Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Αφροδίτη στην Παρθένο: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια μέχρι τις 14 Οκτωβρίου!

21 Σεπτεμβρίου 2017 15:21
Η Αφροδίτη στην Παρθένο: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια μέχρι τις 14 Οκτωβρίου!

Ο έρωτας μπαίνεις σε πεδίο κριτικής, ανάλυσης, λεπτομέρειας και επικοινωνίας από τις 20 Σεπτεμβρίου ως και τις 14 Οκτωβρίου ... Το πέρασμά της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου (σε θέση πτώσης) θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα μίας περιόδου που μέσω δοκιμασιών θα αναζητήσουμε και θα καταφέρουμε να διακρίνουμε τι είναι για εμάς σημαντικό, τι έχει αξία, ποια είναι τα πραγματικά μας «θέλω» ....

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Έλληνας τραγουδιστής πέθανε την ώρα που έπινε καφέ!

Με την Αφροδίτη από την Παρθένο, περιορίζεται ο ενθουσιασμός, οι ευκαιρίες για διασκέδαση και ανεμελιά αλλά και ο ερωτικός αυθορμητισμός... Η αγάπη μπαίνει σε στάδιο αξιολόγησης και ζητά έμπρακτα την απόδειξη της, μέσω συνεχούς ακούραστης δουλειάς ... Εκτός από τα αισθηματικά τα οποία και εκλογικεύονται και μπαίνουν σε τάξη, η Αφροδίτη από την Παρθένο λειτουργεί εξαιρετικά θετικά για θέματα που αφορούν την εργασία, την υπηρεσία, την δημιουργία ενός πιο οργανωμένου πλαισίου το οποίο μπορεί να στηρίξει μία πολύ εποικοδομητική επαγγελματική ανάπτυξη! Επιπλέον, βοηθά στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της διατροφής (κοινώς είναι η ιδανική στιγμή για δίαιτα)!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πως είναι να..." - Ανατριχίλα προκαλούν τα τελευταία λόγια του 22χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο της Θεσσαλονίκης!

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν θετικά από την Αφροδίτη στην Παρθένο, είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί Ιχθύες. Ωστόσο από όλους εσάς που αναφέρω είναι σημαντικό να σημειώσω ότι οι Παρθένοι και οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί κοντά στις 3 του μήνα καλό είναι να λειτουργήσετε πιο προσγειωμένα και συνετά στις σχέσεις σας για να αποφύγετε τις εξαπατήσεις και τις εσφαλμένες κρίσης. Βελτίωση στα οικονομικά θα παρουσιάσουν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, ωστόσο τα έξοδα και οι υποχρεώσεις θα συνεχίσουν να τρέχουν για το λόγο ότι έχουμε τον Άρη να κινείται στην ίδια θέση!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share