Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σήμερα η πιο δυνατή έκλειψη της χρονιάς! 4 συγκεκριμένα ζώδια θα υποφέρουν! Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

21 Αυγούστου 2017 16:33
Σήμερα η πιο δυνατή έκλειψη της χρονιάς! 4 συγκεκριμένα ζώδια θα υποφέρουν! Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Δύσκολη προβλέπεται η πανσέληνος στις 21 Αυγούστου!

Η κορυφαία αστρολόγος, Άση Μπήλιου, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για όσα τους περιμένουν.

Έκλειψη Ηλίου την 21η Αυγούστου στον Λέοντα! Είναι η πιο δυνατή έκλειψη της χρονιάς για την οποία έχουν γραφτεί πολλά και σίγουρα ακόμη κι αν δεν θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε στην χώρα μας δεν σημαίνει ότι δεν μας επηρεάζει.

Ορατή θα είναι πλήρως στην Αμερική. Άλλωστε το ωροσκόπιο του Τραμπ επηρεάζεται ιδιαιτέρως, αφού έχει ωροσκόπο και Άρη στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα. Ωροσκόπο Λέοντα παρεμπιμπτόντως είχε και η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη που έφυγε χτες. Ο συνδυασμός Κρόνου πάνω στον Ήλιο της (ήταν Τοξότης) με Πλούτωνα στον Λέοντα πάνω στον ωροσκόπο, να χτυπιέται από τις εκλείψεις της φετινής χρονιάς κι άλλοι βέβαια παράγοντες (πρόοδοι, λοιπές διελεύσεις) έδειχναν ένα πολύ δύσκολο timing για εκείνη. Η Αμερική όπως και η Αγγλία είναι τα κράτη που επηρεάζονται περισσότερο μέχρι το ξεκίνημα του 2019 από αυτή την έκλειψη. Μην περιμένετε βέβαια ότι όλα θα συμβούν την Δευτέρα.

Δεν λειτουργούν έτσι οι εκλείψεις. Πολλές φορές η επιρροή τους γίνεται αντιληπτή μέρες ή μήνες μετά. Αναλυτικά για κάθε ζώδιο θα κάνω επιπλέον πόστ. Το σίγουρο είναι ότι οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί με γενέθλια τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων αυτών θα επηρεαστούν περισσότερο. Το ίδιο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις 27,28,29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Η έκλειψη φέρνει αλλαγές στην ζωή μας. Όμως δεν χρειάζεται να τις φοβόμαστε ίσα ίσα που πρέπει να τις καλοδεχτούμε. Μην ξεχνάτε ότι η έκλειψη αυτή είναι ταυτόχρονα και νέα σελήνη. Άρα παραπέμπει σε νέα ξεκινήματα που κάποιες φορές για να γίνουν χρειάζεται να δώσουμε τέλος σε κάποιες άλλες καταστάσεις ή σχέσεις κι ίσως με ένα δύσκολο τρόπο.

Η έκλειψη αυτή αφορά το «εγώ» μας, τον εαυτό μας, τη δική μας ταυτότητα. Το μήνυμα που στέλνει είναι βρες τον εαυτό σου, ανάλαβε τις ευθύνες σου, σταμάτα να κατηγορείς τους άλλους για ότι δεν πάει καλά στη δική σου ζωή. Όσο κι αν προβληματιστούμε ή σοκαριστούμε από τα γεγονότα που σίγουρα κι αυτή τη φορά θα είναι ζόρικα παγκοσμίως δεν πρέπει να χάνουμε το δικό μας κέντρο βάρους και αντί να περιμένουμε τους άλλους, να μεριμνήσουν για μας ας δούμε εμείς οι ίδιοι πως μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που δεν μας αρέσουν γύρω μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα σπαρακτική ανάρτηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: «Θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου, η μυρωδιά μου, η μαμάκα μου!»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ:

Κριός: θα επηρεαστούν περισσότερο οι γεννημένοι μετά τις 16.4! Αφορά προσωπικές σχέσεις έρωτες- φιλίες, τα παιδιά είτε είστε γονείς είτε θέλετε να γίνετε, νέα επιχειρηματικά, επαγγελματικά σχέδια κ δημιουργία.

Ταύρος: επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους μετά τις 16.5. Αφορά θέματα της οικογένειας, αλλαγή κατοικίας, αγοραπωλησίες, μετακομίσεις, ανακαινίςεις, αλλαγή περιβάλλοντος ή δουλειάς.

Δίδυμοι: επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους μετά τις 16.6. Αφορά σχέσεις με αδέλφια κ στενούς συγγενείς, επικοινωνία, συμβόλαια, συμφωνίες, λογαριασμούς, ταξίδια, μετακινήσεις, αγοραπωλησίες μεταφορικών μέσων,σπουδές, νέα ξεκινήματα.

Καρκίνος: επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους μετά τις 16.7. Αφορά οικονομικά θέματα, μια νέα πηγή εισοδήματος από δουλειά, μια αλλαγή στα επαγγελματικά, νέους πελάτες για τους ελεύθερους επαγγελματίες, έσοδα από πώληση ακινήτων.

Λέων: επηρεάζει τους γεννημένους μετά τις 16.8. Σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο. Να βάλετε νέους στόχους, να επιδιώξετε νέα δεδομένα σε σχέσεις κ συνεργασίες, να διώξετε ότι σας κρατά πίσω. Θέματα με άτομα ισχύος στην δουλειά ή την οικογένεια διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share