Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και θα κατακτήσεις τον άνδρα Ιχθύ!

15 Αυγούστου 2017 14:10
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και θα κατακτήσεις τον άνδρα Ιχθύ!

Δεν είναι αλήθεια ότι για να πιάσετε τους Ιχθείς – άντρες ή γυναίκες – χρειάζεται τεράστια υπομονή κι άλλα παρόμοια. Λάθος. Πρέπει απλώς να βρεθείτε στο σωστό μέρος, όπου αφθονούν οι Ιχθείς. Παραδείγματα πολλά: δεν υπάρχει φιλανθρωπική εκδήλωση χωρίς αυτούς, δεν υπάρχει πετυχημένη επιχείρηση ή κυβέρνηση που να μην έχει βασικούς παράγοντες Ιχθείς κι αφήστε το χώρο της τέχνης, του κινηματογράφου, του θεάτρου, της μόδας κι άλλα συναφή.

Αλλά, αν θέλετε να τους τσακώσετε μονοπωλώντας το ενδιαφέρον τους, ενημερωθείτε πλήρως πάνω στις ανατολίτικες θρησκείες και ειδικά στη μετεμψύχωση. Οι Ιχθείς λατρεύουν τα εσωτερικά δόγματα και είναι πεπεισμένοι ότι έχουν ζήσει τουλάχιστον δέκα φορές πριν έρθουν σ’ αυτή τη ζωή. Ακόμη κι αν έχουν τάση να συγχέουν κάτι που έγινε πριν δύο χρόνια με μια προηγούμενη ζωή, σιγοντάρετε μαζί τους και ενθαρρύνετέ τους να σας διηγηθούν τις εμπειρίες τους, υπό μορφή σκλάβου, τυχοδιώκτη, κυνηγού ή σπανιόλας χορεύτριας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Βασίλης Κικίλιας φωτογραφίζει την Τζένη Μπαλατσινού στις μαγευτικές διακοπές τους στην Πάτμο! Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο

Η γυναίκα Ιχθύς θα σας μιλήσει, δίχως άλλο, για τότε που ήταν μεσαιωνική πυργοδέσποινα και αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον πύργο, όταν έμαθε για το θάνατο του αγαπημένου της. Μπορεί ακόμη να σας πει για τότε που χόρευε το χορό των εφτά πέπλων και, φυσικά, τη λέγανε Σαλώμη.

Ο άντρας Ιχθύς δεν θα σας πάει πολύ μακριά στο παρελθόν. Θα αρκεστεί να περιοριστεί χρονικά και να ανακαλέσει την ευτυχισμένη εποχή όπου τον ταλαιπωρούσε μια αιμοβόρα βασίλισσα-ερωμένη που τον … αποκεφάλιζε έξι φορές τη μέρα. Μη δείξετε εντυπωσιασμένη, είναι η συνηθισμένη του φαντασίωση με τη γυναίκα που τον καταδυναστεύει και στο τέλος τον συντρίβει. Δείτε ποια από όλες αυτές τις αναδρομές του άρεσε περισσότερο και πείστε τον – ή πείστε τους γενικά – να το ξαναζήσουν μαζί σας. Το πείραμα θα πετύχει ακριβώς, σας διαβεβαιώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη με τις φλόγες στο Καπανδρίτι για 3η μέρα: Φόβοι για τις συνεχείς αναζωπυρώσεις!

Δύσκολα οι Ιχθείς αντιστέκονται στον πειρασμό, όποιος κι αν είναι. Γι’ αυτό, αν καταφέρετε να τους δελεάσετε με ένα τέτοιο δόλωμα, θα τσιμπήσουν αμέσως!

Πηγή faysbook

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share