Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια by MagicF'Ariel: Ένας Αύγουστος σκέτη τρέλα!

7 Αυγούστου 2017 13:12
Ζώδια by MagicF'Ariel: Ένας Αύγουστος σκέτη τρέλα!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ε λοιπόν, έφτασε η στιγμή να σας αποχαιρετήσω, να σας πω ένα αντίο, γιατί κατεβάζω τους διακόπτες και εξαφανίζομαι! Επειδή όμως σας έχω τρελή αδυναμία.. θα σας γράψω λίγα λογάκια, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε!

Θα είμαι αισιόδοξη και χαρωπή, γιατί μεταξύ μας τώρα, με κούρασαν οι καταστροφολογίες και τα δυσάρεστα! Έλεος μπορώ να πω..! Παρασύρθηκα και εγώ, όμως σα ξωτικό, τρελό και αλλοπαρμένο, αντλώ τις τελευταίες μαγικές σταγόνες που μου έχουν απομείνει.. και βουαλά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο σήμερα: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη;

Καλές διακοπές, φροντίστε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να κάνετε πολύ έρωτα, να αγαπήσετε μέχρι θανάτου, να φλερτάρετε επίσης και ότι είναι να έρθει θα έρθει.. Και αν δεν έρθει, το προσπαθήσαμε χρυσά μου.. Προσωπικά εξάντλησα ακόμα και τη πιο απειροελάχιστη ευκαιρία.. και φυσικά πήρα τα γνωστά.. χαχα.. αλλά δε πειράζει, κοιτάζω μπροστά και φωνάζω .. γεια χαραντάν!

crazy kisses!


Κριός
Από τους τυχερούς της παρέας, αφού το σύμπαν είναι υπέρ σας από όλες τις απόψεις! Ο Άρης στα Λιοντάρια σας κάνει πολύ ερωτικούς και φλογερούς και κάπως έτσι μαζεύετε τα κομμάτια σας και τα δίνετε όλα, είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι! Ο σκοπός είναι να αγαπήσετε ξανά και να αγαπηθείτε. Να ανανεωθεί η σχέση σας. Να νιώσετε ζωντανοί και να ξεπεράσετε κάθε τι δυσάρεστο που μπορεί να έχει συμβεί. Οι ελεύθεροι και ωραίοι, φλερτάρετε με πάθος και μέχρι να μας πει αντίο το καλοκαιράκι, γυρίζεστε στο σπίτι αγκαζέ με κάποιο πρόσωπο! Λέτε να φάμε κουφέτα μέχρι τέλος Αυγούστου;;;

Ταύρος
Γλυκά μου ξέρετε πως το σύμπαν είναι σχετικά μυστήριο και όσο να είναι οι μέρες του Αυγούστου θα είναι μια έτσι και μια γιουβέτσι! Διώχνουμε τα αρνητικά, ξου ξου μακριά και κρατάμε μόνο τα θετικά! Η Αφροδίτη θα κάνει τα μαγικά της, όσο μπορεί η έρημη, για αυτό και εσείς, μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του. Μπορεί να υπάρξει ερωτική ζωή αν το επιθυμήσετε και το επιδιώξετε και ξεπεράσετε τις γκρίνιες! Γεμάτες οι μέρες σας με φίλους και γνωστούς, συναντήσεις πολλές, αμέτρητα τα νέα, χαμογελάστε δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο, υπάρχουν τόσα χρώματα για να αγκαλιάσετε! Αποφύγετε τις οικογενειακές εντάσεις. Μπενάκης-βγενάκης.. you know..!

Δίδυμος
Φτιάξτε βαλιτσούλα και δρόμο! Ταξιδεύετε, φεύγετε μακριά, κάνετε νέες γνωριμίες, ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα. Μπορεί να ζήσετε και το παραμύθι, έτσι για λίγο. Συνδυάζετε τη δουλειά με τη ψυχαγωγία, γιατί έτσι και λεφτά θα βγάλετε, αλλά και θα κάνετε το κομμάτι σας. Ο Άρης στα Λιοντάρια σας κάνει πολύ δυναμικούς, ανεξάρτητους και λαμπερούς. Παιχνιδιάρικη η διάθεσή σας και ω ναι, μετά από πολύ καιρό χαμογελάτε πονηρά και πολύ μυστήρια! Μόλις η Αφροδίτη κάνει τσα στα Λιοντάρια, να προσμένετε να σκάσει και ένας έρωτας από το πουθενά.. Το πιο όμορφο φινάλε!

