Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 24/03/2017 by MagicF’Ariel!

24 Μαρτίου 2017 09:24
Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 24/03/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι λέτε να σας τρελάνω λιγάκι σήμερα; Είναι και Παρασκευή, τα τσάκρα μου έχουν αποσυντονιστεί, διάσπαρτα μες στο σύμπαν, ψυχολογική κατάσταση αλλούα!

Τι γνώμη έχετε για τις κατάρες;;;; Έχω αρχίσει να πιστεύω, πως τα παραμυθάκια με τις μούμιες και τους Φαραώ να κάπου εκεί στην Αίγυπτο έκρυβαν και κρύβουν μεγάλες αλήθειες.


Μπορεί να μη ζωντανέψει ποτέ η μούμια, όμως η ενέργεια που έχει, είναι πολύ δυνατή, ανεπανάληπτη. Γιατί η ψυχή, ποτέ δε πεθαίνει. Και μήπως με εκείνα τα έλαια και τις προσευχές τις μυστήριες, γινόταν κάποιο μαγικό τελετουργικό, για να διατηρηθεί η ψυχή ανα τους αιώνες;;; Και αν ο άνθρωπος αυτός ήταν κακός; Ή είχε αδικηθεί; Αν του αφαίρεσαν το δικαίωμα να ολοκληρώσει το έργο του όσο ζούσε; Αν υπήρχαν απωθημένα;

Απλά αιώνια ερωτήματα, που θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε, ακόμα και ένας Φαραώ!

Για αυτό λέω πως όσο ζούμε, μας δίνεται καθημερινά η ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, να λέμε την αλήθεια, να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να κάνουμε αυτό που πραγματικά μας αρέσει. Όσο πιο ξεκάθαρες είναι οι προθέσεις μας, άλλο τόσο είναι και οι σχέσεις μας και η ψυχή μας είναι ήρεμη. Εντάξει υπάρχουν και μερικοί που λατρεύουν τα ψέματα και την υποκρισία, γιατί πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ καλού και κακού, αλλά ποιος ο λόγος;;;; Πιο το κέρδος..;;;; Αφού το κακό γυρίζει πάντα στη πηγή του.. Νόμος!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο λόγος που οι «Διάσημοι» γύρισαν την πλάτη στον Αγγελόπουλο! Τον έπιασαν να…



Κριός
Έχω την εντύπωση πως θα ξεσηκωθείτε σήμερα για να κάνετε πολλά πράγματα! Εννοείται πως δε γίνεται να χωριστείτε σε χίλια κομμάτια, ούτε να ικανοποιήσετε τις ορέξεις των άλλων. Ή θα κοιτάξετε τον εαυτό σας και θα γίνει αυτό που εσείς θέλετε, ή τους άλλους και ο χρόνος πάει σας τελείωσε. Υπερβολικοί και μέσα στον ενθουσιασμό, θα ξεπεράσετε τις δυνάμεις σας και κάποια στιγμή, θα κλατάρετε.. μμμμ κατά τις οχτώ το βράδυ; Με μέτρο..

Ταύρος
Καλή μέρα για να εκφραστείτε ελεύθερα. Να πείτε τη γνώμη σας και να μάθουν και οι άλλοι το τι πραγματικά σας αρέσει. Θα σας έλεγα να αφήσετε το πολύ το μπούρου-μπούρου και να μπείτε στη πράξη, γιατί δεν έχει κάποιο νόημα πλέον να μένετε στη θεωρία. Και κάπως έτσι μπορεί να στριμώξετε τους συνομιλητές σας και να δείτε τις αληθινές τους τις προθέσεις. Έχουν σκοπό να προσφέρουν ή όχι;

Δίδυμος
Έχετε τρελαθεί εσείς κανονικά. Έχετε βαρεθεί τις τωρινές σας τις ασχολίες, κακώς μπλέξατε εξ αρχής, αλλά έτσι είστε εσείς. Ενθουσιάζεστε και μετά βαριέστε. Σήμερα θα το ψάξετε από όλες τις πλευρές, γιατί πρέπει να βρείτε ένα παραθυράκι για να ξεφύγετε. Αν κάτι μπορεί να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα, ας γίνει άμεσα, δίχως πολλά-πολλά. Πασαλείμματα λέω εγώ, αυτά προκαλεί η κακή πλευρά του εαυτού σας. Μαζευτείτε δε σας παίρνει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είδαμε στο Survivor: Η κατίνα Σόφι Πασχάλη, οι τσακωμοί με Αγγελόπουλο και η επεισοδιακή αποχώρηση με κλάματα! (video)

Καρκίνος
Δύσκολη πολύ η μέρα σας. Είστε λίγο αλλού και αλλού, σας βγαίνει και η κούραση της εβδομάδας, ονειροβατείτε κιόλας, θα τα κάνετε κάπως αχταρμά και θα σας μαλώσουν και πάλι. Δεν έχετε την όρεξη να σας ενοχλήσουν, δε δέχεστε κουβέντα, καμία παρατήρηση δεν είναι αποδεκτή. Και κάπως έτσι μπορεί να προκύψουν λογομαχίες, να ξεστομίσετε κατά λάθος μυστικά και να εκτεθείτε και εσείς και μερικοί άλλοι. Συγκρατηθείτε και απομακρυνθείτε!

