Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τετράγωνο Πλούτωνα με Ερμή και Ήλιο 9-10/10: Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέχουν!

7 Οκτωβρίου 2017 17:35
Τετράγωνο Πλούτωνα με Ερμή και Ήλιο 9-10/10: Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέχουν!

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Ζυγό σχηματίζουν όψη Τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2017!

Έρχονται ισχυρά, κάπως περίεργα αλλά και λανθασμένα πάθη, εκρήξεις ζήλιας, αναπόφευκτες εντάσεις, οικονομικές αλλά και οικονομικές χειραγωγήσεις ή και παρανομίες!

Για να αποφύγουμε επικίνδυνες ρήξεις, οφείλουμε να μην μπαίνουμε σε διαδικασίες παράλογης ανταγωνιστικότητας, εμμονής, παιχνίδια εξουσίας και επικράτησης και πόλεμο χωρίς λόγο!

Έχουμε την τάση να χειραγωγούμε τους άλλους και αυτό γυρνάει εναντίον μας.

Περιορίζουμε λοιπόν άμεσα ξεσπάσματα, σκληρότητα, κακίες λόγω θυμού και υπόγειες οικονομικές ή ερωτικές δραστηριότητες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά: Γνωστός επιχειρηματίας έβαλε λουκέτο στα ζαχαροπλαστεία του και έγινε... κούριερ!

Οι αρνητικές όψεις του Πλούτωνα πλήτους κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια και ωροσκόπους (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Ο οξύθυμος και γεμάτος θυμός χαρακτήρας σου, όπως επίσης και η τάση σου για απαγορευμένα πάθη ή εξουσία, θα πλήξουν τον συντροφικό τομέα! Συγκρατήσου!

ΤΑΥΡΟΣ
Γίνεσαι άπληστος και απαιτητικός στον εργασιακό τομέα και θα υπάρξουν άσχημες συνέπειες, αν δεν μείνεις συγκροτημένος. Απέφυγε αλλαγές στην εμφάνιση σου τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο ερωτικός τομέας θα έχει ταλαιπωρία και ρήξεις, αν δεν σταματήσεις την παράλογης, απαιτητική και κυρίως προκλητική συμπεριφοράς. Συγκράτησε ζήλια και εγωισμούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κλονίζονται οι οικογενειακές σχέσεις με εντάσεις και λάθη. Μην προκαλείς καυγάδες μέσα στο σπίτι και κυρίως μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικά πάθη!

ΛΕΩΝ
Λάθος εκφραστικά μέσα, σκληρός λόγος και επικοινωνιακές γκάφες θα γυρίσουν κατά σου. Πρόσεξε στις μετακινήσεις σου και τα κουτσομπολιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις δυσάρεστες καταστάσεις αν προσέξεις την τάση σου για ζήλια, καταπίεση και χειραγώγηση. Μην προσπαθείς να αυξήσεις το εισόδημα σου με περίεργους ή παράνομους τρόπους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια προσοχή με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια! Χρεώνουν ένα εισιτήριο 250 ευρώ! Δείτε πως να μην την πατήσετε

ΖΥΓΟΣ
Η παρορμητική συμπεριφορά σου, ο εγωισμός σου, η σκληρότητα σου, η αδικαιολόγητη τάση σου για χειραγώγηση και η απολυτότητα σου θα σε οδηγήσει σε ανεπανόρθωτα λάθη και σημαντικές ρήξεις! Πες όχι σε πάθη-λάθη και οικονομικές γκάφες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ψυχολογική κατάπτωση, εμμονές, μελαγχολία, άγχος, φοβίες και θλίψη, θα σε κλονίσουν τώρα. Προσπάθησε να μην τα παίρνεις όλα τόσο βαριά και μην παρασύρεσαι σε ερωτικά παρασκηνιακά πάθη!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι υπερβολικά απαιτητικός και οξύθυμος απέναντι σε φίλους και δεν αξίζουν αυτήν την συμπεριφορά σου, γεγονός που θα γυρίσει κατά σου! Μην προσπαθήσεις με αθέμιτα μέσα να κατακτήσεις τα όνειρα σου και μην μπερδεύεις έρωτα με φιλία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μεγάλες δυσκολίες θα προκληθούν στο τομέα της καριέρας σου έρχονται αν συνεχίσεις απαιτήσεις, εγωιστική, αρχηγική και απόλυτη συμπεριφορά σου. Μην χαλάς την εικόνα σου με καυγάδες και παράλογες εντάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Φθινοπώρου από τον Κώστα Λεφάκη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μείνε οπωσδήποτε ψύχραιμος, ευέλικτος και συγκροτημένος σε κοινωνικές και συγγενικές επαφές. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σου αλλά και στην λανθασμένη υπεραισιοδοξία μου!

ΙΧΘΥΣ
Πες όχι σε απαγορευμένα πάθη που σε παρασύρουν τώρα, γιατί το πιο πιθανό είναι να αποδειχτούν καταστροφικά. Απέφυγε ζήλια και κτητικότητα στον ερωτικό τομέα, την απληστία στον οικονομικό τομέα, αλλά κυρίως την τάση σου για κυριαρχία και χειραγώγηση.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share