Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η MagicF’Ariel σας αποκαλύπτει: Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν τον έρωτα μέσα στο 2017!

20 Μαρτίου 2017
Η MagicF’Ariel σας αποκαλύπτει: Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν τον έρωτα μέσα στο 2017!

Καλησπέρα στη παρεϊτσα τη μυστήρια, που τόσο τη λατρεύω, για έναν ανεξήγητο μαγικό λόγο... Ο Έρωτας όλους μας ενδιαφέρει, άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο, όμως η αλήθεια είναι πως είναι το οξυγόνο της ζωής! Βέβαια με τόσα βάσανα, με τόσα που φορτώσανε στις πλάτες μας, πού κέφι για αγάπες και λουλούδια.

Να όμως που δε μπορώ να πιστέψω πως δεν υπάρχει, ο έρωτας είναι αθάνατος. Ακόμα και μέσα από τις στάχτες ενός πολέμου, ξεφύτρωναν δυο μάτια, δυο χείλη, εκείνες οι στιγμές που έδιναν νόημα στο κάθε τι..

Δε τον απαρνιέμαι, ας με πείτε χαζή, ρομαντική, εξωπραγματική. Υπάρχει είναι εκεί έξω, κάποιος όμως έπαψε να τον αναζητά, να τον επικαλείται, να πίνει εκείνο το γλυκό το νέκταρ στο όνομά του..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκική απόβαση στην Αθήνα: Δεν φαντάζεστε πόσα ακίνητα έχουν αγοράσει οι "γείτονες" στην πρωτεύουσα τον τελευταίο μήνα!

Έρωτα, Έρωτα πού είσαι;;; Μη περιμένεις τα λουλούδια να ανθίσουν, ο ήλιος να γίνει πιο ζεστός. Έλα σε περιμένω να με χαϊδέψεις απαλά με τα πούπουλά σου.. Να με γαργαλίσεις, πονηρά, γιατί σε χρειάζομαι.. Θες να φτιάξουμε πεταλούδες παρέα; Να γεμίσουμε τον κόσμο από όμορφα, πολύχρωμα ζωντανά μικρά πλασματάκια.. Να μοιράσουμε μαγεία, να κάνουμε εκείνο το δάσος να λαμποκοπά από αστερόσκονες.. Έρωτα, Έρωτα.. με ακούς;;;

Και επειδή μπήκα στο πειρασμό, ας βάλω και εσάς.. τι λέτε..;;;;

φιλάκια..

Κριός
Η διάθεσή σας είναι πολύ διαφορετική φέτος από κάθε άλλη χρονιά. Είστε πιο μυστήριοι, πιο γοητευτικοί και αποζητάτε στιγμές ελευθερίας, πάθους και περιπέτειας. Τα κλισέ τα βαριέστε και τα όρια σας πνίγουν! Συνεπώς, θα γυρέψετε τον έρωτα σε ζώδια που έχουν τα φόντα να σας ξυπνήσουν για τα καλά! Να ζήσετε κάτι πολύ δυνατό! Ένας Δίδυμος, μπορεί να σας κλέψει το μυαλό. Να φτιάξετε ένα παραμύθι παρέα. Να ταξιδέψετε. Το πάθος να φουντώσει με ένα Λιοντάρι. Να κάνετε βουτιά στα χάδια ενός Ζυγού. Να σας σαγηνεύσει σεξουαλικά ένας Σκορπιός. Μα τι πόνος; Ένα ρομαντικό παιχνίδι, μυστικό, εγκεφαλικό, πλατωνικό μπορεί να προκύψει με ένα Τοξότη. Και τέλος ο Υδροχόος, είναι εκείνος που θα κάνει τις μέρες σας γοητευτικά απρόβλεπτες! Ποιος θα νικήσει στο τέλος;

