Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικά προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (24-25/06)!

23 Ιουνίου 2017 16:11
Ζώδια: Αναλυτικά προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (24-25/06)!

Έρχεται ένα ανατρεπτικό και πλούσιο διήμερο! Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο κάποια ζώδια σίγουρα θα ευνοηθούν σε νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα, ενώ κάποια άλλα, λόγω του τετραγώνου ανάμεσα στον Δία και τον Άρη, ίσως να χρειαστούν λίγη παραπάνω προσοχή ώστε να μην υπερβάλουν! Πάμε όμως να δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

ΚΡΙΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο να σε γεμίζει με αισιοδοξία και διαίσθηση ότι κάτι πολύ καλό θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή, σίγουρα μιλάμε για ένα ανατρεπτικό διήμερο. Είναι απρόβλεπτο όμως, και εδώ θέλω την προσοχή σου: Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία σε καλεί να μετριάσεις την αισιοδοξία σου και να μην υπερβάλεις. Υπάρχει μια τάση να αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα πραγματοποιήσεις όλα και όλα να τα επιτύχεις, αλλά ξεχνάς ότι δεν είσαι μόνος/η. Σε μια σχέση ή μια ενδεχομένη νέα ερωτική αρχή, σίγουρα δεν μπορούν όλοι να ακολουθήσουν το ρυθμό σου. Επωφελήσου λοιπόν από την Νέα Σελήνη, που έχει να σου φέρει πολλά καλά, και όταν χρειαστεί, να θυμάσαι αυτά που διαβάζεις, αυτά η Αγγέλικα σου έγραψε: Να δείξεις εγκράτεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Καυτό, ερωτικό, παθιασμένο και εκρηκτικό διήμερο σε περιμένει αυτό το σαββατοκύριακο με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, και σίγουρα θα σε ζηλέψουν πολλά ζώδια. Είναι, Ταύρε μου, ένα ιδιαίτερα σεξουαλικό διήμερο, μπορεί να εστιάζει πιο πολύ στην σαρκική απόλαυση, αλλά δε σημαίνει πως θα είναι απλά μια ερωτική επαφή χωρίς μέλλον. Είναι εφικτό αυτή η πρώτη επαφή, που σίγουρα θα είναι καυτή, να έχει συνέχεια, αλλά και διάρκεια. Αν είσαι μόνος/η, δεν το συζητώ, θα πρέπει να βγεις να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις ανοιχτά. Δε θα σου είναι δύσκολο να βρεις ένα ερωτικό ταίρι, ακριβώς στα μέτρα και στα γούστα σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε σε λυγμούς η Εύα Αντωνοπούλου κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων! Τα δάκρυα που δεν κατάφερε να συγκρατήσει! (video)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το σαββατοκύριακο είναι ένα καλό τεστ για εσένα, προκειμένου να διαπιστώσεις ποια άτομα είναι κοντά σου γιατί σε αγαπούν αληθινά, ποια πρόσωπα είναι κοντά σου και σε βλέπουν με ανιδιοτελή τρόπο. Είναι μια καλή στιγμή να δεις αν η σχέση σου είναι αυτή που σου αξίζει πραγματικά ή όχι. Πολλά τα διλήμματα που θα έχεις μέσα στο διήμερο αυτό, όμως