Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 28/03/2017 by MagicF’Ariel!

28 Μαρτίου 2017 08:52
Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 28/03/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Νομίζω αρκετοί με ακολουθήσατε εχθές σε εκείνο το δάσος, παίξαμε ένα hide & seek, ήταν πολύ ωραία, γελάσαμε με τη ψυχή μας, είναι πολύ μαγικό το μέρος εκείνο.

Οι ματιές είναι αληθινές. Τα χαμόγελα αγνά και παιδικά. Όμως το μυαλό, έκανε μερικές πονηρές σκέψεις. Έτσι δεν είναι; Οι κουφάλες των δέντρων, the perfect place to be! Αχ δε μπορώ αναστατώνομαι..!!!

Σκανδαλιά στη σκανδαλιά, όλο και κάποιος θα σκοντάψει, αυτή είμαι σίγουρα εγώ, η ονειροπόλα, χαζοχαρούμενη γκαφατζού, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Έφτασα 40 και μυαλό δεν έβαλα! Έχω όμως καρδιά μεγάλη! Για λίγους και καλούς. Κερνάω μοσχάτο dusty, κρασί του Θεού Διονύσου, σε remix.. χαχαχα! Ο σκοπός είναι οι αισθήσεις να χαλαρώσουν και το μυαλό να κάνει πολύ ευχάριστες σκέψεις.. ..άσε με να σε αποπλανήσω.. θα λατρέψεις τη κάθε στιγμή.. μωρό μου!

φιλάκια...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο σημερινό επεισόδιο του Survivor: Ποιος παίκτης τραυματίζεται σοβαρά; (video)


Κριός
Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και σήμερα θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με νέα πράγματα. Δεν είναι και τυχαίο αυτό, η Νέα Σελήνη, θα σας κάνει να νιώσετε πιο δυναμικοί και αεράτοι και γιατί όχι να μη βάλετε ένα στόχο πιο δύσκολο, για να έχει και σασπένς η υπόθεση. Χρόνο έχετε;

Ταύρος
Βρε τι πάθαμε με αυτό το παρελθόν! Είναι αστρολογικό το φαινόμενο, σίγουρα πράγματα, σήμερα θα γίνει πιο έντονο το σκηνικό, οι ενέργειες εκείνες οι μαγικές οι αόρατες, θα σας στείλουν αδιάβαστους, να είστε σίγουροι για αυτό. Τελικά τι θα κάνετε; Θα ανοίξετε τις πόρτες διάπλατα ή θα τρέξετε μακριά;;;

Δίδυμος
Πολύ δυνατούς και ανεξάρτητους σας βρίσκω και ανησυχώ. Ή είναι που το πήρατε απόφαση πως στηρίζεστε στα πόδια σας εξολοκλήρου, ή απλά έχετε βρει ένα νέο παιχνιδάκι κάπως συναρπαστικό. Αποδείξτε σε όλους σήμερα, πως είστε ικανοί για τα πάντα, πως μπορούν να βασίζονται πάνω σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Γιατί πρέπει να ξεφορτωθείτε όλα τα 50ευρα μέχρι τις 05 Απριλίου;

Καρκίνος
Μέρα πολύ όμορφη, θα τη βρείτε την άκρη σε θέματα δουλειάς και κατά πάσα πιθανότητα να κόψετε δρόμο. Σκέφτεστε διάφορες αλλαγές που θέλετε να κάνετε προκειμένου να προχωρήσουν οι υποθέσεις σας, άντε μπείτε και στη πράξη τώρα, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα. Εντυπωσιάζετε με την ευστροφία σας!

Λέων
Επαναστατική η διάθεσή σας, δε ξέρω τι αποφάσεις έχετε πάρει, πάντως σήμερα κάτι θα κάνετε που θα αφήσετε αρκετούς με το στόμα ανοιχτό. Μόνο μην είναι ο ενθουσιασμός της στιγμής. Να επιμείνετε στα πιστεύω σας και φυσικά να έχετε ακράδαντα επιχειρήματα. Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικτό τροχαίο με τέσσερις νεκρούς σοκάρει το Πανελλήνιο! (video)

Παρθένος
Τι πάθατε και εσείς; Έχω την εντύπωση πως βρίσκεστε σε απόλυτη σύγχυση. Επιθυμείτε μια θέλετε το ένα και μια το άλλο, όμως μένετε στάσιμοι στην ίδια τη θέση. Ε λοιπόν σήμερα, μόλις νιώσετε κάτι το μαγικό, θα πάρετε και την απόφαση του πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα. Επιλέξτε ένα διαφορετικό μονοπάτι. Λίγη περιπέτεια.. χρειάζεται!

Ζυγός
Σας το ξανά λέω, είναι οι καλύτερες μέρες του Μάρτη κυρίως για επαγγελματικά θέματα. Το φύλαγε για το τέλος, πάντως αν ψάχνετε για εργασία, μη το σκέφτεστε σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να προσεγγίσετε τον οποιονδήποτε. Η φαντασία σας καλπάζει και μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού. Η Θεά Τύχη είναι με το μέρος σας!

Σκορπιός
Ωραία μέρα για να στρέψετε τη προσοχή σας σε επαγγελματικά θέματα. Ίσως να γίνουν και διάφορες συζητήσεις μπροστά σας, για να δουν πώς θα αντιδράσετε και ποια η γνώμη σας. Είναι μια ωραία ημέρα, για να ασχοληθείτε με το μέλλον. Οι ευκαιρίες θα βολτάρουν μπροστά σας. Δώστε σημασία στα σημάδια!

Τοξότης
Σας πιάνει κατά κάποιο τρόπο το παράπονο. Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλετε αλλαγές. Ακόμα και στη καθημερινότητά σας. Από το να γκρινιάζετε στο σύντροφό σας ή τους φίλους σας, πάρτε και καμιά πρωτοβουλία και οργανώστε κάτι το διαφορετικό. Δώστε εσείς το κίνητρο και μετά ακολουθούν και οι άλλοι.

Αιγόκερως
Πολύ μαγική η μέρα σας. Ξέρω δε πιστεύετε σε αυτά, αλλά μερικές φορές οι βαθύτερες επιθυμίες που έχετε, οι σκέψεις εκείνες που μόνο εσείς γνωρίζετε, βοηθούν στο να συμβούν πολλά και διάφορα. Να προσμένετε το απρόβλεπτο, ευχάριστο θα είναι και σίγουρα πολύ συγκλονιστικό! Αγωνιώ!

Υδροχόος
Σήμερα γλυκά μου θα μπείτε από τη θεωρία στη πράξη. Σκεφτήκατε τόσα και τόσα, καιρός για δράση. Θα είναι επαγγελματικό; Θα είναι ερωτικό; Πάντως είστε έτοιμοι για όλα και κανείς και τίποτα δε σας σταματά! Κάνετε στροφή που λέμε και αλλάζετε πολύ το τοπίο της ζωής σας. Are you sure???

Ιχθύς
Καιρός για νέες γνωριμίες, διαφορετικές που θα έχουν να σας προσφέρουν και πέντε πράγματα. Επίσης χρειάζονται και οι αλλαγές, γιατί αυτές σας ανανεώνουν και σας δίνουν ιδέες για το πώς θέλετε να είστε εμφανισιακά, για το πού θέλετε να κυκλοφορείτε τα βράδια, με ποιους θέλετε να συνεργαστείτε επαγγελματικά.

magicfariel.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share