Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ο Ερμής & ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από 20-24/9! Αναλυτικές προβλέψεις...

20 Σεπτεμβρίου 2017 17:11
Ζώδια: Ο Ερμής & ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από 20-24/9! Αναλυτικές προβλέψεις...

Δύο από τις σημαντικές αστρολογικές όψεις που κορυφώνονται την εβδομάδα που διανύουμε είναι οι αντιθέσεις που θα σχηματίσουν ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων στις 20 και 24 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα!

Σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας κυριαρχεί η νωχελικότητα, η αναβλητικότητα, η αδυναμία του να πάρουμε αποφάσεις ή να κινητοποιηθούμε προκειμένου να μπορέσουμε να θέσουμε σε εφαρμογή τους στόχους μας. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν και οι πλάνες, οι αυταπάτες, τα ψεματάκια και οι ψευδαισθήσεις που δημιουργούν ένα «μεθυστικό κοκτέιλ» τόσο στις σκέψεις, όσο και στις πράξεις και τις αντιδράσεις μας.

Με τις αντιθέσεις του Ερμή και του Άρη με τον Ποσειδώνα, είναι χρήσιμο να δείξουμε προσοχή στην διαχείριση των επικοινωνιών, των μετακινήσεων, των εργασιών μας, γιατί υπάρχουν οι «απειλές» ατυχημάτων (και καβγάδων) εξαιτίας της απροσεξίας. Σκόπιμο είναι να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση, προστατεύοντας το σώμα μας από δηλητηριάσεις, μολύνσεις, ιώσεις, αλλεργίες, αλλά και το πνεύμα μας από τις εκρήξεις άγχους!

Αυτές οι δύσκολες τάσεις θα έχουν διάρκεια ως και το τέλος της εβδομάδας, δείτε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη!



Κριός
Οι συγχύσεις των ημερών αναμένεται να επηρεάσουν έντονα τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας φέρνοντας στην επιφάνεια, λάθη, παραλείψεις αλλά και ασυνέπεια! Μην αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείς να ανταπεξέλθεις και μερίμνησε λίγο παραπάνω για την πνευματική και σωματική σου ισορροπία, δεδομένου ότι το άγχος θα σου επιφέρει αδυναμία.

Ταύρος
Ο Ερμής και ο Άρης από την Παρθένο βρίσκονται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και παρόλο που εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας και ονειρεύεσαι τον ιδανικό έρωτα, εξιδανικεύοντας ανθρώπους και καταστάσεις, υπάρχει ένα καμπανάκι κινδύνου που χτυπάει: Πρέπει να επαναφέρεις την λογική και να μην βιάζεσαι να προχωρήσεις σε σχέδια τα οποία δεν έχεις προετοιμάσει σωστά! Συγχύσεις με τα παιδιά (για τους γονείς) είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Δίδυμος
Οι αντιθέσεις που σχηματίζουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζουν εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γενέθλια στο ξεκίνημα του Ιουνίου! Προστάτεψε το χώρο σου από ζημιές ή διαρρήξεις, απέφυγε τις σοβαρές συζητήσεις για φλέγοντα ζητήματα της οικογένειας, γιατί όχι μόνο δεν θα βρεθεί λύση, αλλά θα μπερδευτούν πολύ παραπάνω οι καταστάσεις! Προσπάθησε να διαχειριστείς και να κατευνάσεις την νευρικότητα που προκύπτει εξαιτίας της στασιμότητας και της αναβλητικότητας! Τα ψεματάκια θα πρέπει αποτραπούν....