Καρκίνος
Ρομαντικές μου υπάρξεις, τι πιο όμορφο να είναι Αύγουστος και να έχετε και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Φανταστικό το βρίσκω, να το βρείτε και εσείς! Αγκαλιάζετε το σύντροφό σας, τον αγαπάτε περισσότερο, είστε μέσα στις γλύκες και το νάζι! Να ντύνεστε όμορφα, σέξι, να είστε λαμπεροί και γοητευτικοί για να έχει τα μάτια του μόνο για εσάς! Γιατί το λέω αυτό; Το σύμπαν φέρνει κάποιους πειρασμούς στο διάβα σας, που μπορεί να σας αναστατώσουν και να σας κάνουν ζηλιάρηδες πολύ! Για αυτό και εσείς, φροντίστε άλλοι να ζηλέψουν περισσότερο!

Λέων
Οι πρωταγωνιστές των ημερών, αφού όλα γίνονται στο ζώδιό σας! Ο Άρης έχει κατσικωθεί να πούμε την αλήθεια, γεγονός που σας κάνει πολύ δυναμικούς και δραστήριους. Φλογεροί επίσης, γεμάτοι από πάθος, θα φλερτάρετε με τη ψυχή σας, είτε έχετε σχέση, είτε όχι! Βέβαια, μια επανάσταση σε ερωτικό επίπεδο θα τη κάνετε και ότι προκύψει. Θα πρέπει να γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει. Η Αφροδίτη τέλος του μήνα μπαίνει στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως υπάρχει ελπίδα για όλα τα Λιονταράκια εκεί έξω! Ταξιδέψτε, γνωρίστε νέο κόσμο και ξεπεράστε το παρελθόν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kαι το όνομα αυτής…Αναστασία. Οι εμφανίσεις των καλεσμένων στα βαφτίσια της κόρης της Καλομοίρας…!

Παρθένος
Δύσκολη η περίπτωση η δική σας. Βρίσκεστε και σε μυστήρια φάση αστρολογικά, θα σπαταλήσω πολλές μαγικές σταγόνες για να σας τα πω αισιόδοξα και χαρωπά. Ότι κάνετε με άνεση μέχρι τις 12 γιατί μετά έχει ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας! Ο Άρης από τα Λιοντάρια δε σας βοηθά στο να χαλαρώσετε, θα πρέπει λοιπόν, να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να περάσετε μέλι, γάλα! Ταξιδέψτε, αλλά να τα έχετε όλα κανονισμένα. Για να βρεθείτε και στο σωστό σημείο, τη στιγμή που επιθυμείτε. Ο έρωτας πουθενά, δε σας νοιάζει και τόσο, τραγικό το βρίσκω, αλλά είμαι σίγουρη πως μπορείτε να κάνετε την ανατροπή, έτσι για την έκπληξη!

Ζυγός
Το ξέρετε πόσο σας ταιριάζει ο Αύγουστος; Μαυρίζει και η επιδερμίδα, γίνεστε πιο tropical, γοητευτικοί και σαγηνευτικοί. Ο Άρης στα Λιοντάρια, σας ξεσηκώνει για βόλτες, διασκέδαση, ποτά και ξενύχτια και πολύ έρωτα φυσικά! Ξεπεράστε εκείνο το χειμερινό, ξινό, υφάκι και βρείτε την ευκαιρία να γίνετε αγαπητοί και προσιτοί, γιατί να ξέρετε οι φίλοι είναι εκείνοι που θα σας ξελασπώσουν στη δύσκολη. Μη το ξεχνάτε αυτό! Και μέσα στο ανέμελο κλίμα που ζείτε, πάντα υπάρχουν κάποιοι που θα σας ενοχλήσουν, έτσι επειδή. Διώξτε μακριά τους αρνητικούς, απαισιόδοξους, ανθρώπους!

Σκορπιός
Γλυκά μου δε θέλω να σας απογοητεύσω, ο Αύγουστος είναι ναι μεν αλλά! Να εστιάσουμε στο ερωτικό; Η Αφροδίτη σας κάνει πολύ γοητευτικούς, μυστήρια λαμπερούς και εκπέμπετε κάτι το μαγικό. Ωραίο όλο αυτό, αν βρίσκεστε σε σχέση, γιατί έτσι το ενδιαφέρον του συντρόφου σας θα πέσει όλο επάνω σας και οι στιγμές που θα περάσετε παίζει να είναι και πολύ super! Οι ελεύθεροι και ωραίοι εκμεταλλευτείτε την αύρα σας για να πλησιάσετε τα μαναράκια που παίζουν από εδώ και εκεί! Βέβαια το μυαλό σας θα είναι σε οικογενειακά θέματα και επαγγελματικά! Από τις 26 και μετά, ανοίγουν οι ουρανοί, σας κάνουν μια πρόταση που δύσκολα θα την αρνηθείτε και ετοιμαστείτε να απογειωθείτε σε θέματα εργασίας! Κάθε πράγμα στο καιρό του!

