Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ερωτική Σελήνη: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν ένα άκρως ερωτικό Σαββατόβραδο!

5 Αυγούστου 2017 19:37
Ερωτική Σελήνη: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν ένα άκρως ερωτικό Σαββατόβραδο!

Μήπως ξημερώματα προς 4 Αυγούστου, εκεί λίγο μετά τις 12 και μέχρι τις 3 έχει αξία να τα πείτε λίγο με τον εαυτό σας; η Σελήνη καθώς θα ταξιδεύει από τον Τοξότη προς τον Αιγόκερω εκείνο το τρίωρο θα είναι Κενή Πορείας και μας δίνει ευκαιρίες να συναντήσουμε τον ίδιο τον εαυτό μας. Μετά την υποδέχεται ο παρορμητικός ακόλουθος του Κρόνου, ο Αιγόκερως και θα είναι λίγο αυστηρά τα πράγματα στο ερωτικό πεδίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιαλτική πρόβλεψη: Δεν θέλετε να πιστέψετε μέχρι ποια μέρα θα διατηρηθούν τα 40αρια και ο καύσωνας!

Επειδή η Σελήνη όταν είναι Κενή Πορείας δεν κάνει όψεις με πλανήτες, η ενέργεια της είναι χαμηλή. Αυτό καθιστά την Κενή Σελήνη ένα χρόνο εισαγωγής για να ξεκινήσει κάτι νέο, να πάρουμε μια απόφαση ή να αναλάβουμε δράση . Οι άνθρωποι τείνουν δυσκολεύονται να διαμορφώσουν σχέδια στομυαλό τους, αλλά και η κρίση μας είναι κακή. Συνήθως δεν γνωρίζουμε τι χρειαζόμαστε για να βάλουμε τα πράγματα στο σωστό δρόμο και έτσι δεν είναι καλή στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι, πολύ περισσότερο μια σχέση.

Το κενό διάστημα της Σελήνης είναι το καλύτερο για την αξιολόγηση αυτού του καρμικού μαθήματος που έχουμε περάσει στο πρόσφατο παρελθόν . Μπορείτε να αφήσετε τα συναισθήματά σας να τρέξουν πιο ελεύθερα και να δώσετε στο κεφάλι σας ένα διάλειμμα. Επίσης, αν υπάρχει κάτι που δεν θέλετε πραγματικά να σας δεσμεύσει, αν δεν είστε σίγουροι για μια σχέση, μπορείτε το ξημέρωμα με τοφεγγάρι «νωθρό» από ενέργειες να επιβάλλετε στο σύμπαν την θέλησή σας και να ελευθερωθείτε από όρκους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έσβησε" πριν από λίγο ο Dj Νίκος Φωτόπουλος μετά από την μάχη με τον καρκίνο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο!

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, εστιάζουμε στην καριέρα μας και πού πηγαίνουμε στη ζωήμας, ο έρωτας δεν είναι άμεσα ή φανερά στις προτεραιότητές μας. Είμαστε φιλόδοξοι αλλά και πρακτικοί, κάνοντας τα απαραίτητα σχέδια για το εγγύς μέλλον και δημιουργώντας μια υγιή δομή για να επιτύχουμε αυτό που θέλουμε, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στην κορυφή. Οι στόχοι μας γίνονται το πιο σημαντικό επίκεντρο και μπορούμε να είμαστε τρομερά εστιασμένοι. Κάποιοι όμως μπορεί να τείνουν να είναι πολύ εστιασμένοι, θυσιάζοντας το χρόνο με τους αγαπημένους τους ή αποφεύγοντας να αντιμετωπίζουν συναισθηματικές καταστάσεις. Η δράση στρέφεται προς το τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τη θέση μας στην δουλειά περισσότερο, αλλά και στην κοινωνική μας θέση. Αυτή η Σελήνη δεν είναι πολύ συναισθηματική και μπορούμε να επιλέξουμε την εργασία και το καθήκον πάνω από τα συναισθήματα. Τα συναισθήματα μπορούν να θεωρηθούν ως κουραστικές υποθέσεις με αυτή τη Σελήνη. Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της γης, κι έτσι μπορούμε να είμαστε γήινοι, να ασχολούμαστε περισσότερο με τα περιβαλλοντικά θέματα. Πρέπει να προσέξουμε ότι το παρακάνουμε με το coolness με την Σελήνη τον Αιγόκερω, σε βαθμό ψυχρότητας. Επίσης μια βαθιά απαισιοδοξία μπορεί να φτάσει σε σημείο να είναι καταθλιπτική επιρροή. Αυτή η Σελήνη μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τους περιορισμούς μας, και για κάποιους που δεν έχουν δουλέψει καλά με τα συναισθήματά τους μπορεί να οδηγήσει σε μια ζοφερή στάση.

Πηγή: oroskopos

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share