Ταύρος
Έχετε τις κλειστές σας καιρό τώρα και ενώ αποζητάτε έναν έρωτα, δε κάνετε τίποτα για αυτό. Νιώθετε πιο ασφαλής μόνοι; Είναι και το πλανητικό σκηνικό τέτοιο που δε σας αφήνει να κάνετε και πολλά, αντιθέτως σιγοντάρει γιατί είναι περίοδος βαθιάς σκέψης. Το ποιοι είστε στα αλήθεια, τι σας αρέσει, τι σας ενοχλεί, που θα πάτε από εδώ και πέρα. Δύσκολοι χαρακτήρες εσείς, μόνο δύσκολοι χαρακτήρες θα σας γοητέψουν. Μπορεί ποικιλία να μην υπάρξει, όμως με ένα Ζυγό μπορεί να φτιάξετε το ψυχολογικό σας. Να χαμογελάσετε ξανά. Επιμένει το σύμπαν, ο Σκορπιός είναι το άλλο σας μισό. Είναι το πρόσωπο που μπορείτε να ζήσετε στιγμές έρωτα και πάθους. Σε έναν Αιγόκερω βρίσκετε την ασφάλεια που αποζητάτε. Άρα υπομονή, το καλό πράγμα αργεί να έρθει!

Δίδυμος
Με πιο αεράτη διάθεση ξεκινάτε τη χρονιά σας και έχετε όρεξη να μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα και να παίξετε με τη ψυχή σας. Το θέμα σχέση αρκετούς δε σας ενδιαφέρει και τόσο, φλερτ να υπάρχει και τίποτα άλλο στο κόσμο όλο. Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν αφού όσο να είναι κάποιες ψυχές εκεί έξω σας αναστατώνουν πολύ περισσότερο. Ένα Κριάρι μπορεί να σας προσφέρει νύχτες αξέχαστες γεμάτες από έρωτα και πάθος. Ο Δίδυμος από την άλλη σας πιάνει πιο εγκεφαλικά. Αλλά μπορεί να βαρεθείτε στη πορεία. Ένας Σκορπιός το δυνατό φύλλο του σύμπαντος! Μια σχέση γεμάτη από ένταση και πάθος. Όλα στα κόκκινα που λέμε. Ο Υδροχόος φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από το σκηνικό. Μαζί δε κάνετε και χώρια δε μπορείτε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διαζύγιο βόμβα! Χωρίζουν Βαρδινογιάννης – Αλοιμόνου! Στα δικαστήρια το ζευγάρι….

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια έχω την εντύπωση πως πολλά αλλάζουν μέσα στη χρονιά για εσάς. Μυστήρια και αινιγματική η ζωή σας, σίγουρα θα αποζητήσετε τον έρωτα, όμως όχι από εδώ και εκεί. Μέσα από το χώρο της δουλειάς σας το βρίσκω πιο εύκολο, αφού τη φετινή χρονιά, αφιερώνετε ήδη χρόνο πολύ. Πού αλλού; Ένας Σκορπιός θα σας γοητέψει. Θα σας θαμπώσει. Θα ξετρελαθείτε. Όμως μπορεί ο πρωταγωνιστής να είναι ένας Ιχθύς, που πιστεύω πως είναι το άλλο σας μισό. Αστρολογικοί μαγικοί συνδυασμοί που προσφέρουν πολύ έρωτα λέμε..

Λέων
Τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και η φετινή η χρονιά είναι γεμάτη από φλερτ και νέες γνωριμίες. Σιγά-σιγά θα βγείτε από το καβούκι σας και θα πέσετε σίγουρα με τα μούτρα στον έρωτα. Ένας Δίδυμος μπορεί να σας προσφέρει κάτι πολύ ευχάριστο, κάτι ανέμελο και απελευθερωτικό. Σίγουρα θα φτιάξετε το ψυχολογικό σας! Όμως σεξουαλικά σας τραβά ένας Σκορπιός. Υπάρχει πάθος, χημεία, έλξη, δε μπορείτε λεπτό μακριά του! Ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές ίσως προκύψουν με έναν Ιχθύ! Έχει τα φόντα να σας προσφέρει χαδάκια, γλυκόλογα, τη φροντίδα που ονειρεύεστε! Πρέπει τα φώτα της δημοσιότητα να είναι επάνω σας εξολοκλήρου!

