Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 22/03/2017 by MagicF’Ariel!

22 Μαρτίου 2017 11:04
Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 22/03/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μαζί με τα σύννεφα ήρθαν και οι σκέψεις οι μελαγχολικές. Η πιο αισιόδοξη εικόνα της ημέρας, είναι κάτι πουλάκια, που βολτάρουν μέσα στις πορτοκαλιές. Τα ταΐζουμε κιόλας, είναι θρεφτάρια κανονικά! Πόσο τα λατρεύω.. Να μπορούσα να τα αγγίξω κιόλας, να τους προσφέρω και ένα χάδι. Ανεπανάληπτο.. Η τρελή και τα πουλιά της.. χαχα!

Σκέφτομαι δε μπορώ τους μονόχνοτους τους τύπους. Εκείνους που ασχολιούνται μονόπλευρα με ένα ζήτημα, άντε και δυο και μετά τέλος. Δε γίνεται να μην υπάρχει ποικιλία στη ζωή του ανθρώπου. Ναι δουλειά πάνω από όλα, αλλά με μέτρο. Γιατί ποτέ δε τελειώνει και υπάρχει και η επόμενη ημέρα. Ναι μια άλλη δραστηριότητα, γυμναστήριο ας πούμε, ωραίο είναι να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση, όμως με μέτρο. Υπάρχουν και οι βόλτες. Το σινεμά. Το θέατρο. Μια εκδρομή. Τα extreme sports! Πάμε μια ορειβασία βρε αδερφέ.. Εσύ σκαρφάλωσε και εγώ θα πιω τσίπουρα.. Κάπου στη μέση θα συναντηθούμε.. Να και μια άλλη εκδοχή της ιστορίας..

Η ζωή φεύγει, οι μέρες πουφ εξαφανίζονται.. και εμείς τι κάνουμε για αυτό; Πρέπει να είναι γεμάτες, να υπάρχει ενέργεια, αλλιώς πιο το νόημα..;;;

καταλαβού;;;

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το τραγικό λάθος του ΣΚΑΙ στο Survivor και η αλλαγή που δεν παρατήρησε κανείς! (video)



Κριός
Σας βλέπω να φοράτε σήμερα τη πούλια και τον αυγερινό, έτσι επειδή η ψυχολογική σας η κατάσταση θα είναι τέτοια, που θα θελήσετε με κάθε τρόπο να κάνετε αισθητή τη παρουσία σας οπουδήποτε βρεθείτε και σταθείτε! Για αυτό με μέτρο γενικότερα, γιατί μπορεί η έννοια να είναι μεταφορική. Μη δώσετε λαβές για σχόλια και μην είστε απαιτητικοί! Υπάρχει και άλλος τρόπος να γίνει το δικό σας.

Ταύρος
Μυστήρια η μέρα σας και απρόβλεπτη πολύ. Δε ξέρω από πού θα έρθει το μαντάτο, πάντως μπορεί να ξετρελαθείτε από χαρά κάποια στιγμή της ημέρας και να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια. Και ακόμα Πάσχα δεν ήρθε. Εντάξει χαμογελάστε, δακρύστε, πάρτε βαθιές ανάσες, περπατήστε κανά τετράγωνο, αλυσοδεθείτε αν χρειαστεί, δε πρέπει να το βγάλετε με ντουντούκα σε καμία περίπτωση. Ψυχραιμία.. είπαμε, μια κρύο και μια ζέστη!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη τραγωδία με νεκρό άνδρα στην Πιερία!

Δίδυμος
Κάπου έχετε μπλέξει εσείς και σήμερα είστε έτοιμοι να κάνετε μερικά βήματα πίσω. Αυτό δε γίνεται σε καμία περίπτωση γιατί τούτη τη φορά ότι έχετε αναλάβει πρέπει να το ολοκληρώσετε. Δύσκολο κάτι τέτοιο, μπορεί να γκρινιάζετε όλη την ημέρα και να γυρεύετε για αφορμές που θα σας κάνουν να λακίσετε από τη πίσω πόρτα. Μην ελπίζετε σε κάτι τέτοιο. Σας έχουν πάρει χαμπάρι και έχουν κλείσει τις εξόδους!

Καρκίνος
Πολύ ζόρικη η μέρα σας. Μέσα στη μαύρη τη μαυρίλα, έχει και συννεφιά έξω, έδεσε το γλυκό! Μέσα στη γκρίνια και τα νευράκια θα είστε σήμερα, τίποτα δε θα σας αρέσει, ούτε τα ρούχα σας, ούτε το σπίτι σας, ούτε η δουλειά σας, πάει σας χάνουμε. Ανυπόφοροι είστε έτσι, να το ξέρετε αυτό, για αυτό να συνέλθετε το συντομότερο. Αποφύγετε το τιμόνι, ή τις μακρινές τις διαδρομές, γιατί δε σας βλέπω καλά! Μέρα είναι θα περάσει..

Λέων
Φάτε καλό πρωινό, πιείτε τους χυμούς σας, τα νερά σας, γιατί σας βλέπω να μαλλιάζει η γλώσσα σας, με το καλημέρα. Ρητορεύετε κανονικά, γιατί ξαφνικά έχετε πολλές ιδέες, συναντάτε και πολύ κόσμο, βρίσκεστε σε καλό mood, γιατί όχι να μη βγάλετε τα εσώψυχά σας. Ναι θα σας θαυμάσουν, όμως καλό είναι να γνωρίζετε και να θυμάστε τι λέτε στο καθένα γιατί ο ενθουσιασμός σας, είναι και λίγο αυτοκαταστροφικός. Το νου σας..

