Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια των ημερών ως 25/04/2017 by MagicF’Ariel!

22 Απριλίου 2017 10:42
Τα Ζώδια των ημερών ως 25/04/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο από αστρολογικής άποψης, μόλις μας ξημέρωσε.
Ανεξάρτητα του πως νιώθω, θα με ξεπεράσω και θα πω, ας δώσουμε μια, να πάνε όλα στα κομμάτια και ας ακολουθήσουμε τη καρδιά μας. Τι επιθυμεί ο καθένας για τον εαυτό του;

“Listen to your heart when its calling for you..” υπέροχο τραγούδι των Roxette, όταν έχεις μεγαλώσει με τέτοιες μουσικές, πώς να μη το εμπεδώσεις το θέμα μετά; Χαχα.. οπότε ως ρομαντικό και αλλοπαρμένο ξωτικό που είμαι, σας το αφιερώνω με πολύ αγάπη..

καλό ΣΚ!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για πρώτη φορά: Η Ειρήνη Κολιδά ξεσπά κατά του Ντάνου: «Μας έκανε τον αρχηγό και ήθελε να…» (Βίντεο)


Κριός
Αλλάζει η διάθεσή σου προς το καλύτερο και από τις 20 μέχρι και τις 22, δίνεις μεγάλη σημασία στο σύντροφό σου και στη σχέση σας. Ρομαντική η διάθεσή σου, μην είσαι απαιτητική όμως. Ξεκουράσου στις 23. Ότι κάνεις μέχρι και τις 25, έχει λογική εξήγηση. Μην είσαι παρορμητική! Επαγγελματικά: Δράσε στις 19, όπως εσύ νομίζεις. Γνωρίζεις καλύτερα από όλους το τι πρέπει να κάνεις. Μέχρι τις 24 θα έχουν φανεί τα αποτελέσματα της δουλειάς σου. Κινείσαι σωστά.

Ταύρος
Ένα μαντάτο στις 21 σου φτιάχνει πολύ το κέφι. Μαγική η ημέρα σου στις 22, βγαίνεις έξω, διασκεδάζεις, συναντάς πολύ κόσμο. Μέχρι και τις 25 όμως οι σκέψεις που κάνεις είναι σχετικά δυσάρεστες. Προσπάθησε να εκφράζεσαι ελεύθερα και να μη μένεις μόνη. Κράτα τις ισορροπίες! Επαγγελματικά: Τυχερές οι μέρες σου στις 20 και 21, μπορεί να σου κάνουν μια πρόταση σχετικά διαφορετική και να χαρείς πολύ. Να λες τις ιδέες σου άφοβα και να της στηρίζεις κιόλας επίμονα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκρέμισε" το διαδίκτυο: Το αντίο της Ελένης Ράντου στον Στάθη Ψάλτη!

Δίδυμος
Παράξενες οι μέρες σου, προσπάθησε στις 19 και 20, να είσαι εγκρατής, αλλά συγχρόνως εκφραστική και ειλικρινής. Ευχάριστες σκέψεις και δημιουργικότητα γεμίζουν τις μέρες σου μέχρι τις 22. Να έχεις εναλλακτικές, κάτι απρόβλεπτο συμβαίνει μέχρι τις 25! Διώξε μακριά τη μελαγχολία!
Επαγγελματικά: Ενώ οι ιδέες σου αρέσουν και δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον, ξαφνικά αλλάζουν γνώμη και αυτό σε στρεσάρει πολύ. Προσοχή στις 19 και 25. Κράτα διπλωματική στάση.

Καρκίνος
Θα πρέπει να προσέξεις τις σχέσεις σου τις μέρες αυτές, γιατί προκαλείς εντάσεις με τη συμπεριφορά σου και όχι μόνο! Ξεκουράσου στις 21 και 22, κάνε ότι σου αρέσει. Προσπέρασε μερικές κουβέντες στις 23. Μήπως να συμβιβαστείς μέχρι τις 25; Προετοιμάσου για μια δυνατή κόντρα! Επαγγελματικά: Σου κάνουν το χατίρι όμως θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις 24 και 25! Σε αμφισβητούν και καλό είναι να έχεις ακράδαντα επιχειρήματα για όλα τα ζητήματα που παίζουν!