Καρκίνος
Το μυαλό σου καλπάζει αυτές τις μέρες σε ιδέες, εμπνεύσεις και ναι η διαίσθησή σου είναι στα «φόρτε» της... Ωστόσο το επικοινωνιακό κλίμα των ημερών, κρύβει μπερδέματα, συγχύσεις, κόντρες και παρεξηγήσεις τις οποίες και πρέπει να αποφύγεις! Οι συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο με το περιβάλλον σου (ή οι συμφωνίες που θα πραγματοποιηθούν) θα έχουν κάποια σημαντικά κενά, παραλείψεις ή και εξαπατήσεις, για το λόγο αυτό κάνε πιο σωστές επιλογές. Επιπλέον η απροσεξία στον τρόπο που θα εκφράζεσαι θα επικοινωνείς μπορεί να επιφέρει καβγαδάκια ή και ατυχηματάκια, για το λόγο αυτό προσπάθησε να λειτουργείς πιο συγκεντρωμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)

Λέων
Αναζητάς τρόπους προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημά σου και να τακτοποιήσεις φλέγοντες υποχρεώσεις σου... Οι προτάσεις, οι συζητήσεις αλλά και οι συμφωνίες σε αυτό το χρονικό διάστημα, κρύβουν παγίδες και κενά που πρέπει να τα αποφύγεις. Μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία των οικονομικών σου , μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες αγορές και ...προστάτεψε περισσότερο τα υπάρχοντά σου (γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις κάτι που σου ανήκει) . Το διάστημα αυτό ωστόσο , οι σκέψεις αλλά και οι εξελίξεις που θα υπάρξουν γύρω σου, θα «φουντώσουν» και τις προσωπικές σου ανασφάλειες και ίσως νιώσεις την αδυναμία να μπορείς να διαχειριστείς κατάλληλα τις καταστάσεις γύρω σου! Αφιέρωσε χρόνο για σένα και εστιάσου στις δυνάμεις σου!

Παρθένος
Ο Ερμής και ο Άρης κινούνται στο δικό σου ζώδιο και οι αντιθέσεις που σχηματίζουν με τον Ποσειδώνα σε επηρεάζουν άμεσα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 3 Σεπτεμβρίου! Συγχύσεις αναμένονται να παρουσιαστούν στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών, όπου λόγια και πράξεις θα σε κάνουν να νιώσεις ότι διαψεύδονται κάποιες προσδοκίες σου. Διλήμματα, μπερδέματα, παρεξηγήσεις αλλά και ψεματάκια , κάνουν το κλίμα των ημερών να είναι χαώδες και εσένα να θέλεις να αποσυρθείς για να συνεφέρεις την σκέψη σου, δρομολογώντας στην συνέχεια περεταίρω τις κινήσεις σου!

Ζυγός
Τις ημέρες που ακολουθούν σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου, γιατί πιέζεσαι για θέματα εργασιακά, αλλά προκύπτουν και μπερδέματα και καθυστερήσεις που κάνουν την καθημερινότητά σου αρκετά χαώδη και κουραστική! Το αίσθημα της αδυναμίας, της κούρασης, αλλά και της ανίας, θα είναι διάχυτο αυτές τις μέρες, γεγονός που θα σου δημιουργεί την ανάγκη να απομονωθείς και να αφεθείς για λίγο στις σκέψεις σου προκειμένου να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου! Φρόντισε περισσότερο την φυσική σου κατάσταση, απέφυγε την νευρικότητα και το στρες και ... ξεκουράσου λίγο παραπάνω!

Σκορπιός
Οι αντιθέσεις που σχηματίζει ο Ερμής και ο Άρης με τον Ποσειδώνα, επηρεάζουν τον τομέα του 5ου και του 11ου οίκου σου, δηλαδή τον τομέα που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, τα παιδιά, την τέχνη, την κοινωνική δικτύωση αλλά και τα «θέλω» σου! Σίγουρα αυτές οι όψεις μπορούν να δουλέψουν άκρως θετικά αν εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και την ενέργειά σου με τρόπο δημιουργικό! Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Με την ενασχόλησή σου με την τέχνη, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα παιδιά, σε δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν ή ακόμα και με την εμφάνισή σου! Στον τομέα των σχέσεων(φιλικών και ερωτικών) είναι περίοδος που μπορούν να βγουν στην επιφάνεια ψεύδη ή να γίνουν εξιδανικεύσεις που αργότερα θα μετανιώσεις, για αυτό διατήρησε την εγκράτεια σου τόσο σε λόγια όσο και σε πράξεις!

