Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 17 Ioυλίου by MagicF’Ariel!

17 Ιουλίου 2017 08:38
Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 17 Ioυλίου by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχω συγκλονιστεί πρωί-πρωί από το κρύο, καλέ σύμπαν, δε πήγαμε ακόμα καλοκαιρινές διακοπές, ούτε μπανάκι στη θάλασσα, στάσου, μη βιάζεσαι να φέρεις το χειμώνα.. έχουμε μέλλον ακόμα, λέω το άμοιρο το ξωτικό..!@#

Που λέτε η μέρα αστρολογικά είναι ολίγον ζαβή! Ο Άρης από το Καρκίνο, πραγματικά δίνει ρέστα, έχει αποτρελάνει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και από ότι κατάλαβα, αν δε σας στείλει αδιάβαστους, δε θα ησυχάσει! Ψυχραιμία, λίγες μερούλες ακόμα και φεύγει, πάει στα Λιοντάρια που ως δια μαγείας, θα φέρει έρωτες μεγάλους, έντονα πάθη και ίσως να εκπληρώσει και τους ανεκπλήρωτους τους έρωτες! Έχουμε βάσανα να ζήσουμε μες στο κατακαλόκαιρο.. πω πω πω..!

Όμως είναι Δευτέρα, είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ, να είμαστε σοβαροί και μετρημένοι γιατί το κουλό καραδοκεί και μπορεί να προκύψει μια καταστροφή.. και κλάμα η κυρία. Είμαστε για τέτοια; Δε νομίζω!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Κουκουλοφόροι χτύπησαν βάναυσα τουρίστα επειδή ψώνισε Κυριακή! (video)


Κριός
Μια τεμπελιά θα τη νιώθετε σήμερα, πεσμένα τα κέφια και καμία όρεξη για τίποτα! Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε, δε πρέπει να έχετε παράπονο μετά από ένα τόσο υπέροχο ΣΚ! Καβγαδάκια προκύπτουν μέσα στο σπίτι, ξαφνικά σας ζητούν τα απίστευτα και εσείς έχετε άλλες προτεραιότητες. Ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις σας, μαζευτείτε στο σπίτι νωρίς και προτιμήστε τον ύπνο!

Ταύρος
Νιώθετε πολύ δυνατοί, τα έχετε βρει κατά κάποιο τρόπο με τον εαυτό σας, καλά θα κάνετε όμως σήμερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ. Ναι μεν, αλλά! Συνεπώς, ας είστε λιγομίλητοι, συγκεντρωμένοι και συγκρατημένοι, γιατί γίνεστε υπερβολικοί και μπορεί ο ενθουσιασμός σας να σας μπλέξει. Όποιος βιάζετε σκοντάφτει, αυτό να έχετε κατά νου.. και στη τελική ας σας πάρει το βραδάκι..

Δίδυμος
Πολύ καλή ημέρα για να δηλώσετε μια εξαφάνιση από τα κοινά και να ξεκουραστείτε. Κλείστε τα τηλέφωνα, αποφύγετε τις επαφές και μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας παρέα. Το έχετε μεγάλη ανάγκη και αυτό! Και να σας ξεσηκώσουν για βόλτες, αρνηθείτε, γιατί μπορεί να βρεθείτε με τίποτα ρεμάλια της κοινωνίας από το πουθενά και να μπλέξετε σε περιπέτειες. Προτιμήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας!

Καρκίνος
Κατά πάσα πιθανότητα να σας δώσουν χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς και εσείς να λοξοδρομήσετε και να βρεθείτε στα μαγαζιά να ψωνίζετε ρούχα! Το νου σας γιατί είναι τραγικές τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ο Άρης φταίει για όλα, έχει σκοπό να σας παρασύρει σε μυστήρια μονοπάτια που θα σας μπλέξουν. Βασανίζεστε ερωτικά, όλο και κάποιο φιλαράκι θα μεσολαβήσει.. λέτε να σας κάνουν προξενιό;;;

Λέων
Τι έγινε χρυσά μου; Ερωτευτήκατε; Δε βλέπετε μπροστά σας; Σας χτύπησε κατά κούτελα το θέμα; Φοβερό αυτό αν έχει συμβεί, όμως να σας μαζέψουμε κιόλας, γιατί από τον ενθουσιασμό σας, μπορεί να κάνετε χιλιάδες παλαβομάρες και δε πρέπει. Ζόρικα τα πράγματα στη δουλειά, συζητήσεις από εδώ, αποφάσεις από εκεί, το μυαλό σας πρέπει να είναι εκεί, γιατί μπορεί να σας αλλάξουν πόστο και να μη πάρετε χαμπάρι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μέδουσα": Ποιες περιοχές θα... "τσιμπήσει" σήμερα η κακοκαιρία!