εσύ θα βγεις με ένα απίστευτο κέρδος και πολλά οφέλη. Είναι από τις λίγες φορές που το τοπίο ξεκαθαρίζει εντελώς και νιώθεις ότι πλέον βαδίζεις στο σωστό δρόμο, συναισθηματικά τουλάχιστον. Διακρίνεις το ένα και μοναδικό άτομο που αξίζει να είναι πλάι σου και δίνεις τα πάντα σε εκείνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (σούπερ!) αυτό το διήμερο, και ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία! Αυτό μπορεί να είναι μια αφορμή να διαπιστώσεις τα όριά σου. Είναι ένα σαββατοκύριακο που από τη μια έχεις την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω στον ερωτικό τομέα, είτε είσαι μόνος/η είτε όχι, αλλά από την άλλη αυτό το τετράγωνο μπορεί να σε παρασύρει και να γίνεις παραπάνω υπερβολικός/ή από όσο πρέπει ή, για να το θέσω πιο σωστά, από όσο σε ωφελεί. Χρειάζεται λίγη προσοχή στην παρορμητική σου διάθεση, μην υπερεκτιμάς καταστάσεις και πρόσωπα και κυρίως, μην υπερβάλεις σε τίποτα. Η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σου φέρει έναν νέο μεγάλο έρωτα, μη διεκδικήσεις κάτι, δεν είναι απαραίτητο, θα σου έρθουν όλα από μόνα τους.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει αυτό το σαββατοκύριακο ένας αέρας ανανέωσης και μικρών μεταμορφωτικών αλλαγών, που μπορούν να αλλάξουν τη διάθεση αλλά και την καθημερινότητά σου. Πολλά μικρά, μα σημαντικά γεγονότα, μπορούν να γίνουν ένα σύμπλεγμα ευκαιριών για να σε οδηγήσουν σε μια νέα ερωτική σχέση ή να περάσει σε μια άλλη φάση ο δεσμός σου. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε μια μεγάλη αλλαγή αυτό το διήμερο, μπορείς να αποκτήσεις μια μόνιμη χαρά και αισιοδοξία, ενώ αν έχεις στο μυαλό σου να δημιουργήσεις μια σχέση με σοβαρή προοπτική και μέλλον, είναι πάρα μα πάρα πολύ πιθανό να συμβεί αυτό το σαββατοκύριακο. Εσύ που έχεις μια σχέση, θα διαπιστώσεις πώς το να δεσμευτείς ακόμη πιο σοβαρά δε θα πρέπει να σε τρομάζει καθόλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μιλάμε για το πιο σεξουαλικό διήμερο, μιλάμε για το πιο ερωτικό και καυτό σαββατοκύριακο που πέρασες ποτέ. Δε θα μπορούσα να σου πω κάτι λιγότερο, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα να σε επηρεάζει, εσύ σιγοτραγουδάς «καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου…» και οι γύρω σου… χάνουν πάσα ιδέα για εσένα. Βλέπεις, δε σε έχουν συνηθίσει να παρασύρεσαι από τα πάθη σου. Μη δίνεις σημασία εσύ, έχει έλξη αυτό το διήμερο και μάλιστα πολύ έντονη, που μπορεί να σε κάνει να περάσεις ένα από τα πιο όμορφα και κυρίως ξέγνοιαστα σαββατοκύριακα. Πέρα από το ό,τι είναι ιδιαίτερα καυτό, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις μια νέα, σοβαρή σχέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Ποιος κερδίζει στο ατομικό αγώνισμα της Κυριακής έπαθλο και ασυλία! Τρομερό παρασκήνιο

