Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το Ζώδιο του Υδροχόου, η Αφροδίτη & ένα μυστήριο αύριο! by MagicF’Ariel..

29 Σεπτεμβρίου 2017 08:03
Το Ζώδιο του Υδροχόου, η Αφροδίτη & ένα μυστήριο αύριο! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε νιώθω το vibe μιας Υδροχόου.. και ενώ αντιστέκομαι στο να αναφερθώ στο ζώδιο αυτό, μέρες τώρα, δε μπορώ.. πρέπει να απελευθερωθώ από τις μαγικές της ενέργειες.. Θέλει λέει να μάθει.. Για αυτό και εγώ, σα τρελό και αλλοπαρμένο ξωτικό, πιάνω τη πένα μου και όπου με βγάλει..

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου! Μέχρι και τα μέσα του Οκτώβρη, εσείς οι Υδροχόοι βάζετε μυαλό! Αποζητάτε μια σχέση πιο μόνιμη, όμως το άτομο που θα αποφασίσετε να βάλετε μέσα στη ζωή σας, θα πρέπει να έχει όλα τα καλά που ζητάτε. Ναι, το ξέρω, έχετε φτιάξει ολόκληρη λίστα μέσα στο μυαλουδάκι σας, το πήχη τον έχετε ψηλά ως το Θεό και εννοείται πως το σεξ πρέπει να είναι θεσπέσιο, αλλιώς ούτε λόγος.. για κάτι παραπέρα! Θα συμφωνήσω μαζί σας, γιατί όλα περνούν από το κρεβάτι και από το στομάχι. Και τα δυο παίζουν σημαντικό ρόλο, όπως και η χημεία η εγκεφαλική!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αυτή ήταν η πρώην σύντροφος του ηθοποιού πριν παντρευτεί την Βάσω Λασκαράκη! (photo)

Οπότε τα ελεύθερα τα πουλιά, θα προβείτε σε πολύ μυστήριες ενέργειες, προκειμένου να λάβετε τις απαντήσεις σας.. Κατάσκοποι κανονικοί, αλλά με απώτερο σκοπό! Τρομάζω.. χαχα! Προσπαθήστε να έχετε καλή συμπεριφορά, να είστε ευγενικοί, να είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει, να έχετε έτσι εκείνη τη γλύκα στο πρόσωπο, που εννοείται από πίσω κρύβει κάτι το διαφορετικό..

Πάνω από όλα ας είστε ξεκάθαροι με τους άλλους, για να μη μπαίνετε σε διαδικασίες παρεξηγήσεων και εντάσεων.

Η Αφροδίτη όμως πέρα από τις αγάπες και τα λουλούδια, σας βάζει στον ίσιο το δρόμο και ξεχρεώνετε τα πάντα όλα! Ο μοναδικός τρόπος να ησυχάσετε και να κόψετε κάθε επαφή με το παρελθόν. Ότι και αν σημαίνει αυτό!

Ο Σεπτέμβρης τελειώνει με ένα ταξίδι δώρο στον εαυτό σας! Φεύγετε, αριβάρετε, έχετε ανάγκη να ανανεωθείτε, να φτιάξετε το ψυχολογικό. Από τις 29/09 – 10/10/17, να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να χάσετε λεφτά, μπορεί να σας εξαπατήσουν, πάντως δεν είναι κατάλληλες οι μέρες αστρολογικά για να κάνετε δοσοληψίες γενικώς, ή νέες συμφωνίες. Κάτι σας το χαλάει..

Ο Οκτώβρης είναι ένας πολύ μυστήριος μήνας! Οι πλανήτες επισκέπτονται ζώδια που σας ταιριάζουν πολύ. Που σημαίνει πως θα είστε επικοινωνιακοί, χαρωποί και έτοιμοι για όλα! Ο Δίας στο Σκορπιό από τις 11/10, μέχρι και τέλος του μήνα σας απογειώνει κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Φροντίστε να παίρνετε ιδέες από ανθρώπους, μέρη και περιπτώσεις, που σας κάνουν μοναδικούς και αξεπέραστους.. Καιρός να κάνετε το θαύμα σας, δε λέτε;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγινε σαν σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη!

Το σύμπαν ευνοεί τους Υδροχόους, που λατρεύουν τη δουλειά τους, που κάνουν καριέρα, που δε διστάζουν να αφιερώσουν όλο τους το χρόνο στο έργο τους.. Γιατί μη ξεχνάμε είστε από τα πιο δημιουργικά άτομα. Γεννημένοι καλλιτέχνες.. Να κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις, να ακούτε με προσοχή το τι σας λένε και να κρατάτε χαμηλό προφίλ. Έτσι γίνεστε πιο δημοφιλείς, πιο αγαπητοί και σας θέλουν στη παρέα τους.. Και το χρήμα έρχεται, όπως και η αναγνώριση.. Όλα μια χαρά θα πάνε.. you will see!

Εσείς οι ερωτευμένοι φουλ, που δε ξέρετε τι να κάνετε, τι να σας πω; Το γάμο τον έχετε σκεφτεί;;; Είστε σίγουροι ή τον αποφεύγετε; Μήπως να τσεκάρατε εκείνη τη λίστα; Αξίζει η φασαρία, ή τσάμπα θα ενθουσιαστείτε; Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά θα προτιμήσετε για ακόμα μια φορά τα φλερτ, τα πειράγματα, το πάθος, τις απρόβλεπτες στιγμές, όμως ακόμα δε θα αποφασίσετε. Δεν είστε σε φάση, από άποψη αστρολογική..

Συνεπώς.. πάρτε το απόφαση. Εργασία.. & πολύ παιχνίδι.. τέτοιες είναι οι μέρες που θα έρθουν..

φιλάκια..

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share