Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ζώδια: Το Ερωτικό σκηνικό των ημερών! by MagicF’Ariel..

24 Σεπτεμβρίου 2017 16:04
Ζώδια: Το Ερωτικό σκηνικό των ημερών! by MagicF’Ariel..

(24/09 – 30/09/2017)
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι όμορφο φθινοπωρινό μεσημεράκι; Μια δροσερό, μια ζεστό, τα σύννεφα βολτάρουν στον ουρανό, είναι Κυριακή και έχω μια απίστευτα ρομαντική διάθεση.

Πατάω πόδι στο σύμπαν, αντιστέκομαι προς το παρόν. Το ρίχνω στο δημιουργικό και όπως βγει.. Σωστά;;;

Αποφάσισα λοιπόν, να γράψω για τις ελεύθερες τις ψυχές, που γυρεύουν με αγωνία, ένα σύντροφο, μια γλυκιά κουβέντα, λίγο έρωτα βρε παιδιά! Τι μας νοιάζει αν ο Άρης και ο Ποσειδώνας σφάζονται εκεί ψηλά! Εμείς γουστάρουμε τα γήινα τα πράγματα, αυτά που γιατρεύουν, που κλείνουν πληγές. Πλάνη, ξε πλάνη, ωραίο και το παραμύθι πού και πού..
Κάνω τη μελέτη μου λοιπόν, πιάνω τη μαγική μου τη πένα και ξεκινώ το αστρολογικό μας το ταξίδι.. Μπορεί να είναι φανταστικό, μπορεί εξωπραγματικό, μπορεί να μην έχει καμία επαφή.. να έχει και καλά στοιχεία ο Ποσειδώνας, μας κάνει να τα βλέπουμε όλα ροζ..

Ας το απολαύσουμε λοιπόν.. και αν είναι να έρθει το μαναράκι, ας έρθει.. Αν δεν έρθει, μήπως να πάμε εμείς σε αυτό; Μμμμμ προβληματίζομαι.. χαχα!

ναζιάρικα φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Σκοτώθηκε Έλληνας ποδοσφαιριστής σε τροχαίο!


Κριός
Μια ύπαρξη μπουκάρει κανονικά στη ζωή σας και σας παίρνει τα μυαλά. Έτσι λένε τα άστρα.. Εσείς που το ψάχνετε, που κυκλοφορείτε, όλο και κάποιο μαναράκι θα σας γυαλίσει στο μάτι και πώς να το πω, παίρνει φωτιά το κρεβάτι σας! Εννοείται πως τα Κριάρια τα μη συντηρητικά έχουν περισσότερες πιθανότητες, σε αυτό το ερωτικό, γεμάτο από πόθο, παιχνίδι! Εκείνες τις αποχρώσεις τι θυμάστε; Μμμμμ…

Ταύρος
Το σύμπαν σας κάνει ερωτική εξομολόγηση. Όχι ο ουρανός και τα άστρα, αλλά μια ύπαρξη εμφανίζεται μπροστά σας και σας φλερτάρει με πολύ έντονο τρόπο. Η γνωριμία έρχεται από παλιά; Είναι κάτι νέο; Έχει κάποια σημασία; Το θέμα είναι το πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Καλό είναι να μην είστε τόσο επιφυλακτικοί, να γκρεμίσετε το τείχος, να ρίξετε το πήχη, γιατί μπορεί να είναι κάτι φοβερό και τρομερό! Λέτε;;;

Δίδυμος
Και εκεί που θα είστε αμέριμνοι στο δρόμο, στο καφέ ή στο μπαρ, θα δείτε μια ψυχή και θα νιώσετε κάτι πολύ μυστήριο. Προφανώς το γνωρίζετε το άτομο, μπορεί να έχετε αφήσει και κάτι στη μέση και ξαφνικά να πως δαιμονίζεστε εσείς.. Εννοείται πως θα πρέπει να μείνετε ατάραχοι, να παίξετε μια τέλεια θεατρική παράσταση, για να μπορέσετε να ρίξετε άδεια, για να πιάσετε γεμάτα. Ελάτε τώρα, το αγαπημένο σας παιχνίδι. Εγκεφαλικό φλερτ!

Καρκίνος
Μια ύπαρξη θα σας φλερτάρει έντονα και εσείς θα πρέπει να αφήσετε τις ντροπές και να ξεπεράσετε τις σκέψεις τύπου, πότε θα παντρευτείτε. Να απολαύσετε τη στιγμή, αυτό πρέπει να κάνετε, να γίνετε πιο εκφραστικοί, πιο προσιτοί, για να έρθουν όμορφες μέρες. Μπορεί να είναι κάτι φευγαλέο. Μια εμπειρία ερωτική. Το σύμπαν λέει να το δοκιμάσετε. Εσείς τι λέτε; Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα ταμπού σας;

Λέων
Καλέ και εσάς σας κάνουν ερωτική εξομολόγηση. Λέτε να είναι ένας Ταύρος; Ανεξαρτήτου ζωδίου βέβαια, μια ψυχή θα κάνει το πρώτο το βήμα, θα σας φλερτάρει έντονα και στο τέλος θα σας πει την αλήθεια, γιατί μπορεί χρόνια να φλέγεται για πάρτη σας. Θα γοητευτείτε ένα πράγμα, θα τονωθεί το Λιονταρίσιο σας το πνεύμα, αν σας αρέσει προχωρήστε, γιατί μπορεί να είναι ο έρωτας ο μεγάλος, το όνειρο που κάνετε χρόνια τώρα.

