Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 23/09 – 24/09/2017 by MagicF’Ariel!

Αναλυτικές προβλέψεις

23 Σεπτεμβρίου 2017 10:29
Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 23/09 – 24/09/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παίζει να είναι και το ΣΚ της συμφοράς! Δε μου αρέσει να καταστροφολογώ, αλλά ο Άρης και ο Ποσειδώνας, έχουν μια διαμάχη μεταξύ τους και προκαλούν συμφορές σε εμάς τους κοινούς θνητούς!

Οι πρωταγωνιστές των ημερών είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες! Καλό είναι να προσέξετε την υγεία σας, γιατί το κρυολόγημα δε το γλιτώνετε με τίποτα. Θα σας πρότεινα να αποφεύγατε το τιμόνι επίσης, γιατί με τόση θολούρα μέσα στο μυαλό, μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού. Βέβαια, μια τάση φυγής θα την έχετε, σίγουρα θα καταλήξετε στο αγαπημένο σας το μπαρ, παρέα με μια φιάλη.. whatever.. Οι καταχρήσεις επίσης έχουν τη τιμητική τους.. Μήπως να μένατε στο σπιτάκι σας, στο κρεβατάκι σας, παρέα με ένα ζεστό γαλατάκι;;; Πιο safe δεν είναι;;;

Ποιος να προστατέψει ποιον τις μέρες αυτές;

Κατά ένα μυστήριο τρόπο οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί, βρίσκετε την άκρη και περνάτε όμορφες στιγμές..

Προσωπικά.. αν δε πάρω τα βουνά.. θα προτιμήσω τις ξάπλες και τον ύπνο..

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: 24ωρη απεργία την Τρίτη! Ποιοι κατεβάζουν ρολά;

Κριός
Ζόρικη η μέρα σας σήμερα. Το μυαλό σας ταξιδεύει σε εκείνο το χθες, το πώς ήταν η ζωή σας τότε και τι μπορεί να συνέβη στη πορεία που να σας το χάλασε αυτό. Το σύμπαν είναι τέτοιο, που θέλει να σας θολώσει τα νερά και να σας παρασύρει προφανώς σε κάποιο μπαρ. Τη συνέχεια τη ξέρετε. Εννοείται πως φταίει ο Ποσειδώνας για αυτό! Συνεπώς, να δείξετε μια αυτοσυγκράτηση σε θέματα φαγητού, γλυκών, αλκοόλ, γιατί ξεφεύγετε! Η Κυριακή σας ακόμα πιο μυστήρια, αφού θα φαντάζεστε διάφορα, μπορεί να βάλετε και λόγια στον εαυτό σας και να δημιουργήσετε εντάσεις από το πουθενά! Καλέ.. ΣΚ έχουμε.. τι πάθατε;;;

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για να μείνετε σπίτι και να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας. Αυτό είναι το όμορφο το σενάριο, που αφορά τους δεσμευμένους της παρέας. Οι μοναχικοί, έχετε τα θέματά σας, από τη μια πεσμένα τα κέφια, από την άλλη κάτι θα σκαρφιστείτε να κάνετε, μια ζαβολιά, που κατά πάσα πιθανότητα να σας ρίξει στο κρεβάτι τέζα. Ζακετούλα να πάρετε μαζί σας γιατί άλλαξε ο καιρός. Είναι από τις τυχερές ημέρες, που μπορεί να έρθει ένα πολύ ευχάριστο μαντάτο στα αυτιά σας. Κρατήστε μικρό καλάθι όμως, γιατί ο Ποσειδώνας είναι λίγο στραβωμένος.. μοιράζει ψεματάκια. Τη Κυριακή σας είναι προτιμότερο να κλειδαμπαρωθείτε μέσα και να αποφύγετε τις επαφές.

Δίδυμος
Παίζει σήμερα να σας συμβούν όλα τα κουλά. Από τη μια να συναντήσετε συγγενείς που έχετε καιρό να δείτε και να σας πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του και από την άλλη να νιώσετε μια απίστευτη εξάντληση που να επιθυμήσετε να ξαπλώσετε και να σηκωθείτε αύριο. Το νου σας γιατί μπορεί να αρρωστήσετε από το πουθενά, να ανεβάσετε πυρετό και ξαφνικά να τα δείτε όλα! Να τρώτε καλά, να ντύνεστε καλά και καμιά βιταμίνη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Αν γλιτώσετε από όλο αυτό, προτιμήστε και πάλι τη Κυριακή σας να τη βγάλετε στο κρεβάτι, γιατί έχετε ανάγκη από ξεκούραση και πολύ ύπνο.. Ξεχάστε τις βόλτες και τα σούρτα φέρτα!

