Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για την σεζόν 2017-2018 από τον Κώστα Λεφάκη!

26 Ιουλίου 2017 13:18
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για την σεζόν 2017-2018 από τον Κώστα Λεφάκη!

Το νέο ηλιακό σας έτος, ξεκινά με τις εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου υπενθυμίζοντάς σας επιτακτικά, τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει ανεπίλυτες από τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Ουρανός από τον Κριό έχει αναλάβει να σας καθοδηγεί στα δύσκολα, προσφέροντας λύσεις όπου χρειάζονται με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος. Επωφεληθείτε και εργαστείτε ώστε να έχετε αποτελέσματα καθώς, η μετακίνησή του στον Ταύρο τον Μάιο του 2018 θα σας οδηγήσει σε δύσκολες προσαρμογές σε δεδομένα που απαιτούν υπομονή, εργατικότητα, αλλαγή τακτικής και αναζήτηση νέων συνθηκών ασφάλειας. Τα οικονομικά σας επηρεάζονται, όχι ευθέως, αλλά πλαγιομετωπικά, από τη νέα θέση του Δία στον Σκορπιό από τον Οκτώβριο του 2017. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο επαναλαμβάνονται οι εκλείψεις στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα φέρνοντάς σας και πάλι στις επάλξεις, όμως για εντελώς διαφορετικούς λόγους αυτήν την φορά.

Η ευκαιρία σας για το νέο αστρολογικό σας έτος
Να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες, είτε πρακτικές, είτε συναισθηματικές και να εργαστείτε ουσιαστικά για το μέλλον. Απαλλαγείτε από περιττά βάρη και περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας, σε όλους τους τομείς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος: Έγινε περιοδικό και κλάψαμε από τα γέλια! Με το καλό και σε τραπεζομάντιλο

Η κατάκτηση της γνώσης σας οδηγεί στην αυτάρκεια!
Όταν οι εκλείψεις συμβαίνουν στην αρχή του γενέθλιου ηλιακού σας έτους, δίνουν ένα περίγραμμα των όσων πρέπει να προσέξετε και των όσων πρέπει να επιμεληθείτε. Στη δική σας περίπτωση, επειδή οι εκλείψεις του Αυγούστου είναι οι δεύτερες του 2017, σημαίνει ότι πρέπει επιτέλους να πληρώσετε ακέραιο κάποιο κόστος για να μπορέσετε να προχωρήσετε απερίσπαστοι στο μέλλον και στα σημαντικά που έχετε να κάνετε. Το 2017 μπορεί να είναι περίεργο στις λεπτομέρειές του, σε γενικές γραμμές όμως, είναι υποστηρικτικό και ευνοϊκό για εσάς. Αν κάνετε μια σοβαρή ενδοσκόπηση θα δείτε ότι περάσατε τα δύσκολα με επιτυχία, θα δείτε ότι οι απώλειες ήταν διαχειρίσιμες και ότι διακρίνατε καθαρά κάποιες ευκαιρίες, από τις οποίες εξακολουθείτε να ωφελήστε. Το εξάμηνο Αυγούστου 2017 με Φεβρουάριο 2018 είναι το διάστημα που πρέπει να επιταχύνετε, να αποκτήσετε και πάλι τον έλεγχο στα πρακτικά και οικονομικά σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας που αφορούν στην εξέλιξή σας. Η μετακίνηση του Δία από τον Ζυγό στον Σκορπιό τον Οκτώβριο του 2017 πρέπει να αντιμετωπιστεί με προηγούμενη κατοχύρωση των δικαιωμάτων σας σε όλους τους τομείς. Πρέπει να έχετε ολοκληρώσει συμφωνίες, να έχετε προχωρήσει σε συνεργασίες και να μην αλλάξετε τακτική και επιδιώξεις σε ότι σας τροφοδοτεί με εισόδημα. Το Μάιο του 2018 ο Ουρανός μετακινείται στον Ταύρο, ενεργοποιεί τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σχηματίζει στην πορεία, όψη με τον Δία στον Σκορπιό. Όλες αυτές οι νέες όψεις θα δημιουργήσουν αναστάτωση στην ζωή σας, αλλά το μυστικό είναι η έγκαιρη δράση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων σας. Είστε όμως πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, έχετε ακέραια αυτοπεποίθηση, αγνοείτε αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τα ενδόμυχα κίνητρά σας και χαράζετε μόνοι σας μια πορεία γνώσης, κατανόησης και κατάκτησης δυσκολότερων στόχων από εκείνους της προηγούμενης χρονιάς.