Παρθένος
Ο σκοπός είναι να αλλάξετε παρέες και τους χώρους που κινείστε, μπας και ανανεωθείτε και γνωρίσετε και κανένα μαναράκι. Πόσες τέτοιες αλλαγές έχετε κάνει μέσα στο χρόνο; Τόσες γνωριμίες! Πάντα κάτι θα βρείτε, για να μη σας αρέσει το ένα και το άλλο. Είστε και παράξενα παιδιά. Ειλικρινά απορώ, τι θα ανακαλύψετε πάλι και πού θα χωθείτε. Είστε έτοιμοι επίσης να πάτε να πληρώσετε όλους σας τους λογαριασμούς και ας μείνετε άφραγκοι. Είστε σίγουροι;;;

Ζυγός
Τα αφήσατε όλα για σήμερα και με το που θα ανοίξετε τα ματάκια σας μόνο με τη σκέψη θα ζοριστείτε απίστευτα. Συνεπώς νευράκια και γκρίνιες, όμως έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε; Σας βλέπω να φτιάχνετε ένα πανικό και να ξεγλιστράτε από τη πίσω πόρτα. Και δε σας φτάνουν τα δικά σας τα βάσανα, μπορεί κάτι να σας κάνει ο σύντροφός σας και να μουρμουράτε όλη μέρα. Πριν κάνετε σαματά, αναρωτηθείτε, μήπως κάπου φταίξατε; Μήπως με αυτό τον τρόπο σας τραβά τη προσοχή;

Σκορπιός
Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, αλλά η μέρα σας σήμερα πολύ μυστήρια. Ξαφνικά νιώθετε μονάχοι και έχετε την ανάγκη να βγάλετε τα εσώψυχά σας! Ναι, να το κάνετε αυτό, αλλά να απευθυνθείτε στους ανθρώπους που σας αγαπούν και θέλουν το καλό σας! Μακριά από τύπους τοξικούς, μακριά από εκείνους που σας έχουν προκαλέσει αυτό το δυσάρεστο το συναίσθημα. Βάλτε νέους στόχους και προχωρήστε ακάθεκτα! Είστε πιο δυνατοί από ότι νομίζετε!

Τοξότης
Μια υπερένταση τη νιώθετε και καλά θα κάνετε να προτιμήσετε το βάδισμα, το γυμναστήριο, να εκτονωθείτε φυσικά, τέλος πάντων! Σας πιάνει το παράπονο και μια φλυαρία θα την έχετε, συνεπώς ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε διαμάντια, που ενοχλούν κάποιες παρουσίες και όχι δε ξεκινά και τόσο ομαλά η εβδομάδα! Εκεί που κάτι στρώνει, εκεί και χαλάει γιατί Κρόνος είναι αυτός, πρέπει να σας μάθει πέντε πράγματα πριν αποχωρήσει. Το νου σας!

Αιγόκερως
Το πήρατε απόφαση πως σήμερα θα αγαπήσετε με το σύντροφό σας και με τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στη ζωή σας! Ε βέβαια, αφού τα κάνατε ρημαδιό και στάξατε το φαρμάκι σας, είπατε ας τους γλυκάνετε λιγάκι, μπας και συνέλθουν! Φτιάξτε λιχουδιές. Ρίξτε τους τόνους, όμως μη περιμένετε να γίνουν και θαύματα. Θέλει δουλειά το θέμα. Μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια γιατί όσο βρίσκεται ο Άρης στο Καρκίνο, το πεδίο θα είναι κατά βάση μάχιμο!

Υδροχόος
Σπίτι μου, σπιτάκι μου και φτωχο καλυβάκι μου! Πάει έφυγε και ο ήλιος, υπάρχει καλύτερη φάση, από το να μαζευτείτε λίγο μέσα, να κουρνιάσετε στην αγαπημένη σας τη γωνίτσα; Υπάρχουν εκκρεμότητες που καλό είναι να τις αντιμετωπίσετε άμεσα, να κάνετε και κανένα μερεμέτι που λέμε, γιατί σε λίγο μπορεί το σπιτάκι σας, να γίνει μια παράγκα και να πάθετε το εγκεφαλικό! Κουρασμένοι εεε;;; Αφού γυρεύετε τον έρωτα σε λάθος μέρη.. Αυτό που βρίσκεται μπροστά σας, δε σας αρέσει;;;

Ιχθύς
Έχετε τόσα πολλά πράγματα μέσα στο μυαλό σας, που σε λίγο θα κάνει μπουμ, θα κάψετε φλάντζα που λέμε και ποιος σας μαζεύει μετά. Ναι μεν να έρθετε σε επαφή με κόσμο πολύ, όμως μη βιάζεστε να ολοκληρώσετε το έργο γιατί μπορεί να γίνουν λάθη και να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Ή να χαλάσετε χρήματα, ενώ δε τα έχετε. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, να φύγετε νωρίς από τη δουλειά και να προτιμήσετε τη θαλπωρή του συντρόφου σας. Αν είστε μόνοι και τα φιλαράκια, μια χαρά σας φτιάχνουν το ψυχολογικό!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share