Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πήρε το κινητό της κόρης του επειδή ήταν «κλειδωμένo» και εκείνη κάλεσε την αστυνομία!

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκε η αστυνομία

16 Ιανουαρίου 2019 17:39
Πήρε το κινητό της κόρης του επειδή ήταν «κλειδωμένo» και εκείνη κάλεσε την αστυνομία!

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκε η αστυνομία, μετά την κλήση μίας 16χρονης.


Μία κάπως ευαίσθητη περίπτωση, κλήθηκε να αντιμετωπίσει το Σάββατο η αστυνομία του Οχάιο, όταν έλαβαν τηλεφώνημα από μία 16χρονη, η οποία ήθελε να καταγγείλει τον πατέρα της επειδή της πήρε το τηλέφωνο.

Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Anthony Robertson ήθελε να τσεκάρει το κινητό της κόρης του, όμως όταν διαπίστωσε πως χρειαζόταν κωδικό, τον οποίο η νεαρή δεν του τον έλεγε, αποφάσισε να της το πάρει. Κάτι που την εξόργισε με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την ξεφτίλισε! Ο Βράνιες έβγαλε στην φόρα γυμνή φώτο της Καρλέουσα! Αντέχεις να την δεις;


Όταν λοιπόν το περιπολικό έφτασε στο σπίτι, βρήκε και τους δύο να περιμένουν έξω από αυτό.

«Μου πήρε την περιουσία μου που αξίζει 800 δολάρια και δεν του ανήκει. Δεν το αγόρασε αυτός», είπε η 16χρονη, η οποία επέμεινε πως το θέλει πίσω.

Ο πατέρας εξήγησε πως της το πήρε επειδή είναι ανήλικη και από τη στιγμή που δεν μπορούσε να το ελέγξει θεώρησε πως αυτό ήταν το σωστό. Κάτι στο οποίο οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να φέρουν αντίρρηση, παρά το γεγονός οτι η 16χρονη έμενε κυρίως με την γιαγιά της.

«Όλα όσα έχεις ανήκουν στην μητέρα σου και τον πατέρα σου. Το να έχεις τηλέφωνο δεν είναι δικαίωμα», με τον Anthony Robertson να συμπληρώνει: «Είναι προνόμιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ανατροπή: Δεν αρχίζει στις 3 Φεβρουαρίου! Τότε θα γίνει τελικά η πρεμιέρα

Μάλιστα, εξήγησαν στην νεαρή πως δεν πρέπει να καλεί την αστυνομία για τέτοια θέματα, παρ΄΄α μόνο για κάτι που είναι έκτακτης ανάγκης.

Ο πατέρας της μάλιστα, προέτρεψε και άλλους γονείς να κάνουν το ίδιο, καθώς τα κινητά τηλέφωνο κρύβουν πολλά... μυστικά που μπορούν να οδηγήσουν σε δυσάρεστα περιστατικά.

gazzeta.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share