Οι επαγγελματικές προκλήσεις σας δυναμώνουν!
Οργανώστε όσο καλύτερα μπορείτε τα επαγγελματικά σας, ξεκινώντας αμέσως μετά το τέλος των εκλείψεων του Αυγούστου. Φροντίστε να είστε προνοητικοί, δίκαιοι και ισομερείς στις ευθύνες που μοιράζετε αλλά και στις απαιτήσεις σας από τους άλλους. Μια σημαντική αλλαγή προβλέπεται στην εργασία από το τέλος Οκτωβρίου, η οποία θα χρειαστεί προσαρμογή σε νέα δεδομένα. Όσο πιο γρήγορα ενστερνιστείτε τις ιδιότητές της, τόσο πιο κερδισμένοι θα είστε. Να ξέρετε ότι αυτή η χρονιά σας προετοιμάζει για να ανεβείτε ψηλά σκαλοπάτια και δεν πρέπει να διστάσετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της κάθε δυσκολίας. Οι εκλείψεις πάλι του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου επηρεάζουν τις επαγγελματικές σας σχέσεις, είναι ικανές να δημιουργήσουν ρήξεις με το σχετικό σας περιβάλλον και, θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί στις επιλογές σας, αλλά και στην ερμηνεία που δίνετε στα γεγονότα. Μέχρι το Μάιο του 2018 πρέπει να έχετε καταφέρει τα δύσκολα, να έχετε συγκροτήσει συμμαχίες, να έχετε τελειώσει με εκκρεμότητες και να έχετε ξεκαθαρίσει με την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε και τον τρόπο με τον οποίο θα επιτύχετε τους στόχους σας και θα σφυρηλατήσετε την ασφάλειά σας!

Τα SOS στις σχέσεις σας και πώς να τα ξεπεράσετε!
Το παράδοξο με εσάς είναι ότι μερικές φορές, φοβάστε κι εσείς οι ίδιοι την εικόνα σας. Στόχος λοιπόν της χρονιάς που μεσολαβεί μεταξύ των επόμενων και μεθεπόμενων γενεθλίων σας, είναι να ξεκαθαρίσετε πρώτα με τον εαυτό σας ποιος και πώς θέλετε να είστε και μετά με τους άλλους γύρω σας. Οι εκλείψεις του Αυγούστου έχουν τη δύναμη να σας το δώσουν να το καταλάβετε με τον δύσκολο τρόπο, γι αυτό φροντίστε να μην αντιδράσετε έντονα σε κάποια γεγονότα που επηρεάζουν τον ψυχισμό και τη σχέση σας. Η αποχώρηση του Δία από τον Ζυγό τον Οκτώβριο σας στερεί των περιθωρίων που διαθέτατε για ανώδυνες διορθωτικές κινήσεις στα αισθηματικά σας. Να ξέρετε ότι κάθε αυθαίρετη συμπεριφορά εμπεριέχει τον κίνδυνο απομάκρυνσης του συντρόφου σας ή, στην καλύτερη περίπτωση, επιφέρει σημαντική βλάβη στην σχέση σας. Φροντίστε να παραδεχτείτε κάποιες αδυναμίες σας, οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα σας, αλλά με τον τρόπο που αντιδράτε όταν θεωρείτε ότι σας αγνοούν ή σας αδικούν. Επηρεάζεστε και πάλι από τις εκλείψεις του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου και εκεί είναι που διατρέχετε τον κίνδυνο να μείνετε τελείως μόνοι. Ο Μάιος δυναμώνει τις επιθυμίες σας και δεν αποκλείεται οι ελεύθεροι από εσάς, να θελήσετε έναν πολύ δύσκολο, νέο σύντροφο!

