Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια της Κυριακής και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα by Magic F' Ariel!

23 Ιουλίου 2017 11:29
Τα Ζώδια της Κυριακής και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα by Magic F' Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι Κυριακή μας ξημέρωσε, πραγματικά απορώ! Η έκπληξη της ημέρας, αφού το σύμπαν όλο έχει σκοτεινιάσει και δεν υπάρχει σωτηρία καμιά! Τι έρωτες, αγάπες και λουλούδια; Σίγουρα φταίει ο Άρης, κάπου κρύβεται πίσω από όλα αυτά και σε συνδυασμό με το νέο φεγγάρι, δίνει ρέστα ο Θεός!

Η μέρα της γκρίνιας και της μανούρας! Λόγια από εδώ, κλάματα και δράματα από εκεί! Μα θα τρελαθώ, εντελώς, γιατί τι εννοεί ο ποιητής; Ο καθένας για τη πάρτη του και ότι γουστάρει; Σίγουρα το κλίμα δεν ευνοεί τις παρείτσες, τα ομαδικά και τη συντροφικότητα. Παράπονα σκάνε σα κομήτες, υπερβολική η αντίδραση του κόσμου!

Ας πάρουμε λοιπόν τα βουνά και τα λαγκάδια, τις παραλίες και τους ωκεανούς και ευτυχώς που υπάρχει και η επιλογή, του να αράξουμε στο σπίτι, παρέα με τη μουσικούλα, που τόσο μας αρέσει..

ξου ξου .. κακό πνευματάκι..!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμαξάρα: Το αυτοκίνητο - τέρας που αγόρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη νίκη του στο Survivor! (video)


Κριός
Μέσα στα νευράκια θα είστε σήμερα και υπερβολικοί μέχρι εκεί που δε φτάνει! Τσίτα μπορώ να πω και ας είναι Κυριακή, γιατί το σύμπαν είναι τέτοιο που δεν αφήνει περιθώρια για κάτι άλλο. Θα προτιμήσετε τη παρέα των φίλων, τις βόλτες και τα σούρτα φέρτα, όμως θα πρέπει να προσέξετε το τι λέτε και σε ποιον, γιατί όποιος δε σας γνωρίζει και τόσο καλά, μπορεί να σας παρεξηγήσει! Καθόλου καλή ημέρα για τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Ένα μπουρίνι ξεσπά με άγνωστο τέλος!

Ταύρος
Μια υπερένταση τη νιώθετε, δε φτάνουν τα προσωπικά σας τα βάσανα, έχετε και τους δικούς σας τους ανθρώπους, να ανακατεύονται στα πόδια σας και να έχουν άποψη για τη ζωή σας, έτσι επειδή! Φτιάξτε τη τσάντα τη γνωστή, πετσέτες, μαγιό, βιβλίο και δρόμο για τη θάλασσα! Προτιμήστε τα φιλαράκια σας ή ακόμα και τη μοναξιά σας, για να περάσετε μια όμορφη Κυριακή. Όποιος μείνει σπίτι, έχει ματς..!!! Τον έρωτα τον πάτησε το τρένο! Αφήστε το όνειρο αυτό, δε παίζει με τίποτα!

Δίδυμος
Μέρα που τα κάνετε όλα μπάχαλο! Ανοίγετε το στοματάκι σας και προκαλείτε μεγάλο χαμό, γιατί έχετε μαζέψει διάφορα μέσα σας και έφτασε η στιγμή για το μεγάλο του μπουμ! Το παράλογο της υπόθεσης είναι πως άλλος θα φταίει για τον εκνευρισμό που νιώθετε και άλλος θα τη πληρώσει. Το νου σας γιατί όσο και αν σας αγαπάνε μερικοί εκεί έξω, άλλο τόσο μπορεί να σας παρεξηγήσουν και να σας κρατήσουν μουτράκια. Αν γυρεύετε για κάτι εφήμερο, βρείτε το και απολαύστε το ερωτικά. Αλλιώς, αφήστε το θέμα για άλλη μέρα!

