Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Ήλιος στην Παρθένο: 3 ζώδια θα περάσουν απαίσιο Σεπτέμβρη! Αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/08 έως 29/09…

25 Αυγούστου 2017 09:13
Ο Ήλιος στην Παρθένο: 3 ζώδια θα περάσουν απαίσιο Σεπτέμβρη! Αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/08 έως 29/09…

Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23/8 και ώρα Ελλάδας 01:21.

Δείτε παρακάτω αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου;

ΚΡΙΟΣ

Έμφαση στις δουλειές
Γενικά
Αν ψάχνεις για… δράματα και μάλιστα… ερωτικά, η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα δεν θα σου χαλάσει το χατίρι! Ίσως πάλι να σε απασχολήσει έντονα η ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, που βρίσκεται σε σημείο καμπής. Από την άλλη πλευρά όμως προσφέρεται για δράσεις, που απελευθερώνουν την δημιουργικότητα σου.

Κατά τα άλλα, η πλανητική «μάζωξη» στην Παρθένο (Ήλιος, Ερμής και Άρης) συνεπικουρούμενη από την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου μπορεί να αναδείξει θέματα με την υγεία ή την διατροφή σου, πρόκειται όμως για «μίνι κρίσεις» που θα σε ωθήσουν να πάρεις αποφάσεις που ολοένα ανέβαλες.

Οικονομικά
Η παρουσία του Άρη στον τομέα των εργασιακών σου σχέσεων (μετά τις 5/9), προοιωνίζει έντονες καταστάσεις και συγκρούσεις που μπορεί να καταλήξουν άσχημα. Ίσως βέβαια όλα αυτά να μην σε αφορούν άμεσα αλλά να πρόκειται για καταστάσεις που περνάνε άλλοι, ακόμη κι έτσι να είναι όμως είναι βέβαιο ότι θα επηρεαστείς και θα μπεις σε διλήμματα.

Αν πάλι τα «βέλη» του Άρη βρουν… στόχο και χάσεις προσωρινά την θέση σου, μην ανησυχείς αφού το σύμπαν πάντα με το πρόβλημα εμφανίζει και τις διαθέσιμες λύσεις. Ίσως λοιπόν τελικά να είναι καλύτερα για σένα, αν απαλλαγείς από μια δουλειά, που έτσι κι αλλιώς έχει πάψει να σε ενδιαφέρει και μοιάζει περισσότερο με αγγαρεία.

Ερωτικά
Με την Ηλιακή έκλειψη να «διαφεντεύει» τα προσωπικά σου όλα είναι ανοικτά –μα όλα- μέχρι τις 20/9!
Μάλιστα, μέχρι τις 5/9, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να βιώσεις έντονα την κάθε στιγμή, κάτι όμως που εύκολα μπορεί να μετατρέψει μια στιγμή ευτυχίας σε μια… μίνι τραγωδία, τουλάχιστον ως προς τον τρόπο που θα το βιώσεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η δείχνει πιο φυσιολογικό το να ζήσεις μια περιπέτεια, από το να στοχεύσεις σε μια μονιμότητα που έτσι κι αλλιώς είναι… διαφιλονικούμενη!

Από εκεί και ύστερα με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Λέοντα (από τις 26/8, έως 20/9) τα πράγματα ησυχάζουν κι αν ψάχνεις για επιπλέον επιβεβαιώσεις δεν έχεις παρά να αρκεστείς στα… εύκολα!

Ταύρος

Ερωτική… πανδαισία!
Γενικά
Μέχρι τις 5/9 ο αδιαφιλονίκητος «κυρίαρχος» στην ζωή σου είναι ο Άρης, που αν δεν το έχει κάνει ήδη, αναμένεται να συμβάλλει σε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα μεταξύ οικείων, όρος που δεν αναφέρεται μόνον στα μέλη της οικογένειας σου αλλά και σε κάθε άτομο με το οποίο σας συνδέουν κοινές προσπάθειες ή ρίζες. Κι εδώ είναι που ισχύει κατά γράμμα το «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»!

Στην συνέχεια, μετά τις 5/9, η παρουσία του Άρη στην Παρθένο μπορεί να οδηγήσει εύκολα σε συγκρούσεις είτε με, είτε για αγαπημένα σου πρόσωπα, ξεκινώντας από τα παιδιά σου και φθάνοντας μέχρι όλους εκείνους κι εκείνες που κατοικοεδρεύουν στην «αυλή» σου! Ότι κι αν γίνει όμως βάλε στο περιθώριο τον εγωισμό σου και «πιάσε στο φιλότιμο» τους απανταχού… αντιφρονούντες!

