Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τρίγωνο Αφροδίτης με Κρόνο στις 13/09! Αυτά τα έξι θα επηρεαστούν αρνητικά!

11 Σεπτεμβρίου 2017 10:15
Ζώδια: Τρίγωνο Αφροδίτης με Κρόνο στις 13/09! Αυτά τα έξι θα επηρεαστούν αρνητικά!

Η Αφροδίτη στο φλογερό Λιοντάρι, σχηματίζει ένα ιδιαίτερα θετικό Τρίγωνο, την Τετάρτη 13 του Σεπτέμβρη 2017, με τον Κρόνο στο επαναστατικό Τοξότη!

Ήρθε η στιγμή να κοιτάξουμε τον έρωτα σε βάθος και σε ουσία, να πάρουμε σημαντικές ωφέλιμες αποφάσεις για τα αισθηματικά μας αλλά και για τα οικονομικά μας, ιδίως αν έχουμε Ζώδιο ή Ωροσκόπο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου!

Ώρα να προσγειωθούμε, να συνετιστούμε, να σκεφτούμε λογικά και να σταθεροποιήσουμε και να σιγουρέψουμε κάποιες σχέσεις επιτέλους την ερωτική μας ζωή, αλλά και να βελτιώσουμε ουσιαστικά τα οικονομικά μας!

Το μέτρο και η ωριμότητα στην συμπεριφορά μας σε έρωτα και χρήμα, θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμούμε και μάλιστα θα είναι μόνιμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τρώμε καρκίνο: Μην ξαναφάτε αυτά τα τρόφιμα...» - Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ προειδοποιεί!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ : Αυτές οι ημέρες αποκτούν άκρως ερωτικό αλλά κυρίως σοβαρό χαρακτήρα! Έρωτας ρομαντικός, παθιασμένος αλλά και σταθερός, έρχεται στη ζωής σου. Πολλές και ουσιαστικές οι ευκαιρίες και οι επιτυχίες στον έρωτα!

ΤΑΥΡΟΣ : Ξεπερνάς αποτελεσματικά παρελθοντικές ανασφάλειες και ίσως με μία επανασύνδεση θα έρθει για να μείνει. Η οικογένεια και το σπίτι θα έχουν εύνοια και βελτιωμένες εξελίξεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ : Αυτές τις μέρες βελτιώνονται ουσιαστικά κοινωνικές σχέσεις, επαφές, μετακινήσεις, αλλά και σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες! Χρησιμοποίησε την εύνοια υπέρ των προσωπικών σου στόχων και ιδεών!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Έρχεται ουσιαστική οικονομική εύνοια, λόγω της δικής σου μέχρι τώρα σωστής διαχείρισης. Η σταθεροποίηση της συναισθηματικής σου ζωής είναι δεδομένη και ουσιαστικές επιθυμίες εκπληρώνονται στον έρωτα!

ΛΕΩΝ : Ήρθε η ώρα διαπροσωπικές σχέσεις, προσωπικές υποθέσεις αλλά κυρίως ο ερωτικός και ο οικονομικός τομέας, να σταθεροποιηθούν και να βελτιωθούν σημαντικά! Αλλάζεις εμφανισιακά, είσαι αξιοθαύμαστος και βελτιώνεις ουσιαστικά την ζωή σου σε όλους τους τομείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Κλείνεις επιτέλους παλιές πληγές και ανανεώνεσαι συναισθηματικά, ξεπερνώντας κάθε είδους ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που είχες ως τώρα και παίρνεις αποφάσεις για να συνεχίσεις μπροστά!Παρασκηνιακοί έρωτες ευνοούνται ιδιαίτερα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει "βόμβα" στον Παναθηναϊκό: Αποχωρεί ο Γιάννης Αλαφούζος!

ΖΥΓΟΣ : Ο φιλικός τομέας σε βοηθά έμπρακτα στην διεκδίκηση των στόχων σου και αποδεικνύει την αξία του! Σίγουρες και ωφέλιμες φιλίες και συμμαχίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ήρθε η ώρα να σταθεροποιηθείς και να εκμεταλλευτείς την ουσιαστική εύνοια που έχεις τώρα στο τομέα της καριέρας. Οι μέρες αυτές είναι η καλύτερη ευκαιρία για ουσιαστική βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας

ΤΟΞΟΤΗΣ : Καταφέρνεις τώρα να είσαι και αισιόδοξος αλλά και ταυτόχρονα λογικός! Έτσι πετυχαίνεις πολλούς από τους υψηλούς στόχους σου! Η εύνοια αφορά κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια αλλά και νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ερωτικός και οικονομικός τομές βελτιώνονται ακριβώς έτσι όπως επιθυμούσες και αυτή η εύνοια ήρθε για να μείνει! Πραγματοποιείς μία μεγάλη βαθιά και ουσιαστική επιθυμία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ήρθε η εποχή για να κάνεις το μεγάλο βήμα στον έρωτα, που θα έχει το χαρακτήρα ενός γάμου, συγκατοίκησης, εδραίωσης ή και έναρξη νέας σταθερής σχέσης!

ΙΧΘΥΣ : Εύνοια και βελτίωση θα υπάρξει στο εργασιακό περιβάλλον και θα σου δώσει επαγγελματική σιγουριά! Ιδανική εποχή για οικονομικές αγορές, αλλαγή εμφάνισης ή έναρξη διατροφής!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share