Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας (25/09) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου από την Άντα Λεούση...

25 Σεπτεμβρίου 2017 08:48
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας (25/09) από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Στην προσπάθειά σας να μεταδώσετε στους γύρω σας την αισιοδοξία αλλά και την αγάπη σας για τη ζωή, μάλλον θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε κάτι που δεν είχατε προβλέψει.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αυτοπεποίθησή αλλά και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους άλλους, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πιο γόνιμο και ασφαλές έδαφος.Οι επανασυνδέσεις είναι γεγονός αυτό το μήνα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια προσπαθώντας να βλέπετε πιο μακριά, ώστε να ανατρέψτε καταστάσεις και να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν κινηθείτε σωστά, οι ιδέες σας θα υποστηριχθούν και θα αναπτυχθούν περισσότερο, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα και σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Χαλκιδική με ζευγάρι που έκανε κατάδυση! Νεκρή η γυναίκα, σε θάλαμο αποσυμπίεσης ο σύζυγός της!

ΛΕΩΝ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας προκαλέσει αρκετές φορές υπερένταση και όλα θα σας φαίνονται επείγοντα, ενώ ταυτόχρονα σε όλα θα δίνετε προτεραιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε οι οικονομικές σας διαπραγματεύσεις να γίνονται από πλήρη μυστικότητα. Αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις σας για να πετύχετε περισσότερα.

ΖΥΓΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας σε ένα επαγγελματικό σας θέμα που συναντάει αρκετές δυσκολίες. Αναβάλετε ουσιαστικές οικονομικές συζητήσεις για μια άλλη μέρα. Τέλος οι στερήσεις και τα προβλήματα! Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική αλλά και οικονομική ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καθιέρωσή σας στον επαγγελματικό χώρο θα έρθει μόνο εάν είστε υπομονετικοί. Φροντίστε να συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Έρχονται μηνύματα από τα παλιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σταματήστε να μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τη συναισθηματική σας ζωή. Μη χαλάτε τις εμπνεύσεις σας ασχολούμενοι με θέματα που δε σας ταιριάζουν. Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική ζωή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Μελίνα Μερκούρη και άλλες: Οι διάσημες... "πόρνες" της Ελλάδος! (videos+photos)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας. Απαιτήστε ότι δικαιωματικά σας αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας. Το Ζώδιο σου ευνοείται για ερωτική επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πάρετε τόσο σοβαρά τα πικρόχολα σχόλια που θα κάνει ένα άτομο του περιβάλλοντός σας. Οι εντάσεις και οι γκρίνιες θα υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα.

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού σας χώρου. Δείξτε αγάπη και κατανόηση στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας. Επιτέλους! Όλα θα βελτιωθούν από εδώ και πέρα στον Έρωτα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share