Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Αυτά τα ζώδια θα περάσουν μία άκρως ερωτική εβδομάδα!

16 Ιουλίου 2017 13:11
Αυτά τα ζώδια θα περάσουν μία άκρως ερωτική εβδομάδα!

Διαβάστε αναλυτικά τις αισθηματικές προβλέψεις της εβδομάδας στο Athensmagazine.gr!

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, οι όψεις της εβδομάδας ενισχύουν την κοινωνικότητά σου και αυξάνουν τις πιθανότητες να έρθει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο θα ζήσεις φλογερές νύχτες αυτό το καλοκαίρι. Μετά τον Ερμή, που κινείται εδώ και αρκετές μέρες στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σε αυτή τη θέση περνά και ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, στις 20 Ιουλίου. Η λίμπιντο ανεβαίνει στα ύψη και η ανάγκη σου για φλερτ μεγεθύνεται τόσο, που δύσκολα θα σου ξεφύγουν τα υποψήφια θηράματα. Παράλληλα, στις 22 Ιουλίου περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα ενώ την επόμενη μέρα η Νέα Σελήνη στο ίδιο κομμάτι του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επιβεβαιώνει την έλευση μιας καινούριας αγάπης.

Από την άλλη, όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου διατηρούν μακροχρόνια σχέση, εκτός από την αναζωπύρωση της σπίθας ανάμεσα σε κείνους και το ταίρι τους, φαίνεται πως διανύουν και μια πολύ γόνιμη περίοδο, με τις συνθήκες να είναι ιδανικές για να αποκτήσουν απογόνους!

Ταύρος

Την εβδομάδα αυτή η προσοχή σου στρέφεται στο παρελθόν, αγαπητέ Ταύρε. Οι σταδιακές πλανητικές μετακινήσεις από τον Καρκίνο στον Λέοντα και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο αυτό στις 23 Ιουλίου, φανερώνουν πως ξεκινά μια περίοδος απολογισμού των αισθηματικών σου υποθέσεων. Ενδεχομένως να επιστρέφεις σε μια παλιά σου αγάπη την εποχή αυτή, επιχειρώντας μια επανασύνδεση ή να αισθάνεσαι μια έντονη ανάγκη να ζήσεις στιγμές πάθους με ένα πρόσωπο που σου είναι οικείο.

Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, το πλανητικό σκηνικό φέρνει εξελίξεις σε θέματα συμβίωσης και στο σπίτι σας. Ίσως να σχεδιάζετε μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση τις μέρες αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις μεταξύ σας, στις οποίες εμπλέκονται και πρόσωπα από τις οικογένειές σας. Σε κάθε περίπτωση, το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου που κορυφώνεται στις 19 Ιουλίου, φανερώνει πως καταφέρνετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να βρείτε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: "Σφαγή" μεταξύ παραγωγής και Ντάνου! Το άγνωστο περιστατικό με σουίτες σε ξενοδοχείο και η ατάκα - πρόκληση του Αγγελόπουλου!

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει κάποια σκαμπανεβάσματα στα αισθηματικά σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου συναντά αρχικά τον Ποσειδώνα σε μια όψη τετραγώνου, η οποία δημιουργεί ένα θολό τοπίο στη σχέση σου ή σε μια πρόσφατη γνωριμία σου. Φαίνεται πως κάτι δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα ή πως βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα που σε μπερδεύει. Από την άλλη, το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στις 18 Ιουλίου, ξεδιαλύνει τα πράγματα και σου δημιουργεί μια έντονη ανάγκη να εξελιχθείς και να προχωρήσεις. Ίσως να λαμβάνεις μια απόφαση καθοριστική για την πορεία της σχέσης σου ή να μιλάς ανοιχτά για τις προθέσεις σου σε αυτόν/ήν που σε ενδιαφέρει.

Σε κάθε περίπτωση, το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου που κορυφώνεται στις 19 του μήνα και η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας, φανερώνει πως το κλίμα είναι θετικό, πως γίνεσαι πιο εξωστρεφής και εκφραστικός και πως αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να εξελίξεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις με τον τρόπο που επιθυμείς…

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, από αυτή την εβδομάδα η πλανητική κινητικότητά στο ζώδιό σου μειώνεται, καθώς Ήλιος και Άρης περνούν στον Λέοντα και στις 23 Ιουλίου σχηματίζεται Νέα Σελήνη στο ζώδιο αυτό. Φαίνεται, λοιπόν, πως οι τόνοι αρχίζουν να πέφτουν και μετά από μια περίοδο έντονων διεργασιών και εξελίξεων, αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στα αισθηματικά σου. Αυτά που λαμβάνεις από τη σχέση σου, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο, έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ παράλληλα διεκδικείς περισσότερη προσοχή από το ταίρι σου. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου έκαναν πρόσφατα μια νέα γνωριμία, θα διαπιστώσουν κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει τις μέρες αυτές και αν το άτομο αυτό μπορεί να τους δώσει αυτά που έχουν ανάγκη στην παρούσα φάση.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, είναι τα τετράγωνα που σχηματίζουν ο Ήλιος και ο Άρης με τον Ουρανό πριν περάσουν στον Λέοντα, όψεις που ενδεχομένως να φέρουν απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές σε κάποιων τομέα της ζωής σου, επηρεάζοντας άμεσα και τα αισθηματικά σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, από αυτή την εβδομάδα ξεκινά μια πολύ έντονη και δραστήρια περίοδος για το ζώδιό σου. Δύο τρίγωνα μεταξύ της Αφροδίτης με τον Δία και του Ερμή με τον Κρόνο που κορυφώνονται στις αρχές της εβδομάδας, φέρνουν θεαματικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Ευκαιρίες για γνωριμίες αλλά και ένα ισορροπημένο κλίμα στις ζωές των δεσμευμένων, συνθέτουν ένα όμορφο σκηνικό.