Οικονομικά
Το πιο δύσκολο διάστημα για σένα προβλέπεται γύρω στις 14/9, όταν δηλαδή ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Εκεί απαιτείται σύνεση και προσοχή. Τον υπόλοιπο μήνα πάντως θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα διόλου ευκαταφρόνητο κέρδος, μέσα από μια άμεσα αποδοτική επένδυση, ενώ δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρεωστούμενα ή δεδουλευμένα.

Επιπλέον, η παρουσία του Δία στον Ζυγό παραπέμπει σε αλλαγές στην δουλειά σου, που όσο κι αν σε «κλονίσουν», τελικά θα λειτουργήσουν υπέρ σου.

Ερωτικά
Εδώ γίνεται «της κολάσεως», με τις επιλογές σου να είναι περισσότερες της μιας! Από την μια πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής αναβιώνει μια κατάσταση του παρελθόντος, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος, είτε είναι ευτυχές είτε όχι.
Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο οξύνει τα πάθη και τους… πόθους, μπορεί ωστόσο να υπάρξει ένα κακός συγχρονισμός που θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα, από όσα θα λύσει.
Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου (6/9) δεν είναι παρά «το κερασάκι στην τούρτα» όλων αυτών, αφού το πιθανότερο είναι να σε «λύσει» συναισθηματικά, κάνοντας το «ανέφικτο»… δυνατό!

Δίδυμοι

«Ως εδώ και μη παρέκει»!
Γενικά
Οι «αναποδιές» που φέρνει ο ανάδρομος Ερμής (μέχρι τις 6/9) στον οικογενειακό τομέα είναι η μία όψη του νομίσματος και βέβαια μέσα από ποικίλες αντιξοότητες καλείσαι να βάλεις μια τάξη στα πράγματα, «φορτωμένος/η» με δυσανάλογες ευθύνες. Το βάρος τους όμως είναι εκείνο που θα σε εξωθήσει τελικά να πεις «ως εδώ και μη παρέκει», κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα μετά τις 5/9, που θα περάσει και ο Άρης στην Παρθένο.

Επιπλέον, φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε μια φάση αναζήτησης, που μπορείς να αξιοποιήσεις για να βελτιώσεις τις γνώσεις και την κατάρτιση σου, τόσο σε θεωρητικά ζητήματα, όσο και σε τεχνικές που απ’ ότι φαίνεται θα σου χρειαστούν άμεσα, είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητα σου.

Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα σου ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για ένα ταξίδι που… όμοιο του είναι δύσκολο να σου ξανατύχει!
Επιπλέον, σε παραπέμπει στην αγορά επικοινωνιακού εξοπλισμού κάθε είδους, από κινητό μέχρι αυτοκίνητο.
Μπορεί ωστόσο να υπάρξουν και «δύσκολες» εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.

Οικονομικά
Αν καταφέρεις κι αποφύγεις τις παγίδες που μπορεί να κρύβει μια συνεργασία, δεν αναμένονται σοβαρές αναταράξεις, αντίθετα είσαι σε μια φάση που «γεννούν και τα κοκόρια σου»! Μάλιστα στον καθαρά επαγγελματικό τομέα θα έχεις τις ευκαιρίες σου και την άνεση να χειριστείς τις υποθέσεις σου, ελπίζοντας –κι όχι άδικα- σε μια περαιτέρω θετική πορεία. Κι αν θες μια άδεια μετά… ταξιδίου, μπορείς να την πάρεις μετά τις 26/8, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα.

Υπάρχουν πάντως και κάποιες επαγγελματικές κακοτοπιές στις αρχές και τα μέσα Σεπτεμβρίου, όπου καλό θα ήταν να περιορίσεις τις προσδοκίες σου.

Ερωτικά
Με τον Δία στον τομέα των ερωτικών σου, το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ο… κακός εαυτός σου, εκείνος δηλαδή που μπλέκεται σε παράλληλες καταστάσεις. Για όσο διάστημα πάντως, παραμείνει η Αφροδίτη στον Λέοντα, (από 26/8, έως 20/9), το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να… διαλέξεις σωστά, ώστε να αποφευχθούν διλήμματα και παλινδρομήσεις, που όσο να ‘ναι σε χαρακτηρίζουν.
Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μπορεί να περάσεις μια σοβαρή κρίση γύρω στις 14/9.

