και τα όρια και επιμένει να μοιράζει φιλελεύθερες απόψεις, συναισθήματα ανεξέλεγκτα, πάθη που οδηγούν σε μυστικές συναντήσεις! Ποιος Ερμής και ποιος πλανήτης μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε τέτοιες δυνάμεις;;; Το ευχάριστο λοιπόν είναι, πως θα γίνουμε αυθόρμητοι, πολύ εκφραστικοί και δε θα διστάσουμε να πούμε την αλήθεια ανεξάρτητα από τις συνέπειες.
Το μαντάτο από τον Ερμή θα φτάσει στο προορισμό του, μπορεί ο φάκελος να είναι σκισμένος, λερωμένος, να έχουν χαθεί τα μισά γράμματα, κάτι να φαίνεται και κάτι όχι, όμως το ζουμί, θα είναι συγκλονιστικό, είτε για μένα, είτε για σένα, είτε για κάποιον άλλον!

Μια απρόβλεπτη είδηση, μπορεί να μας απογειώσει στους Ουρανούς από χαρά, μπορεί όμως να μας προσγειώσει.. με το πιο ανώμαλο τρόπο! Θα δείξει σωστά;;; Υπομονή δυο μερούλες.. μόνο! Χαχα..

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας. Καμία όρεξη για συζητήσεις, ιδιαίτερα προσωπικές. Να όμως που παίζει να σας στριμώξουν στη γωνία, γιατί και εσείς πρέπει να δώσετε τις απαντήσεις σας! Κάτι θα φτάσει στα αυτιά σας, ένα κουτσομπολιό και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ. Καλά θα κάνετε να μη δώσετε καμία σημασία. Τώρα αν εμφανιστεί και το άτομο αυτό μπροστά σας, προτιμήστε τη φυγή από τη πίσω πόρτα! Σε όλες τις περιπτώσεις κρατήστε το στόμα σας κλειστό και αντισταθείτε στις προκλήσεις! Επίσης μη κυκλοφορείτε σε μέρη που μπορεί να συναντήσετε ένα παλιό σας έρωτα; Μια πρόσφατη απιστία σας; Για φρόνιμα!

Ταύρος
Μυστήρια η μέρα σας, οι άλλοι θα σας τη κάνουν κάπως έτσι, γιατί γίνονται αδιάκριτοι και σας προκαλούν, σε θέματα που ουσιαστικά δεν αφορούν κανέναν! Έχετε, δεν έχετε λεφτά, δε χρειάζεται κανείς να το ξέρει. Γιατί σε όλες τις περιπτώσεις θα σας ρωτήσουν πού τα βρήκατε, ή πού τα ξοδέψατε και έχετε ξεμείνει. Ανακατεύονται στο ταμείο σας, γεγονός που σας εξοργίζει. Κάντε τη πάπια, προσπεράστε τα σχόλια και αφήστε τους να βράζουν με το ζουμί τους.. Μη λέτε τα μυστικά σας σε κανέναν! Πιο ερωτική Κυριακή από αυτή πεθαίνεις.. χαχα..

Δίδυμος
Και εκεί που τα έχετε δρομολογήσει όλα, εκεί που είστε ήρεμοι και ξένοιαστοι, ξαφνικά θα χτυπήσει το τηλέφωνο και τα μαντάτα θα είναι πιο περίεργα από ποτέ! Μπορεί ακόμα και να συναντήσετε έναν γνωστό και να σας πει τα απίστευτα, που ναι μεν θα σας συγκλονίσουν, όμως θα σας αναστατώσουν, γιατί όλο και κάπου είστε και εσείς αναμειγμένοι. Καλό είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι, να αντλήσετε όσες περισσότερες πληροφορίες θέλετε και να κρατήσετε τις απόψεις σας, για τον εαυτό σας! Να φιλτράρετε τα δεδομένα, γιατί η αλήθεια είναι κάπου στη μέση! Και χαρμόσυνα να είναι τα μαντάτα, χαμογελάστε όταν κανείς δε σας βλέπει..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκότωσε την κόρη μας γιατί..." - Σοκάρει ο πατέρας της 17χρονης στην κατάθεσή του!