Παρθένος
Υπάρχει λογική εξήγηση για ότι σας συμβαίνει στον έρωτα. Εκεί που πάει κάτι να στρώσει, χαλά! Ο Κρόνος από το Τοξότη σας βάζει τρικλοποδιές, κάτι θέλει να σας δείξει, κάτι να σας πει, συνεπώς εκεί που ο φτερωτός άγγελος σας λέει καλημέρα, ξαφνικά πουφ και εξαφανίστηκε! Τη φαντασία σας λοιπόν μπορεί να εξιτάρει ένας φευγάτος Δίδυμος. Να σας χαλαρώσει τόσο πολύ η νοοτροπία του για τη ζωή, που να πείτε έστω για λίγο, εκείνο το δε βαριέσαι. Ένας Σκορπιός μπορεί να σας σαγηνεύσει πολύ εύκολα, βέβαια πέρα από καλό έρωτα δε μπορεί να σας προσφέρει κάτι άλλο. Και φυσικά ο Τοξότης είναι σταθερά μέσα στη ζωή σας, δε φεύγει με τίποτα! Είναι το άλλο σας μισό. Η μοναδική ψυχή που ξυπνά ευχάριστα τη δική σας..



Ζυγός
Χρυσά μου αλλάζουν τα δεδομένα με το πιο απρόβλεπτο τρόπο. Πάλι ξανά μανά από την αρχή, αλλά δε γίνεται αλλιώς. Ή θα είστε εσείς καλά ή οι άλλοι. Και πόσο πια οι άλλοι;;; Ζόρικα τα πράγματα στον έρωτα, ακόμα και ο Δίας τι μαγικά να κάνει επιτέλους; Σοβαρεύει το πράγμα με ένα Κριό! Προχωράτε στο επόμενο στάδιο. Το παίρνετε επιτέλους απόφαση! Με ένα Λιοντάρι μπορείτε να ζήσετε στιγμές πολύ ερωτικές και ξένοιαστες. Ένας Υδροχόος, πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Είναι το ταίρι σας και στο μυαλό και στη ψυχή. Παράξενα μας τα λέει το σύμπαν στη περίπτωση τη δική σας, μήπως επιστρέφετε σε γνώριμες αγκαλιές;;;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτά θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο! Εντάσεις στους «διάσημους» και το δυσκολότερο παιχνίδι ασυλίας


Σκορπιός
Μυστήριοι ως συνήθως θα μπερδέψετε πολύ κόσμο μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό το σημείο. Έχω την εντύπωση πως είστε οι πρωταγωνιστές της χρονιάς, αφού με όλα τα ζώδια υπάρχει μια έλξη, μια χημεία, βέβαια δε κάνετε και χωριό με όλους. Το διαφορετικό είναι ο νικητής ως συνήθως. Τις σκανδαλιές όμως θα τις κάνετε, έτσι για τη περιπέτεια και την εμπειρία. Σοβαρεύει το πράγμα με ένα Ταύρο. Διαπιστώνετε πως είναι το άλλο σας μισό, υπάρχει έλξη φοβερή, χημεία, εγκεφαλική επικοινωνία, τι περιμένετε; Για ένα φεγγάρι μια Παρθένος μπορεί να εξιτάρει τη φαντασία σας, αφού η αγνότητά της, είναι ένα θέμα. Και φυσικά ένας Σκορπιός, είναι η αρρώστια σας! Ζήλια, κτητικότητα, πάθος, πολύ καλό σεξ, ίντριγκα, πολύ σκοτάδι. Τι να κάνουμε σας αρέσουν τα πικάντικα..

Τοξότης
Τοξοτάκια μου από ότι έχω καταλάβει ο Κρόνος είναι στα φόρτε του και πιστεύω πως από αλλού θα ξεκινήσετε και αλλού θα καταλήξετε. Κάποιοι τη παίρνετε την απόφαση να προχωρήσετε σε ένα γάμο, βέβαια ποτέ δε θα είστε έτοιμοι για αυτό. Εξαρτάται το πώς νιώθετε. Αν αποζητάτε την ασφάλεια σας βλέπω αγκαλιά με τα παιδιά της Αφροδίτης. Ο έρωτας όμως ο παθιασμένος, γεμάτος από τρέλα και περιπέτεια μπορεί να φανεί στα μάτια ενός Κριού! Η χημεία να είναι έντονη, να υπάρξουν αμέτρητα κοινά σημεία και βουαλά το θαύμα. Το Λιοντάρι από την άλλη τονώνει πολύ την αυτοπεποίθηση σας, το ηθικό και σας μοιράζει απλόχερα μπόλικη αισιοδοξία. Ο Σκορπιός φέτος κολλάει παντού. Στο καθένα έχει να προσφέρει και από κάτι. Καλό σεξ να πούμε στη περίπτωση τη δική σας; Επίσης ένας ανέμελος φαντασμένος Υδροχόος, θα σας τσιγκλήσει το μυαλό.!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το παράκανε: Η προκλητική ανάρτηση της Ελένης του Survivor που προκάλεσε αντιδράσεις! (photo)