Όμως, η δράση ξεκινά στις 20 Ιουλίου που υποδέχεσαι τον Άρη στο ζώδιό σου και στη συνέχεια την Νέα Σελήνη του μήνα στις 23. Φαίνεται, λοιπόν, πως λαμβάνεις μια γερή ώθηση να προχωρήσεις παρακάτω στα αισθηματικά σου, είτε εξελίσσοντας μια πρόσφατη γνωριμία σου είτε μέσα από αποφάσεις για επισημοποίηση της σχέσης σου. Γενικά, τα θέματα καρδιάς έρχονται σε πρώτο πλάνο και αναζητάς περισσότερο πάθος και ένταση στη ζωή σου, απορρίπτοντας πρόσωπα ή καταστάσεις που δε σε κάνουν να νιώθεις ζωντανός. Δεν συμβιβάζεσαι εύκολα και δεν αποδέχεσαι το μέτριο. Απλώς καλό είναι να προσέξεις την τάση να επιδείξεις υπερβολική αλαζονεία, χάνοντας ευκαιρίες ή κόβοντας γέφυρες με πρόσωπα που δεν έχουν φανερώσει ακόμη τη δυναμική τους.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει μπερδέματα στα αισθηματικά σου και ίσως νιώσεις μια έντονη ανάγκη να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τις εξελίξεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 17 Ιουλίου, φαίνεται να σε βάζει σε ένα δίλλημα που αφορά τη σχέση σου ή μια πρόσφατη γνωριμία σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, κάποιες αλλαγές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον να σου προκαλούν σύγχυση, επηρεάζοντας και το κλίμα στον δεσμό σου.

Από την άλλη, οι πλανητικές μετακινήσεις και τα φαινόμενα στο ζώδιο του Λέοντα από τις 20 Ιουλίου και έπειτα, σε εισάγουν σε μια περίοδο εσωστρέφειας, εσωτερικής αναστάτωσης αλλά και φάσης απολογισμού στα αισθηματικά σου. Ίσως το παρελθόν να κάνει έντονη επανεμφάνιση τις μέρες αυτές ή πιθανόν να νιώθεις εσύ την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου ώστε να προχωρήσεις παρακάτω. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, πιθανόν να θελήσεις να απομονωθείς σε ένα ρομαντικό μέρος με το ταίρι σου και να αναζητήσεις περισσότερες στιγμές χαλάρωσης μαζί του/της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν ένα εφιαλτικό Αύγουστο σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ξεκινά μια θετική βδομάδα για τα αισθηματικά σου που θα σου χαρίσει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Στις 18 Ιουλίου, η Αφροδίτη από τους Διδύμους συναντά τον Δία από το ζώδιό σου σε μια όψη τριγώνου, η οποία φέρνει νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο δρόμο σου με άτομα που θα σε γοητεύσουν, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως ένα ρομαντικό ταξίδι με το ταίρι σου, ανανεώνει τη σχέση σας.

Στην πορεία της εβδομάδας και συγκεκριμένα από τις 20 Ιουλίου κι έπειτα, ξεκινά η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Λέοντα και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την κοινωνικότητα και τα όνειρά σου για το μέλλον. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς με φίλους και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσα από τις παρέες σου, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες να συνάψεις έναν καινούριο δεσμό ή αν ανήκεις στους δεσμευμένους, να υλοποιήσεις ένα σχέδιο ή να δεχτείς μια ρομαντική πρόταση από το ταίρι σου, μέσα από την οποία διαμορφώνεται μια καινούρια πραγματικότητα για το μέλλον της σχέσης σας.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και στον 8ο ηλιακό σου οίκο αυτή την εβδομάδα, δημιουργώντας σου την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να παίξεις, να εκτονώσεις τη λίμπιντο και να του/της εκμυστηρευτείς μύχιες επιθυμίες σου. Βέβαια, το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στις 17 Ιουλίου, ενδεχομένως να φέρνει εμπόδια στην πραγματοποίηση των παραπάνω, όμως το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στις 18, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις και μάλιστα, μεγεθύνει ακόμα περισσότερο την επιθυμία σου. Από την άλλη, αν έχεις βγει πρόσφατα από μια σχέση ή σκέφτεσαι ακόμα ένα πρόσωπο από το παρελθόν, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις μεταξύ σας τις μέρες αυτές, αν και καλό είναι να μην επενδύσεις συναισθηματικά προς το παρόν.