Παρθένος
Και ως συνήθως θα πέσετε πάνω σε μια πολύ μυστήρια περίπτωση. Σας φλερτάρει το παράξενο, σας τρελαίνει το μυαλό και ξαφνικά μπορεί να νιώσετε πως οι προθέσεις γενικότερα, δεν είναι και τόσο αγνές. Όσο και αν γοητευτείτε, καλό είναι να κρατήσετε χαρακτήρα, για να δείτε μέχρι πού θα φτάσει το πρόσωπο! Ένα παιχνίδι ζωηρό, κάτι θα σας ξεσηκώσει για ζαβολιές. Αποφύγετε συναισθηματικά δεσίματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση από την Alpha Bank!

Ζυγός
Τις μέρες αυτές, θα βγείτε έξω για σεργιάνι κανονικό. Όχι τόσο για να βρείτε ερωτικό σύντροφο, όσο στο να φτιάξετε το ψυχολογικό, να συναναστραφείτε με νέο κόσμο, να ξεπεράσετε το πόνο σας και τις δυσάρεστες τις σκέψεις. Και πολύ καλά θα κάνετε, ένα μαγικό χεράκι θα σας σπρώξει, έχετε, δεν έχετε διάθεση. Όσο πιο κοινωνικοί γίνεστε, άλλο τόσο οι προσκλήσεις θα πέφτουν βροχή και δε ξέρετε ποτέ, τι γνωριμία μπορεί να προκύψει..

Σκορπιός
Χρυσά μου να περιμένετε να σκάσει μύτη το παρελθόν και να σας τα κάνει μαντάρα! Μπορεί εσείς να φύγατε μακριά, να αλλάξατε σελίδα και τώρα που το φτιάξατε το ψυχολογικό, να επιστρέψει μια ύπαρξη μετανιωμένη. Το νου σας, γιατί ναι μεν θα νιώσετε ωραία, τύπου σας έχουν ανάγκη, όμως μαζί με τη χαρά και την ικανοποίηση να έρθει και ο πόνος. Το ραγισμένο το γυαλί δε ξανά κολλά, το νου σας μη τη πάθετε πάλι. Πολλοί ανακατεύονται στα ερωτικά σας και τα νέα πάνε και έρχονται δίχως καμία ουσία. Για κατεβάστε τα ρολά!

Τοξότης
Ανάλαφρες οι μέρες αυτές, δε πρόκειται να συμβεί τίποτα το συγκλονιστικό. Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως θα βρεθείτε με πολύ κόσμο, να χρειαστεί να δεχτείτε προσκλήσεις, για διάφορα event, συνήθως έχουν να κάνουν όλα με τη δουλειά σας, συνεπώς, να προσμένετε νέες γνωριμίες να προκύψουν. Όλο και κάποια ψυχή θα σας γοητεύσει, μια καλή ευκαιρία για να φλερτάρετε και να ανανεωθείτε ρομαντικά..

Αιγόκερως
Φωτιά που καίει θα είστε τις μέρες αυτές. Άκρως ερωτική η διάθεσή σας, οι σκέψεις σας πιο θετικές, μπορεί να αποκτήσετε και μια ονειροπαρμένη όψη και ξαφνικά να γίνετε πιο προσιτοί. Να σας φλερτάρουν δηλαδή. Να ντύνεστε ωραία, να είστε πιο κοινωνικοί και πιο εκφραστικοί και κάντε και εσείς κανένα βήμα. Μη τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Σηκώστε το τηλέφωνο και ρίξτε τη πρόταση και ότι κάτσει. Ο έρωτας θέλει ρίσκο και είστε να μπείτε σε περιπέτειες. Το νιώθετε. Σωστά;;;

Υδροχόος
Κάποιους προφανώς θα πρέπει να σας πιάσουν από το χεράκι, γιατί από μόνοι σας δε κάνετε τίποτα. Είστε και λίγο αργοί στον έρωτα.. μέχρι να πάρετε χαμπάρι το τι νιώθετε, πάει το πουλί πέταξε! Υπάρχει ένα πρόσωπο από τα παλιά, η επιθυμία σας να το συναντήσετε μεγάλη, υπάρχουν τρόποι, διαλέξτε και πάρτε! Μα είναι εποχές τώρα για να σας πιάνουν οι ντροπές; Όποιος ζητάει λαμβάνει, αυτό να έχετε κατά νου.. Το αν είναι θετική η απάντηση ή αρνητική, είναι ένα άλλο θέμα!

Ιχθύς
Πάτε και μπλέκετε όλο σε μυστήριες περιπτώσεις. Το νου σας λοιπόν, γιατί ναι μεν μπορεί να νιώθετε φλογεροί εραστές, όμως γιατί προτιμάτε το απαγορευμένο από το νορμάλ σας πούμε; Ναι να ικανοποιήσετε τις ορέξεις σας, όμως όχι παντρεμένες ψυχές! Μακριά.. ξου ξου.. Και κάπως έτσι τις μέρες αυτές, μπορεί να προσπαθήσουν να σας αποπλανήσουν, να σας παραπλανήσουν ερωτικά και εσείς να πέσετε στη παγίδα στο λεπτό. Κοιτάξτε μη τρέχετε γυμνοί στους δρόμους..

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share