Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο από την Άντα Λεούση! - Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα;

16 Σεπτεμβρίου 2017 10:01
Αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο από την Άντα Λεούση! - Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα;

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες από τις συζητήσεις σας θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου. Μη βιαστείτε να εκφράσετε τους ενδοιασμούς σας για την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε λύσεις σε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και ανακουφιστείτε. Προσεγγίστε με λογική ότι θέλετε για να μην ανατραπούν τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζητήστε εξηγήσεις και μην αφήσετε ασάφειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Διαλέξτε καλή συντροφιά για να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να κάνετε αυτά που σας ανεβάζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί με τα επαγγελματικά του σχέδια.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε αλλαγές στον εργασιακό χώρο που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί σας. Ακούστε τις απόψεις των άλλων και μην αδιαφορείτε για τη γνώμη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν έχετε άλλα περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, με φιλίες, κοινωνικές επαφές και όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Αποδείξτε με τη συμπεριφορά σας πως όταν μιλάτε για ισοτιμία σοβαρολογείτε. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις, δημιουργούνται όταν αρχίζει από την πλευρά σας η καταπίεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγινε σαν σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλύψτε τα συναισθηματικά κενά με τη βοήθεια ενός προσώπου που σας αγαπά. Μιλήστε με ένα φιλικό σας άτομο που θα σας ανακουφίσει με τα λόγια του. Τέλος οι στερήσεις και τα προβλήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν οι ίδιοι δε δηλώσετε τι προσφέρετε, μην περιμένετε να το καταλάβουν οι άλλοι. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις και μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποδράστε από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο. Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις σε ότι δεν καταλαβαίνετε από τους στενούς σας συνεργάτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Το στιλάτο πουλόβερ που θα απογειώσει την εμφάνισή σου φέτος τον χειμώνα! (Photo)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν και περάστε στην πράξη. Η μυστικοπάθεια δε σας βοηθάει στο συναισθηματικό τομέα.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήνετε να γίνονται σχόλια γύρω από την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Για να μπορείτε να εκνευρίζεστε από την στάση των άλλων, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share