Λέων
Μέσα στις γλύκες θα είστε σήμερα και ξαφνικά θα ζητήσετε το ένα και το άλλο και μπορεί να σας κάνουν και το χατίρι έτσι επειδή είστε και καλά παιδιά. Ναζιάρικη η μέρα σας, ρομαντική και ίσως και χαζοχαρούμενη, αλλά όταν βγαίνει ο ήλιος για τα καλά, τότε κάτι παθαίνετε. Ξυπνάει το είναι σας, εκείνο το παιδί της ζαβολιάς. Για αυτό να φλερτάρετε με τη ψυχή σας, να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας. Να πείτε ένα μικρό ψεματάκι στη δουλειά; Καλό τριήμερο! Χαχα..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Βακάκη;

Παρθένος
Ζόρικη η μέρα σας, γιατί θα ακούσετε το μακρύ και το κοντό του καθενός. Θα πρέπει να βγάλετε άκρη κιόλας, τίποτα δε θα είναι ξεκάθαρο και θα εκνευριστείτε απίστευτα. Μήπως να λέτε σε όλους ναι;;;; Όχι να το πιστέψετε κιόλας, αλλά αν θέλουν να ακούσουν φαμφάρες και θετικά σχόλια, χαϊδέψτε τους εκεί τα αυτιά να σας αφήσουν στην ησυχία σας. Μετά όμως έχει το απόλυτο φιλτράρισμα, έτσι;

Ζυγός
Λάμπετε σήμερα κανονικά! Θα ξυπνήσει και ο τέλειος δικηγόρος του διαβόλου που κρύβεται μέσα σας και θα πετύχετε το σκοπό σας ο κόσμος να χαλάσει. Βασικά νιώθετε μια απίστευτη αισιοδοξία, είστε γεμάτοι από θετική ενέργεια και άκρως επικοινωνιακοί. Να ξεφύγετε είναι το σύνθημα, να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, γιατί χρειάζεται και αυτό πού και πού. Τυχερή ημέρα για τις επιδιώξεις σας!

Σκορπιός
Σας πιάνουν στα πράσα που λέμε. Είναι επαγγελματικό το θέμα, κάτι γνωρίζετε που οι άλλοι θα το μάθουν και ξαφνικά μπορεί να σας ζητήσουν και τα ρέστα. Τσακώνεστε με αρκετούς, θα σας πρότεινα να τους βάζατε στη θέση τους και να κρατήσετε και το στόμα σας κλειστό. Ας επιμένουν, ας χτυπιούνται εσείς βράχος! Κάντε τη ζαβολιά με το να ηρεμήσετε τα πνεύματα για να βγείτε κερδισμένοι από όλες τις απόψεις!

Τοξότης
Η μέρα σας πολύ περίεργη θα συμβούν διάφορα που θα σας αναστατώσουν και θα σας κάνουν ασυγκράτητους και επιθετικούς. Εννοείται πως θα πρέπει να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, να αφήσετε μερικές ψυχές να ξεσπάσουν μπροστά στα μάτια σας, να ζήσετε το παραλογισμό σε όλο του το μεγαλείο, αλλά εσείς ψυχραιμία πάνω από όλα. Όσο περνάει η μέρα τα πράγματα θα μπαίνουν στη θέση τους. Από μόνα τους πια..

Αιγόκερως
Ωχ όρεξη που την έχετε μέρα που είναι.. Όλο και κάτι θα ακούσετε, μια χαζομάρα ας πούμε, που αν δε προσέξετε μπορεί να χάσετε πολύτιμο χρόνο για αυτή και φυσικά θα στάξετε το φαρμάκι σας, γιατί πόσο πια; Υπάρχουν και εκείνοι που γουστάρουν, αποζητούν το μπινελίκι σας, για να στρώσουν και να πάρουν μπροστά. Στη τσίτα σας βρίσκω και έτοιμους ακόμα να σηκώσετε και τα μανίκια αν χρειαστεί. Μάχιμο το πεδίο! Άνευ λόγου και αιτίας!

Υδροχόος
Με τα μούτρα στη δουλειά! Πόσο άρρωστοι είστε πια; Από τις 365 μέρες που έχει ο χρόνος, τις 5 ερωτοτροπείτε, τις υπόλοιπες εργάζεστε και βάζετε νέους στόχους! Να πάτε σε ένα γιατρό να το κοιτάξετε αυτό! Πέρα της πλάκας, να τα δώσετε όλα σήμερα, να μην αφήσετε κανέναν να σας αποσυντονίσει, έχετε σχέδιο και πρέπει να πετύχει. Αφήστε τα λόγια τα μεγάλα και τις θεωρίες τις ονειρεμένες. Μπείτε στη πράξη ολοταχώς! Φυσικό χυμό πορτοκάλι ήπιατε;;;

Ιχθύς
Μέσα στη τρέλα και στη παράνοια σήμερα, γιατί είναι τέτοιο το αστρολογικό που το δικό σας το μάτι κάνει ήδη σβούρες. Η ψυχασθένεια σε όλο της το μεγαλείο, επιθυμείτε πολλά πράγματα, ονειρεύεστε άλλα τόσα, ανοίγετε το στοματάκι σας και ναι κάποιοι χαμογελούν και κάποιοι κάνουν χαρακίρι. Είστε οι φευγάτοι της παρέας, πνίγεστε μέσα στο σπίτι, πνίγεστε και στο γραφείο, ελικόπτερο πότε θα αγοράσετε;;;; Μια βόλτα με τα πόδια, θα σας κάνει καλό. Καθαρός αέρας και γρήγορα βήματα. Ξεδώστε φυσικά!

magicfariel.


 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share