Στα οικονομικά έχετε εύνοια από το κατεστημένο
Σαν γαλαντόμοι Λέοντες που είστε, ξέρετε να κρύβετε πολύ καλά τις ανάγκες σας και δίνετε την εντύπωση πως είστε η αστείρευτη πηγή οικονομικής υποστήριξης των άλλων. Αυτή η χρονιά όμως θα εξελιχθεί καλύτερα για εσάς, καθώς συνειδητοποιείτε πως πρέπει να δράσετε για να εξασφαλίσετε το εισόδημα και την ευημερία που επιτρέπουν οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί γενικότερα. Η εργατικότητα, η επινοητικότητα, η αφοσίωση στο νόμο και στην τάξη των πραγμάτων, σας βοηθούν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό, να κάνετε τις πρέπουσες κινήσεις και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Γίνεστε ουσιαστικότεροι στη διαχείριση των πόρων και της περιουσίας σας, παραχωρείτε μικρά ανταλλάγματα σε εκείνους που σας παρέχουν πληροφορίες, στήριξη και αφοσίωση και δημιουργείτε με τον τρόπο σας νέα ερείσματα οικονομικού ενδιαφέροντος, τόσο για εσάς, όσο και για τον περίγυρό σας. Προσοχή χρειάζεται στα τέλη Οκτωβρίου, τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Μάιο και λίγο πριν τα γενέθλιά σας του 2018. Ο εκνευρισμός είναι κακός σύμβουλος και κάποιοι θα τον προκαλέσουν για ίδιο όφελος. Δοσοληψίες με το εξωτερικό ή με νέες πηγές εισοδήματος ευνοούνται και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν πρέπει να σας βρουν έτοιμους και τολμηρούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιο Survivor και ποιο Nomads; Αυτό είναι το παιχνίδι που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και θα καθηλώσει τους τηλεθεατές! (videos)

Υγεία
Φροντίστε να κλείσετε οριστικά τα θέματα υγείας που σας απασχολούν, καθώς η χρονιά αυτή πρόκειται να είναι περισσότερο αυστηρή απέναντί σας, σε θέματα αμέλειας και μη φροντίδας του εαυτού σας. Η ψυχολογική πίεση, το ανικανοποίητο και οτιδήποτε σας δημιουργεί αρνητικές σκέψεις, επηρεάζει την κατάσταση της υγείας σας. Επομένως, φροντίστε να αποφύγετε τις εντάσεις και μην κρατάτε μέσα σας θυμό και ανικανοποίητο. Η άσκηση και η επαφή με τη φύση σας βοηθά να είστε σε φόρμα τόσο σωματική, όσο και ψυχική!
Ομορφιά
Η αλλαγή θέσης του Δία από τον φιλικό σας Ζυγό στον Σκορπιό, επηρεάζει και την θεωρία σας περί ομορφιάς. Γίνεστε πιο πρακτικοί και λιγότερο φιλάρεσκοι, δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτηση και στην άνεση και λιγότερο στην εντύπωση. Η αλλαγή της θεωρίας σας περί ομορφιάς, σας δίνει μεγάλο περιθώριο νεωτερισμών όσον αφορά στο ύφος και στην έκφρασή του. Περνάτε σε στάδιο μελετημένης, πρακτικής και εξελιγμένης εμφάνισης από το ανέμελο της προηγούμενης χρονιάς. Επίσης καθιερώνετε και νέο τρόπο επικοινωνίας και προσέγγισης με όποιον θέλετε να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας.

Το ημερολόγιο της χρονιάς

Αύγουστος
Έρωτας: Επικίνδυνος μήνας για τα αισθηματικά σας, τόσο στην υπάρχουσα σχέση σας, όσο και στην προσέγγιση νέου δυνητικού συντρόφου για τους ελεύθερους. Κάθε πρόβλημα όμως είναι παροδικό.Οικονομικά: Τομέας που είναι σε άμεση συνάρτηση με τον ψυχισμό σας και είναι καλύτερα να κινηθείτε συντηρητικά και με γνώμονα το άμεσο συμφέρον σας. Κίνδυνος εξαπάτησης.Επαγγελματικά: Η εργασία δεν εξελίσσεται τόσο ικανοποιητικά όσο θα θέλατε και οι συνθήκες που διαμορφώνονται τώρα, πρέπει να αντιμετωπιστούν με διπλωματία για να μη χάσετε πολύτιμο έδαφος στις επιδιώξεις σας.