Καρκίνος
Μπορεί να έχετε βγάλει άκρη με τα θέματά σας, να έχετε κατασταλάξει στο τι θα κάνετε από εδώ και πέρα, ξαφνικά θα εμφανιστούν μπροστά σας κάποια πρόσωπα, θα σας πουν τα απίστευτα και θα βγείτε από τα ρούχα σας κανονικά! Ναι μεν σας λέω, να κρατήσετε χαρακτήρα, να αδιαφορήσετε, να σηκωθείτε και να φύγετε, αλλά δε πρόκειται να το κάνετε αυτό, γιατί δεν αντέχετε άλλο στο στυλάκι τύπου, «..στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα..» θα πρέπει να ξεβουλώσουν τα αυτιά τους, να σας δώσουν σημασία και να γίνει το δικό σας, πάει και τελείωσε!

Λέων
Ως δια μαγείας, ούτε ο Ερμής, ούτε ο Ουρανός, μπορούν να σας βλάψουν. Σας προσπερνούν και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Ναι μεν ο κόσμος σήμερα δεν είναι και στα πολύ καλά του, όμως εσείς φροντίστε, να γίνετε θεατές και μόνο. Μπορείτε και να γελάσετε με τα κουλά που θα συμβούν, όμως μη πάρετε κάποια θέση, γιατί δεν υπάρχει λόγος, να μπλέξετε σε χαζομάρες! Προτείνετε κάτι το διαφορετικό, μια βόλτα ξεχωριστή, αλλάξτε το κλίμα στη παρέα ή την οικογένεια. Γίνεστε πυροσβέστης σωστός και συνεφέρνετε τα άτομα που συναναστρέφεστε από το παραλογισμό. Δόξα να έχει..!

Παρθένος
Ειλικρινά δε ξέρω τι σας συμβαίνει το τελευταίο τον καιρό. Πάλι έχετε πιάσει το παράδρομο της ζωής και φυσικά ασχολείστε με οτιδήποτε εκτός από τον έρωτα. Μυστήρια η μέρα σας, φέρνει νέους ανθρώπους στο διάβα σας. Αφορά το χόμπι σας; Τη δουλειά σας; Κοινές παρέες; Κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί δε ξέρετε τι καπνό φουμάρει ο καθένας από αυτούς. Ακούστε με προσοχή, κάτι κρύβεται από πίσω, μη τους κάνετε τη χάρη να το μάθουν. Και κάποιος πατάει το κάλλο σας και γίνεστε έξαλλοι και ασυμμάζευτοι!

Ζυγός
Διχασμένη κάπως η μέρα σας. Από τη μια έχετε όρεξη να κάνετε διάφορα που σας χαλαρώνουν, ή ακόμα και να αράξετε στο κρεβάτι με το σύντροφό σας, έτσι επειδή είναι Κυριακή. Και ξαφνικά όλο αυτό το ρομαντικό, μπορεί να χαλάσει, γιατί θα πρέπει να πάτε κάπου, μια επίσκεψη, μια βόλτα και να βρεθείτε με εκείνους που μπορούν να σας πικάρουν στο λεπτό. Από την άλλη μια απογοήτευση τη νιώθετε, για τις επιλογές σας, για τη ζωή σας γενικότερα και ένα νέο σας ρίχνει ακόμα περισσότερο. Μπερδευτήκατε σωστά; Επειδή όλα συμβαίνουν στο ζώδιό σας, σας προτείνω λοιπόν, να κλείστε το τηλέφωνο, να αποφύγετε τα social media, να αράξετε στο σπιτάκι σας, είτε μόνοι, είτε με παρέα. Όσοι λιγότεροι, άλλο τόσο το καλύτερο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια "ανάσα" από τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου! Που βρίσκονται σημειωμένα τα ονόματά τους;

Σκορπιός
Αγαπητοί μου σήμερα είναι Κυριακή, μέρα του Θεού, ξεκουραζόμαστε και δε μιλάμε για δουλειές! Είναι και το σύμπαν τέτοιο, μη προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη, γιατί ο κόσμος δεν είναι και στα καλύτερά του και μια θετική σκέψη, μπορεί να γίνει αρνητική και να χαλάσει η δουλειά. Μην αφήσετε κανέναν να σας ενοχλήσει. Κόψτε κάθε συζήτηση. Από Τρίτη λέω καλύτερα που μπαίνει ο Ερμής στο ζώδιό σας. Ο Ουρανός σας κάνει απρόβλεπτους. Μπορεί να κλείσετε ένα ερωτικό ραντεβού με ένα μαναράκι, σε ένα μέρος κρυφό και να μη πάρει χαμπάρι κανείς. Παίζει σήμερα να κάνετε τη ζαβολιά σας. Σας θέλω σε ετοιμότητα και με δυνατή ψυχή..!!!