Παρθένος
Να ξέρετε πως τίποτα σήμερα δε θα πάει ρολόι και θα νιώσετε έτσι έναν εκνευρισμό, γιατί τόσος κόπος, τι; Θα πάει στράφι; Κάντε πίσω και μην επιμένετε, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που να μη τις έχετε δει και έτσι να σας δοθεί η ευκαιρία να τις ανακαλύψετε και να βγάλετε ακόμα και ένα διαφορετικό πόρισμα. Μέχρι το απόγευμα θα έχει δείξει το θέμα προς τα πού τραβά και θα ηρεμήσετε. Κάποιος έχει δίκιο.

Ζυγός
Είδατε καλό όνειρο μες στη νύχτα και θα ξυπνήσετε πολύ ορεξάτοι για να σκανδαλίσετε και να πειράξετε τον κόσμο όλον. Έτσι κάνουν τα ξωτικά. Είναι πειραχτήρια μεγάλα και πόσο σας ταιριάζει αυτό, πόσο! Μέσα στη ζωντάνια θα είστε σήμερα, την αισιοδοξία και τα χαμόγελα και θα παίξετε και μια φοβερή θεατρική παράσταση, που θα τους αφήσετε όλους με το στόμα ανοιχτό. Ο σκοπός είναι να πάθουν εκείνοι το εγκεφαλικό και όχι εσείς!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτη ενημέρωση! Απίθανη προσφορά για Λονδίνο με 25 ευρώ αεροπορικά εισιτήρια

Σκορπιός
Μαύρη, μαυρίλα, είναι αστρολογικό το φαινόμενο, για αυτό μη πάρετε τίποτα κατάκαρδα σήμερα. Αποφύγετε την επαφή με ανθρώπους, που μπορούν να σας αναστατώσουν και να σας πληγώσουν, έτσι επειδή. Εξαφανιστείτε καλύτερα, γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τη καρδιά σας. Είναι τόσο χάλια το τοπίο, που άσπρο θα λέτε εσείς, μαύρο θα ακούνε. Καμία συζήτηση που θα κάνετε δε θα βγάλει κάπου.. Ψυχραιμία.. ή ψυχοφάρμακα;;;

Τοξότης
Με πολύ άγχος θα ξεκινήσει η ημέρα σας, γιατί έχετε τόσες ιδέες για το τι πρέπει να κάνετε και ακόμα βρίσκεστε στη πρώτη. Μη βιάζεστε γιατί το σώμα δε μπορεί να ακολουθήσει, ούτε οι άλλοι φυσικά, σιγά-σιγά και να αξίζει κιόλας ο κόπος. Αγωνιάτε για μια απάντηση, για ένα ραντεβού, κάτι σας έχει μπει στο μυαλό και δε βγαίνει με τίποτα. Πείσμα και κακό, αλλά βλάπτετε τον εαυτό σας έτσι. Να έχετε υπομονή και αν πραγματικά το θέλετε, όλα θα γίνουν.

Αιγόκερως
Φοβερή η μέρα σας από όλες τις απόψεις. Κάτι έχετε μέσα στο μυαλό σας, μια τρελή ιδέα και αμέσως θα τρέξετε να την ανακοινώσετε. Θα ξαφνιάσετε πολλές ψυχές με τις σκέψεις σας, μπορεί και με την εμφάνισή σας, πάντως σας έχει πιάσει η άνοιξη και πια δε σας αφήνει με τίποτα! Θετική και αισιόδοξη η μέρα σας, κάτι ετοιμάζετε εσείς και το σύμπαν σας σπρώχνει προς τα κάπου, θέλετε, δε θέλετε! Απορώ..

Υδροχόος
Δεν είστε καθόλου καλά ψυχολογικά και σας ενοχλεί ακόμα και η δουλειά σας, που τόσο τη λατρεύετε. Εντάξει κάποιος σας χάλασε το χατίρι δεν εξηγείται αλλιώς, προσέξτε όμως μη καταστρέψετε ότι έχετε φτιάξει με τόσο κόπο μέσα σε μια στιγμή! Καλύτερα να μείνετε μόνοι σας, ή να βρεθείτε με θετικούς και αισιόδοξους ανθρώπους, για να αντλήσετε λίγη από την ενέργειά τους. Θα μου πείτε πόσο να συμβιβαστείτε πια, αλλά μερικές φορές δεν έχετε άλλη επιλογή. Υπομονή, θα τη βρείτε την άκρη εσείς..

Ιχθύς
Χρυσά μου με κάποιον θα τσακωθείτε σήμερα. Εκεί που θα πίνετε το καφεδάκι σας, ή το ποτάκι σας, θα βρεθεί το άτομο που θα σας προκαλέσει, θα σας ενοχλήσει και εσείς θα εκραγείτε κανονικά. Μαζευτείτε γιατί έχετε και ένα status. Βέβαια μπορεί να πιαστείτε και στα χέρια, γιατί σας πατούν στο κάλο και τρελαίνεστε. Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, δε κάνουν καλό. Να είστε με ανθρώπους που σας αγαπούν και μπορούν να σας συγκρατήσουν με ένα τρόπο μαγικό..

magicfariel.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share