Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Άσχημο Σαββατοκύριακο για τα συγκεκριμένα! Αναλυτικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Τι περιμένει το κάθε ζώδιο;

23 Σεπτεμβρίου 2017 09:50
Ζώδια: Άσχημο Σαββατοκύριακο για τα συγκεκριμένα! Αναλυτικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Οι προβλέψεις των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου για από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει τα περιθώρια να αποκατασταθεί και να κάνετε πιο εύκολα συζητήσεις. Εξάλλου δε θα σας λείπει ούτε η ενέργεια, ούτε η αποφασιστικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή για να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα και αν το προσπαθήσετε τώρα μάλλον θα χειροτερέψετε τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κατασταλάξετε σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, καθώς τα περισσότερα που θα σας υποσχεθούν θα είναι αναληθή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία έχει αρχίσει και έχει μια σαφή πορεία εδώ και καιρό για να την μπλοκάρετε με πισωγυρίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο φρικτό τροχαίο σοκάρει το Πανελλήνιο από τα ξημερώματα! Νεκρός ένας οικογενειάρχης άνθρωπος

ΛΕΩΝ: Φρέσκος αέρας θα πνέει στο συναισθηματικό σας τομέα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ερωτισμό σας και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο γοητευτικοί και πιο προσιτοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να είστε εφοδιασμένοι με δύναμη, αλλά δε θα σας είναι εύκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και πολύ συχνά θα χάνεται τον αυτοέλεγχό σας.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ήπια συμπεριφορά για να αποφύγετε τα μικροπροβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και την καλή ισορροπία στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η όρεξή σας για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, όχι μόνο θα μεγαλώσει αλλά θα είναι και εμφανής. Βάλτε τάξη στα επαγγελματικά σας σχέδια και θέστε νέους στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως να είναι μία από τις καλύτερες μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις πάνω στα εργασιακά σας θέματα. Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας να σταθεί εμπόδιο στην τύχη σας και να σας φρενάρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαία ανατροπή φέρνει τα πάνω - κάτω για το μοιραίο τροχαίο Βακάκη! Τελικά δεν έφταιγε το λάστιχο αλλά...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στηρίξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους για να εξομαλύνετε τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Βάλτε όρια στις αντιδράσεις σας και φροντίστε να σκέφτεστε ώριμα και όχι παρορμητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να ρισκάρετε πράγματα εάν δε θέλετε να χάσετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Υπάρχουν τα περιθώρια να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αποκτήσουν ουσία και βάθος.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει σε λάθη που μπορεί να σας πληγώσουν και να σας εμπλέξουν σε λάθος καταστάσεις καταστρέφοντας μερικές από τις πιο σημαντικές σας σχέσεις. Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική ζωή! Θα κάνεις το μεγάλο βήμα;

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share