Καρκίνος
Βρήκατε τη μέρα να ασχοληθείτε με τα λεφτά σας! Μα είναι δυνατόν; Βέβαια όλο και κάτι θα προκύψει, που θέλετε, δε θέλετε, θα πρέπει να τα βάλετε κάτω, να δείτε τι έχετε και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε! Και εντάξει αν είστε μονάχοι στις αποφάσεις αυτές, αν όμως υπάρχει και σύντροφος, τότε να προσμένετε πανικούς και εντάσεις! Είστε σπάταλοι η αλήθεια είναι αυτή, κάποιος πρέπει να μαζέψει τα λουριά! Κυριακή να σας θυμίσω, υπάρχει και το αύριο! Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λογικοί όσο μπορείτε!

Λέων
Θα σας έλεγα να αλυσοδεθείτε και να χαπακωθείτε γιατί η μέρα δεν είναι και τόσο καλή αστρολογικά. Κάτι θα σας πουν, κάτι θα δουν τα ματάκια σας, κάτι θα συμβεί, που θα γίνετε έξαλλοι και ασυμμάζευτοι. Με ανεβασμένη τη πίεση σας βρίσκω, ναι μεν Κυριακή, αλλά πολύ διαφορετική από τις άλλες! Η αλήθεια είναι πως μέρες βράζετε με το ζουμί σας, είστε ετοιμοπόλεμοι, μπήκε και ο Άρης στο ζώδιό σας, πρέπει να τα κάνετε λίγο μπάχαλο, πριν έρθουν οι ερωτικές εκείνες οι διαθέσεις! Το νου σας τι λέτε και σε ποιον, γιατί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σιγοντάρει στο να διαλύσετε ότι έχετε φτιάξει με κόπο! Ποιοι έρωτες και ποιες αγάπες και λουλούδια.. Πάρτε τα βουνά καλύτερα!

Παρθένος
Μέρα που θα φαντάζεστε διάφορα και θα κάνετε τα πιο σκοτεινά και αρνητικά σενάρια που υπάρχουν. Παρασύρεστε από δυσάρεστες σκέψεις, κλείνεστε στον εαυτό σας, στο σπιτάκι σας και δεν έχετε όρεξη να δείτε άνθρωπο! Όποιος σας προκαλέσει θα τον στείλετε από εκεί που ήρθε, ανεξάρτητα αν το αξίζει ή όχι. Να θυμίσω πως βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού και πως κάνετε λάθος να φέρεστε σα να έχουμε Φλεβάρη! Μια ερωτική απογοήτευση τη νιώθετε και αγκαλιάζετε τη μοναξιά σας. Μήπως να αλλάξετε τακτική;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστική αποκάλυψη από το φονικό τροχαίο στην Κύμη: Τι είχε κάνει η 26χρονη Κατερίνα λίγες μέρες πριν σκοτωθεί;

Ζυγός
Όλοι γνωρίζουμε το πόσο αγαπάτε τους φίλους σας και το πόσο γίνεστε χαλί να σας πατήσουν! Και επειδή το σύμπαν έχει πάρει ανάποδες, θα τις πάρετε και εσείς και θα τους περάσετε όλους από κόσκινο. Κάποιοι μπορεί να φταίνε, κάποιοι όχι και τόσο, για σκεφτείτε το καλύτερα, γιατί οι φίλοι σας είναι η οικογένειά σας. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό, παρακολουθήστε το θέατρο του παραλόγου και όταν κοπάσει η ένταση, τότε αν αξίζει το κόπο, πείτε και εσείς την άποψή σας! Ακολουθήστε τη παρέα και αφήστε τους άλλους να σφάζονται μεταξύ τους.. Το κρασάκι με θέα τη θάλασσα, η καλύτερη παρέα!

