Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια των ημερών 15/03 – 21/03/2017 by MagicF’Ariel!

16 Μαρτίου 2017
Τα Ζώδια των ημερών 15/03 – 21/03/2017 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους έφτασαν εκείνες οι μέρες του Μάρτη, οι πιο όμορφες, οι πιο χαλαρές, οι πιο ερωτικές και κάπως έτσι θα βρούμε το χρόνο για να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε ξανά! Την έχω χάσει λίγο την Αφροδίτη, τι κάνει, πού είναι, βρίσκεται ακόμα ανάδρομη στο Κριό;;;

Πού είσαι Θεά μου, να τα μπλέξεις με τον Άρη σου, τον άντρα πολύ power, μπας και ξεφύγουμε και εμείς ερωτικώς;;; Παράτα το Κριάρι, δε ξέρει από αυτά! χαχα.. είμαι σκανδαλιάρικο ξωτικό.. μου αρέσει να αναστατώνω.. έχει γέλιο!

Τέλος πάντων… σας αφήνω με τα νέα της εβδομάδας.. και θα επανέλθω με κάτι το συγκλονιστικό! Κάτι θα βρω.. να σας τσιγκλήσω.. !

φιλάκια..

Δείτε επίσης: Survivor: Η μεγάλη παρεξήγηση με το έπαθλο επικοινωνίας που προκάλεσε αναστάτωση και ξενέρωσε τους παίκτες!


Κριός
Μια από τις καλύτερες εβδομάδες του Μάρτη! Φτιάχνει πολύ η διάθεσή σου. Πηγαίνεις στην αγορά, ψωνίζεις νέα ρούχα, ανανεώνεσαι. Στις 18 και 19 αποφασίζεις να πας μια μικρή εκδρομή. Προσπάθησε να είσαι ισορροπημένη ψυχολογικά στις 20 και 21. Ικανοποίησε τις επιθυμίες σου! Επαγγελματικά: Δείξε προσοχή στις 17. Να είσαι σίγουρη για τις αποφάσεις που παίρνεις. Κάνε αυτά που εσύ θες, μέχρι τις 21 και προσπέρασε τα εμπόδια που σου βάζουν.

Ταύρος
Μέχρι και τις 19 ζεις ρομαντικές στιγμές με μια ύπαρξη. Μη ζητήσεις τη γνώμη κανενός, κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου. Επανέρχονται άνθρωποι από το παρελθόν, σου ομορφαίνουν τη ζωή και η αισιοδοξία σου στα ύψη! Προσοχή στις 20 ένα ψεματάκι ακούς! Μακριά από απαισιόδοξους ανθρώπους!

Επαγγελματικά: Πέφτουν οι ρυθμοί για λίγο, τακτοποιείς τις υποθέσεις σου, μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Τυχερή ημέρα στις 21, πετυχαίνεις ένα στόχο και νιώθεις πολύ ωραία.

Δίδυμος
Κάθε μέρα και καλύτερη. Βρίσκεις τους ρυθμούς σου, είσαι ορεξάτη και με οτιδήποτε ασχοληθείς θα περάσεις όμορφα. Η δημιουργικότητά σου στο φουλ! Από τις 17 ως και τις 19, συνάντησε τους φίλους σου ή προτίμησε πιο ρομαντικές καταστάσεις. Μην αφήνεις μισάνοιχτη τη πόρτα! Επαγγελματικά: Σε αποδέχονται στη δουλειά, προτιμούν τις ιδέες και τη παρέα σου. Στις 20 δείξε λίγη προσοχή, μην είσαι υπερβολική και απαιτητική. Εκφράσου ελεύθερα στις 21.

Δείτε επίσης: Αποκλειστική αποκάλυψη: Η συγκίνηση του μπαμπά της Ελισάβετ μπροστά στην κάμερα και τα «καρφιά» στον Ορέστη Τσανγκ! Τι εξομολογήθηκε;

Καρκίνος
Μπορεί να ανατραπεί ότι προγραμματίζεις μέχρι και τις 19, αλλά πάλι όμορφα θα περάσεις. Φλερτάρεις, αποζητάς ρομαντικές στιγμές, δε το βάζεις κάτω, υπάρχει και άλλος τρόπος να περάσεις ωραία. Συνάντησε τους φίλους σου στις 21. Έχεις τόσα να τους πεις! Μια εκδρομή σε ανανεώνει! Επαγγελματικά: Από τις 20 και μετά θα χρειαστεί να αφιερώσει πολύ χρόνο, γιατί σε φορτώνουν με περισσότερες αρμοδιότητες. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένη.

Λέων
Ψάχνεσαι τις μέρες αυτές για περισσότερα χρήματα. Συναντάς φίλους και γνωστούς, ρίχνεις τις ιδέες σου και επικοινωνείς ευχάριστα. Μην επιμένεις στις 17, δώσε το χρόνο που χρειάζεται. Μπορεί μέχρι τις 20 να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι. Ξεκαθάρισε τις επιθυμίες σου!
Επαγγελματικά: Βρίσκεις μια νέα δουλειά, μπορεί ακόμα και μια επιπλέον από αυτή που ήδη έχεις. Ο σκοπός είναι να μαζέψεις λεφτά. Φτιάξε το πρόγραμμά σου έτσι, που να μη σου λείψει κάτι.