Καρκίνος

Μαθήματα ζωής
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής (μέχρι τις 6/9) μπορεί να συνδυαστεί με απανωτές τεχνικές δυσχέρειες ή καθυστερήσεις στην εξέλιξη των υποθέσεων σου, Επιπλέον στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου (ταξίδια, μετακινήσεις κλπ) αναμένονται ματαιώσεις και αναθεωρήσεις. Όλα αυτά όμως σου «φωνάζουν» ότι δεν είσαι επαρκώς έτοιμος/η για να ανταποκριθείς με επιτυχία σε ότι σχεδιάζεις, οπότε εκείνο που χρειάζεσαι άμεσα είναι να συμπληρώσεις τα όποια κενά και να επανέλθεις… δριμύτερος/η από τις 7/9!

Μάλιστα μετά τις 6/9 εκτός από τις δικές σου κινήσεις θα πρέπει να προσέχεις και τις ενέργειες των άλλων, κάτι που απαιτεί ευστροφία και γρήγορα αντανακλαστικά.

Από την άλλη πλευρά όμως ο Άρης στην Παρθένο θα σε ωθήσει να μπεις σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα.

Οικονομικά
Εδώ οι εξελίξεις μπορεί να είναι… συνταρακτικές, αφού τα οικονομικά σου «τελούν» υπό το καθεστώς της Ηλιακής έκλειψης στον Λέοντα!
Και τα καλά νέα είναι ότι από τις 26/8 έως τις 20/9, η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σου εξασφαλίσει μια σχετική άνεση στις κινήσεις σου, ίσως μάλιστα να κάνεις κάποιες αγορές που θα σε χαροποιήσουν ή λάβεις ένα όμορφο δώρο.

Από την άλλη πλευρά όμως, μέχρι τις 5/9, που θα βρίσκεται και ο Άρης στον Λέοντα καλείσαι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, είτε για να «αρπάξεις από τα μαλλιά» μια σπάνια ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, είτε για να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές.
Μπορεί ακόμη να περνάς από διαδοχικές φάσεις σπατάλης και μιας πολύ «σφιχτής» οικονομικής πολιτικής.

Ερωτικά
Για λίγες ημέρες ακόμη (μέχρι τις 26/8), που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου, θα εξακολουθήσεις να… αρέσεις, το πρόβλημα όμως είναι ότι έλκεις μάλλον ασύμβατες προσωπικότητες, κάτι που αν γίνει η «κολεγιά», θα σε δυσκολέψει στην συνέχεια.
Το καλό είναι πάντως ότι ως προς την επισημοποίηση μιας σχέσης και τα (κυρίως οικογενειακού τύπου) πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει μια τέτοια προοπτική, βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο. Θα υπάρξει μάλιστα και μια θεαματική συνέχεια, είτε άμεσα, είτε –το αργότερο- το φθινόπωρο, όταν θα μπει ο Δίας στον Σκορπιό.

Λέων

Όλα για όλα!
Γενικά
Την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου μην την πάρεις από φόβο… Ίσα-ίσα που μπορεί να ανοίξει ακόμη περισσότερο τα «φτερά» σου και να σε βάλει στον δρόμο των επιτυχιών με μια και μόνη προϋπόθεση: Να μην υπαναχωρήσεις από την αλήθεια σου και να μην συνεργαστείς «κατ’ ανάγκη» αλλά να δράσεις μόνος/η, ακολουθώντας ακόμη και την πιο «τρελή» σου έμπνευση! Έτσι κι αλλιώς τα μοναδικά πράγματα στην ζωή σου γίνονται όταν κανείς άλλος δεν τα πιστεύει εκτός από… εσένα!

Και μην «κολλάς» στο «τι θα βγάλεις» από όλα αυτά, αφού το ζητούμενο είναι να κάνεις πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει και να μπεις στον δρόμο μιας προσωπικής ανάπτυξης που δεν συνδέεται απαραίτητα με μια υλική ευμάρεια αλλά πρωτίστως με μια αίσθηση ελευθερίας.

Έτσι κι αλλιώς άτυχος/η δεν είσαι, ίσα-ίσα που η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα σου προσφέρει ποικίλες ευκολίες.

Οικονομικά
Εδώ κατοικοεδρεύει το… βασανάκι σου, αφού στο εγγενές ενδιαφέρον σου για επενδύσεις και παραγωγές, τις εγκρίσεις μέχρι τις 6/9 τις δίνει ο… ανάδρομος Ερμής! Να ξέρεις λοιπόν ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο και πιθανότατα θα χρειαστεί να περικόψεις κάποιες δαπάνες, όχι βέβαια για να κάνεις αποταμίευση αλλά γιατί «δεν βγαίνεις». Παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ρυθμίζοντας ποικίλες εκκρεμότητες και να αξιολογήσεις τις ανάγκες σου καλύπτοντας μόνον τις απαραίτητες.
Όσο για αγορές και τοποθετήσεις χρημάτων, μην μπεις καν στην διαδικασία. Αντίθετα προσανατολίσου στην αξιοποίηση των αποθεματικών σου.

