Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου (17-19/03)!

17 Μαρτίου 2017
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου (17-19/03)!

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το τριήμερο 17-19 Μαρτίου 2017! Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr...

Κριός

Σήμερα μπορεί να βρεθείτε να δουλεύετε μαζί με μια συναρπαστική ομάδα ατόμων. Ίσως αυτό συμπεριλαμβάνει μια ευκαιρία να αυξήσετε τις ικανότητές σας ή ένα νέο σχέδιο ή ακόμα και μια νέα δουλειά.

Ταύρος

Το μυαλό σας είναι κοφτερό, γρήγορο και γεμάτο ιδέες. Οι συζητήσεις με τους άλλους θα σας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να ανοίξουν νέες πόρτες για εσάς αν τις εκμεταλλευθείτε.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη βόμβα μέσα από τον ΣΚΑΙ: "Οι παίκτες τρώνε πριν τα αγωνίσματα!"

Δίδυμοι

Οι συζητήσεις με τους κοντινούς φίλους, τα παιδιά ή τον/την σύντροφό σας μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικές σήμερα. Μάλλον θα μάθετε κάποιες νέες πληροφορίες που ίσως κάνουν την διαφορά στο μυαλό σας.

Καρκίνος

Κάποια γραφειοκρατικά έγγραφα που ίσως αφορούν τα οικονομικά σας θα σας κουράσουν σήμερα αλλά κάποιο κοντινό σας άτομο μάλλον θα σας δείξει έναν τρόπο να τα κάνετε γρήγορα και αποτελεσματικά μέσω του υπολογιστή.

Λέων

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με κάποια πολύ συναρπαστικά άτομα. Μπορεί να έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή να σας προσφέρουν ευκαιρίες να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας.

Παρθένος

Σήμερα ίσως βρεθείτε να ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο που χρειάζεστε ώστε να προχωρήσετε πάνω σε κάτι που κάνετε. Μάλλον θα το βρείτε μέσα από έναν φίλο ή έναν συνάδελφο. Μπορεί ακόμα και να εμφανιστεί μόνο τους.

Ζυγός

Οι εφημερίδες, τα περιοδικά και η τηλεόραση μάλλον θα σας προσφέρουν πολλές συναρπαστικές και χρήσιμες πληροφορίες. Αυτό μπορεί να σας κάνει να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση καθώς θα υπάρχουν νέες ιδέες για σχέδια ή επαγγελματικές ευκαιρίες.

Δείτε επίσης: Εγκεφαλικό πρόβλημα: Τύπος πάρκαρε πάνω στις γραμμές του Προαστιακού! Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Σκορπιός

Το μυαλό σας τείνει πάντα να είναι γρήγορο αλλά σήμερα ίσως δείτε ότι πηγαίνει πολύ γρήγορα εξαιτίας πολλών νέων πληροφοριών που έρχονται μέσα από βιβλία, εφημερίδες ή το internet.

Τοξότης

Η ευκαιρία να κάνετε μια αλλαγή στην ζωή σας την οποία προσπαθείτε εδώ και καιρό μπορεί να εμφανιστεί σήμερα. Αυτό μπορεί να είναι η αλλαγή ενός σπιτιού, η απόκτηση ενός πτυχίου, η αλλαγή επαγγέλματος ή όλα μαζί.

Αιγόκερως

Οι επισκέπτες στο σπίτι σας σήμερα μπορεί να σας βάλουν σε συζητήσεις καινοτόμων τρόπων αύξησης εισοδήματος. Αυτό μπορεί να είναι μέσα από τους υπολογιστές ή μέσα από κάποιες μορφές νέας τεχνολογίας.

Υδροχόος

Οι επαφές που κάνετε μέσα από φίλους ή συναδέλφους, ίσως με νεότερα άτομα, μπορεί να σας φέρουν νέες ιδέες που μπορεί να καλυτερεύσουν την οικογενειακή σας ζωή. Ίσως κάποιος νέος συγκάτοικος να εμφανιστεί.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας αθλητής που πιάστηκε ντοπαρισμένος!

Ιχθύες

Κάποιος νέος εξοπλισμός που θα χρησιμοποιήσετε σήμερα μπορεί να αποδειχθεί συναρπαστικός και είστε πρόθυμοι να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για το πως λειτουργεί. Είναι μια υπέροχη ημέρα για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στους υπολογιστές.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share