Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 21/03/2017 by MagicF’Ariel!

21 Μαρτίου 2017
Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 21/03/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ακόμα μια μέρα ηλιόλουστη και λαμπερή, αχ τι ομορφιά είναι αυτή, έτσι να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας, γιατί ήμαρτον πια! Δεν έχω να σας πω κάποια ιστοριούλα, ψιλο βαριέμαι να είμαι ειλικρινής, έχω χάσει και την έμπνευσή μου.. τη πήρε ο άνεμος.. και τη σκόρπισε στο απέραντο γαλάζιο.. να κάπου εκεί στα νότια.. please come back..!

Αστρολογικά είναι μια μέρα πολύ δυνατή. Επαναστατική η διάθεση του κόσμου, ξεκάθαρη επίσης, δημιουργική και πολύ μυστήρια συγχρόνως.

Η μέρα της χάρης. Της εξυπηρέτησης. Της βοήθειας. Θα φανούν τα πρόσωπα αρκετών, γιατί έτσι γίνεται πάντα. Οι εξαιρέσουν φυσικά και υπάρχουν, αλλά δυστυχώς στα δύσκολα φαίνονται οι αληθινές οι προθέσεις του κόσμου. Κατά βάθος γνωρίζουμε πού θα υπάρξει ανταπόκριση και πού όχι. Για αυτό ας μην απογοητευτούμε και τόσο.

Ας γίνουμε πιο δυνατοί και πιο ανεξάρτητοι!

τι λέτε;

φιλάκια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η τρέλα που έχει κατακτήσει και την Αθήνα! Τα 5 πιο δημοφιλή "δωμάτια απόδρασης" στην πρωτεύουσα



Κριός
Έχω την εντύπωση πως σήμερα θα σας μαλώσουν. Θα σας φωνάξουν, θα σας στριμώξουν στο τοίχο! Νομίζουν είναι η σωστή η απάντηση γιατί ανεξάρτητα το πώς νιώθετε, θυμωμένοι και απογοητευμένοι, δε θα τους αφήσετε να περάσει έτσι. Ότι έχετε να πείτε, μη διστάσετε να το εκφράσετε ελεύθερα. Ας καεί και η γούνα κάποιου άλλου. Ας πρόσεχε!

Ταύρος
Ο Άρης που λέτε θα κάνει τα μαγικά του και από την ώρα που θα ξυπνήσετε, μέχρι την ώρα που θα κοιμηθείτε, θα είστε τσίτα πολύ! Θα ασχοληθείτε με όλες σας τις δραστηριότητες, ξαφνικά ο χρόνος σας φτάνει για όσα θέλετε να κάνετε και το τέλειο είναι πως θα νιώθετε αισιόδοξοι, ήρεμοι και ευτυχισμένοι. Αποφύγετε τις υπερβολές και μη ξεπερνάτε τις αντοχές σας!

Δίδυμος
Πόσα πια μυστικά έχετε εσείς; Δε λέτε κουβέντα τις μέρες αυτές, κρατάτε μέσα σας, μαζεύετε και ξανά μαζεύετε και σήμερα λογικά θα κάνετε ένα μπουμ και θα τα πείτε όλα! Όχι βέβαια εκείνα που σας εκθέτουν, αλλά όλα τα άλλα, τα πιο χαρωπά, τα πιο παιχνιδιάρικα, εκείνα που θα σας δώσουν αυτό που επιθυμείτε να πάρετε. Αυθόρμητοι και ωραίοι, αλλά πάντα με σχέδιο!

Καρκίνος
Μέρα που θα κάνετε το κομμάτι σας. Αφήνετε στην άκρη ότι δε σας αρέσει, ότι δε σας κάνει, αρκετά με το θέμα δουλειά, θα τα κλείσετε όλα από νωρίς και θα τρέξετε να συναντήσετε τους φίλους σας. Μπορεί μια τυχαία συνάντηση, να είναι η αιτία να δείτε ανθρώπους που έχετε χάσει, να ανταλλάξετε νέα φοβερά και τρομερά και να σου.. έφτιαξε και το ψυχολογικό!

Λέων
Σήμερα θα τα δώσετε όλα στη δουλειά σας. Αρκετοί έχετε αλλάξει πόστο, περισσότερες οι ευθύνες, όμως μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει κάποια πρόοδος. Και περισσότερα λεφτά εννοείται. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, μοιραστείτε τις ιδέες σας, γοητέψτε τους άλλους, έχετε ηγετικές ικανότητες. Το ξέρετε αυτό; Και η Θεά Τύχη είναι κάπου κοντά σας!