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας, που καιρός τώρα για αγάπες και λουλούδια. Δεν είναι έτσι όμως, γιατί χαρακτήρες σα και εσάς, έχετε ανάγκη από συντροφικότητα, καλό διάλογο και επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Πού το ερωτικό στοιχείο σε αυτό; Βρείτε το μόνοι σας! Πάντως το έχετε το θέμα, κρύβετε καλά το θηρίο μέσα σας και φυσικά ένας Καρκίνος μπορεί να το ξυπνήσει για τα καλά. Συνεπώς ζείτε στιγμές πάθους με αυτό το γλυκό το ζώδιο, αλλά δε ξέρω αν θα υπάρξει αίσιο τέλος. Ένα Λιοντάρι μπορεί να σας ξεσηκώσει, να νιώσετε παιδιά και να ξεδώσετε! Και φυσικά με έναν Ιχθύ, μπορείτε να χαλαρώσετε, να αγκαλιαστείτε, να ανεβείτε σε εκείνο το ροζ το συννεφάκι και να ζήσετε τον έρωτά σας!

Υδροχόος
Φέτος θα πρέπει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας γενικότερα, που σημαίνει πως κάποια στιγμή αφού το σκεφτείτε πολύ καλά, θα στρέψετε και τη προσοχή σας στον έρωτα. Βλέπω αρκετοί να λέτε αντίο σε μια κουραστική πλέον σχέση και αρκετοί να δίνετε εκείνο το κομμάτι του εαυτού σας, σε ένα ξεχωριστό άνθρωπο. Και εσείς σα τα φρούτα. Να ωριμάσει πρώτα η ιδέα και μετά! Ένας Κριός θα μπορούσε να σας προσφέρει μια ξεχωριστή σχέση. Δυνατή και ενδιαφέρουσα. Το σεξ μπορεί να είναι καταπληκτικό με ένα Ταύρο. Τι το σκέφτεστε; Με ένα Δίδυμο έχετε δυνατή εγκεφαλική επικοινωνία, δε μπορείτε να αντισταθείτε με τίποτα. Ο αισθησιασμός του Ζυγού σας σαγηνεύει. Ένα μαγικό ταξίδι με ένα Τοξότη μπορεί να σας μείνει αξέχαστο. Και φυσικά με έναν άλλο Υδροχόο θα κάνατε το τέλειο χωριό! Τι να λέμε τώρα; Ένα από όλα αυτά είναι δικά σας.. Ένα..!

Ιχθύς
Και πραγματικά συγκλονίζομαι γιατί αυτό που έχω να σας πω είναι πως φέτος δε θέλετε να έχετε καμία σχέση με τον έρωτα. Σε μυστήρια φάση είστε, σίγουρα δε σας αρέσει να σας κατευθύνουν τη ζωή, μια επανάσταση τη κάνετε και δυο και τρεις αν χρειαστεί. Με κανένα δε τα πηγαίνετε περίφημα, από τη μια υπάρχει έλξη, από την άλλη ποιος τρέχει τώρα. Λέτε να είναι ο Κρόνος που σας κάνει νερά; Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε προκειμένου να υπάρξει λίγος έρωτας στη ζωή σας. Ο Καρκίνος δείχνει απόλυτη κατανόηση στη ψυχασθένειά σας, για αυτό και θα τον προτιμήσετε. Ένας Σκορπιός θα μπορέσει να κρατήσει τα μπόσικα. Έντονη σχέση, γεμάτη από πάθος, ερωτισμό και παιχνιδιάρικη διάθεση είναι με ένα Τοξότη. Κατά τα άλλα δεν έχετε όρεξη φέτος για τέτοια..

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share