Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ταύροι & Αιγόκεροι, η Αφροδίτη φέρνει μαγικές εκπλήξεις! by MagicF’Ariel..

20 Σεπτεμβρίου 2017 09:30
Ταύροι & Αιγόκεροι, η Αφροδίτη φέρνει μαγικές εκπλήξεις! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάπου άκουσα μέσα στο καλοκαίρι, πως οι Ταύροι
θα βιώσουν ένα μεγάλο έρωτα προς το φθινόπωρο.

Πως τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και πως θα συμβούν χαρμόσυνα γεγονότα, συναρπαστικά!

Μέχρι στιγμής, προσωπικά δε μου έχει συμβεί τίποτα το συγκλονιστικό, αντιθέτως είναι όλα αδιάφορα. Νέκρα στο τοπίο!

Από σήμερα 20/09 όμως, αλλάζουν τα δεδομένα, αφού η Θεά Αφροδίτη, επισκέπτεται το ζώδιο της Παρθένου. Μπορεί να μην ακούγεται και τόσο wow (γουάου), όμως ως γεγονός, είναι ότι πιο ευχάριστο θα μπορούσε να συμβεί, σε εμάς τα Ταυράκια, αλλά και στους Αιγόκερους! Οι εκπλήξεις είναι πολλές, ποικίλες, απρόβλεπτες και πολύ μαγικές..!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)

Για να δούμε, θα μας βρει εκείνο το καλό, ή θα μας προσπεράσει ως συνήθως.. φιλάκια..

Ταύρος
Το σύμπαν θα φροντίσει με κάθε τρόπο να σας ξεσηκώσει, να πάρετε τα πάνω σας, να γίνετε ασυμμάζευτοι και πολύ κοινωνικοί. Βγαίνετε έξω δηλαδή πιο συχνά, συναντάτε φίλους και γνωστούς και φλερτάρετε με όλο σας το είναι. Λαμπεροί και γοητευτικοί, εντυπωσιάζετε με τη παρουσία σας, με το λόγο σας και κάπου εκεί ανάμεσα από τα πλήθη, μπορεί να γνωρίσετε και τον έρωτα της ζωής σας! Είτε έχετε σχέση, είτε όχι, είστε φλογεροί, γεμάτοι από πάθος και φροντίζετε να ικανοποιήσετε όλες σας τις επιθυμίες, είτε αυτές είναι σαρκικές, είτε συναισθηματικές. Σα να σας άκουσε μια νεράιδα, σα να θέλει να σας κάνει το χατίρι. Όλο αυτό μπορεί να είναι και δημιουργικό. Να ξεπροβάλετε τα χαρίσματά σας.. Πάντως κορίτσια, ας έχετε περιποιημένα τα φορεματάκια σας, να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, γιατί ποτέ δε ξέρετε η στιγμή τι θα φέρει. Αυτό ισχύει και για εσάς τα αγοράκια, ας μοσχομυρίζουν οι μπλούζες σας.. να ξέρετε η φρεσκάδα μαγεύει.. Καλή μας επιτυχία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τατουάζ": Μας κάνουν πλάκα; Η απίστευτη γκάφα της παραγωγής! Την ώρα που η Παπούλια μιλούσε με τον Πέρρο από πίσω… (video)

Αιγόκερως
Αγαπητοί μου ετοιμάστε βαλιτσούλα γιατί ταξιδεύετε. Δε ξέρω πώς θα συμβεί αυτό, πάντως σας πιάνουν τα ρομαντικά σας και θα πιάσετε αγκαζέ το ταίρι σας και σας βλέπω, σε τίποτα βουνά, λιμνούλες και ραχούλες.. Μπορεί να θελήσετε ξαφνικά να ζήσετε το παραμύθι έστω για λίγες ημέρες. Οι ελεύθεροι και ωραίοι όμως τη βλέπετε πολύ διαφορετικά τη δουλειά. Είστε έτοιμοι για περιπέτειες, νέες γνωριμίες και πολύ έρωτα και φλερτ. Σας ταιριάζει και το φθινόπωρο, περάσατε και ένα γλυκό καλοκαίρι, δεν έχετε παράπονο σε αυτό, συνεπώς, η δίψα σας για το άγνωστο θα σας οδηγήσει σε μια πολύ καταπληκτική φάση. Σημασία δεν έχει ποιος θα είναι δίπλα σας, στο αεροπλάνο ή στο τρένο, αλλά το ποιον θα συναντήσετε εκεί που θα πάτε. Λέτε να ζήσετε έναν εφηβικό έρωτα, στα «γεράματα»..;;; Η Αφροδίτη κάνει κουμάντο.. όχι εσείς..

Πηγή: magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share