Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ερωτικά πάθη ξυπνούν.. μέσα από τις στάχτες εκείνου του χθες..! by MagicF’Ariel

17 Μαρτίου 2017
Ζώδια: Ερωτικά πάθη ξυπνούν.. μέσα από τις στάχτες εκείνου του χθες..! by MagicF’Ariel

Καλησπέρα ξωτικά μου! Και επειδή νιώθω πολύ μυστήρια, μια μαγική ενέργεια με έχει κυριεύσει μέρες τώρα, έτσι επειδή τα σήματα είναι πολλά, τα σημάδια επίσης και όσο να είναι η ρημάδα η διαίσθηση δε πέφτει και τόσο εύκολα έξω, αποφάσισα να γράψω. Δε ξέρω για εσάς, αλλά εμένα με έχει πιάσει.

Να το πω ψευδαίσθηση; Παραίσθηση; Προαίσθημα; Κάτι γίνεται τριγύρω, είναι πολύ δυνατό και με έχει τρελάνει.

Για πέντε μερούλες, η Θεά Αφροδίτη που βρίσκεται ανάδρομη στο Κριό, θα πάρει χαρμόσυνα μαντάτα από τον Ερμή και θα γλυκάνει πολύ! Λέτε να τις στείλει γράμμα ο Θεός Άρης;;; Πως βρίσκεται στο Ταύρο και τη περιμένει; Πως αγωνιά να τη συναντήσει; Να τη κοιτάξει μες στα μάτια, να της φιλήσει τα δυο χείλη, να της κάνει έρωτα τρελό;;;

Και η Θεά θα λιώσει, θα καθίσει κάτω από μια ανθισμένη αμυγδαλιά και θα ονειρευτεί εκείνες τις στιγμές, τις τόσο ξεχασμένες, τις τόσο ωραίες, την απόλαυση να βρίσκεται στα δυο του χέρια και μόνο. Τι σας λέω βραδιάτικο..;;;

Δείτε επίσης: Αποκλειστική αποκάλυψη: Η συγκίνηση του μπαμπά της Ελισάβετ μπροστά στην κάμερα και τα «καρφιά» στον Ορέστη Τσανγκ! Τι εξομολογήθηκε;



Υπάρχει αστρολογική εξήγηση για αυτό, μπορεί ως Ταυρίνα να μη με πιάνει, αλλά έχω πλανήτες στα άλλα τα ζώδια, μου κάνει το ίδιο!

Τα Ζώδια της Φωτιάς, Κριοί, Λιοντάρια και Τοξότες, είστε εκείνοι που θα ενδώσετε ερωτικά, η φλόγα που καίει μέσα σας θα ξεσπάσει και το θέμα είναι με το σύντροφό σας το τωρινό, ή με μια παλιά τυχαία συνάντηση; Να σας πω; Εξαρτάται από το πού συχνάζετε. Αν πηγαίνετε γυρεύοντας, αν ψάχνεστε για περιπέτειες, γνωρίζετε πολύ καλά και πού θα πάτε και ποιον θα συναντήσετε. Έχετε τον τρόπο σας εσείς!

Τα Ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, μια βόλτα στο παρελθόν θα τη κάνετε. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι, θα γυρίσετε πολύ πίσω, ψάχνονται να βρείτε αιτίες, δικαιολογίες, αλήθειες, εκείνες τις απαντήσεις που θα κατανοήσετε και θα εκτιμήσετε τη παρούσα τη κατάσταση. Μπορεί να κάνετε συζητήσεις πάνω σε διάφορα, προκειμένου να βελτιωθεί η σχέση σας, ή να πάρετε τις αποφάσεις σας, τύπου τι κάνετε από εδώ και πέρα.

Αν υπάρχουν εκκρεμότητες με το ερωτικό σας το παρελθόν, αν είναι ανεκπλήρωτο επίσης, αν αξίζει το κόπο, θα αναστατωθείτε, θα χάσετε την ηρεμία σας, γιατί η επιθυμία να το συναντήσετε, να του μιλήσετε, να έρθετε σε επαφή, κάθε μέρα θα γίνεται και μεγαλύτερη.

Δείτε επίσης: Παραιτήθηκε ο Γιώργος Κιμούλης από την προεδρία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»



Και σας λέω, πως όταν ένα πρόσωπο έρχεται στη σκέψη μας, ξανά και ξανά, σημαίνει πως κάτι υπάρχει εκεί πέρα, κάτι έχει να μας δώσει, δεν είναι τυχαίο το ταξίδι του μυαλού. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε το πρώτο το βήμα, να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε, να μοιράσετε συναισθήματα αν χρειαστεί, γιατί κανείς ποτέ δε ξέρει, τι μαγικό πρωινό του ξημερώνει.. Πόσο λαμπερός μπορεί να είναι ο ήλιος..

Πέρα από τις ρομαντικές μου τις σαχλαμάρες, όχι τίποτα άλλο αναφέρομαι σε ζώδια γιούχου.. χαχα.. μη και δε στάξω το φαρμάκι μου θα σκάσω, τις επόμενες ημέρες, να κάνετε αυτό που προστάζει η καρδιά σας. Θέλετε να μονιάσετε με το σύντροφό σας; Σας βγαίνει αληθινά; Τότε να το κάνετε. Ή τουλάχιστον μιλήστε για αυτό. Μη μένετε με σταυρωμένα τα χέρια.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα της Καστοριάς: Το μαρτίνι, οι μπύρες και το δείπνο με την ...



Αν από την άλλη θέλετε να χωρίσετε μια και έξω, γιατί δεν αντέχετε άλλο πια, τότε τι περιμένετε; Τα χρόνια φεύγουν και στο κάτω-κάτω όλοι έχουμε δικαίωμα στην αγάπη. Ο καθένας παίρνει το δρόμο του και τη βρίσκει την άκρη.. Τα πάντα είναι θέμα χρόνου..

Επιστροφή σε μια παλιά αγάπη ;;; Κάτι συμβαίνει.. μαγικό.. Θα δείξει..

νυχτερινά φιλάκια..

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share