Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κριοί & Καρκίνοι, η Αφροδίτη προτείνει να σοβαρευτείτε και να συμβιβαστείτε. Θα της κάνετε το χατίρι..;;; by MagicF’Ariel..

23 Σεπτεμβρίου 2017 14:15
Κριοί & Καρκίνοι, η Αφροδίτη προτείνει να σοβαρευτείτε και να συμβιβαστείτε. Θα της κάνετε το χατίρι..;;; by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα στην αγαπημένη μου τη παρείτσα! Προτιμότερο είναι έτσι, βρίσκω το χρόνο και τη διάθεση να γράψω περισσότερα.

Η Αφροδίτη με το που πάτησε το πόδι της στο ζώδιο της Παρθένου, έπιασε αμέσως δουλειά, συνεπώς η μαγική της ενέργεια δυνατή και διαπεραστική, δε λέτε;;;

Κριαράκια μου γλυκά και ατίθασα, καιρό τώρα από τη μια ξεσπάτε σε ανύποπτες στιγμές, από τη μια είστε μέσα στις γλύκες, όμως η αλήθεια είναι πως είστε μπερδεμένοι και δε ξέρετε τι θέλετε. Υπάρχει μια εσωτερική σύγκρουση τύπου, πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος. Και επειδή λειτουργείτε με τη τετράγωνη λογική, δε μπορείτε να δεχτείτε πως η καρδιά σας, σας οδηγεί κάπου αλλού. Οτιδήποτε και αν είναι αυτό. Είτε μια κατάσταση, είτε ένας άνθρωπος.

Ανακαλύψτε τη πηγή του κακού, από πού έρχεται τόση αρνητική ενέργεια και αντιμετωπίστε το. Η δύναμη που έχετε είναι απίστευτη..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές εξελίξεις με την υγεία του Michael Schumacher!

Καρκινάκια μου γλυκά και όμορφα, μια πολύ καλή περίοδος ξεκίνησε τις μέρες αυτές, η Αφροδίτη σας γλυκαίνει, σας ηρεμεί, σας ανανεώνει εσωτερικά και εξωτερικά και το φλερτ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Το φθινόπωρο είναι μια πολύ ωραία εποχή, ταιριάζει στο ρομαντικό το στιλ σας, εκμεταλλευτείτε το αυτό, για να πάτε ένα ταξιδάκι, για περισσότερες βόλτες, για νέες γνωριμίες που μπορεί να φέρουν έναν έρωτα μεγάλο.
Δοκιμάστε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν αξίζει και βρείτε τρόπους να ανανεωθείτε παρέα.. Κάντε τα στραβά τα μάτια, προκειμένου να φτιάξουν τα πράγματα.. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο!

φιλάκια..

Κριός

Χρυσά μου ως εδώ ήταν οι αγάπες και τα λουλούδια. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, σας σοβαρεύει ένα πράγμα και ξαφνικά εκεί που ήσασταν μελιστάλαχτοι, θα γίνετε πιο πικρόχολοι από ποτέ! Είτε έχετε δίκιο, είτε όχι, καλό είναι να μη ξεπερνάτε τα όρια, ιδιαίτερα εσείς που βρίσκεστε σε μια μόνιμη μακροχρόνια σχέση. Πείτε τα πρώτα με τον εαυτό σας, αναρωτηθείτε γιατί τώρα πια σας ενοχλούν πράγματα, συμπεριφορές και απόψεις ενώ παλιά δε σας ενοχλούσαν; Δεν έχει σημασία ποιος φταίει ή δε φταίει συνήθως πηγαίνει δια τους δυο! Ιδιαίτερη βάση δίνετε στο σώμα σας, στη διατροφή σας, ασχολείστε με την ύπαρξή σας σε βάθος..! Πρέπει να είστε όμορφοι και λαμπεροί ο κόσμος να χαλάσει..!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Το έκαψαν τελείως στην Κουρούτα! Το video που δείχνει ότι είναι το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών!

Καρκίνος
Το έχετε πάρει απόφαση μέρες τώρα, πως δε θα σας φάει το σπίτι και η κλεισούρα. Θα προτιμήσετε τις βόλτες και τις νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη λοιπόν, σας ντύνει όμορφα και σας πηγαίνει τσάρκες από εδώ και από εκεί. Οι τυχεροί της παρέας, είναι τα ελεύθερα πουλιά, γιατί έτσι ξαφνικά μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας μεγάλος. Ανεξάρτητα όμως από τα κατάσταση που βρίσκεστε, θα σας φλερτάρουν πολύ έντονα, θα ανταποδώσετε διακριτικά, γιατί έτσι φτιάχνει το ψυχολογικό. Είναι ανανεωτικό σε όλα τα επίπεδα. Πάντως βελτιώνονται πολύ οι σχέσεις σας, είστε σαφώς πιο ανεκτικοί, τη βλέπετε διαφορετικά τη δουλειά και ίσως κατεβάζετε και το πήχη.. Ένας συμβιβασμός πού και πού δεν έβλαψε κανέναν!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share