Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια των ημερών 20 έως 25 Ιουλίου by MagicF’Ariel!

20 Ιουλίου 2017 08:33
Τα Ζώδια των ημερών 20 έως 25 Ιουλίου by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιβιώσαμε από το αστρολογικό το μπουρίνι, αγκαλιάζουμε την αισιοδοξία και τη χαρά και πάμε παραπέρα.

Και όσο οι μέρες προχωρούν, οι καλοκαιρινές διακοπές έρχονται σε πρώτο πλάνο, όπως και οι μεγάλοι οι έρωτες. Η Αφροδίτη ακόμα στους Διδύμους, δίνει τις καλύτερες επιρροές, σε όλα τα ζώδια. Λέμε τώρα, γιατί το σύμπαν της βάζει κάτι τρικλοποδιές, ω ρε μάνα μου! Όμως η Θεά δε μασάει με τίποτα!

Το ευχάριστο είναι ο Αρης στο Λέοντα, μια επίσκεψη στις 20 Ιουλίου, που θα κρατήσει όλο το καλοκαίρι. Μας κάνει δυνατούς, δημιουργικούς και το πιο ωραίο;;; Ο έρωτας τα μεγάλα πάθη, τα όνειρα και οι επιθυμίες, οι πιο όμορφες κρυφές ευχές.. Ακόμα και το ανεκπλήρωτο, μπορεί να εκπληρωθεί.

Να έρθουμε και στα δικά μας; Αχ αυτοί οι ανεκπλήρωτοι οι έρωτες! Πόσο βασανιστικοί που είναι, πόσο ψυχοφθόροι, πόσο δε θα ήθελα να υπάρχουν αυτές οι λέξεις. Να όμως που δε παίζει κάτι τέτοιο, συνεπώς ξαπλώνουμε στη μαύρη τη δερμάτινη τη πολυθρόνα, εκείνου του ψυχολόγου και παρλάρουμε μέχρι να πιστέψουμε πως και τι έγινε; Δε με αγαπάει; Και τι πειράζει; Πάμε για άλλα! Μη νομίζετε κρατάει λίγο το συναίσθημα αυτό, αφού μια η μουσική, μια ένα λουλούδι, ένα ρούχο ξεχασμένο, όλο και κάτι υπάρχει τριγύρω, για να μας θυμίζει εκείνον τον έρωτα, που δε θέλει να γίνει αμοιβαίος με τίποτα.
Και λένε πως ο τρελό Άρης.. με την επίσκεψή του στο Λέοντα, θα το αλλάξει το σκηνικό. Θα τα φέρει όλα τούμπα.. χαχα.. γιατί είπαμε.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 33χρονου δόκιμου ανθυποπυραγού, Αριστείδη Μουζακίτη! Τραγικές φιγούρες οι γονείς του! (photos)


Κριός
Διώχνεις τις αρνητικές τις σκέψεις και οτιδήποτε σε βασάνισε λίγο καιρό πριν. Μέρες κατάλληλες για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Μια νέα γνωριμία προκύπτει, κάποιος σε φλερτάρει επίμονα και καλά θα κάνεις να ενδώσεις. Ξεπέρασε ότι σε πλήγωσε στο παρελθόν. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα! Επαγγελματικά: Κατάλληλες μέρες για δημόσιες σχέσεις. Προσπάθησε να δείξεις τη καλή τη πλευρά σου, να εντυπωσιάσεις τους συνεργάτες σου. Η αισιοδοξία σου, γοητεύει.

Ταύρος
Εκφραστική πολύ, γεμάτη από όμορφα συναισθήματα, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου. Ένας νέος άνθρωπος σε πλησιάζει με πολύ διαφορετικό τρόπο, γοητεύεσαι και ξεσηκώνεσαι, έτοιμη να ζήσεις έναν μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα! Σου κάνουν ένα δώρο!
Επαγγελματικά: Ανεξάρτητα από τη πίεση που δέχεσαι, καλό είναι να κρατήσεις διπλωματική στάση, για να βγεις κερδισμένη στο τέλος. Βελτίωσε την εικόνα σου προς τα έξω. Μπορείς! Τυχερή ημέρα στις 20! Δώστα όλα αξίζει το κόπο!

