Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 14/10/2017 by MagicF’Ariel!

14 Οκτωβρίου 2017 11:20
Τα Ζώδια του Σαββάτου, 14/10/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με το που πάτησε ο Δίας στο Σκορπιό, πήραν οι μηχανές μπροστά και η τεμπέλα η Ταυρίνα, κλείνει ότι εκκρεμότητες έχει! Και είναι πολλές οι ρημάδες, αλλά μέχρι το τέλος του χρόνου, πρέπει όλα να έχουν πάρει το δρόμο τους και να έχουν μπει στη θέση τους.. Μες στον έρωτα με βρίσκω, τι να πω.. καμία σχέση.. χαχα!

Η Αφροδίτη στο Ζυγό! Πόσο μου αρέσει η επίσκεψη αυτή.. Θα μας κάνει έτσι λίγο γατούλες. Ο ρομαντισμός επιστρέφει, οι αγάπες και τα λουλούδια επίσης, όμορφες καταστάσεις. Οι τυχεροί της παρέας, οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι. Μια χαρά σας βρίσκω.. Και εκεί που αρκετοί έχετε πάρει τις αποφάσεις σας κυρίως για ερωτικά ζητήματα, θα κάνετε εκατό βήματα πίσω, προκειμένου να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση σας.. Καλή σκέψη και αυτή.. Το σύμπαν διατάζει και εμείς υπακούμε. Σωστά;;;

Ένα καταπληκτικό Σάββατο, από όλες τις απόψεις. Να γλυκάνουμε τις καρδιές μας, να μοιράσουμε αγάπη..

φιλάκια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο - σοκ στον Πύργο: "Πάγωσαν" όλοι μόλις είδαν ποιος ήταν ο μεθυσμένος οδηγός!

Κριός
Από τη μια θέλετε να ξεσπάσετε και να τα κάνετε όλα ρημαδιό, από την άλλη όμως δε το κάνετε γιατί προτιμάτε την ηρεμία σας. Βέβαια, όσο καλή διάθεση και αν έχετε, όσο και αν κάνετε πίσω, θα βρεθεί η στιγμή που θα σας πατήσουν στο κάλλο και εκεί είναι που θα πρέπει να το παίξετε σωστά! Υπάρχει όμως και η περίπτωση, προς το βραδάκι, να νιώσετε κάπως μυστήρια και να θελήσετε να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας, ή το μαναράκι στο μπαρ! Το τσίμπημα της Αφροδίτης..

Ταύρος
Θέλετε να φτιάξετε πολλά και διάφορα και χρόνος δεν υπάρχει. Ή τουλάχιστον σήμερα, βγαίνει η κούραση των ημερών και η δημιουργικότητα ξαφνικά μπορεί να γίνει και τεμπελιά! Θέλετε, δε θέλετε, θα τη κόψετε τη μάσα και τις λιχουδιές, θα πάτε σε όλους τους γιατρούς και θα κοιτάξετε την υγεία σας από όλες τις απόψεις. Τέτοιες οι σκέψεις σήμερα, δε ξέρω αν είναι καλή ιδέα το από Δευτέρα, πάντως καιρός να κοιτάξετε τη πάρτη σας, να νιώθετε εσείς όμορφα για να έρθουν και τα καλύτερα.

Δίδυμος
Χρυσά μου, η μέρα σας από όλες τις απόψεις! Αστρολογικά είναι πολύ super, ο ήλιος λάμπει εκεί ψηλά, ντυθείτε ωραία και εξαφανιστείτε! Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας και αυτό καλό είναι να το δείξτε εκεί έξω. Αγαπήστε το σύντροφό σας, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον έρωτα. Οι μοναχικοί της παρέας, ξεχάστε το σπίτι για σήμερα, έχει τσάρκες, όπου πάτε και όπου βγει. Δυνατή μέρα για φλερτ και νέες γνωριμίες. Μη μάθω πως δε το τολμήσατε! χαχα.. Επίσης μη πιστεύετε ότι σας λένε..

Καρκίνος
Μυστήρια η μέρα σας σήμερα! Μπορεί να σας αποκαλύψουν ένα μυστικό και να συγκλονιστείτε! Κάτι πάντως θα σας αναστατώσει πολύ. Μετά τη μπόρα πάντα βγαίνει ένα ουράνιο τόξο και στη συγκεκριμένη τη περίπτωση, η Αφροδίτη θα βοηθήσει πολύ σε αυτό. Πάλι θα τα βάλετε κάτω, τα υπέρ και τα κατά και μεταξύ μας τώρα, η αγάπη δίνει όλες τις απαντήσεις. Και στο τέλος τη κάνετε τη λίστα κομμάτια και ακούτε τη καρδιά σας. Μαζί δε κάνετε και χώρια δε μπορείτε.. Να τέτοιες μέρες είναι αυτές..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - Twitter: Απίστευτη αποθέωση για Φώτη - Τρελό κράξιμο στην Καλογρίδη!

Λέων
Μέσα στον έρωτα και στα σορόπια σας βρίσκω. Μα τη κατάσταση είναι αυτή με εσάς; Τουλάχιστον έτσι λέει το σύμπαν. Οι πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα, πιστεύω να το έχετε καταλάβει τόσο καιρό. Έχετε ρομαντική διάθεση, ταξιδιάρικη επίσης, ωραία εποχή είναι, τι το σκέφτεστε; Ιδανικό το ΣΚ αυτό για μια μεγάλη βόλτα, κάπου μακριά. Και μέσα από κοινές παρέες βρίσκετε τον έρωτα. Ακόμα και οι μοναχικοί της παρέας έχετε ελπίδες. Αρκεί να ξεκολλήσετε από το καναπέ!