Παρθένος
Οι μέρες είναι ιδανικές για να ανοίξεις τη καρδιά σου στους δικούς σου τους ανθρώπους. Νιώθεις μια ευχαρίστηση, γιατί υπάρχει κατανόηση και σου προσφέρουν βοήθεια στα θέματα που έχεις. Προσπάθησε μέχρι τις 19 να ζήσεις ρομαντικές στιγμές επίσης. Πλήρωσε τα χρέη σου! Επαγγελματικά: Ένας νέος στόχος σε ξεσηκώνει, όμως ξέρεις πως θα εργαστείς πολύ περισσότερο από τα συνηθισμένα. Τυχερή ημέρα στις 21. Η δημιουργικότητά στα πάνω της.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα της Καστοριάς: Το μαρτίνι, οι μπύρες και το δείπνο με την ...

Ζυγός
Επιτέλους φεύγουν τα μαύρα τα σύννεφα από πάνω σου και επανέρχεται η καλή σου η διάθεση. Απέφυγε τις εντάσεις στις 17. Ρομαντικό το διήμερο 18 και 19. Μια μικρή εκδρομή με το σύντροφό σου ή με φίλους θα σε ανανεώσει. Τυχερή ημέρα στις 20. Να είσαι απόλυτη στις επιθυμίες σου! Επαγγελματικά: Μια ευκαιρία εμφανίζεται στις 16. Σκέψου καλά, πες το ναι και να προσμένεις υπομονετικά για την απάντηση. Στις 20 και 21, μικρά αθώα όνειρα πραγματοποιούνται!

Σκορπιός
Ζεις ερωτικές στιγμές με μια ύπαρξη, σου βγαίνει αυθόρμητα και νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση. Εκφράζεσαι με μεγαλύτερη άνεση και από τις 16 μέχρι και τις 19, το ρίχνεις λίγο έξω, είτε σου περισσεύουν, είτε όχι. Διώξε μακριά τις αρνητικές τις σκέψεις. Προτίμησε τον έρωτα! Επαγγελματικά: Αν σου δώσουν ένα μπόνους, μη ρωτήσεις το τι και το πώς. Να το πάρεις και να το χαρείς! Πρόσεχε τα λόγια σου στις 20, προκαλείς εντάσεις. Υπάρχει και άλλος τρόπος να γίνει το δικό σου.

Τοξότης
Μέρες που θα ζήσεις ανέμελα και πολύ χαρωπά. Τα φορτώνεις όλα στους άλλους, γιατί αυτό είναι το δίκαιο, κλείνεις τους διακόπτες και φεύγεις στις 18 και 19, πας κάπου μακριά, να ξεκουραστείς και να ερωτοτροπήσεις. Οι καταχρήσεις στο φουλ, τα κιλά έρχονται! Κάνε πάσα όσα σε ενοχλούν! Επαγγελματικά: Και στις 20 σου επιστρέφουν τις υποχρεώσεις σου πακέτο. Τρελαίνεσαι, βρες όμως τον τρόπο να τα τακτοποιήσεις όλα δίχως να εκτεθείς. Λεφτά παίρνεις στις 21.

Αιγόκερως
Ηρεμείς, η αλήθεια είναι αυτή. Οι επιθυμίες σου πάλι σε πρώτο πλάνο, μη φοβάσαι να κάνεις ένα βήμα παραπέρα. Ξεκουράσου στις 18 και 19 και άφησε τους άλλους να σε φροντίσουν. Ένα γυμναστήριο είναι μια καλή ιδέα για να εκτονωθείς και να ανανεωθείς. Συναναστρέψου με κόσμο διαφορετικό!
Επαγγελματικά: Ζήτησε βοήθεια, γιατί θα τη χρειαστείς. Συνεργάσου ομαλά και μη κοιτάς μόνο τη πάρτη σου. Μέχρι και τις 21 θα τα έχεις τακτοποιήσει όλα, με το πιο μαγικό τρόπο.

Υδροχόος
Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου τις μέρες αυτές. Η προσποίηση δε σου πηγαίνει καθόλου. Νέες γνωριμίες προκύπτουν στις 18 και 19, χρήσιμες πολύ για όσα σκέφτεσαι να κάνεις. Σου χαλούν τα σχέδια στις 20. Σκέψου κάθε εμπόδιο για καλό. Κάνε δημόσιες σχέσεις.
Επαγγελματικά: Το μυαλό σου είναι συνέχεια στο χρήμα. Τι θα κάνεις από εδώ και πέρα. Πώς θα πετύχεις τους στόχους σου. Βρίσκεις την άκρη στις 21. Έχεις τον τρόπο σου εσύ.

Ιχθύες
Λίγο ασταθής συναισθηματικά θα είσαι τις μέρες αυτές. Από τη μια σε κυριεύει το άγχος από την άλλη οι βόλτες με τους φίλους σε χαλαρώνουν. Απέφυγε τις δυσάρεστες τις σκέψεις σε τρελαίνουν. Ξεσπάς στις 20, αλλά φταις. Εκφράσου ελεύθερα στις 21. Πίστεψε στη διαίσθησή σου! Επαγγελματικά: Μέχρι τις 17 προσπάθησε να κλείσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Ο εκνευρισμός που νιώθεις δε σε αφήνει να προχωρήσεις. Τυχερή ημέρα στις 21. Διαπιστώνεις πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους επιτυχώς!

magicfariel.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share