ΖΥΓΟΣ

Σου έχω και καλά νέα για αυτό το διήμερο, αλλά και κάποιες αστρολογικές όψεις που χρειάζονται λίγη προσοχή από τη μεριά σου. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία (για να ξεκινήσω με τα όχι και τόσο καλά νέα) σε ωθεί να υπερβάλεις, να έχεις υπέρμετρη αισιοδοξία και αν κάποιο άτομο θελήσει να σου κόψει τη φόρα αυτή, δεν το έχεις σε τίποτα να αντεπιτεθείς. Μπορεί να δημιουργηθεί λοιπόν ένταση με τα αγαπημένα σου άτομα, από την άλλη όμως (πάμε στα θετικά γεγονότα), η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο μπορεί να σου εγγυηθεί ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα και μια στροφή στην αισθηματική σου ζωή. Αν έχεις μια σχέση, η τρυφερότητα και ο συναισθηματισμός θα είναι στα ύψη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αμαρτίες, πάθη και σεξουαλικότητα έχει αυτό το σαββατοκύριακο. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα να επηρεάζει εσένα, το πιο σεξουαλικό ζώδιο, αναρωτιέμαι αν θα έχουμε καύσωνα λόγω του καλοκαιριού ή από τα δικά σου καμώματα. Είτε είσαι μόνος/η είτε όχι, λίγη σημασία έχει, αυτό το διήμερο και οι δυο κατηγορίες θα απολαύσουν στιγμές ανεπανάληπτες και απροσδόκητες. Το διήμερο αυτό θα το θυμάσαι για καιρό, θα σου μείνει αξέχαστο, γιατί θα βιώσεις την απρόσμενη και ακατανίκητη επιθυμία να βρεθείς ερωτικά με συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο έρωτας και η επαφές αυτού του διημέρου μπορούν να σου εγγυηθούν μια νέα τρυφερή πορεία, που δεν είναι απαραίτητο να μείνει μόνο σε ερωτικά πλαίσια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι έχεις κανονίσει Τοξότη μου γι’ αυτό το σαββατοκύριακο; Ποια είναι τα σχέδιά σου; Να σου αποκαλύψω πως είναι ένα διήμερο με πολλές ανατροπές και ευχάριστες εκπλήξεις, ειδικά στην αισθηματική σου ζωή, που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Είναι μια καλή αφορμή να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις και να εξομαλύνεις τις όποιες διαφορές είχες μέσα στο δεσμό σου. Αν η μοναξιά σε είχε κάνει να κλειστείς κάπως στον εαυτό σου και να έχεις χάσει την ελπίδα ότι θα βρεις ένα άτομο που να αξίζει να είναι πλάι σου, έρχεται αυτό το διήμερο να γεμίσει με αυτοπεποίθηση και διάθεση για να κατακτήσεις όποιο άτομο ποθήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο πραγματοποιείται αυτό το διήμερο και σίγουρα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να σου φέρει μια νέα ερωτική σχέση, ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή ένα έντονο και απροκάλυπτο φλερτ. Πάμε όμως και στο… «αλλά»! Αυτό το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και στον Δία, σε κάνει υπερβολικά αισιόδοξος/η. Σε κάνει να αισθάνεσαι πως μπορείς να τα επιτύχεις και να τα κατακτήσεις όλα, ενώ έχεις ένα δυναμισμό και θάρρος, που μπορούν να σε οδηγήσουν σε εντάσεις. Στην ουσία, θέτεις πολύ μεγάλους στόχους, αυτό βέβαια δεν είναι αρνητικό, αλλά όταν εμπλέκονται στα όνειρά σου τρίτα άτομα ή εξαρτάσαι από αυτά, αρχίζεις να υπερασπίζεσαι τις επιθυμίες σου με λάθος τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πώς θα σου φαινόταν αν αυτό το σαββατοκύριακο, ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σου έκανε μια ανεπανάληπτη ερωτική εξομολόγηση; Αν σου έλεγε ευθέως τι νιώθει για εσένα, τι βλέψεις έχει, πώς αισθάνεται όταν είναι μαζί σου και άλλα πολλά γλυκόλογα; Για σκέψου το τώρα που είναι νωρίς, γιατί δεν έχεις και πολύ χρόνο στη διάθεσή σου! Αυτό το διήμερο γίνεται η τέλεια αφορμή να ακούσεις λόγια, που δεν είχες ακούσει ποτέ ξανά μέχρι τώρα, προφανώς ένα άτομο είναι πολύ ερωτευμένο μαζί σου. Ακόμη και αν διαθέτεις μια πολυετή σχέση, το να μάθεις πώς αισθάνεται για εσένα ο/η σύντροφός σου μετά από χρόνια, είναι μια μεγάλη έκπληξη για εσένα.

ΙΧΘΥΣ

Πραγματοποιείται ένα πολύ ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Πλούτωνα κι αυτό σημαίνει πως θα περάσεις απίστευτες, καυτές στιγμές με το ταίρι σου. Ακόμη και αν δε διαθέτεις σχέση, αρκεί μια έξοδος για να ανακαλύψεις τον πιο ερωτικό και καυτό σύντροφο που γνώρισες ποτέ. Είναι ένα καυτό σαββατοκύριακο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μια σοβαρή σχέση, αφού όταν δυο σώματα έλκονται, μπορεί να ακολουθήσουν και οι καρδιές. Θα βγεις και τα καταπλήξεις τα πλήθη, θα αισθανθείς ότι τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου, ότι προκαλείς πάθη και αμαρτωλές σκέψεις. Και πολύ καλά θα κάνεις, αγαπημένο Ψαράκι, να το εκμεταλλευθείς όλο αυτό.

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share