Παρθένος
Μια πολύ καλή ημέρα σας ξημέρωσε, ξαφνικά ανοίγουν οι ουρανοί και λαμβάνετε απαντήσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα και παίρνετε μεγάλη ανάσα. Κάτι ετοιμάζετε εσείς, κάτι έχετε κατά νου, οι σκέψεις σας είναι συνεχώς σε επαγγελματικά ζητήματα και στο πώς να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Σάββατο σήμερα, μήπως να χαλαρώνατε λιγάκι, γιατί έχετε ανάγκη από ξεκούραση και σωματική και ψυχολογική. Από το απόγευμα και μετά σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας..!

Ζυγός
Γλυκά μου πλασματάκια, από σήμερα η Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Φανταστικό το μαντάτο καιρός να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην ερωτική σας τη ζωή και στο σύντροφό σας αν υπάρχει. Είστε που είστε αισθησιακές υπάρξεις, τώρα θα απογίνετε, για αυτό απόψε έχει έξοδο! Να ντυθείτε ωραία και να ανακατευτείτε με τον κόσμο. Το φλερτ επίσης έχει τη τιμητική του, με πολλές ψυχές, που σημαίνει άγνωστο το φινάλε. Να του δώσετε να καταλάβει σε όλες τις περιπτώσεις.. Χορέψτε παρέα με την Αφροδίτη.. γύρω από τη φωτιά!

Σκορπιός
Σηκώνω τα χέρια ψηλά με τη περίπτωση τη δική σας! Γιατί η μέρα σας σήμερα είναι ή του ύψους ή του βάθους! Τι θέλω να πω; Καταρχήν φλερτάρετε με απαγορευμένες υπάρξεις, παίζετε με τη φωτιά γιατί σας αρέσει ο κίνδυνος. Ωραίο μέχρι στιγμής. Ε λοιπόν, μέχρι πού θα το φτάσετε; Θα το ολοκληρώσετε το έργο ή όχι; Ο πειρασμός! Βέβαια υπάρχει και ένα άτομο, που το αγαπάτε πολύ και δε φεύγει από το μυαλό σας με τίποτα. Κάτι σκαλίζετε εκεί πέρα, αλλά πάλι δε κάνετε το πρώτο το βήμα! Και σας λέω, ήμαρτον! χαχα..

Τοξότης
Να το ξέρετε οι φίλοι θα σας ξεσηκώσουν για έξω, δε θα δεχτούν καμία αρνητική απάντηση από εσάς, τουλάχιστον ντυθείτε ωραία γιατί εκεί που θα πάτε, θα κάνετε όμορφες γνωριμίες. Θα σας αρέσουν! Μην είστε σα το λέτσο! Και ξαφνικά εκεί που δεν είχατε ένα χόμπι, μπορεί και να το αποκτήσετε, γιατί το παρεάκι είναι καλό, έχει και ενδιαφέρουσες υπάρξεις, άντε να σας δω να κουνιέστε και λίγο παραπέρα. Υπομονή σε λίγο φεύγει ο Κρόνος, θα τη πάρετε την ανάσα σας. Μια τυχαία συνάντηση επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη σας!

Αιγόκερως
Να είναι καλά η Αφροδίτη που από σήμερα φέρνει τη γλύκα στο πρόσωπό σας και γίνεστε αγαπητοί στο περιβάλλον σας. Ξεχάστε για λίγο τα αρνητικά του κόσμου και εστιάστε στα θετικά. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο, μερικές φορές οι αποχρώσεις είναι προτιμότερες. Όχι στα κουτσομπολιά, όχι στις ίντριγκες, ας κάνει ο καθένας ότι θέλει. Το σύμπαν λέει πως έρχονται όμορφα πράγματα στη δουλειά σας. Μπορεί να φτάσει και ένα μαναράκι και να σας ξελογιάσει. Για φρόνιμα. Δεν είστε τέτοιοι εσείς..

Υδροχόος
Λοιπόν η Αφροδίτη με το χέρι της θα αγγίξει μαγικά τη καρδιά σας και θα σας κάνει άλλους ανθρώπους. Δε ξέρω αν ήδη σας έχει πιάσει αυτό, πάντως γεμίζετε από όμορφα συναισθήματα, επιδιώκετε αγνές σχέσεις και δίνετε το καλύτερο του εαυτού σας. Καιρό το σκέφτεστε να είμαι ειλικρινής, πως η μένετε μόνοι και έρημοι παρέα με πρόχειρες υπάρξεις, που μόνο το απόλυτο κενό φέρνουν, ή αποκτάτε μια συντροφιά που θα είστε ο εαυτός σας και θα νιώσετε πιο, εκείνο το μαζί. Αρκεί να υπάρχει αμοιβαία αγάπη. Το βρήκατε το πρόσωπο;;;

Ιχθύς
Χρυσά μου κοιτάξτε να παίζετε κανά τυχερό παιχνίδι τις μέρες αυτές, γιατί δε ξέρετε από πού θα σας έρθει το χρήμα! Η Αφροδίτη θα ζυγιάσει τα πράγματα και θα σας δώσει ότι σας αξίζει. Καλά μη φαντάζεστε διαμάντια και ρουμπίνια, πάντως κάτι ψιλά θα έρθουν! Αφιερώστε το ΣΚ αυτό στο σύντροφό σας, ερωτοτροπήστε με όλο σας το είναι γιατί χρειάζεται και αυτό πού και πού. Οι μοναχικοί να βγείτε έξω, να σας δουν, να σας θαυμάσουν και αν ανάψετε το πράσινο το φως, δε ξέρετε ποτέ..

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share