Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 17/04/2017 by MagicF’Ariel!

17 Απριλίου 2017 12:22
Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 17/04/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε τόσο ζεν κατάσταση, που ξέχασα πως σήμερα είναι Δευτέρα, μια νέα εβδομάδα έχει ξεκινήσει εδώ και κάτι ώρες!

Η μέρα αστρολογικά είναι πολύ χαρωπή, ναζιάρικη, ρομαντική, άκρως επικοινωνιακή και έχει όλα τα φόντα για να μεταμορφωθεί σε αισθησιακή και πολύ ερωτική για μερικούς..

Let it flow.. όπως πάνε και όπως έρθουν.. υπάρχει λόγος να ζορίζουμε τις καταστάσεις; Μια ανέμελη μέρα, τεμπέλικη πολύ, ανοιξιάτικη, ακόμα ηλιόλουστη.. που μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας..

Μη το σκέφτεστε..

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μισώ τον Χανταμπάκη που δεν τον γνωρίζω καν! Είμαι τόσο ηλίθιος ή απλά θέλω να έχω μια άποψη της... μόδας;"

Κριός
Σήμερα που λέτε θα γίνετε πιο τεμπέληδες από ποτέ! Είτε βρίσκεστε κάπου μακριά από το σπίτι σας, είτε μέσα σε αυτό, δε θα κουνήσετε ούτε το δαχτυλάκι σας. Από κρεβάτι, σε καναπέ, άντε και ξαπλωτοί κάτω από ένα δέντρο να λιάζεστε. Σα τις γατούλες ένα πράγμα. Να κάνετε όμορφες σκέψεις, ξεχάστε πως αύριο έχει δουλειά. Και τι έγινε; Η πρώτη είναι ή η τελευταία φορά; Όσο παίζει γιατί έρχονται βροχές!

Ταύρος
Φάγατε, κοιμηθήκατε, ξεκουραστήκατε, σας πιάσανε τα ψυχολογικά σας, θυμηθήκατε τα παλιά, μπορεί να πλαντάξατε και στο κλάμα, σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα. Πιο θετική και αισιόδοξη, τουλάχιστον αστρολογικά! Για αυτό όπου και αν είστε ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω από το σπίτι μια βόλτα, να ξεσκάσετε, να σας δει και ο ήλιος! Τι να κάνουμε ο καιρός έχει γυρίσματα και το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα. Καιρός για όμορφες αλλαγές, δε λέτε;

Δίδυμος
Μέρα που θα τους θυμηθείτε όλους ένα πράγμα. Από το πρωί θα κάνετε τα τηλεφωνήματά σας και θα κανονίσετε τα πάντα όλα. Γεμάτο το πρόγραμμα να είναι από φιλικές συναντήσεις και τι στο κόσμο όλον! Η μέρα του κουτσομπολιού και της απόλυτης επικοινωνίας. Τέτοιο χάρισμα, μη πάει και χαμένο. Κρίμα είναι.. Και αφού μάθετε πού θα βρίσκετε ο καθένας, θα ξεκινήσετε χαλαρά το μαγικό σας το ταξίδι.. Και ότι προλάβετε. Πάντως τα νέα είναι πολλά!

Καρκίνος
Μέσα στις γλύκες θα είστε σήμερα και με πολύ ρομαντική διάθεση. Σας έχω ικανούς να θυμηθείτε ιστορίες από τα παλιά και να δακρύσετε κιόλας. Το θέμα είναι πως αν νιώσετε παραπάνω αγάπη για το σύντροφό σας, ή ένα φίλο, ή ακόμα για ένα πικρόχολο συγγενή, να την εκφράσετε, να τη μοιράσετε έτσι απλά, δίχως να περιμένετε ανταλλάγματα. Είναι ωραίο που υπάρχουν δίπλα σας κάποιοι, είτε βρέχει, είτε έχει ήλιο! Ηρεμήστε και απολαύστε συναισθήματα λοιπόν, σα τα μικρά τα παιδιά!

Λέων
Εννοείται πως σήμερα δε θα μείνετε μόνοι σας λεπτό. Επιβάλλεται να είστε με κόσμο, με παρέες, για να είστε χαρούμενοι και ξένοιαστοι. Ας είναι προσωρινό όλο αυτό αφού από αύριο, επιστροφή στα γνωστά, για αυτό φροντίστε να πάτε μια βόλτα, ακόμα και μέχρι και τη θάλασσα. Να κάνετε κάτι το διαφορετικό, για να σας μείνει η μέρα αξέχαστη. Τι λέτε; Ακόμα και μια πεζοπορία στο βουνό, είναι μια καλή ιδέα, για να ανανεωθεί ο εγκέφαλος από το καθαρό τον αέρα. Μη βαριέστε.. Όσο φάγατε, φάγατε!