Δίδυμος
Ζορίζεσαι πολύ, από διάφορα γεγονότα που προκύπτουν, σκέφτεσαι έντονα τη λέξη χωρισμός. Βάλε τα κάτω, τα υπερ και τα κατά και αποφάσισε το τι θες! Από την άλλη σε φλερτάρουν έντονα, νέες γνωριμίες προκύπτουν, αλλά δεν εντυπωσιάζεσαι και τόσο. Τυχερή ημέρα στις 23. Ζήτα ότι θες! Ο λόγος σου να είναι ξεκάθαρος!
Επαγγελματικά: Δεν έχεις και τόση όρεξη για δουλειά, ρίχνεις τους τόνους, ενώ δε πρέπει. Προσπάθησε με όμορφο τρόπο να κάνεις πάσα ότι δε θέλεις να αναλάβεις. Καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις σε βάθος στις 21!

Καρκίνος
Προτίμησε τις μέρες αυτές να ταξιδέψεις, είτε έχεις σύντροφο, είτε όχι. Σε ανανεώνει κάτι τέτοιο και βελτιώνεται πολύ η διάθεσή σου! Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί μια ύπαρξη σε φλερτάρει διακριτικά, όμως σε αναστατώνει πολύ. Απέφυγε τα έξοδα στις 24! Κάνε όνειρα, βγαίνουν! Επαγγελματικά: Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη και να μην έχεις μυστικά. Εμπόδια προκύπτουν τη τελευταία τη στιγμή, ας σε βοηθήσει κάποιος. Οι ιδέες που έχεις σε σώνουν τη τελευταία τη στιγμή. Τυχερή ημέρα στις 22! Μια νέα δουλειά σε απογειώνει!

Λέων
Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια! Προτιμάς τις ατελείωτες τις συζητήσεις, τα βρίσκεις με το σύντροφό σου. Σκέψεις από το παρελθόν σε βασανίζουν. Μη ρίχνεις τις ευθύνες πάνω σου, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Πλέον γνωρίζεις τι αποζητάς από ένα νέο σύντροφο. Τα βρίσκεις με τον εαυτό σου στις 23! Ξεπέρασε το παρελθόν!
Επαγγελματικά: Να είσαι συνεργάσιμη και το πνεύμα σου ομαδικό. Η καλή σου η διάθεση σε βοηθά να ανταπεξέλθεις στα δύσκολα δίχως να το καταλάβεις. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένη.

Παρθένος
Σε κανακεύουν τις μέρες αυτές, σε φροντίζουν περισσότερο, δέχεσαι περισσότερη αγάπη από ποτέ. Απόλαυσε το και μην είσαι καχύποπτη. Μια γνωριμία με έναν διαφορετικό άνθρωπο θα σε γοητέψει πολύ. Κράτα μικρό καλάθι και μην εκδηλώνεσαι. Γνώρισε νέους ανθρώπους!
Επαγγελματικά: Ακούγεται πολύ το όνομά σου και για καλό σκοπό. Είσαι περισσότερο συμπαθής στους συνεργάτες σου, να το εκμεταλλευτείς αυτό. Πετυχαίνεις ένα δύσκολο στόχο. Τυχερή ημέρα στις 21! Μη σε πιάσει πανικός στις 25! Συνεργάσου ομαλά!

Ζυγός
Καλοπιάνεις το σύντροφό σου, με προτάσεις διαφορετικές από τα συνηθισμένα. Μπορεί ακόμα να του κάνεις και ένα ωραίο δώρο. Προτίμησε τις νέες τις γνωριμίες, όμως μη περιμένεις τις μέρες αυτές να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Φλέρταρε όμως, δε κάνει κακό! Διάλεξε κάτι πρωτότυπο! Επαγγελματικά: Οι ιδέες σου αρέσουν αν και υπερβολικές. Προσπάθησε να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο και σε λογικά πλαίσια. Μην έχεις την απαίτηση να σε υπακούσουν. Δε γίνεται αυτό!