Τοξότης
Καλά μη προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη σήμερα ή αύριο, δε θα τα καταφέρετε με τίποτα. Είναι ερωτικά τα ζητήματά σας; Είναι επαγγελματικά; Όπως και να έχει, καλό είναι να μη ψάχνεστε, γιατί οι πολλές οι ερωτήσεις, φέρνουν το χάος και μετά βγάζετε το τόξο και πάρε να έχεις και εσύ και εσύ! Προκειμένου λοιπόν να ασκήσετε το φυσικό σας το χόμπι, κάντε λίγο τους χαζούς, μη μιλάτε πολύ και μη φέρνετε αντιρρήσεις. Κάντε τους άρρωστους, πείτε πως έχετε πυρετό, έτσι για να σας αφήσουν στην ησυχία σας. Κρατήστε τα μπόσικα, γιατί έρχονται extreme μέρες και θα τις χρειαστείτε τις δυνάμεις σας!

Αιγόκερως
Τι να πω δε ξέρω; Το σύμπαν τα έχει βάλει με τη περίπτωσή σας.. θέλει να σας ταρακουνήσει λίγο τα νερά. Για αυτό να προσμένετε να μάθετε κάτι που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ένα μαντάτο έρχεται ολοταχώς, που θα σας εκπλήξει. Δυσάρεστο; Ευχάριστο; Δυνατό πολύ, στα σίγουρα. Μπορεί να είναι και αινιγματικό επίσης, αφού το γράμμα έχει ξεθωριάσει από το ταξίδι και από τη μάχη που γίνεται εκεί ψηλά και εσείς θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε ένα μυστήριο. Αποφύγετε τον κόσμο σήμερα, δε το έχετε με τίποτα και να ξέρετε πως όταν ανοίξετε το στοματάκι σας, θα παρεξηγηθείτε στο λεπτό!

Υδροχόος
Μυστήρια η μέρα σας πολύ, γεμάτη από εκπλήξεις. Υπάρχει περίπτωση ο Ουρανός να μη σας χαϊδέψει στο πρόσωπο γλυκά; Είστε η αδυναμία του.. Και εκεί που θα είστε αμέριμνοι, μπορεί να συναντήσετε μια ύπαρξη που θα σας αναστατώσει πολύ. Και συνάντηση να μη γίνει, όλο και κάποια ψυχή θα σας σκανδαλίσει και εσείς θα μαγευτείτε και θα υποκύψετε στο λεπτό. Ερωτικές οι μέρες σας, γεμάτες από πάθος, έτσι πολύ παιχνιδιάρικες τις βρίσκω. Απολαύστε αυτό που σας συμβαίνει, είναι δώρο Θεού που λέμε και ξεχάστε για λίγο τις δουλειές σας. Πώς να σας το πω, ότι έχετε κανονίσει, θα το αναβάλετε για μια άλλη φορά. Προέχουν οι ερωτικές σας επιθυμίες..

Ιχθύς
Κυριακή σήμερα, να σας το θυμίσω, γιατί βρίσκεστε σε ένα μόνιμο άγχος τις μέρες αυτές, για θέματα οικονομικά κυρίως. Συνήθως το χρήμα, φέρνει και όρεξη για σεξ! Πιάνουμε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Έτσι δε βλέπουμε στις ταινίες; Μήπως να φανταστείτε ένα ρόλο και να φτιάξετε μια πιο παιχνιδιάρικη κατάσταση; Αναφέρομαι στους δεσμευμένους της παρέας φυσικά. Ιδανική μέρα λοιπόν για να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας! Οι μοναχικοί της παρέας, αν δε βγείτε έξω να κυκλοφορήσετε, να σας δουν, να φλερτάρετε, πώς περιμένετε να αλλάξει το σκηνικό; Τα μαντάτα τρέχουν και μια είναι έτσι και μια γιουβέτσι. Από τις 17 και μετά οι μεγάλες οι αποφάσεις!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share