Τοξότης
Οι αντιθέσεις του Ερμή και του Άρη από την Παρθένο, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζουν έντονα την καριέρα σου, τους στόχους σου για το μέλλον, την προσωπική σου ζωή (σπίτι / οικογένεια)! Ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 4 Δεκεμβρίου θα νιώσεις το διάστημα αυτό σαν να βαδίζεις σε έναν λαβύρινθο, όπου αναζητάς τρόπο διαφυγής και διεξόδου, αλλά τα μονοπάτια γύρω σου συνεχίζουν να είναι χαώδη... Διατήρησε την ψυχραιμία σου με την επαγγελματική στασιμότητα που θα είναι διάχυτη αυτό το διάστημα, δείξε προσοχή στους ανθρώπους εμπιστεύεσαι και έχε κατά νού ότι την εποχή αυτή θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες , οι οποίες θα πιάσουν τόπο λίγο αργότερα!

Αιγόκερως
Το «πάρτι» του Ερμή και του Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει αναποδιές στον τομέα των επικοινωνιών σου φίλε μου Αιγόκερε και ίσως το μυαλό «κολλάει» σε σκέψεις που είναι ανώφελες και αδιέξοδες ... Τις ημέρες που ακολουθούν θα είσαι σε υπερένταση, θα σε διακατέχει νευρικότητα και καλό είναι να αποφύγεις τις ατέρμονες συζητήσεις γιατί είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο! Από την άλλη πλευρά φρόνιμο είναι να κρατήσεις πιο ήπιους τόνους στις μετακινήσεις σου αλλά να μεριμνήσεις λίγο παραπάνω για την ασφάλεια του μεταφορικό σου μέσου (προσοχή σε ζημιές που μπορεί να γίνουν)!

Υδροχόος
Τα οικονομικά φαίνεται ότι σε προβληματίζουν έντονα αυτή την εβδομάδα γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια λάθη και παρανοήσεις του χτες όπου τώρα καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να λύσεις! Χρήματα που ήλπιζες να έρθουν στα χέρια σου, ή στήριξη που πίστευες ότι θα πάρεις για πρακτικές φορολογικές, τραπεζικές, γραφειοκρατικές υποθέσεις, φαίνεται ότι φρενάρουν ενώ είναι αρκετά πιθανό να εμφανιστούν και κάποια μπλοκαρίσματα και μπερδέματα με τους παραπάνω τομείς! Παράλληλα στον συναισθηματικό τομέα κυριαρχεί μία αβεβαιότητα που ανακινεί έντονα τον συναισθηματικό σου κόσμο και σε κάνει να βρίσκεσαι σε υπερένταση και νευρικότητα ...

Ιχθύς
Ο Ερμής και ο Άρης κινούνται στο ζώδιο της Παρθένου και βρίσκονται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου! Οι επόμενες μέρες που ακολουθούν σε οδηγούν σε λάθη, παρανοήσεις, σκέψεις , εκφράσεις και επικοινωνίες που οδηγούν σε αδιέξοδο ή και σε παρεξήγηση! Άθελά σου μπορεί να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορείς να τηρήσεις ενώ ο κίνδυνος του να ξεγελάσεις ή να ξεγελαστείς γίνεται ακόμα πιο έντονος τις ημέρες αυτές! Από την άλλη πλευρά είναι διάχυτο το αίσθημα της αδυναμίας και δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς σωστά κάποιες υποθέσεις σου, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά! Πάρε το χρόνο σου και μην βιάζεσαι τώρα να κρίνεις ή να αποφασίσεις την πορεία των σχέσεών σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share