Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου (24-26/03)!

24 Μαρτίου 2017 14:13
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου (24-26/03)!

Τα έντονα ερωτικά συναισθήματα και οι απρόσμενες συναντήσεις θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του πολύ ενδιαφέροντος διημέρου που πρόκειται να περάσουμε.

Στις 25 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και θα έχουμε διάθεση να φλερτάρουμε να κάνουμε γνωριμίες και να εκφράσουμε τα αισθήματά μας. Θα υπάρχει άλλωστε μια ρομαντική και ονειροπόλα διάθεση που θα εντείνεται με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς.

Βέβαια και στις 26 Μαρτίου που ο Ερμής σε είναι σύνοδο με τον Ουρανό, το αναπάντεχο θα είναι αυτό που θα μας ενθουσιάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμπερή μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα: Σημαιοφόρος κοριτσάκι από το Αφγανιστάν έκλεψε την παράσταση! (video)


Κριός

Τόσο η σύνοδος Ήλιου Αφροδίτης, όσο και του Ερμή με τον Ουρανό θα σας ευνοούν και θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κάποιο άτομο από τον Καρκίνο θα σας προσεγγίσει.

Ταύρος

Με την αυτοπεποίθησή σας αυξημένη και γνωρίζοντας πολύ καλά τι αναζητάτε θα μπορέσετε να έχετε εκπληκτικές ευκαιρίες. Μάλιστα κάποιο άτομο από τους Διδύμους θα σας κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε σπουδαίος ηθοποιός!

Δίδυμοι

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση θα έχετε με ένα άτομο από τους Ιχθείς που θα σας ενθουσιάσει, βέβαια ευνοήστε ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό και θα περάσετε συγκλονιστικά.

Καρκίνος

Τα άστρα σας κάνουν γοητευτικούς και η διέλευση της Σελήνης πολύ ρομαντικούς. Έτσι ένα άτομο από την Παρθένο θα σας πλησιάσει και θα νοιώσετε όμορφα μεταξύ σας. Α

Λέων

Ασφαλώς και θα περάσετε ένα εκπληκτικό διήμερο αφού οι σύνοδοι των πλανητών είναι με το μέρος σας και σας κάνουν πολύ γοητευτικούς. Έτσι θα έχετε μια απρόσμενη συνάντηση με ένα άτομο από τον Αιγόκερω που θα σας συναρπάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στην Λιβαδειά: Σκυλιά επιτέθηκαν σε 10χρονο κορίτσακι! Ήρωας ένας περαστικός που της έσωσε την ζωή

Παρθένος

Μια πολύ όμορφη περίοδος θα ξεκινήσει και θα νοιώθετε έντονη αυτοπεποίθηση. Κάποιο άτομο από τον Ταύρο θα σας κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση και θα ενθουσιαστείτε.

Ζυγός

Οι πλανήτες και η διέλευση της Σελήνης σας κλείνουν κυριολεκτικά το μάτι, ανοίγοντας νέους δρόμους για ερωτικές περιπέτειες. Κάποιο άτομο μάλιστα από τον Υδροχόο θα σας γοητεύσει με τον τρόπο του.

Σκορπιός

Η Σελήνη με την διέλευσή της, αλλά και γενικότερα με την αστρολογική κατάσταση θα εκπέμπετε μια πολύ όμορφη και ελκυστική εικόνα προς τα έξω. Ένα άτομο από τον Λέοντα θα σας προσεγγίσει και θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα.

Τοξότης

Οι πλανήτες θα δημιουργήσουν μια καταπληκτική κατάσταση για ένα ξεχωριστό διήμερο και όχι μόνο. Ένα άτομο από τον Ζυγό θα σας προσεγγίσει και θα σας κινήσει το ενδιαφέρον .

Αιγόκερως

Πολύ ενδιαφέρουσες καταστάσεις πρόκειται να περάσετε το διάστημα αυτό. Ένα άτομο από τον Σκορπιό θα σας προσεγγίσει και θα σας γοητεύσει.

Υδροχόος

Μια πολύ γοητευτική εικόνα θα εκπέμπετε και θα προσελκύεται τα βλέμματα των άλλων. Μάλιστα ένα άτομο από τον Κριό θα σας πλησιάσει και θα σας προκαλέσει με το φλερτ του και με τον ιδιαίτερο τρόπο του.

Ιχθείς

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας και την ρομαντική διάθεσή σας ασφαλώς και θα προκαλείται τα βλέμματα των άλλων. Ένας Τοξότης μάλιστα θα έρθει για να σας προτείνει μια νέα περιπέτεια .

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share