Καρκίνος
Έχετε μια απίστευτη όρεξη να φτιάξετε το ένα και το άλλο και γενικώς να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα. Μπορεί να τα βάλετε με το σπίτι σας και να αλλάξετε το ντεκόρ, μπορεί όμως να πάτε και ένα κομμωτήριο και να γίνετε αγνώριστοι. Μέσα στη τρελή τη χαρά, άνευ λόγου και αιτίας, καιρός ήταν να ξεγελάσετε λίγο τον εαυτό σας, γιατί πόσο πια θα αγχώνεστε για το παραμικρό;;; Σε καμία περίπτωση μη πιάσετε κατσαβίδι στα χέρια, μη θελήσετε να μαστορέψετε, γιατί θα τραβήξετε μεγάλη σύγχυση! Η Κυριακή σας θέλει πιο σοβαρούς. Να προσέχετε τα λόγια σας, γιατί μια ένταση θα τη προκαλέσετε και μακριά από το τιμόνι!

Λέων
Σήμερα χρυσά μου θα τη δείτε κάπως αλλιώς! Θα σας πιάσει το Λιονταρίσιο σας και θα τα κάνετε όλα ρημαδιό. Τι εννοώ; Καταρχήν, θα θελήσετε να εντυπωσιάσετε το σύντροφό σας, ή το μαναράκι που έχετε βάλει στο μάτι και ξαφνικά θα βάλετε το χέρι στη τσέπη, γιατί είστε και large χαρακτήρες εσείς και ο Θεός, βοηθός! Ωραία θα περάσετε, σίγουρα θα κάνετε το κομμάτι σας, αλλά μετά ούτε για τσίχλες! Βασικά θέλετε να φτιάξετε το ψυχολογικό και αυτός είναι ο μοναδικός ο τρόπος! Αν καταφέρετε και κινηθείτε σε λογικά πλαίσια, υπάρχει και η Κυριακή, για να σας παρασύρει. Ο Άρης σας βάζει σε μεγάλες σπατάλες.. όπως και να έχει..!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θύμα ληστείας και άγριου ξυλοδαρμού γνωστή Ελληνίδα! Οι φωτογραφίες μέσα στο αίμα που σοκάρουν!

Παρθένος
Πώς να σας το πω; Καλό είναι σήμερα, να αποφύγετε τις ταρζανιές, γιατί μπορεί να βρεθείτε στο κρεβάτι τέζα, είτε από τη μέση σας, είτε από το πόδι, πάντως κάπου σαβουρώνεστε έτσι ξαφνικά! Είστε και βουτηγμένοι μέσα στις σκέψεις σας, αφηρημένοι καλύτερα, δε θα το καταλάβετε το κουλό. Αποφύγετε τις σκάλες, τα ψηλά τα τακούνια, τις λακκούβες, οτιδήποτε extreme που μπορεί να σας προκαλέσει μια σωματική βλάβη. Πολύ μυστήρια η Κυριακή σας, για το ψυχικό σας τον κόσμο. Ο Ποσειδώνας σας ρίχνει στη παραίσθηση και το μυαλό σας κάνει τα χειρότερα σενάρια. Δε καταλαβαίνω γιατί τόση στεναχώρια; Αποφύγετε τις μεγάλες τις αποφάσεις!

Ζυγός
Τι είναι αυτό που θέλετε να μάθετε με μεγάλη αγωνία; Ψάχνεστε για ένα θέμα που σας καίει και αν δε γίνει το δικό σας θα σκάσετε. Τέτοια μέρα είναι, όμως αστρολογικά μη περιμένετε να ακούσετε την αλήθεια. Μπορεί να σας χαϊδέψουν τα αυτιά, έτσι για να μη τους ζαλίζετε. Αστείο πολύ το βρίσκω αυτό! Καλό είναι να μείνετε σπιτάκι σας απόψε, γιατί όποιος νυχτοπερπατεί, λάσπες και σκατά πατεί! Έτσι λένε και ένα δίκιο το έχουν. Μεταξύ μας τώρα. Πάντως μια επιθυμία να κάνετε τις ζαβολιές την έχετε, οι κακές οι παρέες σας συναρπάζουν και λατρεύετε το μπαρ. Πρωί σας βλέπω σπίτι σε κατάσταση αποσύνθεσης.. Το νου σας, μακριά από το τιμόνι! Τη Κυριακή σας θα τη βγάλετε στο κρεβάτι, γιατί μόνο έτσι θα ξεκουραστείτε και θα αποφύγετε τις ενοχλητικές τις επαφές.

Σκορπιός
Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας φωτίζει κατά κάποιο τρόπο, νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας και γίνεστε άκρως γοητευτικοί. Για αυτό να ντυθείτε όμορφα και να βγείτε έξω βόλτα να σας δουν. Ερωτικό πολύ είναι το διήμερο αυτό, σίγουρα κάποιο μαναράκι έχετε γνωρίσει, κάτι σας έχει ξεσηκώσει χαρωπά και οι σκανδαλιές πάνε και έρχονται. Απολαύστε τις στιγμές, μη φαντάζεστε το μέλλον, το τώρα έχει σημασία και το να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Φανταστικά και ονειρεμένα μου ακούγονται όλα αυτά, φυσικά και να κρατήσετε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που θα ακούσετε. Χαμογελάστε, αλλά μη πιστέψετε! Τη Κυριακή σας μαλώνουν για τις επιλογές σας, πάλι λοξοδρομήσατε.. Και πόσο σας αρέσει..