Σεπτέμβριος
Έρωτας: Σιγά – σιγά επιστρέφετε στην ομαλότητα, αν και διατηρείτε τις επιφυλάξεις σας ως προς το πόσο έγιναν κατανοητές οι ανάγκες, τα όρια και οι αδυναμίες σας.Οικονομικά: Επανεξετάζετε μια προηγούμενη πρόταση με οικονομικό όφελος γιατί έχετε αλλάξει πρίσμα οπτικής των προτεραιοτήτων σας. Οι ανάγκες σας θα καθορίσουν τις επιλογές σας.Επαγγελματικά: Ακολουθήστε το ρεύμα της εποχής, εξυπηρετήστε το σύστημα και τις δομές του αν θέλετε να είστε από τους ευνοούμενους στην εργασία. Κάποιες προηγούμενες ενέργειες δεν αποδίδουν.

Οκτώβριος
Έρωτας: Ο Δίας μπαίνει στον Σκορπιό και οι έρωτες γίνονται πιο ουσιαστικοί και πιο απαιτητικοί. Κάποιοι θα κληθείτε να αποδείξετε την αξία και τη σοβαρότητά σας, ενώ κάποιοι θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Οικονομικά: Μια νέα πηγή εισοδήματος προβάλει σαν προοπτική, αλλά για να την κατακτήσετε θα χρειαστεί να αλλάξετε νοοτροπία, να βάλετε νερό στο κρασί σας και να προσαρμοστείτε στα δεδομένα που απαιτεί. Επαγγελματικά: Το πρώτο μισό του μήνα έχετε ακόμα περιθώρια διορθωτικών κινήσεων και προσέγγισης σημαντικών παραγόντων και πελατών. Το υπόλοιπο μισό θα πρέπει να εργαστείτε σοβαρά και αποτελεσματικά.

Νοέμβριος
Έρωτας: Η φαντασία που ζητάτε στο συναίσθημα είναι καθαρά δική σας εγκεφαλική ανάγκη και ίσως αποτελεί και δικαιολογία στον ίδιο σας τον εαυτό για να μην αναγνωρίσετε τις σχετικές σας υποχρεώσεις. Οικονομικά: Οι ενέργειες που έχετε δρομολογήσει σχετικά με την κατάσταση των οικονομικών σας χρειάζονται χρόνο για να αποδώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εξακολουθήστε την προσπάθεια. Επαγγελματικά: Ευνοείστε όσοι διαθέτετε επιρροή. Οι υπόλοιποι διαχειριστείτε σωστά τα πλεονεκτήματά σας για να την αποκτήσετε. Ο μήνας θα καθορίσει κατά πολύ το σκηνικό της εργασίας για το επόμενο διάστημα.

Δεκέμβριος
Έρωτας: Αν και ζώδιο του καλοκαιριού, φαίνεται να σας ευνοεί ο Δεκέμβριος με την Αφροδίτη στον Τοξότη να σας προκαλεί σε ευχάριστη διάθεση και να φροντίζει να ικανοποιεί τις μικρές, άτακτες επιθυμίες σας. Οικονομικά: Πρωτεύον ζήτημα αυτόν τον μήνα το οικονομικό και ο τρόπος με τον οποίο θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που προκύπτουν. Μια συμβουλή ή προτροπή θα σας βοηθήσει να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Επαγγελματικά: Το τέλος του μήνα σας ευνοεί περισσότερο όσον αφορά στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Φροντίστε να είστε μεθοδικοί και υπομονετικοί στις επιδιώξεις σας και μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια λόγω κάποιων πρόσκαιρων δυσκολιών.