Σκορπιός
Μυστήριες οι μέρες αυτές, αφού σου συμβαίνουν διάφορα και κάνεις το σύντροφό σου να ζηλέψει πολύ. Μη προκαλείς τη τύχη σου! Σε φλερτάρουν έντονα, νέες γνωριμίες προκύπτουν. Προσπάθησε να βγαίνεις έξω περισσότερο με τους φίλους σου. Απέφυγε τις σπατάλες!
Επαγγελματικά: Διαπραγματεύεσαι διάφορα, προκειμένου να δεις περισσότερα χρήματα στη τσέπη σου. Ζήτα βοήθεια, να είσαι ξεκάθαρη και θέσε τους δικούς σου τους όρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράδεισος: Η πιο μεγάλη παραθαλάσσια πισίνα της Ευρώπης βρίσκεται στην Μύκονο! (photos+video)

Τοξότης
Νευρική, γεμάτη από απογοήτευση, ρίχνεις τις ευθύνες στο ταίρι σου και σκέφτεσαι έντονα να πεις ένα μεγάλο αντίο. Απέφυγε τους καυγάδες και τα πικρόχολα τα λόγια. Ωραίες οι νέες γνωριμίες, όμως μην ενδώσεις, αφού ο Κρόνος είπε να σε βασανίσει κάπως. Μην απομονώνεσαι! Επαγγελματικά: Το ρίχνεις στη δουλειά καλοκαιριάτικο. Οι εχθροί πολλοί, απέφυγε τις νέες συνεργασίες. Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Μην ανοίγεις πολλά μέτωπα. Στις 21 σκέφτεσαι να τα παρατήσεις όλα. Ίσως να προτιμήσεις μια άλλη δουλειά, εντελώς διαφορετική από αυτή που κάνεις ήδη!

Αιγόκερως
Μέρες που θα πρέπει να συμβιβαστείς, αλλιώς να ξέρεις θα υποστείς τις συνέπειες. Οι εντάσεις πολλές με άγνωστη κατάληξη. Κάποιο πρόσωπο μέσα από τη δουλειά σου σε φλερτάρει. Γοητεύεσαι, όμως είσαι σίγουρη για αυτό; Να είσαι επιφυλακτική. Πρόσεχε τη διατροφή σου!
Επαγγελματικά: Να έχεις δυνατά επιχειρήματα όταν ζητάς κάτι από τους άλλους. Μπορείς να κερδίσεις ακόμα και τον πιο δύσπιστο. Χρήματα έρχονται, φρόντισε να τα διεκδικήσεις. Συνεργάσου στις 20 για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Υδροχόος
Όμορφες μέρες για να αγαπήσεις με το σύντροφό σου. Υπάρχει ηρεμία και αρμονία. Σε φλερτάρουν πολλές ψυχές και θα πρέπει να διαλέξεις το καλύτερο για σένα. Νέες και παλιές γνωριμίες γίνονται ένα. Να πας εκεί που προστάζει η καρδιά σου. Κάνε μια έκπληξη!
Επαγγελματικά: Δημόσιες σχέσεις είναι το κλειδί της επιτυχίας σου. Το χαμόγελό σου καλό είναι να το δουν, ακόμα και οι εχθροί σου. Επικοινώνησε με εκείνους που σου είναι απαραίτητοι, για εκείνο το αύριο.

Ιχθύες
Μέσα στις γλύκες είσαι, στα νάζια και το ρομαντισμό. Τα βρίσκεις με το σύντροφό σου, ξεπερνάς ότι σε πλήγωσε. Βελτίωσε την εμφάνισή σου, για να νιώσεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου. Σε φλερτάρουν, με μυστήριο τρόπο. Προτίμησε τις νέες γνωριμίες για να ανανεωθείς. Οικογενειακές εντάσεις προκύπτουν στις 24. Ψυχραιμία πάνω από όλα! Σκέφτεσαι να αλλάξεις σπίτι; Επαγγελματικά: Κράτα διπλωματική στάση, για να πετύχεις το σκοπό σου. Μη ζορίζεις τις καταστάσεις, βρίσκεσαι σε καλοκαιρινή διάθεση. Μη καταπιέζεις τους συνεργάτες σου.

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share