Σκορπιός
Αγαπητά μου πλασματάκια, χαπακωθείτε πρωί-πρωί και ή χαθείτε στο απέραντο γαλάζιο, ή κλείστε τις κουρτίνες και αράξτε παρέα με τη μοναξιά σας! Εννοείται πως δε θα το κάνετε αυτό, γιατί οι ανησυχίες που έχετε είναι πολλές και είστε έτοιμοι να πάρετε κεφάλια που λέμε και για θέματα επαγγελματικά αλλά και ερωτικά! Τίποτα δε σας κάθετε έτσι όπως το θέλετε και είστε μέσα στη γκρίνια. Αλλιώς ξεκίνησαν κάποια πράγματα και αλλιώς έχουν καταλήξει. Υπομονή και ψυχραιμία, γιατί το σύμπαν φταίει για όλα! Στον έρωτα επιβάλλεται να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε!

Τοξότης
Καλύτερα σήμερα να πάρετε τα βουνά, ή να αράξετε το κορμί σας σε μια παραλία, μακριά από οικογενειακά τραπέζια, φίλους και γνωστούς! Ο κόσμος αν και Κυριακή, είναι πολύ τσίτα και μπορεί ας πούμε να κουραστείτε άδικα, προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τον έναν και τον άλλον. Μήπως να κοιτάξετε τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε από τα βάσανα της καθημερινότητας; Το σύμπαν μιλά για χωρισμούς! Συνεπώς το νου σας, γιατί μια απλή κουβέντα, μπορεί να φέρει ένα μπουρίνι και ξαφνικά να βρεθείτε σα τη καλαμιά στο κάμπο!

Αιγόκερως
Και λοιπόν ως απόγονοι του Σκρουτζ, θα ασχοληθείτε με τα χρήματα που έχετε! Τραγικό το γεγονός, γιατί καλοκαιράκι, φροντίσατε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και ξαφνικά η μπάνκα μπορεί και να έχει αδειάσει! Αυτό και μόνο μπορεί να σας ανεβάσει πυρετό και να σας κάνει ένα νευρόσπαστο πλάσμα! Λυπάμαι το σύντροφό σας και τους γύρω, γιατί σίγουρα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον εαυτούλη σας! Για χαλαρώστε λιγάκι, μαζί τα φάγατε, καλοπεράσατε, θα βρείτε τον τρόπο να ξανά γεμίσετε το πορτοφόλι. Ερωτικά όμως είστε φωτιά που καίει, για αυτό χρησιμοποιήστε το ταπεραμέντο σας, για να φτιάξετε το κλίμα!

Υδροχόος
Γυρίζει λίγο το ματάκι σας, γιατί δεν είναι καλή ημέρα για το ψυχικό σας τον κόσμο! Και ξαφνικά πράγματα που αγνοούσατε καιρό τώρα, θα πέσουν ως δια μαγείας στην αντίληψή σας και θα εκραγείτε σαν ηφαίστειο! Ξεσπάτε σε όποιον βρίσκεται δίπλα σας, δε σας νοιάζει τίποτα και γίνεστε πιο πικρόχολοι από ποτέ! Να σας δώσουμε ένα γλειφιτζούρι προκειμένου να ηρεμήσετε! Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι, ψύχραιμοι και λογικοί, γιατί το σύμπαν σας περιπαίζει ψυχολογικά. Άλλα έχετε κανονίσει, άλλα προκύπτουν, μήπως κάθε εμπόδιο για καλό; Στον έρωτα νιώθετε μια απίστευτη δυσαρέσκεια! Μπα..

Ιχθύς
Και εκεί που είχατε σκοπό να αράξετε, ξαφνικά μπορεί να προκύψει μια τρελή φασίνα και να βρεθείτε αλλού για αλλού! Μπορεί κάποιος δικός σας άνθρωπος να πάθει κάτι και να τρέχετε και να μη φτάνετε! Μέσα στα νεύρα και τη γκρίνια σας βρίσκω, γιατί φτάνει ο λογαριασμός και είτε έχετε να τον πληρώσετε, είτε όχι, θα πρέπει να κάνετε τα μαγικά σας και από αύριο, να τακτοποιήσετε οτιδήποτε χρειάζεται, προκειμένου να ρολάρουν οι υποθέσεις σας. Και κάπως έτσι γίνεστε τα παράξενα παιδιά της παρέας. Δίνετε σημασία σε ότι χαζό υπάρχει γύρω σας και ξεφεύγετε εντελώς!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share