Τοξότης
Μπορεί η Αφροδίτη να θέλει να κάνει θαύματα επάνω σας, όμως το σύμπαν της βάζει τρελές τρικλοποδιές. Αυτό σημαίνει, πως αν δε προσέξετε, αν δεν έχετε το νου σας, αν είστε χύμα στο κύμα, τίποτα καλό δε θα έρθει και θα βρεθείτε στην άλλη όχθη, των δυσαρεστημένων. Οι δικοί σας άνθρωποι, στη παρούσα τη φάση, δε σας κάνουν καλό, τα λόγια τους σας μπερδεύουν ακόμα περισσότερο. Μια τσάρκα απόψε στα μπαράκια, θα είναι η αιτία, να τα πιείτε, να μεθύσετε, να ξεδώσετε και να φλερτάρετε φυσικά με μια άγνωστη ύπαρξη. Έτσι επειδή! Η Κυριακή σας βρίσκει μια κατάσταση πολύ μυστήρια. Τα προβλήματα εννοείται πως δεν έφυγαν και εσείς στη φρίκη! Ο Ποσειδώνας χρυσά μου.. σας στέλνει αδιάβαστους.

Αιγόκερως
Βρίσκεστε σε μια υπερένταση μέρες τώρα. Μια το ένα και μια το άλλο, τα παίρνετε και όλα της μετρητοίς, ανεβάζετε πίεση στο λεπτό και οι λογομαχίες πάνε και έρχονται ένα πράγμα. Η αλήθεια είναι πως άλλα θέλετε να πείτε, αλλιώς βγαίνουν και αυτό δεν είναι και πολύ καλό. Καλύτερα να κάνετε δουλειές του σπιτιού, να φτιάξετε το κήπο, μια γενική καθαριότητα πάντα διώχνει την αρνητική την ενέργεια, σας βλέπω ακόμα και χαλιά να στρώνετε! Υπερβολικοί όπως πάντα, μήπως να πιάνατε το δισάκι σας και δρόμο; Να ξεκινήσετε τις βόλτες δηλαδή; Σα συνοδηγός; Γιατί δε το έχετε με τίποτα τις μέρες αυτές.. Το χαντάκι σας τραβά! Και δε το θέλουμε αυτό! Τη Κυριακή προτιμήστε το σπιτάκι σας και μακριά από αιχμηρά αντικείμενα!

Υδροχόος
Χρυσά μου πού έχετε μπλέξει πάλι; Τι είναι αυτό που σας έχει τραβήξει τόσο τη προσοχή; Βρίσκεστε εδώ, ή σε άλλο πλανήτη; Ναι μεν είναι ωραίες και απαραίτητες οι αλλαγές, όμως όταν εσείς τις καθορίζετε και όχι οι άλλοι. Θα προσπαθήστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις με κάθε τρόπο, που σημαίνει πως παίζει να βάλετε και το χέρι στη τσέπη, έτσι για το εφέ και παίζει να σας φάνε τα λεφτουδάκια σας από το πουθενά. Μην ανοίγετε τα φύλλα σας, μη λέτε τα μυστικά σας, μη μοιράζεστε τίποτα απολύτως, γιατί οι προθέσεις του κόσμου δεν είναι και οι πιο αγνές. Μπορεί να σας έχουν φέρει στο σημείο αυτό επίτηδες! Η Κυριακή σας βρίσκει ολίγον φαντασιόπληκτους. Αλλού η γη, αλλού και ο ουρανός. Μα γιατί;;;

Ιχθύς
Παίζει να κρεμαστείτε από τους πολυελαίους τις μέρες αυτές, έτσι επειδή θέλετε να δείτε τον κόσμο διαφορετικά. Ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα, παρέα με τον Άρη, που σημαίνει πως θα είστε αλλού για αλλού τουλάχιστον μέχρι και τις 26/9! Καλό είναι να αποφύγετε τα extreme sports, γιατί είναι μέρες που τα ατυχήματα έχουν τη τιμητική τους. Από τις πολύ ζόρικες Κυριακές του μήνα, αφού το σύμπαν για ακόμα μια φορά φορτώνει τη ψυχασθένειά σας και κανείς, μα κανείς δε μπορεί να σας πιάσει. Πουθενά όμως! Μακριά από τις κακές τις παρέες, μακριά από τα μπαρ και τα ξενύχτια, μη διανοηθείτε να απιστήσετε, αλυσοδεθείτε, γιατί επιβάλλεται να είστε καλά παιδιά. Κατά τα άλλα η διάθεσή σας είναι πολύ ρομαντική..

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share