Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Zώδια και αρώματα - Ποιο άρωμα προτιμά το κάθε ζώδιο;

18 Αυγούστου 2017 14:40
Zώδια και αρώματα - Ποιο άρωμα προτιμά το κάθε ζώδιο;

Ξυλώδη ή φρουτώδη, βαριά και ανατολίτικα, τα αρώματα είναι βασικό κομμάτι στην καθημερινή μας περιποίηση. Ποιο άρωμα όμως προτιμά το κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ
Σύμφωνα με την προσωπικότητά σας, επιλέγετε φρέσκους τόνους για την καθημερινή σας χρήση. Με άλλα λόγια, άνδρας ή γυναίκα για να νιώσετε καλά, χρειάζεστε την ευαισθησία και τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών, μερικές φορές και καρυκεύματα με αρωματικά βότανα. Δεν σας αρέσουν τα έντονα αρώματα που σας προκαλούν πονοκεφάλους, και επειδή αθλήστε ένα άθλημα, βάζετε λίγο αρώματα μετά από ένα καλό ντους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα στις 21/08! Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ζήσουν επεισοδιακές και δραματικές καταστάσεις σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη!


ΤΑΥΡΟΣ
Δεδομένου ότι η οσφρητική υπογραφή σας είναι κλασική, επιμένετε στις καθιερωμένες μάρκες αρωμάτων. Λατρεύετε τη βανιλια ενώ εκτιμάτε κομψά αρώματα λουλουδιών.Οι άνδρες απολαμβάνουν βουκολικές και εκλεπτυσμένες οσμές.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Με την αιώνια εμφάνιση εφήβου που σας εκφράζει πολύ αποφεύγετε τα υπερβολικά βαριά αρώματα. Ως εκ τούτου, επιλέγετε φρέσκες μυρωδιές με τόνους εσπεριδοειδών ή κυρίαρχη θέση λευκού λουλουδιού. Συνήθως απολαμβάνετε νέα προϊόντα επειδή δεν είστε οπαδός παλαιών δημιουργιών. Ενώ τα αρώματα των μοντέρνων σχεδιαστών μόδας είναι για σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέλετε αρώματα τα οποία συνδέετε με μία ανάμνηση.Βάζετε τη μύτη σας πάνω από ένα μπουκάλι και ξαφνικά, είναι η μνήμη της μητέρας σας, ενός αγαπημένου σας ή μιας ακριβούς στιγμής του παρελθόντος που έρχεται στο μυαλό σας. Αγαπάτε τις μυρωδιές των γκουρμέ, αλλά και λουλουδένιες και ξυλώδεις, όπως βρύα ή φτέρη.


ΛΕΩΝ
Έχετε αριστοκρατική μύτη.Για να ολοκληρώσετε την έξοδό σας, αναμφίβολα, δεν έχετε κανένα πρόβλημα να πάτε. Τις περισσότερες φορές, θέλετε να εντυπωσιάσετε τα πλήθη με την λαμπερή αύρα σας. Ως εκ τούτου, τα εξειδικευμένα αρώματα, τα οποία είναι σπάνια, αποκλειστικά και ακριβά, σας προκαλούν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επειδή είστε εξαιρετικά διακριτικοί, αποθαρρύνεστε από έντονες μυρωδιές .Ενίοτε σας αρέσουν τα πιο βαριά αρώματα όμως προτιμάτε πιο φρέσκες μυρωδιές. Δεδομένης της ανησυχίας σας σχετικά με την υγιεινή, μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε μυρωδιά καθαριότητας.


ΖΥΓΟΣ
Κυριαρχείστε από την Αφροδίτη, δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς άρωμα. Ωστόσο, αυτό γίνεται κάτω από κάποιες συνθήκες. Πρέπει η μυρωδιά να σας ευχαριστήσει όσο θέλετε.Επιπλέον, δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στη γενική εμφάνιση: ένα υπέροχο δοχείο από κομμένο κρύσταλλο, μια διαφήμιση τυλιγμένη σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γνωρίζετε ότι έχετε φτάσει στο στόχο σας όταν προσεγγίσετε κάποιον που ρωτάει τι είναι αυτό το μυστήριο άρωμα που προέρχεται από εσάς. Με άλλα λόγια, χρειάζεστε πάλι μυστήριο και λίγο ακόμα μυστήριο! Ιδανικά, ισχυρές, πικάντικες και ξυλώδεις συμφωνίες σε βάση μοσχό και πατσουλί σας προσελκύουν σαν μαγνήτη.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να αντιμετωπίσετε την ταραχώδη ρουτίνα σας, προτιμάτε πάνω από όλα τις μυρωδιές με πράσινα αρώματα . Καθαρά και δυνατά αλλά όχι υπερβολικά αρώματα είναι ιδανικά για σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε δύσκολο όταν ψάχνετε για ένα άρωμα, αλλά μόλις το βρείτε, το κρατάτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν όχι για μια ζωή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θεωρείτε ότι το άρωμα είναι ένα αξεσουάρ που συμπληρώνει τα ρούχα εργασίας σας και της εξόδου σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πάντα, αναζητάτε κάτι εξαιρετικό. Μπορεί να σας ενδιαφέρει το εργαστήριο που ανέπτυξε άρωμα που υποτίθεται ότι είναι σε αρμονία με την ομάδα αίματός σας. Φρουτώδη ή και φρέσκα αρώματα σας συναρπάζουν, αλλά πάντα θέλετε να ξεχωρίζετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενυδατώστε τα μαλλιά σας, με απλά υλικά της κουζίνας!

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τη μάρκα ή τη σύνθεση μίας μυρωδιάς. Γνωρίζετε αμέσως αν σας αρέσει ή όχι. Πράγματι, ο ρομαντισμός και τα συναισθήματα πρέπει να είναι μέρος της περιπέτειας για το ιδανικό άρωμα. Ωστόσο απολαμβάνεται καθαρές μυρωδιές εσπεριδοειδών καθώς και μυρωδιές καθαριότητας.Τέλος έχετε μανία με τις θαλάσσιες νότες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share