Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά θα περάσετε έναν εφιαλτικό Σεπτέμβρη! Ποια θα είναι τα τυχερά;

4 Σεπτεμβρίου 2017 08:00
Ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά θα περάσετε έναν εφιαλτικό Σεπτέμβρη! Ποια θα είναι τα τυχερά;

Άση Μπήλιου…

Προβλέψεις ανά ζώδιο για τον Σεπτέμβριο!
ΚΡΙΟΣ: Πολλή δουλειά, ευκαιρίες στα επαγγελματικά αλλά και γκρίνια με συνεργάτες. Ασχοληθείτε με υγεία, διατροφή, άσκηση. Τα ερωτικά μέχρι τις 19.9 θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Έντονες επιθυμίες, φλερτ αλλά κι ένας ιδιαίτερα δημιουργικός μήνας που μπορεί να λύσει θέματα εργασίας. Μετά τις 19.9 κάτι θετικό προκύπτει στα προσωπικά ή στα οικονομικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικογενειακά θέματα σας απασχολούν περισσότερο. Μπορεί κάτι να σας ενοχλεί στο σπίτι ή να χρειάζεται να κάνετε επιδιορθώσεις ή και μια μετακόμιση. Μέχρι τις 19 έχετε στήριξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έντονη κοινωνική διάθεση, πολλά ραντεβού, επαφές για επαγγελματικούς λόγους, συναντήσεις με συνεργάτες, ταξίδια. Επιλύεται ένα οικογενειακό θέμα.

ΛΕΩΝ: Διευθέτηση οικονομικών θεμάτων. Έξοδα αλλά ίσως και αναπάντεχα έσοδα. Ευκαιρίες τόσο στα προσωπικά με νέες γνωριμίες ή ενίσχυση δεσμών. Αρκετά πιο ήπιος μήνας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τα πόδια στην…πλάτη! Τρέχετε για όλους και το 24ωρο φαίνεται λίγο για να προλάβετε. Προσοχή στην υγεία. Ερωτικά καλύτερα μετά τις 19.9.

ΖΥΓΟΣ: Παρασκήνιο και μυστικές συζητήσεις στην δουλειά. Μεγαλύτερη ενασχόληση με θέματα υγείας. Μέχρι τις 19.9 ευχάριστες στιγμές με φίλους και σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή σε έξαρση. Θα ασχοληθείτε με φίλους, συνεργάτες και θα θέσετε νέους στόχους. Προσοχή στις υπερβολές στον έρωτα κι το χρήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Άγχος και ένταση για τα επαγγελματικά! Πιθανά νέα ξεκινήματα στην δουλειά, θέματα οικογενειακά στην επιφάνεια (με την πανσέληνο). Τώρα χτίζετε το μέλλον σας. Μέχρι τις 19 πιο ευνοικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενθουσιασμός, ανάληψη πρωτοβουλιών και ικανοποίηση κάποιων επιθυμιών. Ταξίδια, νέα σχέδια, σπουδές, επαφές με ξένους ευνοούνται. Μετά τις 19 καλύτερα και στα ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ρυθμίσεις σε οικονομικά θέματα. Ενασχόληση με θέματα υγείας. Χρήμα και σεξ σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Σεπτέμβρης δεν θα σας απογοητεύσει αρκεί να βάλετε προτεραιότητες.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους στην ζωή σας προτεραιότητα. Χρήσιμες επαφές για επαγγελματικά θέματα.. Καλύτερα οικονομικά. Φωτό από τον λευκό μας κύκνο στο Πόρτο Ράφτη! Καλή εβδομάδα ραντεβού με την πανσέληνο μεθαύριο❤️

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share