Παρθένος
Ρομαντική η διάθεσή σας πολύ! Κάποιον έχετε βάλει στο μάτι, ερωτικά αναφέρομαι φυσικά και δε θα σας ξεφύγει με τίποτα! Τηλεφωνήματα, συναντήσεις, γλυκόλογα, από όλα τα καλά έχει η μέρα σας, αν είστε διαθέσιμοι και εσείς.. Σίγουρα θα προτιμήσετε ένα καφέ, μια γωνίτσα κάτω από τον ήλιο και να μιλάτε ασταμάτητα για τις επιθυμίες σας και τις πιο προσωπικές σας τις σκέψεις. Μπορεί όμως και υπό το φως του φεγγαριού να προκύψουν μαγικές στιγμές!

Ζυγός
Αν αποφύγατε τις προηγούμενες ημέρες να συναντήσετε συγγενείς και τα σχετικά, σήμερα, να το ξέρετε δε θα μπορέσετε να ξεφύγετε με τίποτα. Όμορφα θα περάσετε, θα ακούσετε πάλι ιστορίες για αγρίους, αλλά αν το καλοσκεφτείτε αυτές είναι που κάνουν τις στιγμές μοναδικές και αξέχαστες! Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας σε ανθρώπους που έχουν καιρό να σας δουν και να είστε εκεί, έστω για λίγο. Δε πειράζει, κάνει καλό και σε εσάς, ανεξάρτητα αν δε το βλέπετε..

Σκορπιός
Τέλεια μέρα για να ασχοληθείτε με τον έρωτα! Για να φλερτάρετε με τη ψυχή σας, για να στείλετε εκείνο το μήνυμα, για να κλείσετε επιτέλους ένα ραντεβού που θα σας προσφέρει τόση χαρά, που ακόμα δε τη φαντάζεστε. Όλα θέλουν το χρόνο τους και από αστρολογικής άποψης σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να μπείτε στο παιχνίδι και να παίξετε! Τίμια έτσι; Δε θέλω ζαβολιές! Να κάνετε έρωτα με το σύντροφό σας, να πείτε εκείνο το σ’αγαπώ, να νιώσετε και εσείς λίγο άνθρωποι..!

Τοξότης
Είστε καχύποπτοι πολύ, γιατί σκέφτεστε πως θα ρίξουν πάνω σας τίποτα ευθύνες της τελευταίας της στιγμής και θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Μη κάνετε τέτοιες σκέψεις, γιατί είναι σα να προκαλείτε το σύμπαν ένα πράγμα. Από το να αποφεύγετε το ένα και το άλλο, μιλήστε ξεκάθαρα, μάθετε τι θα μπορούσαν οι άλλοι να περιμένουν από εσάς, κάντε το και ξενοιάστε! Τι το λιβανίζετε το θέμα; Κατά βάθος δε θα σας χαλάσουν το κέφι, αρκετά προσφέρατε έτσι δεν είναι;

Αιγόκερως
Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια! Νομίζω παρά φάγατε και πού να κουνήσετε τώρα; Μέρα που θα αράξετε σε διάφορα σημεία, μέχρι να βραδιάσει δε σκοπεύετε να κάνετε και πολλά. Μεταξύ μας τώρα, δε παίζει να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί είστε οι αγχωτικοί της παρέας. Με το ρολόι στο χέρι. Θα βρέξει κιόλας, μη σας πιάσει στο δρόμο, ή στη βόλτα, ή την ώρα που θα κοιμάστε κάτω από το αγαπημένο σας το δέντρο! Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, θα τεμπελιάσετε μέχρι να σας ταρακουνήσει το Αιγοκερίσιο εκείνο κακό χεράκι.. Δεν έχετε βάρκα, αλλά αυτοκίνητο.. χαχα!

Υδροχόος
Φτου μη σας ματιάσω, σήμερα είστε καλά ψυχολογικά και χαμογελαστοί. Το πήρατε το χαπάκι εκείνο το ροζ, είμαι σίγουρη! Μέρα που θα την αφιερώσετε στην οικογένειά σας, ή στα φιλαράκια σας, αφού πόσο θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας πια και πόσο θα αποφεύγετε τον έναν και τον άλλον. Στο μυαλό σας τριγυρνά μια ψυχή. Θα κάνετε κάτι για αυτό; Θα εκφραστείτε αυθόρμητα να φτιάξετε μαγεία; Ή το τείχος είναι πολύ ψηλό; Όπως το φτιάξατε, έτσι να το χαλάσετε.. Λέω!

Ιχθύς
Μια πολύ ωραία μέρα σας ξημέρωσε. Να ντυθείτε όμορφα και να βολτάρετε μέχρι να βραδιάσει. Όπου και αν είστε θα συναντήσετε πολύ κόσμο, γνωστούς και φίλους και θα εντυπωσιάσετε με τη παρουσία σας. Καιρό έχετε να σουλατσάρετε έτσι, για αυτό να ξέρετε πως το φλερτ είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα, ανεξάρτητα σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας από εσάς. Για αυτό μη το παρακάνετε με το αλκοόλ και ξεφύγει η κατάσταση και μετά δείτε κάποιοι τη παντόφλα έτσι ξαφνικά.. Οι ελεύθεροι απολαύστε!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share