Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Τα ζώδια των ημερών 22 με 27/06 by MagicF’Ariel!

22 Ιουνίου 2017 08:31
Τα ζώδια των ημερών 22 με 27/06 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έντονο το πλανητικό σκηνικό των ημερών, αφού ο Ερμής στις 21/6 μπαίνει στο Καρκίνο, όπως και γίνεται Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 24/6!

Οι πρωταγωνιστές των ημερών είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι. Νέα ξεκινήματα προκύπτουν, οι ιδέες είναι πολλές, όμως συναισθηματικά θα υπάρχει ένταση και τάση υπερβολής.

Η Αφροδίτη και ο Άρης παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια και προκαλούν πάθος για το χρήμα και τον έρωτα.

Βασικά μπαίνουμε σε μια περίοδο που τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στα γλυκά μας τα Καρκινάκια. Να τολμήσω να πω πως γλυκαίνει το σκηνικό; Πως έρχεται επιτέλους καλοκαιράκι; Πως οι έρωτες θα ανθίσουν από εδώ και πέρα; Εντάξει δεν έχω παράπονο, τα λουλούδια είναι πια πολύχρωμα, ζωντανά και ομορφαίνουν τη ζωή μας.. Η φύση το έκανε το έργο της..
Τώρα πια εμείς οι άνθρωποι πρέπει να κάνουμε το επόμενο το βήμα. Πώς θα φτιάξουμε ένα κύκλο, εκείνον της ζωής; Πώς θα έρθουν οι αναμνήσεις, αν δε ρισκάρουμε για τον έρωτα και την αγάπη;

Είμαι μια ρομαντικιά, χαζοχαρούμενη ύπαρξη, σε έναν κόσμο πολύ σκληρό και αδιάφορο!

Είμαι αυτή που είμαι και σε όποιον αρέσει..

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 22 Ιουνίου 1986: Ο Μαραντόνα σκοράρει με το "χέρι του Θεού" που έμεινε στην ιστορία! (videos)

Κριός
Διχασμένη είσαι τις μέρες αυτές. Από τη μια θες να αφιερώσεις χρόνο στις ανάγκες του σπιτιού σου, από την άλλη στο σύντροφό σου. Στις 23 σε στρεσάρουν και προκύπτουν πάλι εντάσεις στις 24 και 25. Απέφυγε ανακοινώσεις που θα μετανιώσεις αργότερα. Μην είσαι υπερβολική!
Επαγγελματικά: Χρειάζεσαι μια άδεια για να ξεκουραστείς και να αλλάξεις προτεραιότητες. Από τις 26 και μετά οργανώνεσαι εκ νέου. Μην αντιδράς άσχημα όταν σε κρίνουν.

Ταύρος
Μέρες που η διάθεσή φτιάχνει και έχεις περισσότερη όρεξη, να βγεις έξω, να ανταλλάξεις απόψεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Νιώθεις μυστήρια από τις 23 ως τις 25, απέφυγε να εκνευριστείς και να χαλάσεις το κλίμα. Οι ενοχές σε κάνουν πιο γλυκιά. Διώξε μακριά την ανασφάλεια! Επαγγελματικά: Μια ευκαιρία σε περιτριγυρίζει και θα πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου και να την αρπάξεις δίχως καμία αμφιβολία. Να είσαι πεισματάρα και ισχυρογνώμων.

Δίδυμος
Τις μέρες αυτές η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις. Από τη μια νιώθεις σίγουρη πως θα τα καταφέρεις και από την άλλη όχι και τόσο. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα μέχρι και τις 24. Τυχερή ημέρα στον έρωτα στις 26. Αύξησε τα έσοδά σου! Επαγγελματικά: Τα νέα είναι ευχάριστα και δυσάρεστα από τις 21 ως και τις 23! Μελέτησε καλά τα δεδομένα και κινήσου αναλόγως. Να είσαι μετρημένη, για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Καρκίνος
Μια ευτυχία τη νιώθεις από τις 21 ως και τις 23! Βέβαια η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε κάνει κυκλοθυμική και αντιδραστική. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να πεις και να κάνεις. Ένα shopping therapy στις 26 είναι αναγκαίο κακό. Γίνεσαι υπερβολική πολύ. Ασχολήσου με ότι σε ενδιαφέρει! Επαγγελματικά: Μέρες που θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις με τις ιδέες σου. Φεύγεις από τη θεωρία, μπαίνεις στη πράξη και πετυχαίνεις το σκοπό σου. Εμπόδια στις 23 σε κάνουν πιο δυνατή.

