Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άντα Λεούση! Τι περιμένει το κάθε ζώδιο;

Η γνωστή αστρολόγος προειδοποιεί

14 Σεπτεμβρίου 2017 10:29
Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άντα Λεούση! Τι περιμένει το κάθε ζώδιο;

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις της Άντας Λεούση για σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου!

ΚΡΙΟΣ: Οι αστείρευτες ιδέες σας θα αρχίσουν να σας κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι υπεκφυγές ορισμένων θα σας κουράζουν και ίσως αλλάξετε τακτική.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάξτε στάση στα επαγγελματικά θέματα και στις συναναστροφές που έχετε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να υπάρχει συνέχεια πρέπει να αποδεχθείτε τις απόψεις των άλλων. Κρατήστε μια συγκεκριμένη τακτική για να ξεπεράσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάζοντας μπροστά τη λογική θα καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές εντυπώσεις των άλλων. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας που δε σας οδηγεί εκεί που τελικά θα θέλατε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" στην Μύκονο: Οι Θεσσαλονικές φιλενάδες είχαν... "καυτές" διαθέσεις! Χαμός στην πισίνα (video)

ΛΕΩΝ: Προσπεράστε και αδιαφορήστε ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Μην κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα για να μην έρθουν δύσκολες μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας χαλούν τη διάθεση. Χαλαρώστε και διασκεδάστε, γιατί ύστερα από τόση δουλειά το δικαιούστε.

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεσή σας για νέα σχέδια θα έχει υποστήριξη από τους συνεργάτες σας. Περιορίστε στο ελάχιστο έως καθόλου, συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Έρχονται μηνύματα από τα παλιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητά σας. Ο έρωτας θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, παίζοντας αρκετά παιχνίδια μαζί σας. Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική ζωή!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτιώστε τις συνθήκες εργασίας σας ξεκινώντας από αλλαγές στο χώρο. Κάποιες από τις ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας βγάλουν κερδισμένους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη παράνοια: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του και 7 φίλους της!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να βελτιώσετε τους τομείς της ζωής σας θα πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά με αυτούς και κυρίως με όσους αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα. Το Ζώδιο σου ευνοείται για ερωτική επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο δυναμισμός και τα αποθέματα ενέργειας που έχετε συγκεντρώσει θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ψυχική αλλά και ερωτική σας διάθεση. Οι επανασυνδέσεις είναι γεγονός αυτό το μήνα!

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε την αποφασιστικότητά σας να γίνει αντιληπτή από τα άτομα που σας συναναστρέφονται, εντυπωσιάστε τους και πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας. Επιτέλους! Όλα θα βελτιωθούν από εδώ και πέρα στον Έρωτα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share