Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δίδυμοι, Ζυγοί & Υδροχόοι, ο φτερωτός Ερμής, σας κάνει γοητευτικούς και μοιραίους! by MagicF’Ariel...

7 Οκτωβρίου 2017 19:56
Δίδυμοι, Ζυγοί & Υδροχόοι, ο φτερωτός Ερμής, σας κάνει γοητευτικούς και μοιραίους! by MagicF’Ariel...

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού καμιά εβδομάδα τώρα, μια χαρωπή επίσκεψη μπορώ να πω.

Η διάθεσή του είναι ανάλαφρη, αφού νιώθει πιο όμορφα, βρίσκεται σε ένα ρομαντικό, αισθησιακό ζώδιο.. Ταιριάζουν ένα πράγμα! Και για αυτό και σκανδαλίστηκα να γράψω, μόνο όμως για τα αεράτα τα ζώδια! Τους πρωταγωνιστές των ημερών!

Μπερδεμένα μας τα λέει, γιατί από τη μια βάζει τον κόσμο να συμφιλιώσει, από την άλλη όμως ρίχνει και τις μπηχτές του! Όποιος έχει καλή συμπεριφορά, βγαίνει κερδισμένος. Αποφάσεις σίγουρα δε θα παρθούν, ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω. Έτσι γίνεται όταν ανακατεύεται ο Ζυγός στα πόδια μας..

Από τη μια στις 8/10 απογειώνεστε από ενθουσιασμό και αισιοδοξία και από την άλλη στις 9/10 προσγειώνετε ανώμαλα από πολλά και διάφορα..
Εσείς λοιπόν οι τρεις αεράτοι καμπολέρος, φροντίστε να κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις τις μέρες αυτές, δε χρειάζεται να είστε και τόσο ειλικρινής, ζητήστε για να λάβετε, έτσι με ένα μαγικό τρόπο, βρείτε τα με τον εαυτό σας και κλείστε τις πόρτες σε αρνητικούς ανθρώπους..

Ευκολάκι έτσι;;; Μέχρι τις 17/10 οτι κάνετε..

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Νεκρή νεαρή κοπέλα και ένας άνδρας!


Δίδυμος
Για τις επόμενες δέκα μέρες τουλάχιστον, θα φτιάξει κατά πολύ η διάθεσή σας! Ο Ερμής κάνει τα μαγικά του, βρίσκεται σε πολύ αεράτη και ρομαντική διάθεση και εσείς έχετε μια όρεξη να κάνετε τα πάντα όλα! Να βολτάρετε, να φλερτάρετε, να χαμογελάσετε και ότι προκύψει. Αθώα, μικρά μου ξωτικά.. Μπορεί ακόμα να αποκτήσετε ένα νέο χόμπι, να πάτε γυμναστήριο ή ακόμα και χορό! Οι σκανδαλιές σας αρέσουν πολύ για αυτό να έχετε κατά νου να μη κλείσετε με διαφορετικές υπάρξεις, ραντεβού την ίδια μέρα και στο ίδιο το σημείο. Το παράνομο σας ελκύει ένα πράγμα και καλό είναι να το αποφύγετε, ότι και αν σημαίνει αυτό..! Κρατήστε χαρωπή και παιχνιδιάρικη στάση και αφήστε όλα τα άλλα!

Ζυγός
Χρυσά μου ετοιμαστείτε να μάθετε πράγματα και θάματα και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Τα κουτσομπολιά πηγαίνουν σύννεφο καιρό τώρα, μα δεν είχατε το χρόνο, ούτε ήταν και κατάλληλη η στιγμή για να μάθετε αλήθειες που πονούν! Τώρα προφανώς είστε έτοιμοι και ξέρετε ακριβώς από πού θα σας έρθει και το πώς θα το αντιμετωπίσετε. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, ανοίγει ως δια μαγείας τα φύλλα των άλλων, αποκαλύπτονται οι ένοχοι και τα μαντάτα φτάνουν με γοργούς ρυθμούς. Το ευχάριστο είναι πως τις μέρες αυτές, θα ντύνεστε πιο ωραία, θα είστε πιο λαμπεροί, γοητευτικοί με βλέμμα που μαγεύει, παρασέρνει και σκοτώνει στο τέλος! Εγκεφαλικό το παιχνίδι σας, αιώνες τώρα..! Να συζητάτε με φίλους τα θέματά σας, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό τέλος για το MEGA!

Υδροχόος
Μπορεί να το ρίξετε στη γιόγκα τις μέρες αυτές ή ακόμα να ανεβείτε και στο Θιβέτ! Για τόσο πολύ λέμε.. Ο Ερμής σας δημιουργεί υπαρξιακά θέματα, δε το λέμε και προβλήματα, αφού είστε μια χαρά και δυο τρομάρες. Ψάχνεστε για κάτι το διαφορετικό, θέλετε πολύ κάνετε κάτι ανατρεπτικό, έτσι να αφήσετε μερικές ψυχές με το στόμα ανοιχτό! Θα τα καταφέρετε μια χαρά, χάρισμα μεγάλο, δεν υπάρχει άλλο.. Ταξιδέψτε, φύγετε μακριά, αν αυτό λέει η καρδιά σας, αν αυτό επιθυμείτε, αν έχετε τη δυνατότητα φυσικά. Έχετε ανάγκη από κάτι ποιοτικό, κάτι που θα μείνει χαραγμένο μέσα σας. Όχι δεν αποζητάτε τη περιπέτεια, όσο την εσωτερική γαλήνη… Ξέρετε το ταξίδι μπορεί να είναι και εγκεφαλικό! Από φαντασία είστε αρχηγοί!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share