Λέων
Πολλές οι ιδέες που έχεις, για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Ανταπόκριση δε θα βρεις και τόσο εύκολα. Στις 23 σε μαλώνουν, όμως εσύ πεισμώνεις περισσότερο και αντιδράς. Πρόσεχε λίγο τις παρέες σου στις 24 και 25. Ένα ερωτικό ραντεβού σε αναστατώνει ευχάριστα μέχρι τις 27. Άκουσε με προσοχή το τι σου λένε!
Επαγγελματικά: Ξεσηκώνεσαι από τις 24 και μετά, για κάτι νέο. Μελέτησε προσεχτικά τη κάθε σου τη κίνηση, γιατί έχεις μια τάση να υπερβάλεις και να φαντάζεσαι μη εφικτά πράγματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινάει ο μίνι καύσωνας στην χώρα: Σε ποιες περιοχές θα πλησιάσει το θερμόμετρο τους 35 βαθμούς;

Παρθένος
Από τις καλύτερες μέρες του μήνα! Ευχάριστα τα μαντάτα, κάνεις ότι σου αρέσει κυρίως στις 24. Προτίμησε ένα μικρό ταξιδάκι στις 25, για να αλλάξεις παραστάσεις και να ανανεωθείς. Οι εκπλήξεις μπορεί να είναι αρκετές, αρκεί να διαλέξεις μια διαφορετική παρέα. Μη ξεσπάς ανούσια! Επαγγελματικά: Ο κόπος σου δε πηγαίνει χαμένος. Μέχρι και τις 23, ένα πρόσωπο που σε εκτιμά ιδιαιτέρως, σου προσφέρει βοήθεια ή πληροφορίες για ένα οικονομικό θέμα.

Ζυγός
Σε πιάνει το καλοκαιράκι για τα καλά και ξεσηκώνεσαι για ταξίδια, βόλτες, νέες γνωριμίες και όχι μόνο. Έχεις απίστευτη ενέργεια και ξεκινάς μια νέα δραστηριότητα προκειμένου να εκτονωθείς ευχάριστα. Μέχρι τις 27 εκφράζεσαι με άνεση, όμως μην επιμένεις να γίνει το δικό σου. Απέφυγε τα πείσματα!
Επαγγελματικά: Αλλάζεις δουλειά, ασχολείσαι με κάτι πιο δημιουργικό. Μια ιδέα είναι αρκετή, για να επιλέξεις κάτι επιπλέον και για την εμπειρία και για τα έσοδα. Κινήσου αναλόγως.

Σκορπιός
Μέρες που σκέφτεσαι μόνο το χρήμα. Πώς θα βγάλεις περισσότερα και πώς θα καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο, σκέψου μήπως πρέπει να ταξιδέψεις, να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα, ίσως και έναν νέο τρόπο ζωής! Μια έκπληξη σε περιμένει στις 25! Επαγγελματικά: Τυχερές ημέρες στις 26 και 27, αφού καταφέρνεις να επικοινωνήσεις για θέματα που σε ενδιαφέρουν, να λάβεις και τις απαντήσεις που αναζητάς και να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης
Θες, δε θες θα ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα και οικονομικά συγχρόνως. Καιρός να μαζευτείς και ότι είναι δικό σου, να παραμείνει δικό σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις με άνεση παρακάτω. Τυχερή ημέρα στις 26! Κάνε ότι σου αρέσει στις 27! Να έχεις επιχειρήματα! Επαγγελματικά: Κατεύθυνε με τον τρόπο σου τους άλλους και να είσαι ιδιαίτερα απαιτητική τις μέρες αυτές. Μην αφήνεις εκκρεμότητες, πλησιάζει η στιγμή που θα σε πνίξουν.

Αιγόκερως
Έχεις σκοπό να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, να έχεις καλύτερη συμπεριφορά και να αγαπήσεις πάλι με το περιβάλλον σου. Κάτι έχεις μέσα στο μυαλό σου και στις 24 και 25 το ανακοινώνεις και προκαλείς πάλι εντάσεις. Μη δίνεις περισσότερα από όσα πρέπει. Μην αντιδράς! Γίνεσαι υπερβολική.
Επαγγελματικά: Μέχρι τις 27 να τακτοποιήσεις τη κάθε σου εκκρεμότητα. Εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που χειρίζεσαι διάφορες καταστάσεις. Να έχει plan b. Δε ξέρεις ποτέ τι έρχεται.

Υδροχόος
Μέρες που θα φροντίσεις τον εαυτό σου. Πηγαίνεις στο γιατρό, ξεκινάς διατροφή, μπορεί να γυμναστείς και περισσότερο. Λαμπερή, γοητευτική και σέξι στις 26, δίνεις σημασία στον έρωτα, στο φλερτ και ανταμείβεσαι για τη προσπάθεια που κάνεις. Χαμογέλα! Μη τα θες όλα δικά σου! Επαγγελματικά: Από τις 22 μέχρι τις 24, κάνεις πολλές συζητήσεις για το μέλλον. Βάζεις νέους στόχους και μετά από καιρό βλέπεις φως στο τούνελ. Ναι στις ιδέες, όχι σε οικονομικό ρίσκο.

Ιχθύες
Βελτιώνεται η διάθεσή σου και ερωτοτροπείς ξανά είτε με το σύντροφό σου, είτε με μια νέα ύπαρξη. Όμορφες μέρες για να δείξεις τα συναισθήματά σου στις 24 και 25. Βοήθησε τους ανθρώπους σου όσο περισσότερο μπορείς και μη λες πολλά! Άλλαξε διακόσμηση στο σπίτι!
Επαγγελματικά: Δημιουργικές οι μέρες αυτές. Σου ζητούν διάφορα, να αναλάβεις κάτι επιπλέον. Ρώτα τι θα λάβεις πρώτα. Δίνε λύσεις όπου μπορείς και μη βάζεις εμπόδια από μόνη σου.

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share