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πως με την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Λέοντα από τις 20 Ιουλίου και έπειτα, προβάλεις έναν πιο δυναμικό και ακαταμάχητο εαυτό, προσελκύοντας με μεγαλύτερη ευκολία παλιούς και νέους συντρόφους…

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας φέρνει αρκετές εξελίξεις στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τις σχέσεις, ενώ στις 17 Ιουλίου, συναντά τον Ποσειδώνα σε μια όψη τετραγώνου. Ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, κάποιο μπλέξιμο με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή μια σύγχυση που σου προκαλείται από ένα έντονο δίλημμα που σε απασχολεί, είναι μερικά από τα σενάρια της όψης. Βέβαια, την επόμενη μέρα, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου, φέρνοντας μπροστά σου μαγικές λύσεις και την βοήθεια ατόμων από το φιλικό σου περιβάλλον που σε ξεμπερδεύουν.

Επίσης, από τις 20 Ιουλίου και μετά εντείνεται η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Λέοντα, εκκινώντας μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, διασκέδασης, χαράς και αισιοδοξίας που μεταφέρεται και στις σχέσεις σου. Είναι ένα καλό διάστημα για να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον των αισθηματικών σου υποθέσεων, αρκεί να κρατήσεις το ένα πόδι στη γη για να μην κάψεις τα φτερά σου…

Αιγόκερως

Από αυτή την εβδομάδα αρχίζει να «αποσυμπιέζεται» ο οίκος των διαπροσωπικών σου σχέσεων, καθώς Άρης και Ήλιος περνούν στο ζώδιο του Λέοντα. Εντάσεις και επιθετικές συμπεριφορές που πιθανόν είχαν κάνει την εμφάνισή τους στη σχέση σου, αρχίζουν να μειώνονται τις μέρες αυτές με την ένταση να περνά στο… κρεβάτι σας, αφού η λίμπιντο ανεβαίνει και το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται. Από την άλλη, αν παραμένουν κάποια προβλήματα, οικονομικής κυρίως φύσεως, καλό είναι να μην τα χώσετε κάτω από το χαλί και να βρείτε από κοινού λύσεις.

Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι και ειδικά όσοι έχουν χωρίσει το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως νιώθουν μια έντονη ανάγκη να συνδεθούν και πάλι με το πρόσωπο αυτό ή έστω να το προσεγγίσουν για μερικές στιγμές πάθους. Αν και η εποχή του καλοκαιριού είναι δελεαστική για κάτι τέτοιο, καλό είναι να μην επενδύσεις συναισθηματικά σε πρόσωπα που δεν έχεις πλέον καμία εμπιστοσύνη…

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ξεκινά μια πολύ έντονη περίοδος για τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και γενικά για τα αισθηματικά σου. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, πολλαπλασιάζοντας τους θαυμαστές σου και φέρνοντας δελεαστικές προτάσεις. Μόνο που από αυτή την εβδομάδα, αρχίζει έντονη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Λέοντα, φανερώνοντας πως δε θα σταματήσεις στο φλερτ και στο παιχνίδι, αλλά υπάρχουν αυξημένα ενδεχόμενα να συνάψεις έναν καινούριο δεσμό και μάλιστα, με ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα πάθη. Ειδικά μετά τις 20 Ιουλίου με την είσοδο του Άρη στο απέναντί σου ζώδιο αλλά και τη Νέα Σελήνη στην ίδια θέση στις 23, το παραπάνω σενάριο είναι περισσότερο από πιθανό.

Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, δεν αποκλείεται να έρθει μια πρόταση επισημοποίησης από το ταίρι σου ή ακόμη και η απόκτηση του πρώτου σας απόγονου. Βέβαια, όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου διανύουν μια άσχημη περίοδο στον δεσμό τους, καλό είναι να προσέξουν περισσότερο γιατί το ενδεχόμενο μιας οριστικής ρήξης είναι ορατό…

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως κάνεις μια παύση από το φλερτ και το παιχνίδι, στα οποία είχες επιδοθεί το προηγούμενο διάστημα και στρέφεις την προσοχή σου σε κάποιες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Βέβαια, αν ανήκεις στους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, έως τις 20 Ιουλίου υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες για να ερωτευτείς και να βιώσεις έντονα συναισθήματα ή να επιχειρήσεις μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή με κάποιον/α που βγήκε πρόσφατα από τη ζωή σου.

Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, φαίνεται πως την εποχή αυτή αναδιαμορφώνεται η καθημερινότητα μέσα στη σχέση σου. Αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας σας, μια ειλημμένη απόφαση για συμβίωση ή μια εγκυμοσύνη που έχει προκύψει, αλλάζουν το πρόγραμμα και τις συνθήκες που επικρατούσαν μέχρι τώρα. Σε κάθε περίπτωση, δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, αφού στο τέλος του μήνα οι πλανητικές μετακινήσεις επαναφέρουν και πάλι τις ισορροπίες και φέρνουν τα αισθηματικά σου σε πρώτο πλάνο.

 

Ζώδια και Άστρα

Ροή ειδήσεων

Share