Τοξότης
Φτιάξτε βαλιτσούλα και δρόμο, γιατί ο Αύγουστος είναι ένας ταξιδιάρικος μήνας για εσάς! Αφήστε τα όλα πίσω, ότι έγινε-έγινε, καιρός για περιπέτειες, για νέες γνωριμίες, για πολύ φλερτ, όμως και πολύ ξεγνοιασιά. Βασικά να κάνετε ότι σας αρέσει και σας ενθουσιάζει, γιατί πρέπει να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχολογικά. Μια ευκαιρία μπορεί να σας παρουσιαστεί από το πουθενά, που σημαίνει πως μπορεί ακόμα να μπείτε και σε σκέψεις, να μετακομίσετε, να φύγετε κάπου μακριά, προκειμένου να κερδίσετε γνώση και εμπειρία. Μετά τις 26 το ερωτικό σας θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη, για αυτό το νου σας μέχρι τότε, μη τα κάνετε όλα μπάχαλο με τον ανάδρομο Ερμή!

Αιγόκερως
Ζόρικος ο Αύγουστος για εσάς, πόσα μαγικά να κάνει η έρημη η Θεά η Αφροδίτη;;; Αλλιώς ξεκινά ο μήνας και αλλιώς τελειώνει, καλύτερα να φάτε τη κρυάδα τώρα που είναι αρχή και μετά να έρθουν όλα στα ίσα τους, παρά το αντίθετο! Ο έρωτας δεν υπάρχει και τόσο στο χάρτη για εσάς, βέβαια, επιβάλλεται να κάνετε μια προσπάθεια, να αγαπήσετε περισσότερο το σύντροφό σας, να τον πλησιάσετε, να περάσετε μερικές στιγμές γλυκές και όμορφες. Το θέμα της συντροφικότητας σας απασχολεί, γιατί έχετε ανάγκη κάποιον να ζαλίζετε πρωί, μεσημέρι, βράδυ! Η επιτυχία έρχεται στα επαγγελματικά σας, οι κόποι σας πιάνουν τόπο, το κερασάκι της τούρτας! Για αυτό κρατήστε τις ισορροπίες και να είστε ψύχραιμοι και λογικοί όπου χρειάζεται!

Υδροχόος
Το ξέρετε πως είστε όσα παίρνει ο άνεμος, για αυτό ότι και να γράψω, μη το δέσετε κιόλας, γιατί με εσάς τίποτα δεν είναι σίγουρο! Το σύμπαν που λέτε, έχει πάρει ανάποδες και βρήκε μέσα στον Αύγουστο να σας θυμίσει πως υπάρχει και ο έρωτας που όσο και αν τον διώχνετε, είναι και αυτός μέρος της ζωής! Αρκετοί επαναστατείτε, τα κάνετε όλα λίμπα, πνίγεστε, θέλετε τον αέρα σας και δε φτάνει αυτό, ανακατεύονται φίλοι και γνωστοί στα πόδια σας και σας τα κάνουν μπάχαλο! Οι δεσμευμένοι λοιπόν, να γνωρίζετε πως η σχέση σας κρέμεται από μια κλωστή και πως ανά πάσα στιγμή και αν δε προσέξετε την απότομη και ψυχρή συμπεριφορά σας, θα βρεθείτε ελεύθερα πουλιά με χιλιάδες ψυχολογικά! Από τις 26 και μετά τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και αποζητάτε μια αγκαλιά, λίγη αγάπη παραπάνω και μπορεί να συμβεί και κανένα θαύμα!

Ιχθύς
Όλα παίζουν και τίποτα! Η διάθεσή σας θα είναι μια έτσι και μια γιουβέτσι γιατί έχετε και πολλές ανησυχίες, κυρίως επαγγελματικές και οικονομικές! Καλό είναι να εκμεταλλευτείτε τη μαγική ενέργεια της Αφροδίτης, για να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας και να ξενοιάσετε για μερικές ημέρες. Και ελεύθεροι να είστε, να βγείτε έξω, να σας δουν, να φλερτάρετε, γιατί καλοκαιράκι είναι, όσο να είναι καλό είναι να αλλάξετε το σκηνικό, να ανανεωθείτε, για να πάρετε δυνάμεις για το χειμώνα που έρχεται. Το κερασάκι στη τούρτα είναι ο ανάδρομος Ερμής ο οποίος θα σας συγχύσει αρκετά και το στοματάκι σας θα στάζει φαρμάκι. Από τις 21 και μετά ηρεμείτε και μπαίνει και το νερό στο αυλάκι. Εντάξει λοιπόν, να κάνετε διακοπές Σεπτέμβρη αμα μπορείτε γιατί η αλήθεια είναι πως τότε θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share