Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζυγός, το τυχερό Ζώδιο της ημέρας 20/03/2017 by MagicF’Ariel!

20 Μαρτίου 2017
Ζυγός, το τυχερό Ζώδιο της ημέρας 20/03/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος τις Δευτέρες, επέλεξα να γράψω για το ζώδιο που έχει τη περισσότερη εύνοια για τη σημερινή ημέρα! Μη μου κρατήσετε μουτράκια. Αύριο να είμαστε καλά, θα προσπαθήσω να εξηγήσω, το ανεξήγητο όνειρο για όλους μας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτά θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο! Εντάσεις στους «διάσημους» και το δυσκολότερο παιχνίδι ασυλίας

Λατρεμένοι μου Ζυγοί μπορεί να είναι τσαγκαροδευτέρα, όμως έχετε κοιμηθεί τόσο πολύ, έχετε ξεκουραστεί, που είστε έτοιμοι να παίξετε τη πιο τέλεια θεατρική παράσταση! Έχετε μυριστεί καιρό το τι συμβαίνει γύρω σας και είστε σίγουροι πλέον πως το χαμόγελό σας δε πρέπει να το σκορπίζετε από εδώ και εκεί. Σε λίγους και καλούς και σε όποιον το αξίζει! Συνεπώς, το ύφος σας θα είναι κάπως αυστηρό, θα υψώσετε και ένα τοίχος να, απλησίαστοι σας λέω, όμως για όσους έχουν τη φωλιά τους λερωμένη. Και κάπως έτσι θα δείτε διάφορες αντιδράσεις και θα τους φροντίσετε αναλόγως!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (20-27/03)!


Βέβαια υπάρχει και μια άλλη εκδοχή. Κάποιος να θελήσει να σας ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο που σας φέρθηκε μια φορά και ένα καιρό. Μη πέσετε με τη μια. Να είστε απολύτως σίγουροι για τις προθέσεις των άλλων. Με μέτρο όμως η καχυποψία σας. Μια νέα πρόταση μπορεί να σας προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα ήδη έχετε. Σκεφτείτε το!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το παράκανε: Η προκλητική ανάρτηση της Ελένης του Survivor που προκάλεσε αντιδράσεις! (photo)

Το πιο ωραίο από όλα είναι πως σήμερα είναι η πρώτη μέρα της άνοιξης. Οι πλανήτες έχουν μαγευτεί κάπως, ο Ήλιος σκορπάει παντού την αισιοδοξία, τη χαρά και την ελπίδα και όλως τυχαίως πέφτει μπόλικη χρυσόσκονη επάνω σας. Για αυτό, θέλετε να ερωτοτροπήσετε;;; Να το κάνετε όμως σε ασφαλή και σίγουρα μονοπάτια. Θέλετε να βάλετε ένα νέο στόχο; Δουλέψτε τον πρώτα, κάντε μια πρόταση, ρίξτε την ιδέα στο πιάτο και με τη Νέα Σελήνη στις 28, ορμάτε κανονικά! Παίξτε μπάλα άφοβα. Πώς αλλιώς να σας το πω;;;

φιλάκια..

magicfariel.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share