Λέων
Φλερτάρεις πολύ τις μέρες αυτές από τις 20 μέχρι και τις 22. Βρίσκεις και νέο ερωτικό σύντροφο, αν γυρεύεις κάτι τέτοιο. Απογοητεύεσαι στις 23, γιατί κάτι δε σου αρέσει, κάτι σε ενοχλεί. Συζήτησε τις ανησυχίες σου στις 24 με ένα δικό σου πρόσωπο. Απέφυγε τις συγκρίσεις!
Επαγγελματικά: Σου δίνεται η ευκαιρία στις 19 και 20 να αποδείξεις την αξία σου στο χώρο που κινείσαι. Να είσαι και αγαπητή συγχρόνως, έχει σημασία μεγάλη. Προσοχή στις 25!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφτασε ο Xανταμπάκης στην Ελλάδα κάτω από άκρα μυστικότητα. Γιατί τον υποδέχτηκαν με σπαθιά;

Παρθένος
Μια ύπαρξη σε παρασέρνει γλυκά στις 22, μπορεί να ζήσεις πολύ γλυκές ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου ή με μια νέα ύπαρξη. Διατήρησε το κέφι σου στις 23. Μη τα θες όλα δικά σου μέχρι τις 25. Κάνε χώρο για νέα πράγματα στη ζωή σου. Διεκδίκησε τα χρήματά σου!
Επαγγελματικά: Να είσαι απόλυτη στις 19! Έχεις βάλει ένα στόχο και πρέπει να ανταμειφθείς για αυτό. Να είσαι λογική, με επιχειρήματα όμως απέφυγε τις εντάσεις στις 25!

Ζυγός
Μη μένεις στις σκέψεις μόνο, να τις κάνεις πράξεις, ιδιαίτερα αν είναι να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που έχεις μέχρι τις 22 και απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο σου. Ασχολήσου με τη κηπουρική στις 23. Μη παίζεις με τη φωτιά!
Επαγγελματικά: Οι συνεργασίες σου κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή. Ανησυχείς άδικα από τη μια από την άλλη μέχρι και τις 25 θα δημιουργήσεις ένα κλίμα πολύ δυσάρεστο στη δουλειά σου.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη πλέον στα ίσα της, σε βοηθά να βελτιώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, καιρός να αλλάξεις σελίδα, να κάνεις νέες γνωριμίες. Μέχρι και τις 22, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί πολλά ευχάριστα μπορεί να συμβούν! Απέφυγε τις βιασύνες.
Επαγγελματικά: Με ανάδρομο τον Ερμή πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις προκύπτουν. Μη βιάζεσαι και κάνε υπομονή. Λαμβάνεις τις απαντήσεις που προσμένεις μέχρι και τις 25!

Τοξότης
Μέρες που θα ταξιδέψεις κάπου μακριά, προκειμένου να βρεθείς πιο κοντά στο σύντροφό σου. Ακόμα και μια εκδρομή με φίλους, είναι αρκετή για να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες. Ο Άρης από τους Διδύμους στις 21, σε γλυκαίνει και σε κάνει πιο προσιτή. Απέφυγε τα περιττά έξοδα! Επαγγελματικά: Προσπάθησε να κλείσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Απέφυγε κάθε ρίσκο. Μέχρι και τις 25 μπορείς να ζητήσεις μια αύξηση. Ή ακόμα να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Αιγόκερως
Ερωτικές πολύ οι τελευτές μέρες του Απρίλη για εσένα! Αφιερώνεις πολύτιμο χρόνο στο ταίρι σου, αγαπιέστε ξανά! Το σύμπαν κάνει μαγικά ακόμα και για τους μοναχικούς της παρέας. Μην αγχώνεσαι για θέματα που αφορούν άλλους. Απέφυγε τις απότομες αλλαγές. Μην εκτίθεσαι! Επαγγελματικά: Βελτιώνονται οι σχέσεις σου και ένα ευχάριστο νέο προκύπτει μέχρι και τις 25! Αναγνωρίζεται ο κόπος σου και λαμβάνεις ένα μπόνους; Παίρνεις προαγωγή; Υπομονή!

Υδροχόος
Δίνεις σημασία στον έρωτα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Προτιμάς να ζήσεις ρομαντικές στιγμές γεμάτες από πάθος, παρά να ασχοληθείς με τη δουλειά σου. Ξεδίνεις ευχάριστα και ικανοποιείς το σύντροφό σου. Μια νέα γνωριμία στις 22 σε αναστατώνει πολύ! Βάλε προτεραιότητες!
Επαγγελματικά: Ευχάριστα τα μαντάτα! Γίνεται αυτό που επιθυμείς, αλλά θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά, για να πετύχεις τους στόχους σου! Απέφυγε τις επενδύσεις. Όχι ακόμα!

Ιχθύς
Ο Άρης στους Διδύμους από τις 21 και μετά σε κάνει πολύ ερωτική, πολύ γοητευτική και προτιμάς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου. Αλλιώς η περίοδος είναι ιδανική, για φλερτ και νέες γνωριμίες. Μην αγχώνεσαι με το παραμικρό. Να είσαι ξεκάθαρη!
Επαγγελματικά: Χρήματα λαμβάνεις, βρίσκεσαι στο σωστό το δρόμο! Κλείσε ότι εκκρεμότητες έχεις γιατί μετά τις 20 ανοίγουν οι δουλειές σου και προχωράς σε κάτι νέο. Πρόσεχε τα έξοδα που κάνεις.

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share