Ιανουάριος
Έρωτας: Φροντίστε να μείνει μυστικό οτιδήποτε δεν πρέπει να μαθευτεί. Ο μήνας ρέπει προς το απρόοπτο και τον αιφνιδιασμό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας. Οικονομικά: Ένα σχέδιο που δεν εξελίσσεται όπως επιθυμείτε, μια ενέργεια που πέφτει στο κενό και μια προσδοκία που δεν εκπληρώνεται σας αναγκάζουν να γίνετε πιο πρακτικοί και πιο προνοητικοί στα οικονομικά σας. Επαγγελματικά: Κάποιες μάχες θα κερδηθούν και κάποιες άλλες θα λήξουν ισόπαλες. Αυτό το σκηνικό όμως σας δίνει σαφές περίγραμμα των δραστηριοτήτων που πρέπει να εφαρμόσετε από εδώ και στο εξής.

Φεβρουάριος
Έρωτας: Οι ευαισθησίες σας και εκείνοι που κρατούν το κλειδί τους χρειάζονται προσοχή τον μήνα των εκλείψεων. Κρατήστε ψυχικά αποθέματα και μην βιάζεστε να κάνετε και να πείτε αυτά που σκέφτεστε! Οικονομικά: Αποφύγετε το ρίσκο και περιορίστε τη διάθεσή σας για περιττά έξοδα. Φαίνεται ότι περιορίζεται προσωρινά το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας, με σκοπό να εντείνετε κάποιες προσπάθειες για πιο ουσιαστικές εξελίξεις.Επαγγελματικά: Αντιθέσεις στην εργασία και εντάσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις σας με συναδέλφους, κοινό και πελάτες. Αν αγνοούν τις προτροπές σας φροντίστε να ξεκαθαρίσετε ότι δεν φέρετε ευθύνη για το όποιο αρνητικό αποτέλεσμα.

Μάρτιος
Έρωτας: Προσωρινά χαμόγελα στα αισθηματικά σας τα οποία είναι αρκετά για να βελτιώσουν τη διάθεσή σας και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας!Οικονομικά: Εκκρεμότητες , διακανονισμοί, συναλλαγές θα σας απασχολήσουν σημαντικά αυτόν τον μήνα. Μπορείτε να δώσετε συμφέρουσες λύσεις σε θέματα που αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα. Επαγγελματικά: Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε σε λάθος εκτιμήσεις και να δώσετε βάρος σε υπέρ αισιόδοξα σενάρια όσον αφορά στην εξέλιξη κάποιου επαγγελματικού σχεδίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και μπουρίνια!

Απρίλιος
Έρωτας: Αποφύγετε τις συγκρούσεις που δεν οδηγούν πουθενά και αφήστε περιθώρια ασφαλείας ανάμεσα σε εσάς και στο σύντροφο ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οικονομικά: Οι ανάγκες σας είναι επιτακτικές, ευτυχώς όμως μπορείτε να ανταποκριθείτε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Προσαρμοστείτε και μην δίνετε συνέχεια σε αντιπαραθέσεις που δεν σας ωφελούν. Επαγγελματικά: Παρουσιάζονται ευκαιρίες για βελτίωση της θέσης σας, αλλαγής προσανατολισμού στην καριέρα των νεοτέρων και μια σημαντικής υποστήριξης, άκρως ωφέλιμης για το μέλλον.

Μάιος
Έρωτας: Ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο και αλλάζει το σκηνικό της αισθηματικής σας ζωής. Τα δύσκολα γίνονται εύκολα και τα εύκολα γίνονται προβληματικά. Οικονομικά: Φαίνεται να σας προβληματίζει η οικονομική συμπαράσταση και βοήθεια προς τρίτους. Αν δεν μπορείτε να την αποφύγετε θέστε όρους που διασφαλίζουν το συμφέρον σας.Επαγγελματικά: Το δεύτερο μισό του μήνα είναι ευνοϊκότερο για τις υποθέσεις σας. Οργανώστε τα σχέδιά σας, προσεγγίστε εκείνους που μπορούν να σας βοηθήσουν και μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις μόνοι σας.