Παρθένος
Η μέρα του καλλωπισμού. Ένα κομμωτήριο θα πάτε, το σώμα σας θα το φροντίσετε. Οι πολλές τρίχες ας φεύγουν. Βέβαια για τους πιο extreme, απορώ. Έχετε όρεξη για αλλαγές, πρώτα θα ανανεωθείτε εσείς και μετά όλα τα άλλα. Από την άλλη μπορεί να αλλάξετε διακόσμηση στο σπίτι σας. Να το κάνετε ανοιξιάτικο. Να πετάξετε εκείνα τα χαλιά που κρύβουν τόσα μικρόβια. Όπου σας πιάσει το αστρολογικό..!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 21 Μαρτίου: Παγκόσμια ημέρα ατόμων με σύνδρομο Down!

Ζυγός
Έχετε σχέδιο εσείς. Δε γίνεται με τις δικές σας τις πλάτες οι άλλοι να ακούνε ένα μπράβο και εσείς τίποτα. Για αυτό θα κάνετε τη πάπια. Δε θα βοηθήσετε κανέναν. Θα προτιμήσετε να είστε αόρατοι και αθόρυβοι. Έτσι θα φανεί ποιος το έχει και ποιος δε το έχει. Είστε κακά παιδιά και σας αρέσουν οι ζαβολιές και σήμερα το πρόγραμμα είναι σκληρό για πολλούς!

Σκορπιός
Η μέρα κρύβει πολύ έρωτα και πάθος! Ότι και αν κάνατε μέχρι χθες, μουτράκια, πείσματα και κόνξες, πάει τα ξεχνάτε σήμερα με ένα πολύ μαγικό τρόπο. Αποζητάτε την επαφή, είτε με τα μάτια, είτε με το σώμα, ακούτε φωνές παντού, οι μελισσούλες και οι πεταλουδίτσες σε όλο το δωμάτιο, πάει έχετε πέσει πριν καν σας πουν hello..! Φτιάξτε κατάσταση και απολαύστε!

Τοξότης
Και ξαφνικά η τσέπη σας άδεια. Δε παίζει φράγκο. Τα φάγατε όλα! Δεν υπάρχει η περίπτωσή σας, καταφέρατε να βρεθείτε ταπί. Και κάπως έτσι θα θυμηθείτε κάτι φιλαράκια ξεχασμένα, που μια φορά και ένα καιρό τους είχατε μοιράσει μερικά από τα λεφτουδάκια σας. Για ξεκινήστε τα τηλέφωνα και δε θέλω ντροπές. Τα αμοιβαία είναι πάντα τα καλύτερα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor αποκλειστικό: Κόλαση στο σημερινό επεισόδιο! Σκοτώνονται Ευρυδίκη-Σπαλιάρας, Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος (video)

Αιγόκερως
Στροφάρει ο εγκέφαλος σήμερα μη πω τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Πού να ακολουθήσει το σώμα. Η διαίσθησή σας στα κόκκινα, γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε, πριν καν συμβεί, για αυτό και η μέρα σας απρόβλεπτα μαγική. Μη ζοριστείτε ιδιαίτερα, γιατί δε θα έχετε το επιθυμητό το αποτέλεσμα. Αφήστε το να κυλήσει το πράγμα και όπου βγει. Υπομονή!

Υδροχόος
Δεν είστε και στα πολύ καλά σας. Κάτι δε σας αρέσει κυρίως στη δουλειά, ενοχλείστε. Σήμερα θα πεισμώσετε και ίσως και να αγριέψετε, γιατί έχετε μοιράσει τόσα και τόσα στο παρελθόν, ας σας το ανταποδώσει και κάποιος, δε πειράζει. Ζητάτε χάρες από εδώ και εκεί, με όμορφο τρόπο, αλλά συγχρόνως επιτακτικό. Μπορεί να απογοητευτείτε, γιατί θα φανούν τα πρόσωπα αρκετών.. Ευκαιρία να τους διώξετε από κοντά σας!

Ιχθύς
Πολύ θετική μέρα και αισιόδοξη. Μαγική μπορώ να πω, γιατί ότι έχετε στο μυαλό σας θα το κάνετε. Μια ιδέα μπορεί να αρέσει πολύ, να σας θαυμάσουν και να σας στηρίξουν. Ότι σκέφτεστε να το πείτε έξω φωναχτά, τουλάχιστον σε όσους σας γνωρίζουν καλά. Να φιλτραριστεί η τρέλα σας! Δυνατή μέρα που θα καταφέρετε να προχωρήσετε μερικά βήματα μπροστά, δίχως να κοπιάσετε ιδιαίτερα. Πάλι στο συννεφάκι το ροζ σας βλέπω να βολτάρετε!

magicfariel.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ



 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share