Τα διλήμματα και οι πιέσεις πάντως μπορεί να αυξηθούν μετά τις 5/9, όταν θα βρεθεί κι ο Άρης στην Παρθένο, ζητώντας σου να πάρεις ένα ρίσκο, που… παραείναι ρίσκο!
Μπορείς βέβαια να πετύχεις τον στόχο σου, ίσως όμως να πρόκειται για μια «Πύρρειο νίκη», γι’ αυτό θα ήταν πολύ πιο σοφό να συμβιβαστείς εξ αρχής με τα λίγα, ώστε να μην χάσεις και τα πολλά.

Ερωτικά
Μετά τις 26/8 μπαίνεις στον… μήνα του μέλιτος, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και σου προσφέρει πολλά από αυτά που επιθυμείς, εξασφαλίζοντας ένα μίνιμουμ καλοπέρασης. Ωστόσο αν αναζητάς κάτι πιο «βαθύ» ή ποιοτικό μπορεί και να μην το βρεις.
Βέβαια, μέχρι τις 5/9, που ο Άρης θα βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου, μπορεί να υποστείς ποικίλες συναισθηματικές αναταράξεις, αφού άλλες «μάχες» θα κερδηθούν κι άλλες θα… χαθούν!

Παρθένος

Με τόλμη για το καλύτερο!
Γενικά
Μέχρι τις 6/9. ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου επαναφέρει στο προσκήνιο υποθέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος με σκοπό να συμπληρωθούν τα όποια κενά και να κλείσει οριστικά ο κύκλος. Με δεδομένη ωστόσο την προνοητικότητά σου, το πιθανότερο είναι να δικαιωθείς για κάποιες πρότερες επιλογές σου που κάποιοι έκριναν ως «υπερβολικές».

Ωστόσο, μετά τις 5/9 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο σου μπορεί να νοιώσεις πολύ πιεσμένος/η και να κάνεις κάποια «κουτουράδα» που θα σου στοιχίσει. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γυμναστείς και να «κάψεις» τα… παραπανίσια κιλά σου!

Επιπλέον, καλείσαι να διαλευκάνεις κάποιες «γκρίζες ζώνες» στην ζωή σου, ξεκινώντας από τις καταβολές κι όλα εκείνα που σε ακολουθούν ή σε χαρακτηρίζουν και προέρχονται από τα πρώτα σου βιώματα.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού είναι πιθανό να «βγάλει στον αφρό» καταστάσεις, που όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε γι’ αυτές.
Παράλληλα, σε καλεί να ρυθμίσεις θέματα που άπτονται της διατροφής και του τρόπου ζωής σου

Οικονομικά
Με τον Δία να σε «αβαντάρει» στον οικονομικό τομέα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε άλλο από τον… διστακτικό εαυτό σου, αφού κατά τα άλλα είναι σχετικά εύκολο να έχεις τις βοήθειες και την τύχη που επιθυμείς.

Ωστόσο, γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου, σε ζητήματα που συνδέονται με ακίνητα, φαίνεται να υπάρχουν κάποια μπερδέματα ή λανθασμένες αποφάσεις, γι’ αυτό αν δεν επείγει κάτι είναι προτιμότερο να περιμένεις.
Αν πάλι επιπέσουν τα «μαύρα κοράκια» επί της περιουσίας σου το σοφότερο θα ήταν να ακολουθήσεις μια πλάγια οδό βάζοντας τους ειδικούς να σου λύσουν το πρόβλημα και αποφεύγοντας πρακτικές αυτοδικίας.

Ερωτικά
Εδώ χρειάζεται μια κάποια προσοχή, αφού γύρω στις 4/9 είναι πιθανό να υπερεκτιμήσεις πρόσωπα και καταστάσεις ή να πέσεις θύμα μιας… ξεγυρισμένης απάτης που θα σου μείνει αξέχαστη!

Ωστόσο, από τις 5/9, με το που θα «πατήσει» δηλαδή ο Άρης στο ζώδιο σου η όρεξη σου για ερωτικές κατακτήσεις θα αυξηθεί κατακόρυφα, ίσως όμως να μην έχεις διάρκεια στις αναζητήσεις σου, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει όσους/ες έχουν «σοβαρές» βλέψεις ή αποσκοπούν σε μια αποκλειστικότητα.

Επιπλέον, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 14/9 δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, ενώ μπορεί να σε «φορτώσει» με άγχος, ικανό να σου «κόψει» κάθε χαρά.διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share