Ιούνιος
Έρωτας: Το ένστικτό σας λειτουργεί σωστά και σας βοηθά να προλάβετε καταστάσεις που δεν θα εξελίσσονταν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Κάποιου είδους ένταση όμως δεν θα λείψει από τη ζωή σας. Οικονομικά: Να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας και να μην είστε υπερ αισιόδοξοι και υπέρ απερίσκεπτοι ως προς την εξέλιξη των οικονομικών σας. Επαγγελματικά: Συνεχίστε τη σοβαρή προσπάθεια στην εργασία. Ο μήνας σας προσφέρει υποστήριξη από συνεργάτες, πελάτες και ανθρώπους που έχουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

Ιούλιος
Έρωτας: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοεί τις επιλογές, την συμπεριφορά σας αλλά και τη διάθεσή σας για περιπέτειες που είχατε στερηθεί λόγω άλλων προτεραιοτήτων ή ακατάλληλων συνθηκών του παρελθόντος. Οικονομικά: Καλύτερα τα πράγματα στα οικονομικά σας, ιδιαίτερα για όσους από εσάς έχετε εργαστεί συστηματικά για να το επιτύχετε. Τα έξοδα σας απασχολούν αλλά έχετε τον τρόπο να τα καλύψετε. Επαγγελματικά: Ευνοούνται όσοι επιλέγουν να εργαστούν αντί να φύγουν διακοπές. Επίσης εκείνοι που θέλουν να ξεχωρίσουν με τις δραστηριότητές τους και εκείνοι που αγαπούν αυτό που κάνουν.

Προβλέψεις βασισμένες στον ωροσκόπο σας
Κριός
Αποφασισμένοι να βελτιώσετε όλους τους τομείς της ζωής σας, δέχεστε πιέσεις από το οικείο περιβάλλον που βλέπουν ότι χάνουν έδαφος και επιρροή στις αποφάσεις σας. Επιλέγετε να συνεχίσετε παρά τις δυσκολίες και αν διατηρήσετε την αποφασιστικότητα και τη σοβαρότητα που απαιτούν οι καταστάσεις και οι περιστάσεις, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ουσιαστικά επωφελές για εσάς.

Ταύρος
Αλλάζουν οι προτεραιότητές σας κατά τη διάρκεια του γενέθλιου έτους σας και θα βρείτε ανεπάντεχη υποστήριξη στην, εξελικτική σας πορεία. Αισθηματικά και οικονομικά ενδιαφέροντα, επιτυχία σε διαπραγματεύσεις και διακανονισμούς, αλλά και καλύτερες στιγμές με τον σύντροφο, παλιό ή νέο. Οκτώβριος και Μάιος θα σας δώσουν τις κατευθυντήριες γραμμές της νέας σας χρονιάς.

Δίδυμοι
Σταματήστε να αλλάζετε διαδρομές και να αφήνετε ανολοκλήρωτες τις υποθέσεις σας. Σκεφτείτε πως θα διευκολύνετε τη ζωή σας και μην επιρρίπτετε στο σύστημα ή στους άλλους την αναποτελεσματικότητά σας. Μπορείτε να γίνετε η καλύτερη μέλισσα αν το αποφασίσετε και αν μπορέσετε να περιορίσετε την παραγωγή προκλήσεων και εμποδίων μόνο και μόνο επειδή πειραματίζεστε με τον εαυτό σας και τους άλλους.

Καρκίνος
Διευρύνετε τα όριά σας και μην περιορίζετε τις δυνατότητες που διαθέτετε. Η χρονιά μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αποδοτική αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τους φόβους σας, αν σταματήσετε τις άκαρπες διαμαρτυρίες για ότι δεν εξελίσσεται σύμφωνα με το σενάριό σας και αν δώσετε προτεραιότητα σε τομείς που σας επιτρέπουν να αισθάνεστε συναισθηματική και πρακτική ασφάλεια. Το ενδεχόμενο ενός νέου παιδιού στην οικογένεια προβάλλει πολύ έντονα.

Λέων
Οικονομικά τα ενδιαφέροντά σας κυρίως για τη νέα χρονιά των γενεθλίων σας. Φροντίστε να έχετε συμμάχους στις ενέργειές σας και αποφύγετε τα άκρα, αν δεν είστε σίγουροι για την έκβαση των υποθέσεών σας. Κάποιες συγκυρίες θα βελτιώσουν τα αισθηματικά σας και θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε ανάμεσα στις επιθυμίες και στα πραγματικά γεγονότα.

Παρθένος
Και θέλετε και μπορείτε! Δώστε προτεραιότητα στις ελλείψεις σας και φροντίστε να τις καλύψετε. Αισθηματικά η νέα χρονιά φαίνεται πιο γενναιόδωρη απέναντί σας, αρκεί να είστε αποφασισμένοι να διαταράξετε κάπως την τάξη που έχετε επιβάλλει εσείς οι ίδιοι στα συναισθήματά σας. Αφήστε λοιπόν τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, χωρίς φόβο.

Ζυγός
Τώρα θα δείξετε την αξία σας, με τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστείτε τις βελτιώσεις της προηγούμενης ηλιακής σας χρονιάς. Αν επαναπαυτείτε στα κεκτημένα σας τόσο στην αισθηματική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, τότε οι επιρροές του περιβάλλοντος μπορούν να σας αφαιρέσουν κάποια από τα προνόμιά σας. Λειτουργήστε προνοητικά, περάστε τα μηνύματα που θέλετε και υποστηρίξτε έμπρακτα τις θέσεις και τις επιθυμίες σας.

Σκορπιός
Επιβεβαιώνεστε στις επιλογές σας, αποκτάτε νέα συναισθηματικά ερεθίσματα οι ελεύθεροι, ενώ κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε στην επισημοποίηση της σχέσης σας ή σε γάμο. Η χρονιά σας θέλει ενισχυμένους και με σύντροφο ή οικογένεια. Οικονομικά έχετε περιθώρια βελτίωσης, σίγουρα όμως πρέπει να προσεγγίσετε διαφορετικά το θέμα και να αφήσετε σε άλλους κάποια μικρά σας προνόμια.

Τοξότης
Ξεπερνάτε με επιτυχία τα δύσκολα του μέχρι τώρα 2017 και αναπτύσσετε μεγάλη ταχύτητα και δυναμική στις υποθέσεις που ξεκινούν από τον φετινό Οκτώβριο. Προτεραιότητα τα οικονομικά σας, η διαχείριση της περιουσίας σας αλλά και η απομάκρυνση από ανθρώπους που δεν στάθηκαν στο ύψος τους. Οι νέοι σας στόχοι όμως πρέπει να είναι προσιτοί, να σας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και να απαντούν στις ενδόμυχες ανάγκες σας.

Αιγόκερως
Φροντίστε να μειώσετε τις εσωτερικές σας συγκρούσεις και να αφήσετε κάποια πράγματα στο περιβάλλον σας να εξελιχθούν ομαλά και σύμφωνα με τη δυναμική τους. Οι συχνές αλλαγές δεν σας ωφελούν γιατί δημιουργούν εκκρεμότητες και σας απασχολούν άκαρπα. Ζητήστε βοήθεια εκεί που την χρειάζεστε και φροντίστε να εναρμονίσετε την προσωπικότητα, τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σας με τα ζητούμενα της εποχής.

Υδροχόος
Θα ήσασταν οι πρώτοι που θα έκλειναν θέση για ένα ταξίδι στο διάστημα αυτήν τη νέα χρονιά, θέλοντας να αποκτήσετε μια σφαιρική εικόνα για όλα και όλους. Αντί αυτού όμως αποφασίζετε να αυξήσετε τα ενδιαφέροντά σας, τις ασχολίες και τις ευθύνες σας σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην εκπαίδευση, στην οικογένεια, στην δημιουργική έκφραση αλλά και την προσοχή στις κρυφές σας επιθυμίες και ανεκπλήρωτα όνειρα.

Ιχθύες
Ενισχυμένοι πρακτικά αλλά διστακτικοί θεωρητικά. Είναι όμως η χρονιά που πρέπει να τολμήσετε, να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας και να βγείτε στην επιφάνεια, όσο και αν θα προτιμούσατε το αντίθετο. Χαρακτηριστικό της χρονιάς που ξεκινά είναι η καταπολέμηση του ενδόμυχου φόβου, η καλύτερη συνδιαλλαγή με το περιβάλλον και η ενίσχυση της έκφρασης και των ταλέντων σας. Δείξτε επιτέλους την αξία σας!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share